kako do pct
robi567, 13.09.2021 ob 21:00
Naprej normalno. Ker je to še vedno pravna demokratična država in ne hitlerska, kjer bi se moral pred gestapom identificirati, če si prave rase.
Ne razumem, da vam ljudem to ni samoumevno in da se na tako lahek in podel način pustite stigmatizirati in ponižati.
to ni niti d od demokracije….enostavno ne uporabljas storitev…se pa da vse uporabljat ce si pameten….tako kot v dobri stari jugi…nihce bi imel denarja pa smo vsi vse imeli….vse se da samo teh debilov cepljenih poslusat se mi ne da hehe
Moj starš, 13.09.2021 ob 20:56
Če dobi to potrdilo da se ne more cepit, kaj potem kako naprej? A to pokaže pred vhodom v trgovski center????
Če dobi potrdilo od osebnega zdravnika, da se ne sme cepit, potem ima možnost brezplačnega testiranja.
Torej, testiranje je še zmeraj obvezno kot en izmed pogojev PCT, le plačati ga ni potrebno. Je pa težko (praktično nemogoče) dobiti potrdilo od zdravnika, na podlagi “jaz se ne bi, ker dvomim” ti ga noben zdravnik ne bo dal, ker imajo tudi oni bazo, kamor vpisujejo tiste, ki niso primerni za cepljenje na podlagi konkretnega zdravstvenega stanja in zanje podajajo mnenje.
Normalno, 14.09.2021 ob 00:07
Če se ne sme cepiti, se testira. V tem primeru, če gre za samotestiranje v službi, plača država. Ampak ta test velja samo za službo. Krije pa država strošek tudi za testiranje, če se oseba ne sme cepiti in ima za to ustrezno potrdilo zdravnika.
Za osebo Moj starš
razlaga, 13.09.2021 ob 21:42
Če dobi potrdilo od osebnega zdravnika, da se ne sme cepit, potem ima možnost brezplačnega testiranja.
Torej, testiranje je še zmeraj obvezno kot en izmed pogojev PCT, le plačati ga ni potrebno. Je pa težko (praktično nemogoče) dobiti potrdilo od zdravnika, na podlagi “jaz se ne bi, ker dvomim” ti ga noben zdravnik ne bo dal, ker imajo tudi oni bazo, kamor vpisujejo tiste, ki niso primerni za cepljenje na podlagi konkretnega zdravstvenega stanja in zanje podajajo mnenje.
Lahko pa probaš s tem in dobiš QR kodo, k se poskenira in izpiše, da se ne smeš cepit. Gor imajo še navodila, kako vse izpolnit: