Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako do poliklinike – prosim!!

Kako do poliklinike – prosim!!

A mi lahko kdo napiše,kako bi najlaže prišla do poliklinike v Lj iz Mb smeri?
Ful se bojim sama peljat,zato prosim za kakšno idejo

Hvala vnaprej

Iz obvoznice zaviješ na izvozu Nove jarše, greš mimo izvoza za BTC, do šmartinske, tam zaviješ levo in greš naravnost (kar lep čas), do kolinske, tam te cesta itak pelje desno in v naslednjem križišču zaviješ levo pod mostom , potem v naslednjem semaforju spet levo in si že na Njegoševi, ko si vštric s polikliniko vidiš tudi novo parkirno hišo, postaviš se za levo (že pred semaforjem) in greš tja parkirat (najlažje, ni pa najceneje) in to je to, zmaga!

Pa srečno pot!

Poiskati moraš Šmartinsko – kot bi šla v BTC recimo. Držiš se je do konca – greš mimo BTCja, pa čez čas je na desni Petrol, pa Ford, pa DURS,…, greš kar še lepo naravnost, potem pa cesta zavije, na koncu ovinka je semafor, kjer greš levo. Greš pod železnico (podvoz), potem cesta zavije desno. Na prvem semaforju greš levo. Poliklinika bo čez cca 200 m na levi strani. Malo naprej je na levi strani tudi parkirna hiša.

Si mogoče pomislila, da bi šla na vlak? Z ICS-om bi bilo najlažje, potem greš od železniške samo čez cesto na bus in si tam. Sploh, ker te je strah. Zakaj si ne bi olajšala poti? 😉

ufff odvisno ko prideš do obvoznice greš lahko ven na izvoz za BTC, Žale ali pa Dunajska… bom malo pogledala za kak zemljevid takole je težko opisat pot

aha, vidim da so ti že punce napisale :)))) no pa srečno:)

Ja, vlak je dobra izbira, vendar ni nujno, da ima iz svojega kraja ustrezno povezavo ob pravi uri (napisala je smer MB). Od železniške postaje niti peš ni hudo daleč.

Ja, sem šele potem videla, da je napisala smer MB, ne samo MB. Vsekakor je – če je le možno – vlak najboljša izbira. Sama sem doma iz “smeri MB” in grem v LJ ponavadi z vlakom – razen kadar vozi mož :)))

Moj predlog je, v kolikor se ne boš odločila za vlak, da iz obvoznice ne zaviješ za BTC oziroma Nove Jarše, temveč en izvoz naprej – smer Lj-Polje. Oziroma po domače za Fužine. Torej, ko zapelješ iz oboznice, na semaforju zaviješ desno in si že na Zaloški. Potem pa samo naravnost. Mimo picerije Jurman, potem prideš v Moste in potem boš počasi že videla bolnice. Porodnišnica (rdečakasto rjava stavba na desni) potem klinični center, tam je potem zraven tudi parkirna hiša in ko pri parkirni hiši na semaforju zaviješ desno, je takoj na desni že poliklinika.
Torej iz obvoznice za Lj-polje in samo naravnost, pa prideš do celega komleksa bolnic. Vse je na kupu in kjerkoli parkiraš (seveda moraš imeti srečo) potem vse lahko obhodiš peš.

Punce, zlate ste..Ampak vse govorite o obvoznici.. Kakšni, kje je ta obvoznica?
Jaz bom šla na avtocesto, Ljubljana… Pridem v Ljubljano, kaj pa pol? :))
Sej znam kr dobro šofirati in marsikje sem že bila sama, samo ta LJubljana mi je pa čist out..

Hvala torej

ja saj ko prideš po AC v lj avtomatsko padeš na obvoznico pol pa samo glej izvoz za Nove Jarše oz Lj Polje :)))))))) te nič ne rabi bit strah je vse napisano tko da ne moreš zgrešit:))))))

Ja, sej to je kar to – avtocesta, ki se prekvalificira v obvoznico :)))
Ti bom naštela par izvozov od Blagovice naprej. Torej Krtina, Domžale, Šentjakob, Sneberje, Nove Jarše (torej tudi za BTC in ena od alternativ), ter LJ-Polje (druga alternativa).
Upam, da bo šlo 😉

Če ima kdo od znancev naložen TIS, prosi če ti sprinta karto. Če nima, ti jo zvečer pošljem po mejlu, seveda če boš pustila naslov.

Če greš pa na izvozu Lj. – Sneberje pa sploh ne moreš zgrešiti. Na koncu pentlje je semafor, greš levo in si že na Šmartinski. Cesta gre malo vija vaja med hišami, potem čez polje, potem je pa semafor – križišče z izvozom z obvoznice. Pa samo naravnost. :)))

manana pošiljam ti email in te prosim za varianto..

Hvala

[email protected]

Sem poslala. Upam, da si dobila.

New Report

Close