Kako do seksa z MON_ko?
ene par bejb (razen ribe) tukaj tako čutno tipka, da bi jim enostavno moral dati tiča v roke, usta, vagino, anus … da preverim svoje doumevanje teh bejb.
Kako se jim zriniti v odprtine?
Ti res ne veš kake babe zahajajo na internet? Zakaj zaboga bi si želel seks z njimi. Babe no internetu so če zgledajo dobro zmešane, če pa so normalne pa slabo zgledajo. Tretja opcija pa da so stare. Če so ti všeč MILFe boš še kaj spraskal skupaj.
povsem si kiksnil/a bistvo … ajde – cenik za posamezen nick bi bil smiseln … pa gsm cifra ☺
Tale komentar mi je pa všeč. Dost resnica zna bit v njem.
Verjetno je s tem ciljal na samohranilke. Takih se je pa tudi najboljše izognit.
Seveda velja tole tudi za moške. Sploh tiste, ki ste prilepljeni sem gor.
-;)))))
Bodimo iskreni, marsikateri tip tudi pri “ostarelih lepoticah”, “milfah”, nima šans. To, če je ona stara zdaj, ne vem kolk, ne pomeni, da ji bodo naenkrat rožleti všeč postali..
Če bo želela dobit fukat, ne bo mela kaj dosti izbire. Ostarele pač niso več lepotice.
Jebači, ki dobro izgledajo in tisti s polno denarnico, pa se ziher ne bodo ozirali za milfami.
Cel kup pubecov, starih 20-25 je čist norih na milfe. Ji ni treba na starega tiča čakat, če je ers huda milfa, dobi mlade tiče brez problema.
Jst jih ne poznam velik. Kolikor je meni znano se vsi obračajo za mladimi študentkami. Starejših ne jebejo 5 %.
Eno je dobra MILFa, nekaj povsem drugo je pa stara baba. Ne mešat to dvoje..[/quote]
Ja glih to. Večina teh “MILF” zgleda za en ku*ac.
Recimo zame je MILFa, ženska, ki je stara približno 35, po izgledu bi ji pa dal tam 22-23 let. Ponavadi so bolj nežnih obraznih potez. So pa redke take, zelo zelo redke.
Jst jih ne poznam velik. Kolikor je meni znano se vsi obračajo za mladimi študentkami. Starejših ne jebejo 5 %.[/quote]
No, ne vem, jaz ti lahko povem, da kakšne moje znanke, vse samske mamice, stare okoli 40, ko gredo ven, ne rabijo dat niti eura za pijačo, hitro s enajdejo pubeci, ki to počastijo, pa še tipa za seks si lahko zberejo, če jim paše…
res, neutemeljeno se tu norčuje iz “prestarih žensk” dobro zgeldajoča 40-letnica še evdno dost hitreje do tiča pride, kot nek lojzek do babe..
Jst jih ne poznam velik. Kolikor je meni znano se vsi obračajo za mladimi študentkami. Starejših ne jebejo 5 %.[/quote]
No, ne vem, jaz ti lahko povem, da kakšne moje znanke, vse samske mamice, stare okoli 40, ko gredo ven, ne rabijo dat niti eura za pijačo, hitro s enajdejo pubeci, ki to počastijo, pa še tipa za seks si lahko zberejo, če jim paše…
res, neutemeljeno se tu norčuje iz “prestarih žensk” dobro zgeldajoča 40-letnica še evdno dost hitreje do tiča pride, kot nek lojzek do babe..[/quote]
Sej o tem noben ne govori. Bolj se gre za to kakšne moške take privabljajo. Recimo samozavesten jebač dobrega izgleda, bo vedel, da si lahko dobi mlajšo in bo take ignoriral. Zdej da majo pa vsi 20-25 letniki nek hud fetiš na 40-letnice bi blo pa že mau mim.
res, neutemeljeno se tu norčuje iz “prestarih žensk” dobro zgeldajoča 40-letnica še evdno dost hitreje do tiča pride, kot nek lojzek do babe..[/quote]
:)))))
Spider, čestitke :)).
Spider neki čist v defenzivo gre, ko se začne blatit ženske starejših let, haha. Kot da so kaj več vredne od mlajših predstavnic ? Po pameti ziher ni nobene razlike. Kao zrelejša, pa bolj modra je, lol, a ista krava kot pri 20ih, samo da zdaj malo slabše izgleda. Aja pa šiht ma, pa dve knjigi je prebrala, uau, vso znanje sveta požrla ! In pazi to, še otroka je sposobna izvlečt iz pi*ke, potem je pa že “močna ženska”, močnega karakterja. Močna je ja, ko se z leti zapusti in začne zanemarjat videz…
Evo vam še en realen primer. V 1. letniku faksa sem imel sošolko, na katero so se vsakemu cedile sline (vključno z mano). Danes pri 26ih je noben več ne pogleda. Postavo je sicer dobro ohranila, samo v faco se je pa totalka pogršala. Niti približno ni več tok kjut, kot je bila pred 5imi, 6imi leti.
Ti maš 26 let?????
Jest sem bla pa 100% (in sem po malem še) da si kvečjemu ene 15, 16….[/quote]
Isto jih jst tebi ne bi dal več kot 20. Razmišljaš še vedno čist preveč najstniško. Vse te tvoje teme, ki jih odpiraš so narejene po istem kopitu. Kakšni moški so vam všeč, kaj vas pri njih najbolj moti, mene npr to in to, pa potem naštevaš po alinejah, pa kljukce si delaš zraven. Kr neki skratka 😀
Saj če čist malo logično pomisliš, se jih ne sme nič bolj blatiti, kot ta mlajše, ker bi naj bile enakovredne. Defenziva je torej na mestu.
Forum je zaprt za komentiranje.