Kako do seksa z MON_ko?
Ti maš 26 let?????
Jest sem bla pa 100% (in sem po malem še) da si kvečjemu ene 15, 16….[/quote]
Isto jih jst tebi ne bi dal več kot 20. Razmišljaš še vedno čist preveč najstniško. Vse te tvoje teme, ki jih odpiraš so narejene po istem kopitu. Kakšni moški so vam všeč, kaj vas pri njih najbolj moti, mene npr to in to, pa potem naštevaš po alinejah, pa kljukce si delaš zraven. Kr neki skratka :D[/quote]
😉
Kar pa še vedno ne spremeni dejstva, da so grše od 20 letnic.
Saj če čist malo logično pomisliš, se jih ne sme nič bolj blatiti, kot ta mlajše, ker bi naj bile enakovredne. Defenziva je torej na mestu.[/quote]
Enakovredne kako? Kot človek? Ja. Kot seksualno bitje? Niti približno. Vsi vemo da je 20 letnica boljša kot bo pri 30ih in pri 30ih kot pri 40ih. Ker pa je življenje tako, da se vsi staramo in vsi ne moremo dobit vsega si pol naredimo razne obrambne mehanizme:
Starček, ki ga 20 letnica niti pogleda ne: Imam rajši starejše, ker so bolj izkušene, kaj bom jaz z neko mlado kokošjo.
Tip, ki ga nobena dobra bejba ne pogleda: Vse dobre bejbe so zanič, neke samozagledane in neumne, raje mam tiste zanimive ker take ni med hudimi nobene
Ženska, ki je pri 30+ sama: Kje so vsi pravi moški? Nič od nič, nobenega resnega. Ha, saj jaz nobenega ne rabim, jaz sem samostojna močna ženska, ki je predobra za moške.
Ženska, ki cilja samo na tipe izven njene lige, ki jo enkrat mogoče dvakrat položijo in odpišejo: Vsi moški so prasci, samo za seks se jim gre. Kje so pravi moški??
itd.
Nič ne gre Spider v defenzivo. Spider samo opaža, da nimajo dobro zgledajoče “starejše ženske” nobenega problema tiča dobit. To je vse.
Pa dobro, lahko tako rečeš, ampak j.ebi ga tudi jaz sem zdaj dost grši, ko sem bil pri 18. Mislim, objektivno sem grši. pri 18 nisem mel nič gubic, gladke poteze, polne lase..In če kateri tip misli, da je s starostjo lepši, malo realnega pogleda ne škodi.:))))
Ni poanta v tem, kje se nahaja solidno zgeldajoča milfa glede na 20-letnice, ampak kje se nahaja glede na pod-povprečnega moškega svoje starosti. To ti hočem povedati, taka ženska se nikoli ne rabi usmiliti teh tipov, tudi za seks ne..
Saj če čist malo logično pomisliš, se jih ne sme nič bolj blatiti, kot ta mlajše, ker bi naj bile enakovredne. Defenziva je torej na mestu.[/quote]
Enakovredne kako? Kot človek? Ja. Kot seksualno bitje? Niti približno. Vsi vemo da je 20 letnica boljša kot bo pri 30ih in pri 30ih kot pri 40ih. Ker pa je življenje tako, da se vsi staramo in vsi ne moremo dobit vsega si pol naredimo razne obrambne mehanizme:
Starček, ki ga 20 letnica niti pogleda ne: Imam rajši starejše, ker so bolj izkušene, kaj bom jaz z neko mlado kokošjo.
Tip, ki ga nobena dobra bejba ne pogleda: Vse dobre bejbe so zanič, neke samozagledane in neumne, raje mam tiste zanimive ker take ni med hudimi nobene
Ženska, ki je pri 30+ sama: Kje so vsi pravi moški? Nič od nič, nobenega resnega. Ha, saj jaz nobenega ne rabim, jaz sem samostojna močna ženska, ki je predobra za moške.
Ženska, ki cilja samo na tipe izven njene lige, ki jo enkrat mogoče dvakrat položijo in odpišejo: Vsi moški so prasci, samo za seks se jim gre. Kje so pravi moški??
itd.[/quote]
Ni kaj dodati.
:))
Pa dobro, lahko tako rečeš, ampak j.ebi ga tudi jaz sem zdaj dost grši, ko sem bil pri 18. Mislim, objektivno sem grši. pri 18 nisem mel nič gubic, gladke poteze, polne lase..In če kateri tip misli, da je s starostjo lepši, malo realnega pogleda ne škodi.:))))
Ni poanta v tem, kje se nahaja solidno zgeldajoča milfa glede na 20-letnice, ampak kje se nahaja glede na pod-povprečnega moškega svoje starosti. To ti hočem povedati, taka ženska se nikoli ne rabi usmiliti teh tipov, tudi za seks ne..[/quote]
Aja ? No jst pa zgledam boljše, kot sem zgledal pri 18ih.
Nobena filmska diva ni postala splošni seks simbol pri 20-ih, ampak malo kasneje..
Fatalna ženska = lepota plus karizma
Karizme 20-letnica nima.
Jst bom pa tkole reku. Če pri 20ih nimaš karizme, je tudi kasneje ne boš imel.
Kot si že sam napisal. Če pri 18ih nisi jebač, ženskar, tudi v kasnejših letih ne boš bil. Tega se ne da preučiti, če si tak si, če nisi, nisi.
Samo omenit je potrebno da ”dobro zgledajoče” ”starejše” ženske so v manjšini, po stilu gausove krivulje, kar nedvomno veš….. tako da res hudih 40 letnic je mogoče 5-10% MAX, te lahko dobijo 20 in nekaj eltne tiče dokaj komot….. za druge se glih ne bodo tepli 🙂
Torej nekaj v tem stilu 35-50 letnic, take res ne bi imele problemov, nikakršnih:
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/14/68/fd/1468fd68253e2b5e2de881614b9bd73b.jpg[/img]
Dej mi sam razlož, zakaj bi si dobro izgledajoča 40 letnica zaželela 20 letnega tiča?
20 letniki pojma nimajo….edin stoji jim pa res cel dan…..sam to ni glih priporočilo….
Ker nekateri moški mislijo, da se ženske rade ukvarjamo z neizkušenimi mladci, ki se ne spoznajo na tehniko.
Stoji jim res kar naprej, samo, ko je pa treba v akcijo pa parkrat not in ven in konec. Brezveze.
Zreli moški pa vedo kako streči stvari.
Ne vem jaz zakaj, je pa dejstvo, da marsikatera po njem poseže…
Tud dosti slabše od tega,kar ti lepih šem gor, nimajo problema tiča dobit.
Ne vem jaz zakaj, je pa dejstvo, da marsikatera po njem poseže…[/quote]
Ok, ti že veš….verjetno bolj kot jaz…dopuščam, da smo si ženske različne, seveda.
Ja, fašejo ga pa od kšnga dedija, ki večino dneva preživi za šankom. Cel uspeh.
Meni moje znanke, ki za svoja leta noro dobro zgledajo , pravijo, da so jim mladci pač enostavno seksi. Kaj je tu nerazumljivega?
Ma vsaka ženska lahko dobi tiča. Je pa dosti težje dobiti še kaj več. To pa res.
Katera hoče tiča, gre na kak portal za spoznavanje in z lahkoto dobi tiča (razmerje moški ženske je nekje 5:1). Če ji je to dovolj. Samo večini žensk to seveda ni dovolj.
Sicer pa, skela, kaj nisi pred par urami trdila, da smo moški po 40-em za na odpad?
Kako zdaj…Mladi so baje premalo izkušeni, malo starejši za odpad…A pol so po tvoje uporabni samo stari 30-40?
Samo hudič, tip te starosti večinoma ganja par let mlajše, ali pa je vezan..
Mah ta ženska sploh ne ve kaj si želi met. Kr neki govori, samo da ji hitreje mine dolgčas.
Tud dosti slabše od tega,kar ti lepih šem gor, nimajo problema tiča dobit.[/quote]
med dobiti tiča in dobiti ”najboljše” ali smetano 20 letnikov je velika razlika kajne?
Za njih velja gausova krivulja, primer take kot sem jo jaz nalimal tukaj, je tista v špici ki si res zasluži naziv MILF (čeprav meni osebno blontne niso pretirano všeč)
Seveda bo tudi starejša ženska lahko dobla 20 letnega kurca, (velika večina) samo vprašanje je, če se bo s sliko njega želela ali upala ”hvalit” kolegicam 😛
Močan point.
Ampak da ne bo pomote, jaz se popolnoma strinjam, da je lahko vrhunska 40 ali morda celo 50 letnica, bolj seksi in hot, kot velika večina 20 in 25 letnic, AMPAK, dejstvo ostane, da najboljša 20 letnica (subjektivno) bo vedno boljša od najboljše (spet subjektivno) 50 letnice….. enostavno to overall ni primerljivo….
Pa če se ženske sprijaznijo ali ne…. poglej recimo ono 60 al 61 letnico kaj skače tam, ko zgleda boljše kot VSE moje sošolke danes, samo kaj naj, če bom pa imel izbiro med njo pa eno podobno hot 25 letnico, ne bo kaj izbirat, ker bom vzel 25 letnico….. pač ni primerljivo
Obstajajo pa fetišisti na grannye in ostale fore, ko bi gladko vzeli starejšo, samo jaz med njimi nisem, pa tudi niso glih v večini taki primerki…. še MILF loverji, ki so dokaj pogosti, ko jih poprosiš da ti pokažejo za njih dober primer MILFice potem limajo gor slike žensk okrog 35 let….. +/- se pravi 45+ že dokaj redko, če ne gre glih za Hollywoodsko spedenane 45 in 60 letnice.
Večina žensk ne zgleda niti približno podobno tisti 60 letnici s Hollywooda ki bi ji komot pripisal 35 let….. če ne bi pogledal rok seveda. Večina 60 letnic izgleda v najboljšem primeru kot kaka 50 letnica…..
Pobi, kaj če bi vi več seksali pa manj filozofirali?
Se vam vidi manjko seksa.
Forum je zaprt za komentiranje.