Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do seksa z MON_ko?

Kako do seksa z MON_ko?

Ančka se je čist razpištoljerla, zdaj bi jo blo dobro spravit v postlo da pokuri odvečne kalorije, bi znala bit koristna ta ”odvečna” energija ki jo zdaj meče okrog 😛

muc muc muc…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

a prideš okrog na eno akcijo ančka, glih bo drugi polcajt Arsenal vs Chelsea, pivo še mam pa rabim eno ”mamico” 😛 😛 😛 😛 😛

Pa še sam sem doma lahko prideš na dopust, boš mela ”delovnega” 😛

Fak pivo pa sonce ne gre dobro skup pa samo enega sem rukno 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ja dobra ideja matkič, daj jo za zadnjih 20let nadoknadi v postelji… oz naredi ji otroka, da bo že mir, baba rab otroak, da da gmah. Pol ko je že eden, reče fuck it, pa še drugega, pol jo še poroči pa bo, potem bo lahko imela protiutež za staranje, odraščanje otrok. Ti boš pa tudi lepo redno porival, popolno sožitje, brez heca. Daj zaključi zgodbo Matko.

Hahahahahah, valda ja, sicer pa saj smo moški po duši večni otroci baje, samo takega si naj dobi, samo nekaj štrajka…..

Zreli komentarji še kr padajo.[/quote]

Ti si pa res ekspert za zrelo komuniciranje, ja. Lih ene tok, kot matjazko za zapeljevanje 🙂
A ti grem malo na živce, a?
Fino!
Ti greš meni namreč konkretno.[/quote]
Bi te probu potolažt, samo si prestara zame…

Sem tudi klub 30+ in nekaj pa drži kot pribito. Morala si postati 35, da razumeš kako nezrela si bila pri 25. Samo tu nekje pa to nehaš govoriti, ker pomisliš kaj bi 45 letna AnaBanana rekla o tebi danes, verjetno se bo spet za glavo prijela. Eh joj, to so bili še časi ko sem ogromno časa na nekem bednem forumu preživela…oh biti mlad in neumen. Potem pa pride še bolj pametna 55 letna…[/quote]

Ja no shit, da neham govoriti pri 35, če sem samo do sem prišla. Težko pametujem kako bo čez 10 let, a ne. Zato to kar Nekultkurcu razlagaj – le njemu ne grejo niti osnovne matematične funkcije, kaj šele kaj bolj zapletenega.[/quote]

Ravno pravsnja leta za poroko in otroke, mogoce bo pa kak heroj tvojega srca padel kar na M-Z cveku….
Zdi se mi, da tudi sam sodim v tvoj ozji izbor zraven Sadnega, ki je pa mocna konkurenca zame, ker se ponasa s telesom grskega boga ljubezni… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matkič osemeni Ano.

evo – pa če brišejo komentar:
prasci zarukani in svinje ogabne:
pa splov veste v čem je tema … nabijate pa kot troti v beton in ogabvice po granuitnem konfinu ☺

ja tema je kako pofukat monko no ?

Kwa ti ni jasn zabit prasc, če je stara kokla jo nateguj da zgleda 10let mlajša in standard bullshit pač..

če je grda pa debela ji pošl pa sliko kurca..

pa čimrepj se v živo dubu pa nakladaj tisto standardno kar ženske hočejo slišat (kako so mlajše pa zrele, ne glede na to a je 0-100let, 40-200kg, IQ 20-200 etc… nabijaj, nabijaj, nabijaj… pa boš kavsal monko 99%

pol si pa oglej HOW TO DO IT… (kako pojebat monko, v filmu) https://www.youtube.com/watch?v=Jh-nQKB8fwg

Dr. P: Lie, lie, and lie some more.
http://www.imdb.com/title/tt0462519/quotes

cockscuker pa mal lepš se obnašaj/izražaj, tako ti bomo vračali kot daješ… če ne znaš monko spravit v postlo, pol si vreden samo da fafaš kurac

tvojo mamo sem nategoval predno je 1. zanosila
sestro pa že za 16. RD ☺
zdej pa zdrkej pa pejt spat

sam te je ritka pekla po seksu kajne

gbus funkcionalno nepismen … babnica mi nima kaj vtaknit v rit … jaz pa lahko njej dober komad cura.ka … žal tvoj fortf ni fukal v njeno rit in je skotila tebe
zdej pa drkej, da ne boš še kakšne oplodil … bi vas bilo preveč

volk pejt ti raj kozo naprej natepavat, če MONkey ne moreš dobit, ti nema spasa…
pa kupi si tiste lovske škornje, k so zelo ohlapne, da lahko koza noge notr parkira ko se trudiš svoje 4cm notri zarint… pa možn da sm tvoj fotr

predno sestro in mamo vtrašaš — se skoncentriraj!! — potem pa vprašaj, če poznajo VMO™ ☺
in jih glej v oči in ksiht … videl/boš izraz dobro, odlično prefu.kane babnice ☺

zdej pa treniraj z drkanjem

a ti ovce lahko pogledaš v oči medtem ko jih… ? Ko ise igrate enkrat pastirja in ovčke, drugič ovna, tretjič pa volka, se pravi jih poješ kot hanibal lecter, po uporabi…

a za drkat je treba trenirat ?

tvojo sestro in mat pa lahko enrkat, večkrat oz redno.. skupi obdelava

moje sestre ne bo šlo – je nimam ☺ .. brata pa tudi ne
torej si izvisel ☺
mama pa je tudi že 25 let pokojna .. pa še zažgali smo jo tako, da tudi gnilobo ne boš mogel suvati ☺

sorry .. zgrešil si stranko za zajebavanje ☺

vuk te jebo, moje sožalje, sedaj rauzmem zakaj uteho iščeš med ovcami… no sej ovce tud rabijo batino kajne..

sigurn maš pa polno sestričen, ker mi deluješ tipičen podeželjski cousin-fucker

ti pojma nimaš niti toliko, da bi si svojega tiča cuzal ☺
verjemi: bolje fuk z ovco kot drk brez ideje ☺
aja … na podeželju vse bejbe vedo, da morajo nastaviti za f.uk, če ji tip ponudi ☺

Sem mislil da je tema o MON-kah… vidva pa zamo o ovcah. Razen če je MON-ka in ovca eno te isto 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close