kako do spar plus kupona
Jaz sem dala pravi naslov pa nikoli nisem dobila teh kuponov.. moja mama dobi po pošti vsake toliko.. ne vem zakaj mi ne. Bom pa šla na “info pult ” in povprašala, enako svetujem tebi. Škoda, saj npr.25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na izdelek ni malo, še posebej kadar kupuješ kaj dražjega.
Od Spara obim po mailu in nasploh kupujem samo še s kuponi: Mercator,Spar,Hofer in pa izdelke, ki jim bo v kratkem potekel rok. Ogromno privarčujem.
Želim pa si sitema, kot v Ameriki, ko lahko izdelek dobiš zastonj, če imaš dovolj kuponov, ker se kuponi seštevajo. Pri nas pa te grdo gledajo, če prideš z dvema kuponoma. Spar se je zavaroval tako, da je kupon vezan na imetnika kartice in lahko vnovčiš samo enega.
te kupone (prideta dva skupaj in trajata par dni, in sicer taprvi kupon traja petek, soboto in nedeljo, tadrug pa ponedeljek in torek) dobiš nekajkrat na leto (zadnja dva sta prišla ene dva tedna nazaj).jaz jih dobim po pošti v kuverti in sem zelo zadovoljen
Ko so mi ga poslali preko mms-a sem ga večkrat uporabljal z drugimi karticami, kupon ki pošljejo je vedno isti samo enkrat ga lahko uporabiš z eno sparovo kartico.Kartica pač zabeleži da si jo že izkoristil.(shranim mms kot sliko in pošljem naprej).Tokrat pa zaradi tehničnih težav z mobitelom ga ne odpre pa tudi poslat ga ne morem na drugi telefon ker ne prikaže sporočila.
LP