Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako do wc-ja

Kako do wc-ja

V pisarni sedim z 3-mi sodelavci in 2-ma sodelavkama. Razumemo se dobro, problem nastane le ker nobeden od nas nima nobene intme. Še posebej je nerodno “tiste” dni, ko moram samo na wc vleč vložke, intimne robčke in vso ostalo kramo. Torej, kako to izpeljati, čimbolj disretno? Zdi se mi, da vsakič, ko si tlačim vložek za pas hlač vse šumi in je vsem jasno kaj se dogaja.

Kako je pri vas?

Jaz si vse pripomočke že doma dam v eno tako nevpadljivo kozmetično torbico. In ko grem na WC, iz torbe vzamem kozmetično torbico in grem lepo do stranišča.

Tudi jaz sedim v pisarni še s 3-mi sodelavkami in enim sodelavcem in je bil problem glede intime sploh ob takih dnevih. Pa smo se z vodstvom dogovorili in postavili v kopalnico ( res, da jo uporablja samo 7 žensk) visečo omarico in vsaka ima tam za prvo silo spravljene svoje pripomočke. Omarica je pod ključem, tako da ni štofnanja s strani čistilke. Je čist dovolj diskretno in zelo praktično.

LP Maja

Lep pozdrav !

no, v stari službi sem pisarno delila z dvema sodelavcema in eno sodelavko. le da mene ničesar ni bilo sram;)

ko sem imela menstruacijo, sem pač popokala vložek, vlažni robček, ali tampon, ter s tem strumno odkorakala čez dolg hodnik (kjer sem po možnosti še koga srečala) do wc-ja.

pa kaj?

Tudi jaz nič ne skrivam.Saj to je čisto normalna stvar. So pa v sobi 4 sodelavci in ena sodelavka, pa me še nikoli nihče ni čukasto gledal.

Pred leti je Always zraven dvojnega pakiranja vložkov podarjal lično škatlico, v katero lepo grejo 3 vložki, pa še za kakšen tampon je prostora.
Meni je ta škatlica idealna rešitev in mi je postala prav nepogrešljiva.

New Report

Close