Kako dobiti joske?
Morda se vam to uprasanje zdi malce smesno ampak zame je resen problem. Se ko sem bila stara 12 let so vse moje prijateljice dobile joske samo jaz ne…s tem da sem prva dobila mentro, bila sem izmed najvisjih itd. Torej moj razvoj je bil zelo hiter. Vednar takrat se s tem se nisem ubadala. Potem pa pri 13ih so se vsem joske bistveno povecala in dobile so ze pravi dekolte in so se taksne slikarile in med sabo primirjale..NPR. Dve punci sta sli na stranisce si slekli modrce in primirjali med sabo (vem zveni malce cudno a ni nic takega) takrat sem postala nestrpna a nic se ni zgodilo. Pri skoraj 16ih letih se vedno nimam josk in ko recem nimam mislim da so tako majhne da mi je A kosarica prevelika in sploh nenajdem dovol majhnega modrca…kar je ze same po sebi problem saj nocem hodit okol v onih otroskih..torej zelim si joske kako jih dobimo ali pa pospesim njihovo rast.
Draga 12-letnica, jaz ti napišem odgovor mojega 14 letnega sina, ki ga je dal eni težki “joškarci” sovrstnici, ki ga je osvajala, tako kot ostale fante, ker ji je tako godilo in mu težila, mu silila tiste joške na izvolte, pa mu je šla na živce in jo že imel dosti, ji je rekel:
“Ti imaš atribut samo v joških s katerimi se ven mečeš, jaz imam pa raje tiste, ki ga imajo v glavi” ..
Pa mu je dala potem mir, je dojela, da on ne pada na take primitivne joškarce. Razumeš?
Verjamem, da ti je težko – sploh v času, ko se razvijate dekleta iz deklic v ženske in bi rade imele prsi kot tiste, ki si jih porivajo pod brado in jih kažejo na izvolte svojim vrstnikom, ker jim to tako paše, gode.
Ene imajo v tvojih letih joške, tadruge pa pamet :))))
Sicerpa prsti rastejo in se tudi povečajo- kasneje, tudi v nosečnosti. In imajo take manjše probleme kot tiste, ki imajo potem košarico F in G, kar pa je vse prej kot lepo zapogledat in predvsem nosit kot težo s seboj naokoli – boli jih križ, nenormalno.
Jaz sem tak primer- v rani mladosti – košarica dobra A, sedaj po porodih, po 30ih letih od pubertete pa D. pa niso povešene, o ne, ker tudi sama nisem zalita in prekomerno hranjena.
Pa še nekaj: najprej moraš genetsko zasnovo malo preveriti – ne samo po mamini strani, lahko tudi po očetu in po njegovi strani, kakšne ( velike ali majhne) prsi imajo. Proti genetiki pa ne moreš kaj dosti vplivat.
1. Nocem met josk zarad fantu hah
2. Ne nameravam bit noseca
3. Hvala za pomoc
[/quote]
Jah no ja , razumljvo – pri 16ih res ne nameravaš bit noseča – ni bilo tako mišljeno…
A met jih hočeš zato takoj in čimprej, da se boš lahko enako slikarila, kot tvoje vrstnice, z dekoltejem ? V čem je torej glavni probem?
A če ti svetujemo, da si jih povečaj kirurško, boš pa navdušena? ( Hope not…)
Push up, cleaveage modrci z malo natlačene vsebine tudi delajo čudeže, če je tako hudo zaenkrat. Druge ni v borbi proti genetiki.
Jah no ja , razumljvo – pri 16ih res ne nameravaš bit noseča – ni bilo tako mišljeno…
A met jih hočeš zato takoj in čimprej, da se boš lahko enako slikarila, kot tvoje vrstnice, z dekoltejem ? V čem je torej glavni probem?
A če ti svetujemo, da si jih povečaj kirurško, boš pa navdušena? ( Hope not…)
Push up, cleaveage modrci z malo natlačene vsebine tudi delajo čudeže, če je tako hudo zaenkrat. Druge ni v borbi proti genetiki.
[/quote]
Ne ne misla sem da nikol ne bom mela otrok hah..pc zarad nekih razlogov.. Drgac pa ne nocm se slikart lol…sam pac men se osebno zdi da smesno izgledam ker nimam popolnoma nc josk…tut obleke mi zato ne pasejo pa nc.. In je mal smesno
Saj ne vem, ali se hecaš ali ne. Stara si 16 let. Torej ti mora biti jasno, da nas narava s čim obdari, s čim pa ne. Kako dobiš večje joške? Kako dobiš manjšo ali večjo nogo? Kako zrasti za 10 cm? Ne gre. Prej kot se sprijazniš s tem, laže bo zate.
Lahko jih nekaj pridobiš, če se zrediš, ampak to pomeni, da bosta tudi rit in trebuh večja, tega pa najbrž nočeš. Lahko optično povečaš s push-up modrci.
Seveda je še vedno rešitev operacija, ampak potem boš pa res pokazala, da ne samo, da nimaš jošk, tudi pameti ne…
Sama nocem operacija ampak tvoja trditev je zaljiva za druge..kaj pa je narobe ce imajo operacijo daj no..to ne vpliva na mozgane..tako da ves v soli mi gre odlicno in sem sita da vsakic ko nekdo odpre temo o izgledu ljudje zacnejo govoriti o pameti…pa kaj je narobe ce hocem imeti vecje joske. …nekateri hocejo vecje nekateri manse…edin okus ki je pomemben je moj sam
Sama nocem operacija ampak tvoja trditev je zaljiva za druge..kaj pa je narobe ce imajo operacijo daj no..to ne vpliva na mozgane..tako da ves v soli mi gre odlicno in sem sita da vsakic ko nekdo odpre temo o izgledu ljudje zacnejo govoriti o pameti…pa kaj je narobe ce hocem imeti vecje joske. …nekateri hocejo vecje nekateri manse…edin okus ki je pomemben je moj sam
[/quote]
Za rast prsi imaš še dovolj časa, dovolj časa pa tudi za to, da se sprijazniš s tem, kar ti je narava dala.
Imeti plastično operacijo pri 16-ih je zame idiotizem. Ne želim žaliti, ampak telo je mlado, tudi možgani so še mladi, in delati neke plehke stvari zaradi videza pri teh letih, ko niti telo še ni oblikovano, še manj pa je osebnost, je res nevarno. Lahko obžaluješ. Raje počakaj na 30-ta, in če boš takrat še istih misli, pojdi v to. Ampak zakaj nekaj tisočakov za operacijo, ki je lahko tudi rizična, če za nekaj 100 EUR dobiš več push up modrcev?!
Dandanes marsikatere punce v 20-ih posegajo po različnih lepotnih posegih, kar je nekaterim starejšim generacijam nepredstavljivo. Lepotni ideali iz medijev, mlajši ste pa toliko bolj bombardirani s tem preko socialnih omrežij ipd, nas silijo v to, da moramo biti po nekih vzorcih. Ti vzorci, ideali pa se z leti, desetletji spreminjajo. Danes je moderna KK z večjimi oblinami, v 80ih so bile čiste suhice, kasneje spet drugače, v 70ih spet drugače. Ne vemo, kaj bo čez 10 ali 20 ali 30 let, definitivno bo pa moderno vse kaj drugega kot danes.
Za rast prsi imaš še dovolj časa, dovolj časa pa tudi za to, da se sprijazniš s tem, kar ti je narava dala.
Imeti plastično operacijo pri 16-ih je zame idiotizem. Ne želim žaliti, ampak telo je mlado, tudi možgani so še mladi, in delati neke plehke stvari zaradi videza pri teh letih, ko niti telo še ni oblikovano, še manj pa je osebnost, je res nevarno. Lahko obžaluješ. Raje počakaj na 30-ta, in če boš takrat še istih misli, pojdi v to. Ampak zakaj nekaj tisočakov za operacijo, ki je lahko tudi rizična, če za nekaj 100 EUR dobiš več push up modrcev?!
Dandanes marsikatere punce v 20-ih posegajo po različnih lepotnih posegih, kar je nekaterim starejšim generacijam nepredstavljivo. Lepotni ideali iz medijev, mlajši ste pa toliko bolj bombardirani s tem preko socialnih omrežij ipd, nas silijo v to, da moramo biti po nekih vzorcih. Ti vzorci, ideali pa se z leti, desetletji spreminjajo. Danes je moderna KK z večjimi oblinami, v 80ih so bile čiste suhice, kasneje spet drugače, v 70ih spet drugače. Ne vemo, kaj bo čez 10 ali 20 ali 30 let, definitivno bo pa moderno vse kaj drugega kot danes.
[/quote]
Dobr dobr sej sploh nc nism govrila o operaciji hah se sploh pa pri 16ih.
Pa ni vazn kaj je moderno…nocm tega ker je moderno ampak kr mi je vsec
Dobr dobr sej sploh nc nism govrila o operaciji hah se sploh pa pri 16ih.
Pa ni vazn kaj je moderno…nocm tega ker je moderno ampak kr mi je vsec
[/quote]
Ker ti je to všeč: joškov ne moreš kupit drugače, kot pri plastične kirurgu. Žal.
Manj invazivno: nakup potisnega modrca, v katerega natlačiš še malo podložkov. Tako žal je.