kako dobiti punco
Pozdravljeni,
star sem 17 let, visok 179 cm, težak 68kg, temnozelene oči, svetlorjavi lasje, bela polt. Po izgledu sem bolj “nordijskega” izgleda…izgled obraza, lobanje…(moj oče je danec(sem pač bolj njihovega izgleda) mama pa je slovenka). Hodim na splošno gimnazijo. No moja zgodba je naslednja.
Imel sem 2 punci do zdaj v življenju(star sem 17 let). Najdlje sem bil z eno pet mesecev, s tadrugo pa tri pa pol. Eno sem spoznal v knjižnjici(lol) ena pa je bila moja nekdanja sošolka. Obe te dekleti sta bili po izgledu lepi, sicer bolj “inteligentni piflarski lol”..
Problem pa je kako najti punco. V današnji najstniški slovenski družbi se z slovensko mladino enostavno ne morem razumet. Nevem zakaj. Z edinimi osebami s katerimi se razumem so z metalci, pankerji, rockerji…to je pa tudi vse. Dobro skrbim za higieno, ponavadi nosim pač navadno majco z napisom ali brez, srajco, polo majico. Imam kratko postrižene lase(ponavadi si dam na lase malo gela).
Ampak problem je kako pristopiti k dekletu(posebno slovenskemu dekletu)? Nevem o čem oz. kako naj začnem pogovor npr.na kakšni zabavi.
ena kolegica mi je rekla, da izgledam dobro vendar da sem včasih “preveč samozavsten”. Nisem rasističen ampak vidim, da imajo punce rade “temne, balkanske tipe” ali pa te “Swag aka justin bieber tipe”
Zame je ta “swag” moda otroška moda. Ena punca mi je rekla, da sem “majhen” po višini. Sem 179 cm (izgledam mogoče 180cm) visok in to je po stastiki srednja velikost.
Tudi v Sloveniji dobim poglede od deklet, ki zgledajo bolj “pametne” vendar v tujini(kakšna Anglija, Danska, Irska tudi Avstrija, Nemčija) dobim mnogo več pogledov od deklet kot v Sloveniji.
Mogoče malce pretiravam ampak nevem kako naj dobim eno punco, ki je luštna mojih let
Kaj je krivo? Izgled? Starost? Osebnost?
Glava s svojo vsebino.
Nisem sploh prebral do konca, ker se mi ne da. Lahko samo to napišem – začni hodit na fitness in pridobi izklesano telo podobno temule :
[img]http://www4.slikomat.com/13/0505/m9x-motive.jpg[/img]
Srečno !
MMMMM, ta desni je vreden greha,,,,,
@ KATKA
Isti človek v razmaku 4ih let. Vtipkah v youtube “Zyzz” in obilico užitkov pri samozadovoljevanju !
Ne se hecat. Desni tip je katstrofa. Bljak njegov videz. Pa verjetno je še glava puhla.
U mirin ? 😀
Dovolj dolgo čakaj in ena te bo sigurno nekje pobrala. Brezveze, da te tukaj obdarujemo z nekimi nasveti, ker če nisi nadarjen za šarmerja in osvajalca, pač nisi in tu noben nasvet ne pomaga.
Ah sj jih večina ni…fant je samo bolj zrel in bolj zategnjen…puncam njegove starosti so bolj všeč fantje, ki se znajo zabavat in ne razmišljajo resno.
Avtor sprosti se “have some funn”…se boš moral sustiti na njihov nivo, da boš kakšno tako lahko dobil.
Ko sem dvakrat prebrala lol, mi je že vse minilo.
Nisem dosti starejša od tebe imam 21 let in nimam veliko izkušenj s fanti. Imam resno zvezo trenutno in ti lahko povem, kaj punce pri teh letih iščemo, vsaj na mojem primeru ti lahko povem. Iščemo nekoga, ki nas bi imel rad, ob katerem bi se počutle varne in hkrati tudi samozavestne, Nekoga ki nas ima rad ne glede na vse.
Glej si dokaj mlad in mislim, da se preveč obremenjuješ s tem, da si ”drugačen” od ostalih fantov. Bodi to kar si, ne bit preveč vzvišen, kar se mi zdi da si. In boš videl, da ko bo čas boš najdel punco zate.
“Imam resno zvezo trenutno in ti lahko povem, kaj punce pri teh letih iščemo” – Ne ne moreš, ker si ženska. Izkušena pa prav tako nisi, kot si že sama napisala.
“ob katerem bi se počutle varne in hkrati tudi samozavestne” – Ko boš končala z njim boš pa spet nesamozavestna.
“Nekoga ki nas ima rad ne glede na vse.” – Neizvedljivo. Primer : Zrediš se za 20 kilogramov.
“Bodi to kar si” – Najslabši nasvet do sedaj.
“ne bit preveč vzvišen, kar se mi zdi da si” – Če bi bil vzvišen bi kavsal, ko bik. Prav tako ne bi odprl te teme in nam zaupal svoj problem.
“ko bo čas boš najdel punco zate.” – Čas bo, ko bo dvignil rit in šel v akcijo, če ne ne bo nič iz tega.
so to vaša mnenja ali od kod prepisujete ☺
Ženska ne more povedat, kaj išče pri svojih letih, zato ker je ženska? Bravo, bistroumnost kar kipi iz tebe. 🙂
Hvala na komplimentu. Res si prijazen danes.
Pri tebi se še posebej potrudim. 🙂
s sabo nosi pasje slaščice … če ti bo katera všeč daš njenemu psu sladico
če pa nima psa jo pa pelji h kateri, ki psa ima ☺
Ženska ne more povedat, kaj išče pri svojih letih, zato ker je ženska? Bravo, bistroumnost kar kipi iz tebe. :)[/quote]
Jaz se pa kar strinjam s tem. Ženska ti sicer lahko pove, kar racionalno o temi misli in ti to lahko vzameš na znanje. Ampak nikar se ne čudi, ko se bo naslednji trenutek, pod vplivom čustev, obnašala popolnoma drugače. Menim, da ti lahko bolj objektiven odgovor poda moški z iskušnjami (v idealnem primeru bi to moral biti oče). No, ampak jaz nisem ta moški 🙂
Eh fantje fantje kolikokrat vam bo treba še povedat?! Pri ženski glej kaj dela ne kaj govori! To je ne zlato pravilo ampak diamantno. Ženska začne racionalno razmišljat, ko si več ne more privoščit napak ali moških v svojem življenju kateri jo bodo izkoristili in to je ravno okrog 30ega leta.
Ženske razmišljajo s čustvi. Moški je lahko narkoman,pijanec,pretepač in še kaj ampak če je vsaj malo lep in zna v ženski prebudit čustva torej zna bit z njo igriv v seksulanem smislu in jo zna gledat pravilno in ima dejansko jajca pristopit do nje vam garantiram da jo bo dobil čeprav je tok rdečih zastavic na njemu, da je kar joj.
Ja vem na dolgi rok tak moški izgubi ampak on je še zmeraj prej v njej kot pa tisti pridni fantki…pa ne želim se delat norca iz teh ta dobrih fantov ampak če v dating sceni igraš po pravilih boš vedno izgubil.
Pregovor “v ljubezni in vojni je vse dovoljeno” še kako drži…dokaz? Poglejte kaj se je vse skozi zgodovino dogajalo pa vam bo vse jasno…vam povem, da se bo še naprej dogajalo.
Kot je enkrat en napisu tukaj na tem forumu…biti super korekten do žensk se splača šele ko so stare 30 let in imajo po možnosti otroka ali pa tudi ne (in jim teče urica) in po tolikih bedakih si nemore več privoščit napak…ampak če pa hočete toliko časa čakat, da dobite eno, ki je kot bi srbi rekli “ona je svoje odpjevala davnih dana” in se tako malo cenite jah potem vam samo lahko rečem, da ste bedaki…se opravičujem ampak to je moje realno mišljenje.
Dodal bi le, da je letnica prej visja od 30. In saj ne da je kaj magicnega v tej ali oni stevilki. Zensko zresnijo neuspehi, razocaranja in zelja po ustvariti si druzino. Takrat zacenja razumsko “kalkulirati” kdo je primeren in kdo ne. In bolj ko ji bije bioloska ura, manj da na metuljcke. To so punce, ki potem “poberejo” neizkusene 30+ letnike, ki so z rezultati ze dokazali, da bodo dobri providerji. In kaj ces boljsega medija kot dating portal, kjer lahko se pred srecanje zve “kljucne” podatke, kot so sluzba, izobrazba, stanovanje, … Po drugi strani pa so ravno take lahka meta za playerje, ki jim znajo zaigrati na pravo struno. Ne dobis one night stand. Dobis pa toliko bolj pristni honeymoon experience. Ja, zavesti jih je treba. Ampak preden se zacne kdo zgrazati, ravno te punce se najbolj zavajajo. Ker slej kot prej, ko dosezejo kar so zelele, imajo otroke, same spoznajo, da so do izbranega tipa pravzaprav hladne. Da se jim je slo le za svoj sebicen cilj. In tip je bil le sredstvo. Cesar se takrat ni same niso zavedale.
Tako da, vecina teh “preracunanih” zvez so tick-tak bombe. Naivni neizkuseni geeki v svoji zaljubljenosti tega seveda ne vidijo. Se jih pa se pa se slej kot prej strezni. In niti ni treba, da mu zenska rece, da ga pravzaprav ni nikoli ljubila.
Ja kdo vas pa sili, da se ukvarjate z babami? Dokler se tipu življenje vrti okoli tega, kako bo babam všeč, je čist vseeno, ali je player, ali neplayer. T.i barabe in pridni fantje so si med sabo zelo podobni, obojnim se življenje vrti okoli bab, le da to počnejo na različne načine. Pogrešam več softijev, tipov, ki jim dol visi pozornost bab in niso poneumljeni s seksualnimi potrebami. Če je nekdo samski že praktično celo življenje, naj to ostane. Kot da je kaj narobe s tem. Narobe je samo, da se takemu človeku vceplja občutek večne krivde, da nekaj narobe počne.
Preganjanje bab je šport, za katerega se vsak sam odloči. da ta šport terja mnogo živcev, ni nič novega. In čemu se pol ukvarjati s tem?
Ja normalno, da se bo heteroseksualnemu tipu pri teh letih vse vretlo okrog žensk…treba je začet v najstniških letih če nočeš imet neke resne probleme z neizkušenostjo (ženske neizkušeni fantje odbijajo po 20 letu).
Po pa pejt v gej bar.
A neznaš brat al kaj? Fant je star 17.
Mi njemu ne vcepljamo občutka krivde ampak mu svetujemo. Očitno njegov pristop ne obrodi zaželjenih rezultatov in očitno dela nekaj narobe.
Je pa tako, da obstaja več vrst punc in prvo moraš razločit v katero skupino določena punca spada in šele potem uporabit na njen primeren pristop.
Katere vrste/skupine so to?
Ja, komur tic stalno dol visi, temu se z zenskami (ali tipi) res ni treba ukvarjati. Drugace pa, tudi meni se obcasno ne da. Mi predstavlja prevelik napor, strosek, zguba casa, … In… takrat se fokusiram na kaj drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.