Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Mislim si, da je ona morala tako čutiti, da je bila njena diploma povod za razhod. Očitno ga ni videla kot hudega intelektualca, a ne. Govorim o zgodbi, ti si pa to besedno zvezo vzel kot mojo gonjo proti temu moškemu. Ne, poskušala sem se postaviti v njeno kožo.

Pa jst se ne čudim, meni je jasno, zakaj so tako militantni…borijo se s svojim ognjem v sebi in potem to sliko projecirajo meni:).[/quote]

Kdaj bodo ljudje začeli gledat tudi z drugače plati življenja in ne dali tak poudarek na status, ampak cenili samega človeka takega kot je in tisto kar nosi v sebi. Žal poznam tudi ljudi, ki imajo zelo visoke izobrazbe pa zame in v mojih očeh ne zgledajo nekaj pretirano intelektualnega, na svojem področju že, ampak je vse ostalo v življenju totalna tema in ozkoglednost, tako da smo spet tam, da je izobrazba relativen pojem za razgledanost!

Agreed! In taksnih je poln ta svet.

In sedaj si poglej kaj replicira ova zgoraj. On je buhtelj, ker se je pustil tako izgoristiti.

E pa draga forumasica, vidis, jaz nisem tak buhtelj. In zato enostavno ne grem v nic resnega z osebami, ki bi se tako ali drugace z mano nesorazmerno okoristile. In ze zaradi golega dejstva, da zenske iscete bolj oh in sploh tipa kot ste same, je tezko prepreciti, da me ne izkoristite. V avanturah dosti lazje nadzorujem koliko me kdo izkoristi. Pravo izkoriscanje se zacne selo ko enkrat zacnes nacrtovati skupno prihodnost.[/quote]

Aja, to je tvoja zgodba?!:))) Glej, če moški tolerira obnašanje ženske, kasneje pa govori, kakšna je ta ženska…kaj naj si mislim? A je ta moški gladek? Zakaj dopušča, da drugi z njim tako ravnajo, da ga izkoriščajo in se okoriščajo na njegov račun? Zakaj mu je šele zdaj vse to kapnilo? Zakaj ni presekal že leta in pol prej? Vidiš…zato se mi poraja, da gre za buhtelja.

Kako enostransko gledaš na zgodbo, že kar malo patetično. A on pa nje ni izkoristil za svoje potrebe? Meni se zdi, da sta oba bila malo preveč sebična. Tak odnos pač ne deluje na dolgi rok in slej kot prej en odide. Navadno tisti, ki je bolj drzen.[/quote]
In s cem je to, draga mangina, on pokazal sebicnost?
A s tem, da si je domisljal, da bosta ostala tudi po njeni diplomi skupaj? A s tem, da ji je nudil ves cas studija dom brez placila? Tip je huda dobricina. Soliden izgled. Tudi uspesen. Niti 40 jih nima pa je materijalno preskrbljen, da se lahko upokoji.
Kot je enTip ze dobro napisal, slo je preprosto za to, da si je punca takrat mislila, da od tipa ne bo ne vem kaj, da lahko sama vec dobi pri kom drugem.

In sedaj si poglej kaj replicira ova zgoraj. On je buhtelj, ker se je pustil tako izgoristiti.

E pa draga forumasica, vidis, jaz nisem tak buhtelj. In zato enostavno ne grem v nic resnega z osebami, ki bi se tako ali drugace z mano nesorazmerno okoristile. In ze zaradi golega dejstva, da zenske iscete bolj oh in sploh tipa kot ste same, je tezko prepreciti, da me ne izkoristite. V avanturah dosti lazje nadzorujem koliko me kdo izkoristi. Pravo izkoriscanje se zacne selo ko enkrat zacnes nacrtovati skupno prihodnost.[/quote]

Eh, o določenih je škoda besede…

Mislim si, da je ona morala tako čutiti, da je bila njena diploma povod za razhod. Očitno ga ni videla kot hudega intelektualca, a ne. Govorim o zgodbi, ti si pa to besedno zvezo vzel kot mojo gonjo proti temu moškemu. Ne, poskušala sem se postaviti v njeno kožo.

Pa jst se ne čudim, meni je jasno, zakaj so tako militantni…borijo se s svojim ognjem v sebi in potem to sliko projecirajo meni:).[/quote]

Kdaj bodo ljudje začeli gledat tudi z drugače plati življenja in ne dali tak poudarek na status, ampak cenili samega človeka takega kot je in tisto kar nosi v sebi. Žal poznam tudi ljudi, ki imajo zelo visoke izobrazbe pa zame in v mojih očeh ne zgledajo nekaj pretirano intelektualnega, na svojem področju že, ampak je vse ostalo v življenju totalna tema in ozkoglednost, tako da smo spet tam, da je izobrazba relativen pojem za razgledanost![/quote]

Tisti list papirja je za obrisat, če je to edino, s čimer se kdo hvali in ceni. Zato se pa družimo z nam všečnimi, a ne.

Aja, to je tvoja zgodba?!:))) Glej, če moški tolerira obnašanje ženske, kasneje pa govori, kakšna je ta ženska…kaj naj si mislim? A je ta moški gladek? Zakaj dopušča, da drugi z njim tako ravnajo, da ga izkoriščajo in se okoriščajo na njegov račun? Zakaj mu je šele zdaj vse to kapnilo? Zakaj ni presekal že leta in pol prej? Vidiš…zato se mi poraja, da gre za buhtelja.[/quote]
Ce bi slo zame, bi tako tudi napisal. Nisem eden od vas, ki si ne upate nic iz svojega zivljenja napisati. Toliko bi ze lahko vedela.

Gre pa za mojega dobrega prijatelja pri katerem sem neko obdobje celo stanoval. Zato ga dobro poznam. In vem, da je za vecino zensk zadetek na loteriji. Ne le s tem kar je in kaj ima, ampak kaj vse je pripravljen za zensko narediti. Dobricina bil in ostaja.

Ti pac se niso dorasla problemu, ki ga izpostavljam. Pac poznas sebi podobne Lojzeke, kjer noben nobenega ne more bistveno izkoristiti, ker tako nimate nic omembe vrednega. Morda bos kdaj v zivljenju naletela na bolj asimetricne situacije in spoznala, da nismo vsi Lojzeki.

Kako enostransko gledaš na zgodbo, že kar malo patetično. A on pa nje ni izkoristil za svoje potrebe? Meni se zdi, da sta oba bila malo preveč sebična. Tak odnos pač ne deluje na dolgi rok in slej kot prej en odide. Navadno tisti, ki je bolj drzen.[/quote]
A s tem, da si je domisljal, da bosta ostala tudi po njeni diplomi skupaj? A s tem, da ji je nudil ves cas studija dom brez placila? Tip je huda dobricina. Soliden izgled. Tudi uspesen. Niti 40 jih nima pa je materijalno preskrbljen, da se lahko upokoji.
Kot je enTip ze dobro napisal, slo je preprosto za to, da si je punca takrat mislila, da od tipa ne bo ne vem kaj, da lahko sama vec dobi pri kom drugem.[/quote]
Glej, od tebe, ki ga zagovarjaš (si se z njim poistovetil) ne pričakujem, da boš povedal kaj pikantnega o njemu in njegovem odnosu do nje. S čim jo je izkoristil? Kaj ni nič dobil od nje? Ni dobil lepih trenutkov, preživetega časa itn? Če tega ni imel, potem ne vem, zakaj je bil z njo. Mislim, da gledaš na to s preveč materialnega stališča. Samo zato, ker ji je on nudil bivanje, še ne pomeni, da mu mora ona vrnit uslugo in živet z njim do konca ne glede na njegov odnos. Kako pa ti veš, kako je ravnal z njo za štirimi stenami in kako se je ona počutila? Se ti zdi, da se ji je dobro godilo? Potem ne bi šla, če bi se ji. Pa ne trdim, da je bilo to, samo predstavljam še drugo stran zgodbe. Resnica je pa nekje vmes.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, to je tvoja zgodba?!:))) Glej, če moški tolerira obnašanje ženske, kasneje pa govori, kakšna je ta ženska…kaj naj si mislim? A je ta moški gladek? Zakaj dopušča, da drugi z njim tako ravnajo, da ga izkoriščajo in se okoriščajo na njegov račun? Zakaj mu je šele zdaj vse to kapnilo? Zakaj ni presekal že leta in pol prej? Vidiš…zato se mi poraja, da gre za buhtelja.[/quote]
Ce bi slo zame, bi tako tudi napisal. Nisem eden od vas, ki si ne upate nic iz svojega zivljenja napisati. Toliko bi ze lahko vedela.

Gre pa za mojega dobrega prijatelja pri katerem sem neko obdobje celo stanoval. Zato ga dobro poznam. In vem, da je za vecino zensk zadetek na loteriji. Ne le s tem kar je in kaj ima, ampak kaj vse je pripravljen za zensko narediti. Dobricina bil in ostaja.

Ti pac se niso dorasla problemu, ki ga izpostavljam. Pac poznas sebi podobne Lojzeke, kjer noben nobenega ne more bistveno izkoristiti, ker tako nimate nic omembe vrednega. Morda bos kdaj v zivljenju naletela na bolj asimetricne situacije in spoznala, da nismo vsi Lojzeki.[/quote]

Razlika je, da jst prepoznam izkoriščevalce, ne more me nekdo leta in leta nategovati. Do takšnega problema sploh ne more priti. Mi je kristalno jasno, da nimajo vsi poštenih namenov. Samo zakaj ti (ki se imaš za oh in sploh) nisi svetoval svojemu najboljšemu prijatelju? Zakaj si ga le opazoval, kako se obrača na žaru kot en ražnjič? Ali je tudi tebe zavedla njegova ženska? Je imela angelski obraz?

Omenjaš tip moškega, ki naj bi bil za ženske zadetek na loteriji. Materialne dobrine…danes jih vidiš, jutri jih morda že ni več. Vse bi naredil za žensko? Očitno se to vse ni obneslo, ker nima toliko lastne percepcije, da bi razlikoval med dobrim in zlim, pravtako se pod vprašaj postavlja njegova samozavest. Kakšna je definicija dobričine?

Kot je enTip ze dobro napisal, slo je preprosto za to, da si je punca takrat mislila, da od tipa ne bo ne vem kaj, da lahko sama vec dobi pri kom drugem.[/quote]
Glej, od tebe, ki ga zagovarjaš (si se z njim poistovetil) ne pričakujem, da boš povedal kaj pikantnega o njemu in njegovem odnosu do nje. S čim jo je izkoristil? Kaj ni nič dobil od nje? Ni dobil lepih trenutkov, preživetega časa itn? Če tega ni imel, potem ne vem, zakaj je bil z njo. Mislim, da gledaš na to s preveč materialnega stališča. Samo zato, ker ji je on nudil bivanje, še ne pomeni, da mu mora ona vrnit uslugo in živet z njim do konca ne glede na njegov odnos. Kako pa ti veš, kako je ravnal z njo za štirimi stenami in kako se je ona počutila? Se ti zdi, da se ji je dobro godilo? Potem ne bi šla, če bi se ji. Pa ne trdim, da je bilo to, samo predstavljam še drugo stran zgodbe. Resnica je pa nekje vmes.[/quote]
Nobene druge plati tu ne izpostavljas. Vse kar pocnes je spukiliras, da bi upravicil dejstvo, da ga je punca zapustila po diplomi z razlogom, ki mi ga je sporocila. Prej pa ji je ustrezal kakrsenkoli je ze bil prej. V enem dnevu se on gotovo ni spremenil. Spremenila se je ona.

Poglej. Mogoče je takrat res dajal znake, da ne bo nič z njega ali pa je ona kot neizkušena tako razbrala. To se ves čas dogaja. Ta izkušnja pa ga je obogatila in postal je nekdo oziroma ustvaril je tisto NEKAJ. Lahko bi rekel, da mu je naredila korist. Ko ga je prepričala v to, da je “niče”, si je dokazal, da to ni res. Prej pa tega ni zmogel. Ampak zato, ker se to ves čas enim dogaja, ne pomeni, da se vsem in da gre vedno po tem scenariju. To se dogaja izključno ljudem, ki podobno razmišljajo oziroma so v neki določeni fazi zrelosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, glede na to, da sta zacela precej bolj na harsh, neko predelovanje vzorcev ipd. (Jaz bi ga ze zdavnaj skenslala), pa glede na to, da to traja ze 5 let, bi tezko rekla, da gre za trenutno.muho al.povrsinske atribute. Po tem casu se pa ze oba spremenita in dasta cez kar nekaj preizkusenj. A tebi ni nobena potegnila naknadjo? Al pa ko si jo bolj spoznal, ugotovil da ti gre pa nekaj na njej tako na zivce, da na dolgi rok ne mores z njo?!

Meni je lahko fizicno privlacen marsikdo. Ne rabi bit lepotec, lahko se zaljubim v njegovo energijo govorjenja, razmisljanja, nacin, pa ne pomeni da bi sla v vezo s takim. Morda ne bi sla niti v posteljo. A ti pograbis vsako sladico, ki jo kje zagledas? Al ti kdaj zapase samo gledat jo?

Dater, ta tvoj buddy je dobil napacno sporocilo. Da so zenske/zenska izkoriscevalke, grr samo za njegov ego. Namesto obtozevanja naj raje pogleda vase, kaksen pattner ji je bil in kaksna je bila njuna dinamika. Iz tega se lahko marsicesa nauci. Morda jo je prevec.koval v zvezde…pa je to res njena odgovornost?

Glej, od tebe, ki ga zagovarjaš (si se z njim poistovetil) ne pričakujem, da boš povedal kaj pikantnega o njemu in njegovem odnosu do nje. S čim jo je izkoristil? Kaj ni nič dobil od nje? Ni dobil lepih trenutkov, preživetega časa itn? Če tega ni imel, potem ne vem, zakaj je bil z njo. Mislim, da gledaš na to s preveč materialnega stališča. Samo zato, ker ji je on nudil bivanje, še ne pomeni, da mu mora ona vrnit uslugo in živet z njim do konca ne glede na njegov odnos. Kako pa ti veš, kako je ravnal z njo za štirimi stenami in kako se je ona počutila? Se ti zdi, da se ji je dobro godilo? Potem ne bi šla, če bi se ji. Pa ne trdim, da je bilo to, samo predstavljam še drugo stran zgodbe. Resnica je pa nekje vmes.[/quote]
Nobene druge plati tu ne izpostavljas. Vse kar pocnes je spukiliras, da bi upravicil dejstvo, da ga je punca zapustila po diplomi z razlogom, ki mi ga je sporocila. Prej pa ji je ustrezal kakrsenkoli je ze bil prej. V enem dnevu se on gotovo ni spremenil. Spremenila se je ona.[/quote]
Res je, da špekuliram, saj ne poznam detailov. Morda jih tudi ti ne. Sem že zgoraj napisal, da je prav možno, da je zapustil tudi samo zaradi tega papirja. Napisal sem tudi, da nas včasih občutek prevara (s tem sem mislil njo). Ti pa si mi napisal, da je to tipičen odziv poženeščenega tipa.

Ti pac se niso dorasla problemu, ki ga izpostavljam. Pac poznas sebi podobne Lojzeke, kjer noben nobenega ne more bistveno izkoristiti, ker tako nimate nic omembe vrednega. Morda bos kdaj v zivljenju naletela na bolj asimetricne situacije in spoznala, da nismo vsi Lojzeki.[/quote]

Razlika je, da jst prepoznam izkoriščevalce, ne more me nekdo leta in leta nategovati. Do takšnega problema sploh ne more priti. Mi je kristalno jasno, da nimajo vsi poštenih namenov. Samo zakaj ti (ki se imaš za oh in sploh) nisi svetoval svojemu najboljšemu prijatelju? Zakaj si ga le opazoval, kako se obrača na žaru kot en ražnjič? Ali je tudi tebe zavedla njegova ženska? Je imela angelski obraz?

Omenjaš tip moškega, ki naj bi bil za ženske zadetek na loteriji. Materialne dobrine…danes jih vidiš, jutri jih morda že ni več. Vse bi naredil za žensko? Očitno se to vse ni obneslo, ker nima toliko lastne percepcije, da bi razlikoval med dobrim in zlim, pravtako se pod vprašaj postavlja njegova samozavest. Kakšna je definicija dobričine?[/quote]
Vse kar sedaj pocnes je, da v kozarec dolivas vode. Dlje ko to pocnes, bolj bo vodeno. Omalovazevanje tega ali onega tako ne mislim komentirati. Le to bi te vprasal, koliko ljudi osebno poznas, ki so se po zaslegi lastnega dela (z mozgani) v stanju upokojiti v svojih 30-ih. To niso Lojzeki iz tvojega bloka, a prav?
In seveda nadaljujes s produciranjem “dejstev” o zgodbi, ki jo poznas le iz mojih besed. Zato raje vec ne bom dalje razglabljal o njegovem primeru. Kdor kuzi, kuzi, kdor si zgodbo raje priredi z fabriciranimi “dejstvi”, da bolj pase v njegovo videnje sveta, tudi prav.

Omenjaš tip moškega, ki naj bi bil za ženske zadetek na loteriji. Materialne dobrine…danes jih vidiš, jutri jih morda že ni več. Vse bi naredil za žensko? Očitno se to vse ni obneslo, ker nima toliko lastne percepcije, da bi razlikoval med dobrim in zlim, pravtako se pod vprašaj postavlja njegova samozavest. Kakšna je definicija dobričine?[/quote]
Vse kar sedaj pocnes je, da v kozarec dolivas vode. Dlje ko to pocnes, bolj bo vodeno. Omalovazevanje tega ali onega tako ne mislim komentirati. Le to bi te vprasal, koliko ljudi osebno poznas, ki so se po zaslegi lastnega dela (z mozgani) v stanju upokojiti v svojih 30-ih. To niso Lojzeki iz tvojega bloka, a prav?
In seveda nadaljujes s produciranjem “dejstev” o zgodbi, ki jo poznas le iz mojih besed. Zato raje vec ne bom dalje razglabljal o njegovem primeru. Kdor kuzi, kuzi, kdor si zgodbo raje priredi z fabriciranimi “dejstvi”, da bolj pase v njegovo videnje sveta, tudi prav.[/quote]

Moj kozarec je na pol prazen, torej je še dovolj prostora, ampak kaj ko ti nisi več zmožen dolivati:))). Če si opazil sem več spraševala, le poglej koliko vprašajev je v mojem sestavku.
Ne vem kere Lojzeke ti poznaš, s kakšnimi se družiš, da jih tako poimenuješ. Ne živim v bloku.

Pa saj ravno o tem govorim. Ljudje se velikokrat zaljubijo v (posamezne) atribute, kateri jim pač tisti hip ustrezajo, in ne v človeka ter se celo zaradi teh spustijo v vezo. Pri tem pa ostale stvari enostavno samo tolerirajo in pozneje pridejo spet na površje. Vendar pa takrat ponavadi ne rečejo bobu bob, temveč iščejo cel kup izgovorov od tega kako partner ni tak in tak pa do tega kako prihod otroka vse spremeni. Seveda slednje spremeni. Samo zakaj enim bolj in drugim manj ob popolnoma normalno odraščajočih otrocih?

Poglej. Mogoče je takrat res dajal znake, da ne bo nič z njega ali pa je ona kot neizkušena tako razbrala. To se ves čas dogaja. Ta izkušnja pa ga je obogatila in postal je nekdo oziroma ustvaril je tisto NEKAJ. Lahko bi rekel, da mu je naredila korist. Ko ga je prepričala v to, da je “niče”, si je dokazal, da to ni res. Prej pa tega ni zmogel. Ampak zato, ker se to ves čas enim dogaja, ne pomeni, da se vsem in da gre vedno po tem scenariju. To se dogaja izključno ljudem, ki podobno razmišljajo oziroma so v neki določeni fazi zrelosti.[/quote]
Nikjer nisem pisal, da mu ta izkusnja na dolgi rok ni pomagala. Prej obratno.

Drugace pa, kolikor te razumem, ni bojazni da bi tebe punca izkoristila. Nic bat. Najino zivljenje se vrti okoli drugih stvari… 😉

Bi vprašal cenjeno občinstvo, če je sploh po vaše možno, da je kdaj za razpad razmerja kriva ženska, ali vsaj bolj ženska kot tip? V vaših glavah sploh obstaja ta šansa?

Ko sem v dilemi, kako z zensko, pomislim na “Two and a half men’. Ko pomislim, kak bo vecinski odziv na forumu, kjer tako Marko dominira, lol, se bom v nadaljnem spomnil na mozatega Eurovision zmagovalca.

Po moje sta vedno oba. Težko le enemu pripišeš vso krivdo.

Saj si jo ti tudi, tako da ti paše. A misliš, da si kaj drugačen? 🙂 Poznaš to, kar ti je on povedal, kaj pa njena zgodba, njeno razumevanje, dojemanje in potem še tvoje dojemanje nje.
Hočeš nam prodat zgodbo, da se ji je pri njemu dobro godilo, šla pa je samo zaradi diplome? Tega pač ne verjamem. Ti pa kar.

Pa saj ravno o tem govorim. Ljudje se velikokrat zaljubijo v (posamezne) atribute, kateri jim pač tisti hip ustrezajo, in ne v človeka ter se celo zaradi teh spustijo v vezo. Pri tem pa ostale stvari enostavno samo tolerirajo in pozneje pridejo spet na površje. Vendar pa takrat ponavadi ne rečejo bobu bob, temveč iščejo cel kup izgovorov od tega kako partner ni tak in tak pa do tega kako prihod otroka vse spremeni. Seveda slednje spremeni. Samo zakaj enim bolj in drugim manj ob popolnoma normalno odraščajočih otrocih?[/quote]
To pomeni, da se je tale zaljubila v njegovo maturo (karkoli je pač takrat imel), potem pa ji ni več zadostovala? :)) Kako korist pa je prej imela od nje? 🙂

Ne vem, kako ti razumeš odnos dveh. Ampak jaz vidim to tako, da drug drugega izkoriščamo neprestano. Problem je v tej besedi “izkoriščanje”, ki si jo malo različno interpretiramo. Kar se naju tiče, midva drug drugega izkoriščava ves čas. Ravno sem jo prosil, naj pride do mene v službo, da bo nekaj domov zapeljala z avtom (ker sem s kolesom) in sem tako izkoristil njeno dobroto. Kako sem izkoriščevalski a? :))

Dobro vprašanje. Obstaja samo v primeru, ko nekoga v zvezo prisiliš. Če se ti odločiš iti v odnos z “izkoriščevalsko” žensko, si s tem že prevzel del odgovornosti nase. Ali te je kdo silil, da si z njo ali si se sam odločil? Zakaj bi drugi odgovarjali za tvoje “napačne” odločitve?

Pa saj ravno o tem govorim. Ljudje se velikokrat zaljubijo v (posamezne) atribute, kateri jim pač tisti hip ustrezajo, in ne v človeka ter se celo zaradi teh spustijo v vezo. Pri tem pa ostale stvari enostavno samo tolerirajo in pozneje pridejo spet na površje. Vendar pa takrat ponavadi ne rečejo bobu bob, temveč iščejo cel kup izgovorov od tega kako partner ni tak in tak pa do tega kako prihod otroka vse spremeni. Seveda slednje spremeni. Samo zakaj enim bolj in drugim manj ob popolnoma normalno odraščajočih otrocih?[/quote]
Pri zaljubljenosti v posemezne atribute gre pogosto bolj za razme interese kot kaj drugega.

Moski, ki je celo zivljenje fuka stradal, se bo “zaljubil” v prvo, ki mu bo “dala”.
Zenska, zeljna pozornosti kot Sahara vode, se bo “zaljubila” v tipa, ki ji jo nudi.
Zenski, ki zeli v politiko, se bo “zaljubila” v politika za katerega verjame, da ji lahko pomaga.

Vse je to hudo minljiva ljubezen. In ravno naivni “resni” decki ali deklice najveckrat nadrljajo, ker ne razumejo, da svet zenejo interesi in ne tovrstna “ljubezen”. Navidezno prava ljubezen lahko splamti le pri dveh, ki sta dovolj naivna. Vse drugo je “subject to change”. Razveze so ziv dokaz…

Saj si jo ti tudi, tako da ti paše. A misliš, da si kaj drugačen? 🙂 Poznaš to, kar ti je on povedal, kaj pa njena zgodba, njeno razumevanje, dojemanje in potem še tvoje dojemanje nje.
Hočeš nam prodat zgodbo, da se ji je pri njemu dobro godilo, šla pa je samo zaradi diplome? Tega pač ne verjamem. Ti pa kar.[/quote]
Pac v tri dni nakladas, tudi ko sam ves, da matura ni imela z vsem nic.

Gleda na to, da ste bila skupaj 5 let, ja vsakemu oslu jasno, da ga je v najboljsem primeru, vsaj proti koncu veze do njene osamosvojitve (diploma in, ja, neko sluzbo je dobila) le zavestno izkoriscala za zastonj bivanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close