Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Saj si jo ti tudi, tako da ti paše. A misliš, da si kaj drugačen? 🙂 Poznaš to, kar ti je on povedal, kaj pa njena zgodba, njeno razumevanje, dojemanje in potem še tvoje dojemanje nje.
Hočeš nam prodat zgodbo, da se ji je pri njemu dobro godilo, šla pa je samo zaradi diplome? Tega pač ne verjamem. Ti pa kar.[/quote]
Pac v tri dni nakladas, tudi ko sam ves, da matura ni imela z vsem nic.

Gleda na to, da ste bila skupaj 5 let, ja vsakemu oslu jasno, da ga je v najboljsem primeru, vsaj proti koncu veze do njene osamosvojitve (diploma in, ja, neko sluzbo je dobila) le zavestno izkoriscala za zastonj bivanje.[/quote]
To, ali pa je dejansko menila, da je z diplomo in sluzbo nenadoma postala predobra za njega.

Jaz se nagibam k temu, da je slo za kombinacijo. Ze prej je pomislila, da bi sla narazen, pa ji je ustrezalo zastonj stanovanje, diploma jo je pa le dodatno “spodbudila”.

Pocasi opazam, da ti dejansko verjamez, da ce bos “krasen” pozoren mozek svoji zenici, da bo vse krasno in bo ostala s tabo do konca zivljenja. Zal ti moram sporociti, da ti lahko naredis 110% tega kar si zeli, pa ji bos morda ravno zaradi tega le dolgocasem postal. Tako da… you may get a wake up call of your life one day… 😉

Saj si jo ti tudi, tako da ti paše. A misliš, da si kaj drugačen? 🙂 Poznaš to, kar ti je on povedal, kaj pa njena zgodba, njeno razumevanje, dojemanje in potem še tvoje dojemanje nje.
Hočeš nam prodat zgodbo, da se ji je pri njemu dobro godilo, šla pa je samo zaradi diplome? Tega pač ne verjamem. Ti pa kar.[/quote]

Gleda na to, da ste bila skupaj 5 let, ja vsakemu oslu jasno, da ga je v najboljsem primeru, vsaj proti koncu veze do njene osamosvojitve (diploma in, ja, neko sluzbo je dobila) le zavestno izkoriscala za zastonj bivanje.[/quote]
In on bi jo lahko zavestno nagnal, če je bilo vsakemu oslu jasno. Torej je še vedno imel neko korist, da je ni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“žal” sem to spoznal že na svoji koži. In ko pogledam nazaj, lahko rečem, da se mi je takrat zdelo, da dajem 100%, a v resnici nisem. Zato si sedaj ne domišljam več, da dajem 100%, se pa trudim in malo bolje opazujem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In on bi jo lahko zavestno nagnal, če je bilo vsakemu oslu jasno. Torej je še vedno imel neko korist, da je ni.[/quote]
Samo ti pa res nisi prav hudo pameten. Ojaj…

Vsakemu oslu bi namrec moralo biti jasno danes, ko je epilog zgodbe znan.

Ampak ne dvomim, da ce bi se zgodba koncala tako, da jo bi on nagnal, da bi ti spet isto pocel. Pussy talk. 🙂

Po bitki je lahko vsak general. 🙂 Ne bodi general.

Seveda je to možno. Samo take ponavadi ne priznajo, da so one bile bolj krive.

Pa saj ravno o tem govorim. Ljudje se velikokrat zaljubijo v (posamezne) atribute, kateri jim pač tisti hip ustrezajo, in ne v človeka ter se celo zaradi teh spustijo v vezo. Pri tem pa ostale stvari enostavno samo tolerirajo in pozneje pridejo spet na površje. Vendar pa takrat ponavadi ne rečejo bobu bob, temveč iščejo cel kup izgovorov od tega kako partner ni tak in tak pa do tega kako prihod otroka vse spremeni. Seveda slednje spremeni. Samo zakaj enim bolj in drugim manj ob popolnoma normalno odraščajočih otrocih?[/quote]

No, jaz sem menda jasno zapisala, da pri meni to niso stvari, zaradi katerih grem v odnos. Ker se zavedam, da je to nekaj, na kar “padam”. Je pa to lahko nekaj, kar napelje v pogosto videvanje –> Ko sta si dva všeč, tekom časa (dejtanja) ugotavljata, ali sta si čedalje bolj všeč ali čedalje manj. To, da mi je všeč, kako nekdo razmišlja, govori, je samo en atribut, ki naju lahko vleče skup. Lahko pa ta ista stvar čez čas postane annoying. Česar pa ne veš, dokler ne poskusiš resneje.

Zaradi česar greš pa ti v odnos z žensko? Njenih lepih čevljev? 😀 Nekaj mora bit, da ti je všeč, da se maš fajn z njo, se ti zdi, da lahko počneta več stvari skup (poleg seksa).

Tle se mi zdi, kot da prav tekmujete med sabo, kako bi čimbolj objektivizirali partnerstvo in povode, da sta si dva všeč.

Če me nekaj na splošno pri ljudeh odvrača (naj bo fizično, intelektualno ali kaj tretjega) se po vsej verjetnosti z lastnico takšne lastnosti nikoli ne bi spustil v odnos. Tudi če so drugi atributi toliko močni, da v tistem trenutku popolnoma izničijo tistega. Lahko, da pride do čustev in se mi tisti čas to ne bi zdelo pomembno, pa vendar bi se vprašal kako bo s tem čez pet, deset… let.

Če me nekaj na splošno pri ljudeh odvrača (naj bo fizično, intelektualno ali kaj tretjega) se po vsej verjetnosti z lastnico takšne lastnosti nikoli ne bi spustil v odnos. Tudi če so drugi atributi toliko močni, da v tistem trenutku popolnoma izničijo tistega. Lahko, da pride do čustev in se mi tisti čas to ne bi zdelo pomembno, pa vendar bi se vprašal kako bo s tem čez pet, deset… let.[/quote]

Ljudje se fizično, intelektualno spreminjamo skozi čas. Recimo, da tvojo partnerko doleti alzheimerjeva bolezen in v nesreči izgubi desno roko ter levo oko. Kaj bi naredil?

Če me nekaj na splošno pri ljudeh odvrača (naj bo fizično, intelektualno ali kaj tretjega) se po vsej verjetnosti z lastnico takšne lastnosti nikoli ne bi spustil v odnos. Tudi če so drugi atributi toliko močni, da v tistem trenutku popolnoma izničijo tistega. Lahko, da pride do čustev in se mi tisti čas to ne bi zdelo pomembno, pa vendar bi se vprašal kako bo s tem čez pet, deset… let.[/quote]

Ljudje se fizično, intelektualno spreminjamo skozi čas. Recimo, da tvojo partnerko doleti alzheimerjeva bolezen in v nesreči izgubi desno roko ter levo oko. Kaj bi naredil?[/quote]Govoril je o predizboru 😉
čeprav mi ni jasno kako nekaj opazi kadar so drugi atributi toliko močni, da v tistem trenutku popolnoma izničijo tistega… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ljudje se fizično, intelektualno spreminjamo skozi čas. Recimo, da tvojo partnerko doleti alzheimerjeva bolezen in v nesreči izgubi desno roko ter levo oko. Kaj bi naredil?[/quote]Govoril je o predizboru 😉
čeprav mi ni jasno kako nekaj opazi kadar so drugi atributi toliko močni, da v tistem trenutku popolnoma izničijo tistega… :/[/quote]

Po moje je mislil res nekaj konkretnega, se je spomnil, kako je bilo pri njemu, ko je izbiral pred 40-imi leti:))). Zdaj me pa zanima, kaj bi naredil, ko je izbor že znan in pride do usodnega premika.

Ljudje se fizično, intelektualno spreminjamo skozi čas. Recimo, da tvojo partnerko doleti alzheimerjeva bolezen in v nesreči izgubi desno roko ter levo oko. Kaj bi naredil?[/quote]

Morda bi se marsikdo opravičeval, da bi ob izgubi leve roke in desnega očesa ravnal popolnoma drugače. Se tebi zdi po več letih resne zveze morda to vprašanje? Sicer pa se mi tudi v primeru “predizbora” manjkajoča roka ali oko ne zdita ravno najbolj moteča faktorja.

Joj Boom … če mene tip intelektualno ne privlači, je vse đabe. Všeč fizično mi lahko rada kasneje kot se tudi tehnike v spolnosti zna izboljšat, nobena katastrofa. Vse se da, če se hoče. Če se pa noče, se pa najde kopico izgovorov.

V končni fazi te lahko ista stvar, ki te pritegne, kasneje totalno odbije. Pa lahko te mine po parih tednih al pa ti prej umre.Tako da Boom, loterija ti je to.

Morda izkušnje? Verjamem, da jih nima tisti, ki se je dokončno zapletel že s prvo ali tudi tretjo. Kajti v resnici niso faktorji tisti ki ga izničijo, ampak hudo fukaželjen in neizkušen osebek sam.

Pač, če meni fizično, intelektualno… nekdo ni všeč, mi ni in mi prav zaradi ničesar drugega ne more kar postati, zato kaj takega smatram bolj kot ne kot samoprevaro.

Ljudje se fizično, intelektualno spreminjamo skozi čas. Recimo, da tvojo partnerko doleti alzheimerjeva bolezen in v nesreči izgubi desno roko ter levo oko. Kaj bi naredil?[/quote]

Morda bi se marsikdo opravičeval, da bi ob izgubi leve roke in desnega očesa ravnal popolnoma drugače. Se tebi zdi po več letih resne zveze morda to vprašanje? Sicer pa se mi tudi v primeru “predizbora” manjkajoča roka ali oko ne zdita ravno najbolj moteča faktorja.[/quote]

To vprašanje se lahko vedno poraja prej, vmes, kasneje ali na koncu:).

Morda izkušnje? Verjamem, da jih nima tisti, ki se je dokončno zapletel že s prvo ali tudi tretjo. Kajti v resnici niso faktorji tisti ki ga izničijo, ampak hudo fukaželjen in neizkušen osebek sam.[/quote]Napisal si oksimoron, ker če je nekaj prikrito tega pač ne moreš opazit neglede na izkušnje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobro vprašanje. Obstaja samo v primeru, ko nekoga v zvezo prisiliš. Če se ti odločiš iti v odnos z “izkoriščevalsko” žensko, si s tem že prevzel del odgovornosti nase. Ali te je kdo silil, da si z njo ali si se sam odločil? Zakaj bi drugi odgovarjali za tvoje “napačne” odločitve?[/quote]
Takšno bedasto vprašanje si lahko zastaviš na kateremkoli primeru.

Ali te je kdo silil, da si se tistega dne, ob tisti uri, znašel pred osebo, ki te je izsiljevala z določeno vsoto denarja in te kasneje tudi hudo ranila ? S tem, ko sem bil jaz tistega dne, ob tisti uri, na točno tisti lokaciji, jaz že odgovarjam za svojo “napačno” odločitev.

Daj beri se malo kakšne neumnosti pišeš človek.

Kot, da je bil že prvi dan 100 % prepričan s kakšno žensko se je spustil v razmerje Lahko, da je šele čez nekaj mesecev, let, spoznal, da kot par ne funkcionirata najbolje. Do takšne ugotovitve pridemo ponavadi šele takrat, ko vstopimo v zvezo, pa še to po nekem daljšem obdobju.

Ta pregovorna čustvena zrelost žensk je tudi posebno poglavje, o katerem bi se dalo veliko pisati. V glavnem pa je tako, da je ženske sram povedati, v čem je resničen problem in si izmislijo in teličku rečejo “ne moreš mi čustveno slediti”, ali kakšne podobne blodnje. Ženske se rade sprenevedajo, ker nočejo preveč užaliti drugorazrednih tipov. “premalo si čustveno zrel zame” v resnici pomeni: premalo dober tip si, nisi zanimiv, nisi seksi, premalo si materialno preskrbljen..

Za razpad zveze sta potrebna dva, nikoli ni samo en krivec. Kaj se dogaja za stenami nekega doma, vesta le dva, ki sta v zvezi. Ko nekdo reče, sem dal/a vlogo za ločitev, se takoj ga ožigosa za bedaka, ampak nihče se ne vpraša po razlogih in gre po stopinjah nazaj, da se ugotovi, kjer so sploh težave nastale.

Kaj pa, če bi tebi ženska v firs povedala, da jo v postelji ne zadovoljiš in bi to bil vzrok, da ne moreta bit skupaj? Kako bi se počutil?

A ti to pišeš iz svojih bogatih izkušenj z ženskami ali ti tvoja partnerka pojasnjuje, kako se ženske čustveno odzivamo? Če si že kdaj slišal smo ženske z Venere, moški z Marsa, zaradi česar večkrat pride do nerazumevanja. Moški ste bolj tiho, še mislite si ne kaj posebnega v glavi, ženske pa rade vse analiziramo in vas niti pod razno ne zanimajo vsi detajli. Moške sploh ne zanimajo resnični problemi, ker si raje rečejo, da ne obstajajo. Potem je pa bum, tresk, ko ženska odide in ni nobenemu nič jasno. Možgane imaš za to, da z njimi misliš.

A ti to pišeš iz svojih bogatih izkušenj z ženskami ali ti tvoja partnerka pojasnjuje, kako se ženske čustveno odzivamo? Če si že kdaj slišal smo ženske z Venere, moški z Marsa, zaradi česar večkrat pride do nerazumevanja. Moški ste bolj tiho, še mislite si ne kaj posebnega v glavi, ženske pa rade vse analiziramo in vas niti pod razno ne zanimajo vsi detajli. Moške sploh ne zanimajo resnični problemi, ker si raje rečejo, da ne obstajajo. Potem je pa bum, tresk, ko ženska odide in ni nobenemu nič jasno. Možgane imaš za to, da z njimi misliš.[/quote]

Ribca si brala to knjigo ženske so z Venere, moški z Marsa?

Bogate izkušnje aka knjiga ženske so z Venere, moški z Marsa

A ti to pišeš iz svojih bogatih izkušenj z ženskami ali ti tvoja partnerka pojasnjuje, kako se ženske čustveno odzivamo? Če si že kdaj slišal smo ženske z Venere, moški z Marsa, zaradi česar večkrat pride do nerazumevanja. Moški ste bolj tiho, še mislite si ne kaj posebnega v glavi, ženske pa rade vse analiziramo in vas niti pod razno ne zanimajo vsi detajli. Moške sploh ne zanimajo resnični problemi, ker si raje rečejo, da ne obstajajo. Potem je pa bum, tresk, ko ženska odide in ni nobenemu nič jasno. Možgane imaš za to, da z njimi misliš.[/quote]

Ribca si brala to knjigo ženske so z Venere, moški z Marsa?[/quote]

Sem že dolgo nazaj. Zakaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close