Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Ribca si brala to knjigo ženske so z Venere, moški z Marsa?[/quote]

Sem že dolgo nazaj. Zakaj?[/quote]

Mnenje me zanima, kaj se ti zdi ta knjiga?

Bogate izkušnje forumašev, ki si niso zmožni v reali poiskat boljše polovice in za to uporabljajo spletne portale/forume. Seems legit.

Po načinu pisanja in razmišljanja se ne moreš skrit….

Bogec nekaj mi povej…..

Kaj misliš, da na portalih in forumih se zbirajo sami odpadniki od ljudi? Kako lahko tako presojaš ljudi, saj se ponavadi tle ljudje spoznavajo in se prijateljstva spletejo pol pa, če se nekateri ulovijo med seboj gredo na pijačko…. itd., ne vidim nekega razloga za tako zgražanje.

A ti to pišeš iz svojih bogatih izkušenj z ženskami ali ti tvoja partnerka pojasnjuje, kako se ženske čustveno odzivamo? Če si že kdaj slišal smo ženske z Venere, moški z Marsa, zaradi česar večkrat pride do nerazumevanja. Moški ste bolj tiho, še mislite si ne kaj posebnega v glavi, ženske pa rade vse analiziramo in vas niti pod razno ne zanimajo vsi detajli. Moške sploh ne zanimajo resnični problemi, ker si raje rečejo, da ne obstajajo. Potem je pa bum, tresk, ko ženska odide in ni nobenemu nič jasno. Možgane imaš za to, da z njimi misliš.[/quote]

Če iz vsega tega izpeljemo: kadar problema ni, začne ženska analizirat zakaj ga ni. Iz tega, da ga ni, torej ustvari velik problem, ki ga moški ne vidi, še manj pa da bi ga reševal. In potem ženska odide, ker on ni videl problema, ki ga ni in mu ni nič jasno. 🙂

Sem že dolgo nazaj. Zakaj?[/quote]

Mnenje me zanima, kaj se ti zdi ta knjiga?[/quote]

V ameriškem slogu:). Glede tega Marsa in Venere je dobro, da bereš od različnih interpreterjev in se morda udeležiš še kakšnega predavanja.

A ti to pišeš iz svojih bogatih izkušenj z ženskami ali ti tvoja partnerka pojasnjuje, kako se ženske čustveno odzivamo? Če si že kdaj slišal smo ženske z Venere, moški z Marsa, zaradi česar večkrat pride do nerazumevanja. Moški ste bolj tiho, še mislite si ne kaj posebnega v glavi, ženske pa rade vse analiziramo in vas niti pod razno ne zanimajo vsi detajli. Moške sploh ne zanimajo resnični problemi, ker si raje rečejo, da ne obstajajo. Potem je pa bum, tresk, ko ženska odide in ni nobenemu nič jasno. Možgane imaš za to, da z njimi misliš.[/quote]

Če iz vsega tega izpeljemo: kadar problema ni, začne ženska analizirat zakaj ga ni. Iz tega, da ga ni, torej ustvari velik problem, ki ga moški ne vidi, še manj pa da bi ga reševal. In potem ženska odide, ker on ni videl problema, ki ga ni in mu ni nič jasno. :-)[/quote]

Ej, tudi to se dogaja ja. Ženske znamo zadeve precej zaplesti, ampak ponavadi le zaradi pretirane želje, kako moškemu določeno stvar osvetliti, jo približati:). In potem te on na koncu vpraša, o čem ti to?:)))

A takšni so nekateri…damn:))). In ti, srečno v zvezi, a ne?:))) Ančka ne šteje.

Po načinu pisanja in razmišljanja se ne moreš skrit….

Bogec nekaj mi povej…..

Kaj misliš, da na portalih in forumih se zbirajo sami odpadniki od ljudi? Kako lahko tako presojaš ljudi, saj se ponavadi tle ljudje spoznavajo in se prijateljstva spletejo pol pa, če se nekateri ulovijo med seboj gredo na pijačko…. itd., ne vidim nekega razloga za tako zgražanje.[/quote]
Se ne skrivam. Če bi se, bi to zagotovo bolje opravljal…

Da. Ženske so po večini vizualno neprivlačne, vsaj tiste, ki si iščejo kaj resnega, ostale pa, ali nimajo prave fotke, ali pa so gor samo zaradi boostanja ega. Moški v 99% primerov iščejo resno zvezo, saj na drugačen način tudi niso zmožni priti do seksa. Pri njih pa izgled ne igra tako pomembne vloge, kot to, da so nesamozavestni, nedružabni, dolgočasni itd.

Skratka, zbirka odpadkov ljudi, ki v reali, bodisi ne izpadejo dovolj kul, bodisi se bojijo svoje lastne sence. Brez interneta bi bili brez prijateljev, brez punce, brez joba, brez vsega,…

Keri zafrustriranec…

Mah vsi preveč komplicirate. Vsi vemo kakšne so ženske in moški…včasih se je treba tako prilagodit, da boš imel sam kakšno korist če ne boš zmeraj izkoriščen.
Punce ratajo resne in se z njimi, da pogovarjat in dogovarjat resno, ko doživijo razočaranje in takrat si šele iščejo enga resnega…ponavadi te resne katere si izberejo niso ravno po njenem okusu kar se tiče izgleda ampak so dovolj dobri tolko, da si sebična ženska ustavri familijo, ker tistega katerega si ona resnično želi jo ne šljivi 5 posto. (tukaj se gre samo za njene želje)
Za ostale nevem ampak jaz nočem spadat v skupino mr. good enough ali plan B guy, ker je to vsaj za mene žaljivo in si tega ne zaslužim, ker vem kolko sem vreden in kaj si zaslužim (pa nimam nevem kakšnih zehtev)

Če tale naš avtor hoče imet kaj od mladosti se bo moral malo prilagodit tako, da bo on imel kaj od tega…punce v mladih letih niso najbol pametne, ker razmišljajo s čustvi pač logika pri ženskah ne dela dokler niso približno 30 let stare…ženske ko so mlade imajo pač upper hand in to pridno iskoriščajo, kar je čisto ok ampak ne pol jokat pa se pritoževat, ko bo kakšen moški gledal za mlajšo…vsak ima neko obdobje ko blesti ponavadi so ženske tiste, ki blestijo v zgodnjih 20ih botem pa padejo v pozabo…moški pa zablestimo malo kasneje ampak to je normalno.
Saj itaq pa velja v grobem pravilo, da ženske gledajo za starejšim moški pa za mlajšim samo da imajo pač ženske na splošno prednost, ker so pač ženske ampak sj kakor pravijo kdor se zadnji smeje se najslaše smeje.

Cist simple je. Kdo si lahko privosci (npr. izbirati), si obicajto tudi privosci. Punce v 20-ih so ziv dokaz. Ko pa se to malo tezje pocne, takrat pa plan B. 🙂

Ja sj to ane…mene nabolj moti, ko ženske moje starosti (sem 25 let star) o meni govorijo, da sem naresen/nedozorel samo zato, ker pač nočem biti zanekrat v resni zvezi in zato, ker relativno hitro zamenjam žensko. Pač do 23 leta nisem imel nič akcije z ženskami oz. minimalno (sem pač late bloomer) medtem, ko so moje vrstnice počele marsikaj zdaj me pa ta iste obsojajo mislim resno ker double standard je to človek ne more vrjet.

Odvisno od primera. Mogoče se pa ti sprenevedaš, ko ne zmoreš sprejeti povsem realne kritike, ki je resnična. Ona ti odkrito pove, ti pa si pač razlagaš po svoje preprosto zato, ker res nisi čustveno dovolj zrel. Ko boš, boš razumel, kaj ti govorim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja sj to ane…mene nabolj moti, ko ženske moje starosti (sem 25 let star) o meni govorijo, da sem naresen/nedozorel samo zato, ker pač nočem biti zanekrat v resni zvezi in zato, ker relativno hitro zamenjam žensko. Pač do 23 leta nisem imel nič akcije z ženskami oz. minimalno (sem pač late bloomer) medtem, ko so moje vrstnice počele marsikaj zdaj me pa ta iste obsojajo mislim resno ker double standard je to človek ne more vrjet.[/quote]
Punce v povprecjo pac niso najbolj logicna bitja. Vecini bolj custvena/artsy stran mozganov cveti. Zato taksnih double standards ni dobro preresno jemati. Niso nobeni angelcki. 🙂

Jah samo vseno je malo bedno, ko vidiš,da te obsojajo a sami niso nič boljši samo dobro znajo glumit pred svojimi partnerji jaz pa zgledam zaradi tega kot največji kreten…včasih me prav prime, da bi malo nazaj zalajal pa kakšen detajl razkril o njihovi preteklosti pred njihovim partnerjem za katerega sem prepričan, da mu ni povedala.

Odvisno od primera. Mogoče se pa ti sprenevedaš, ko ne zmoreš sprejeti povsem realne kritike, ki je resnična. Ona ti odkrito pove, ti pa si pač razlagaš po svoje preprosto zato, ker res nisi čustveno dovolj zrel. Ko boš, boš razumel, kaj ti govorim.[/quote]
A da katera rece, da se ji ne more custveno slediti? Tega pa se v zivljenju nisem slisal, lol. Kaj to sploh pomeni? 🙂

Drugace pa dvomim, da smo fantje glede razlag, da nam vec ni, kaj dosti drugacni od punc. Zal imam z zakljucmi vez kar nekaj izkusenj in bolj redko kaj ekstra konkretno in direktno razlozim. Bore malo koristi od tega. Obicajno sami problemi. Ker bolj ko kaj specificnega navedes, prej bo druga stran to zacela diskutirati, itd. A tebi takrat obicajno vec ni do tega. Si se ze odlocil.
Npr. kako bos zenski rekel, da ti ni vsec njeno telo? Kar ni bilo jasno ko sta se spoznala, ker se pac zna obleci. Ali tisto, da slabo seksa. Ipd.

Če te prav razumem, je pri tebi tako da, če ženska s teboj želi resno zvezo, potem te s tem prepriča, da si le plan B, če pa te želi za neresno, pa si v planu A? :)) Pri tem pa sploh ni pomembno, kako je tebi ženska všeč, ampak le to, kaj ona želi s teboj. Naj ti je še tako dobra, ampak če želi resno, te ima za plan B?
Ali se samo taka še ni našla? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jah samo vseno je malo bedno, ko vidiš,da te obsojajo a sami niso nič boljši samo dobro znajo glumit pred svojimi partnerji jaz pa zgledam zaradi tega kot največji kreten…včasih me prav prime, da bi malo nazaj zalajal pa kakšen detajl razkril o njihovi preteklosti pred njihovim partnerjem za katerega sem prepričan, da mu ni povedala.[/quote]
Ene imajo pac vec izkusenj in dobro “glumijo”. Pac, pihajo v svoj rog, kar jim v tistim trenutku koristi. Talking their book, bi rekli v poslovnem zargonu. Ko se mene kaksna loti, cisto na salo, pomenljivost, obrnem. Brez vsake defenzivnosti. Ko me obtozijo, da pocnem x, pomenljivo recem, da pocnem 5x, in se glasno nasmejim.

Ne ampak iz izkušenj vidim, da si ženske želijo resne zveze šele, ko so stare 30 let in še to enega, ki ima kaj matrialenega za ponudit.
Malo bedno je če nimaš nobene ženske ali za resno ali za neresno v zgodnjih 20ih, ko se trudiš, da nekaj bo iz tebe in ko ti je najtežje (takrat so več ali manj z jebivetri), ko pa nekaj dosežeš in so časi zate lepši bi pa takoj bile resne. Tako se zelo lahko počutiš iskoriščenega…vsaj tak občutek je.
Kdor z menoj ni bil v najtežjih trenutkih življenja tudi nebo v najboljših (velja za tiste, ki jih poznam).

Če te prav razumem, je pri tebi tako da, če ženska s teboj želi resno zvezo, potem te s tem prepriča, da si le plan B, če pa te želi za neresno, pa si v planu A? :)) Pri tem pa sploh ni pomembno, kako je tebi ženska všeč, ampak le to, kaj ona želi s teboj. Naj ti je še tako dobra, ampak če želi resno, te ima za plan B?
Ali se samo taka še ni našla? ;)[/quote]

Narobe razumeš….

Plan A si če hočejo punce s tabo seksat pri 20tem, pol pri 30tem pa hočejo met s tabo resno zvezo oz. dolgotrajno zvezo….

Plan B pa si če hočejo tebe samo po 30tem za dolgotrajno zvezo pred tem si pa ”seksa stradal” (ja je relativno ampak vsi vemo bolj ali manj kaj to pomeni, le ene par Markotov, ki bodo zdaj poskušali relativizirat :D)

Najlepše se vido to na osebi ki jo poznaš iz srednje tak bežno…. pri 18tih, 19tih ti je bla všeč, ona pa ni hotla s tabo nič met… pol proti 30tim al pa po 30tem pa si naenkrat ji zanimiv….

To je tipičen primer da si Plan B 🙂

Kot iz učbenika 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne ampak iz izkušenj vidim, da si ženske želijo resne zveze šele, ko so stare 30 let in še to enega, ki ima kaj matrialenega za ponudit.
Malo bedno je če nimaš nobene ženske ali za resno ali za neresno v zgodnjih 20ih, ko se trudiš, da nekaj bo iz tebe in ko ti je najtežje (takrat so več ali manj z jebivetri), ko pa nekaj dosežeš in so časi zate lepši bi pa takoj bile resne. Tako se zelo lahko počutiš iskoriščenega…vsaj tak občutek je.
Kdor z menoj ni bil v najtežjih trenutkih življenja tudi nebo v najboljših (velja za tiste, ki jih poznam).[/quote]
A ni logično. Kaj s češ želet resnega z otročjim moškim, ki se mu na daleč vidi, da mu tega ni. Kaj ti misliš, da ženske nimajo svojih izkušenj z moškimi in da ne opazijo tega, kdaj se moški primerno zresnejo? Saj jim sploh ne preostane kaj drugega, kot da počakajo, da se tipi malo ohladijo. :))

Neke reci so ti dejansko tuje.

Glej. Ne funkcionira cel svet tako, da se dva, ki oglasujeta “resnost”, spoznata na forumu ali dating portalu in potem ce en odkrije, da drug ni (dovolj) resen ali kaj ze, “vezo” konca.

Pravega avanturista bo redko katera pustila iz dveh razlogov. Ker avanturist avanturizma ne oglasuje. In ker je avanturist tisti, ki se punce prej navelica, kot ona spozna, da tip ni (dovolj) “resen”.

Meni se je sele v zadnjem casu parkrat zgodilo, da bi pri zenski videl rezerviranost, da bi se sla kaj resnega. Ampak razlog ni bila moja vcasih ze kar odkrita “neresnost”. Razlog je bil ta, da sem dajal vtis, da sem kar se situiranosti tice jebivetar. Sem pisal, da so me vozile na trznico, stacuno, ipd. To je bil neke vrste eksperiment, ki je neke reci seveda jasno pokazal. Pravzaprav me se vedno nobena ni pustila. Prislo pa je do relativne rezerviranosti v primerjavi s tem, ce nimajo nobenih skrbi glede tega. Toliko, da ne bos mislil, da “resne” punce moti “neresno” obnasanje. Bolj jih moti strah, da tip ni dovolj situiran za to kar si je ona zamislila…

Kdor z menoj ni bil v najtežjih trenutkih življenja tudi nebo v najboljših (velja za tiste, ki jih poznam).[/quote]
A ni logično. Kaj s češ želet resnega z otročjim moškim, ki se mu na daleč vidi, da mu tega ni. Kaj ti misliš, da ženske nimajo svojih izkušenj z moškimi in da ne opazijo tega, kdaj se moški primerno zresnejo? Saj jim sploh ne preostane kaj drugega, kot da počakajo, da se tipi malo ohladijo. :))[/quote]

Življenje ni zato da bi bli ”resni” v njem ampak da uživamo Marko….

Vsi bomo umrli, jaz bi se rad zabaval in smejal, ne pa sledil nekim nenapisanim pravilom, pričakovanju drugega spola itd….

Življenje je preprosto mi pa si ga zakompliciramo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Narobe razumeš….

Plan A si če hočejo punce s tabo seksat pri 20tem, pol pri 30tem pa hočejo met s tabo resno zvezo oz. dolgotrajno zvezo….

Plan B pa si če hočejo tebe samo po 30tem za dolgotrajno zvezo pred tem si pa ”seksa stradal” (ja je relativno ampak vsi vemo bolj ali manj kaj to pomeni, le ene par Markotov, ki bodo zdaj poskušali relativizirat :D)

Najlepše se vido to na osebi ki jo poznaš iz srednje tak bežno…. pri 18tih, 19tih ti je bla všeč, ona pa ni hotla s tabo nič met… pol proti 30tim al pa po 30tem pa si naenkrat ji zanimiv….

To je tipičen primer da si Plan B 🙂

Kot iz učbenika ;)[/quote]
Kaj pa če si pri 19-tih bil zavaljen nesamozavesten buco, pri 30-tih pa si samozavesten postaven moški? Velja tudi takrat? 🙂 Ti misliš, da se moški v 10-tih letih nič ne spremeni, tako vizualno, kot “intelektualno”. Ali pa, da ženska ohranja svoje želje popolnoma enake skozi teh 10 let, kljub vsem izkušnjam, ki jih je doživela? Ali nisi ti večkrat trdil, da se naše želje skozi čas spreminjajo?
Ali se ti na podlagi zgornjega algoritma odločiš v katerem planu si ženski? Jaz se odločim na podlagi tega, kako se ob njej počutim in kako se ona ob meni.

Ok tega sploh ne zastopim razen če si sarkastičen. Čisto tako za info… jaz sem že zmeraj bil tak tip za resno zavezo pa to ampak ravno to je je mene ubijalo zato do svojega 22/23 leta sploh nisem imel nič z ženskami.
Sem se kar dosti spremenil in ženskam to ni všeč ampak vsaj za seksat dobim in to je več ali manj vse za kar se meni gre (glede na to, da sem ogromno zamudil), ko bom pa dal dost tega skoz si bom pa eno “resno” najdu tak kot več ali manj to vsi delajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close