kako dobiti punco
Ne ampak iz izkušenj vidim, da si ženske želijo resne zveze šele, ko so stare 30 let in še to enega, ki ima kaj matrialenega za ponudit.
Malo bedno je če nimaš nobene ženske ali za resno ali za neresno v zgodnjih 20ih, ko se trudiš, da nekaj bo iz tebe in ko ti je najtežje (takrat so več ali manj z jebivetri), ko pa nekaj dosežeš in so časi zate lepši bi pa takoj bile resne. Tako se zelo lahko počutiš iskoriščenega…vsaj tak občutek je.
Kdor z menoj ni bil v najtežjih trenutkih življenja tudi nebo v najboljših (velja za tiste, ki jih poznam).[/quote]
A ni logično. Kaj s češ želet resnega z otročjim moškim, ki se mu na daleč vidi, da mu tega ni. Kaj ti misliš, da ženske nimajo svojih izkušenj z moškimi in da ne opazijo tega, kdaj se moški primerno zresnejo? Saj jim sploh ne preostane kaj drugega, kot da počakajo, da se tipi malo ohladijo. :))[/quote]
Mislim, da se motis. Sem pojasnil v prejsnjem odgovoru.
Narobe razumeš….
Plan A si če hočejo punce s tabo seksat pri 20tem, pol pri 30tem pa hočejo met s tabo resno zvezo oz. dolgotrajno zvezo….
Plan B pa si če hočejo tebe samo po 30tem za dolgotrajno zvezo pred tem si pa ”seksa stradal” (ja je relativno ampak vsi vemo bolj ali manj kaj to pomeni, le ene par Markotov, ki bodo zdaj poskušali relativizirat :D)
Najlepše se vido to na osebi ki jo poznaš iz srednje tak bežno…. pri 18tih, 19tih ti je bla všeč, ona pa ni hotla s tabo nič met… pol proti 30tim al pa po 30tem pa si naenkrat ji zanimiv….
To je tipičen primer da si Plan B 🙂
Kot iz učbenika ;)[/quote]
Kaj pa če si pri 19-tih bil zavaljen nesamozavesten buco, pri 30-tih pa si samozavesten postaven moški? Velja tudi takrat? 🙂 Ti misliš, da se moški v 10-tih letih nič ne spremeni, tako vizualno, kot “intelektualno”. Ali pa, da ženska ohranja svoje želje popolnoma enake skozi teh 10 let, kljub vsem izkušnjam, ki jih je doživela? Ali nisi ti večkrat trdil, da se naše želje skozi čas spreminjajo?
Ali se ti na podlagi zgornjega algoritma odločiš v katerem planu si ženski? Jaz se odločim na podlagi tega, kako se ob njej počutim in kako se ona ob meni.[/quote]
Ja velja tudi takrat… če ji nisem bil všeč, ko sem bil najslabši, si me ne zasluži ko sem najbolši bi lahko rekli… a ni to v dobrem in slabem?
Saj boldano je ravno bistvo Daterjevega, mojega in še kakšnega debatiranja tu gori….
Ravno to je point, da ženska se v 12-15 letih MOČNO spremeni. (saj moški enako v nekaterih zadevah)
in sicer ženska pri 20tih hoče tipa ki je ”frajer” relativno postaven, popularen ipd. pri 32,33, itd. pa resnega, umirjenega, ”družinskega” človeka ki ma službo, star avto, svojo majhno nepremičnino 🙂
In ravno to je tisto, kar bi moralo vsakemu moškemu povedat da je Plan B 🙂
Ker če te ni želela(niso želele) pri 20tih pomeni, da nisi bil zanimiv, popularen in vso sranje kar sem naštel, si pa zdaj dovolj dober da nudiš svoj del financ v zameno za njeno vaginco 😉
Mogoče bi blo pravilno povedat, da obdobje v katerem si te ženske želijo pove dosti o tebi…… če si te želijo ko si brezposeln itd. je to bistveno boljši dokaz za to, da ne gledajo na keš, kot obratno 🙂
To, kar jih moti ali pa ne, je pa odvisno predvsem od tega, kaj si je ona zamislila. 🙂
Jaz še vedno mislim, da žensk, ki želijo izključno resno monogamno zvezo, ti niti ne spoznavaš oziroma te že prej spregledajo ali pa ti njih, kot neprimerne/neprivlačne in se ne zadržujete dalj časa skupaj. Zato pač naletiš le na takšne, ki se vidijo v tem stilu življenja v določenem momentu. Torej takšne, ki ali ne želijo resne zveze ali pa takšne, ki tega z moškim ne znajo ustvari, niti takega moškega ne znajo izbrati. Gotovo je kakšna, ki skrivaj upa, da te bo tako očarala, da boš želel ostati le z njo, ampak ti tega raje ne pove, ker čuti/ve (se boji), da te prežene.
A ni logično. Kaj s češ želet resnega z otročjim moškim, ki se mu na daleč vidi, da mu tega ni. Kaj ti misliš, da ženske nimajo svojih izkušenj z moškimi in da ne opazijo tega, kdaj se moški primerno zresnejo? Saj jim sploh ne preostane kaj drugega, kot da počakajo, da se tipi malo ohladijo. :))[/quote]
Življenje ni zato da bi bli ”resni” v njem ampak da uživamo Marko….
Vsi bomo umrli, jaz bi se rad zabaval in smejal, ne pa sledil nekim nenapisanim pravilom, pričakovanju drugega spola itd….
Življenje je preprosto mi pa si ga zakompliciramo ;)[/quote]
V življenju moraš biti tudi resen, če se želiš zabavati. To pa še ne pomeni, da se ne zabavaš. Daleč od tega. Če si ti prepričan, da ko si v resni zvezi, ni zabave… ja kdo ti je pa kriv, da je ni? Naredi si jo. 🙂
Življenje ni zato da bi bli ”resni” v njem ampak da uživamo Marko….
Vsi bomo umrli, jaz bi se rad zabaval in smejal, ne pa sledil nekim nenapisanim pravilom, pričakovanju drugega spola itd….
Življenje je preprosto mi pa si ga zakompliciramo ;)[/quote]
V življenju moraš biti tudi resen, če se želiš zabavati. To pa še ne pomeni, da se ne zabavaš. Daleč od tega. Če si ti prepričan, da ko si v resni zvezi, ni zabave… ja kdo ti je pa kriv, da je ni? Naredi si jo. :)[/quote]
Saj si jo brez skrbi… samo pol vidim, da je dostikrat več zabave ko nisem v zvezi 🙂
Vsaj pri veliki veliki večini parov 😀
Kaj pa če si pri 19-tih bil zavaljen nesamozavesten buco, pri 30-tih pa si samozavesten postaven moški? Velja tudi takrat? 🙂 Ti misliš, da se moški v 10-tih letih nič ne spremeni, tako vizualno, kot “intelektualno”. Ali pa, da ženska ohranja svoje želje popolnoma enake skozi teh 10 let, kljub vsem izkušnjam, ki jih je doživela? Ali nisi ti večkrat trdil, da se naše želje skozi čas spreminjajo?
Ali se ti na podlagi zgornjega algoritma odločiš v katerem planu si ženski? Jaz se odločim na podlagi tega, kako se ob njej počutim in kako se ona ob meni.[/quote]
Ja velja tudi takrat… če ji nisem bil všeč, ko sem bil najslabši, si me ne zasluži ko sem najbolši bi lahko rekli… a ni to v dobrem in slabem?
[/quote]
Se pravi, na nek način kaznuješ njo in hkrati še sebe. 🙂 Ženska, ki ti je všeč, si te ne zasluži samo zato, ker te pred 10-timi leti ni opazila? To še ne pomeni, da te ima ona v planu B, ampak pomeni kvečjemu to, da si se ti sam postavil v plan B. Bog ve zakaj, iz nekega maščevanja, kao. 🙂
Pa si imel prav, da si življenje zakompliciramo. 🙂
[/quote]
Se pravi, na nek način kaznuješ njo in hkrati še sebe. 🙂 Ženska, ki ti je všeč, si te ne zasluži samo zato, ker te pred 10-timi leti ni opazila? To še ne pomeni, da te ima ona v planu B, ampak pomeni kvečjemu to, da si se ti sam postavil v plan B. Bog ve zakaj, iz nekega maščevanja, kao. 🙂
Pa si imel prav, da si življenje zakompliciramo. :)[/quote]
Ja čakaj, te pa niste rekli, da ženska gleda notranjost moškega pa kaj jaz vem kaki bullshit še…. večina ljudi se ne spremeni bistveno notranje v 10 letih 🙂
vsaj ne v vrednotah….
Torej moja teza drži, tvoja pa ne….. ona je sama sebi zaprla vrata, jaz jih samo zaklenem dol, da se ne obremenjujem več z njimi!
Hehe. Tip, ki ga je ženska pri 20-tih videla, kot frajerja, ga zelo verjetno (vedno so izjeme) pri svojih 30-tih vidi kot luzerja oziroma sebičnega “bedaka” (ne vem, kako se naj lepo izrazim). Vloge v njenih očeh se zamenjajo, kar jo je prej zanimalo, jo zdaj odvrača. Živiš v zmoti, zato pa jim ne dovoliš blizu sebe (če se že katera pojavi) in si kompliciraš življenje, čeprav verjameš, da si ga poenostavljaš. 🙂 Zabavno ne. Kot bi te obiskal tvoj dvojnik iz prihodnosti, ti pa mu ne bi verjel. 🙂
V desetih letih se pa človek lahko bistveno spremeni. Ampak ne vsak, samo tisti, ki si prizadeva k temu.
Mogoče se ti nisi v zadnjih 8-osmih, ampak v zadnjih dveh se lahko precej. 🙂
Pa saj se sploh ne gre za to, da bi spremenil vrednote. Spremeni se lahko samo pogled na svet. Tam, kjer prej nisi videl ničesar, lahko danes vidiš zlato jamo. Izkušnje pač.
To, kar jih moti ali pa ne, je pa odvisno predvsem od tega, kaj si je ona zamislila. 🙂
Jaz še vedno mislim, da žensk, ki želijo izključno resno monogamno zvezo, ti niti ne spoznavaš oziroma te že prej spregledajo ali pa ti njih, kot neprimerne/neprivlačne in se ne zadržujete dalj časa skupaj. Zato pač naletiš le na takšne, ki se vidijo v tem stilu življenja v določenem momentu. Torej takšne, ki ali ne želijo resne zveze ali pa takšne, ki tega z moškim ne znajo ustvari, niti takega moškega ne znajo izbrati. Gotovo je kakšna, ki skrivaj upa, da te bo tako očarala, da boš želel ostati le z njo, ampak ti tega raje ne pove, ker čuti/ve (se boji), da te prežene.[/quote]
“Naletim” na vse zivo. Jaz pa res ne diskriminiram. Prave avanturistke me v bistvu sploh ne privlacijo. Morda fizicno ze, kot npr. tista prilepljena pol-Japonka, kak seks na eks, ampak drugace pa niti ne. Da bi se druzil, magari teden dni, ne, me odbijajo. Doste bolj me pritegnejo bolj umirjena dekleta. Ravno tiste za katere menis, da se me izogibajo. Pa to sploh ni res. In to kljub temu, da dobro vem, ze iz prakse, da se s takimi moram bolj trudit, da dobim honeymoon, kot s puncami, ki tudi same iscejo honeymoon. Ampak, kot receno, naletim na marsikaj. In vcasih se katere lotim cisto za foro, da vidim, ce se bo omehcala, pocasi, medtem ko imam en kup drugih punc.
Lepo, da tako naivno vrjameš v to ampak v resnici je to drugače kot si ti to zamišljaš. Ženske, ki so stare 30 let iščejo resnost in dajejo tej resnoti več prednosti kakor zabavnim zadevam kako je to casual seks in tako naprej.
Kot sem že prej napisal zelo lahko se počutiš izkoriščenega če prej nisi dobil niti ene ženske zdaj, ko se pa ženske hočejo zresnit in ko imaš nekaj za pokazat v materialnem smislu si jim pa dovolj dober.
Bistvo vsaj za mene je to…kaj pa zajebancija, kaj pa causal sex, kaj pa starstni poljubi in “nora najstiniška ljubezen”…vse to sem jaz zamudil in šele zdaj dohajam vse to, kar sem si že od nekdaj želel.
Problem pri teh resnih 30 letnicah je, da one hočejo biti takoj v resni zvezi…zame osebno to ne deluje jaz rabim obdobje torej vsaj 2 ali 3 leta zveze v kateri sva skupaj uživala brez misli na preveč resne zadeve kot so kje bova stanovala, kdaj bova otroka imela, koliko gre za položnice itn. pač zabava.
Če sem iskren je lažje zaupati mlajši ženski kot pa starejši, ker če je mlada ženska s teboj svojo celo mladost oz. ti na nek način, da svojo mladost (čeprav bi lahko bila z kakšnimi frajr verzija tipi) vsaj veš, da ji očitno nekaj pomeniš in veš, da očitno misli resno.
To, da ženske dozorijo šele pri svojih 30ih je največja usrana laž, ki se jo lahko izmisli samo ženska. V resnici so že pri 20ih vse imele splanirano. Že takrat so si zadale cilj : pri 20ih se bom naseksala, hodila bom z jebivetri, se šla grupnjake itd, pri 30ih se bo pa počasi treba ustalit / zresnit in si ustvarit družino.
Lepe punce imajo izbiro in to svojo lepoto tudi pridno izkoriščajo.
V desetih letih se pa človek lahko bistveno spremeni. Ampak ne vsak, samo tisti, ki si prizadeva k temu.
Mogoče se ti nisi v zadnjih 8-osmih, ampak v zadnjih dveh se lahko precej. 🙂
Pa saj se sploh ne gre za to, da bi spremenil vrednote. Spremeni se lahko samo pogled na svet. Tam, kjer prej nisi videl ničesar, lahko danes vidiš zlato jamo. Izkušnje pač.[/quote]
Marko to o čemer sem govoril je tako kot če zadaneš na jackpotu… naenkrat se ti število prijateljev in potencialnih žensk po deseteri….
Enako je pri ženskah….. ko dobiš službo, (redno) lastno stanovanje, mogoče odpreš podjketje ki mu gre kar solidno….
Ene so že zadovoljne z avtom…
Hehe. Tip, ki ga je ženska pri 20-tih videla, kot frajerja, ga zelo verjetno (vedno so izjeme) pri svojih 30-tih vidi kot luzerja oziroma sebičnega “bedaka” (ne vem, kako se naj lepo izrazim). Vloge v njenih očeh se zamenjajo, kar jo je prej zanimalo, jo zdaj odvrača. Živiš v zmoti, zato pa jim ne dovoliš blizu sebe (če se že katera pojavi) in si kompliciraš življenje, čeprav verjameš, da si ga poenostavljaš. 🙂 Zabavno ne. Kot bi te obiskal tvoj dvojnik iz prihodnosti, ti pa mu ne bi verjel. :)[/quote]
20-letni frajer pri 30-ih, 40-ih postane luzer le, ce ni nic ustvaril. Pa je lahko se vedno isti “babjak”. Redko bo samo zaradi tega odvracal. Nekatere, obicajno uspesne zato pa vizualno ne ne vem kaj, zenske se ga bodo izogibale bolj zaradi prepricanja, da tako nimajo sans, da ga zadrzijo.
Hehe. Tip, ki ga je ženska pri 20-tih videla, kot frajerja, ga zelo verjetno (vedno so izjeme) pri svojih 30-tih vidi kot luzerja oziroma sebičnega “bedaka” (ne vem, kako se naj lepo izrazim). Vloge v njenih očeh se zamenjajo, kar jo je prej zanimalo, jo zdaj odvrača. Živiš v zmoti, zato pa jim ne dovoliš blizu sebe (če se že katera pojavi) in si kompliciraš življenje, čeprav verjameš, da si ga poenostavljaš. 🙂 Zabavno ne. Kot bi te obiskal tvoj dvojnik iz prihodnosti, ti pa mu ne bi verjel. :)[/quote]
20-letni frajer pri 30-ih, 40-ih postane luzer le, ce ni nic ustvaril. Pa je lahko se vedno isti “babjak”. Redko bo samo zaradi tega odvracal. Nekatere, obicajno uspesne zato pa vizualno ne ne vem kaj, zenske se ga bodo izogibale bolj zaradi prepricanja, da tako nimajo sans, da ga zadrzijo, ce sploh pritegnejo, ker niso dovolj atraktivne.
skrajno egoistično in posesivno razmišljanje, ženska ne živi zgolj zate in za tvoje veselje, da si ti v miru, ker imaš problem z zaupanjem nasprotnemu spolu.
Mislim, da punce/ženske malo preveč podcenjuješ. Za tebe je to vse en velik hec in to se začuti z njene strani. Mogoče se tebi zdi, da si vseeno dovolj resen, ampak one vedo, da nisi. Niso neumne. Punce so zato ves čas v pripravljenosti oziroma v rezervi, ne pokažejo vsega, ne razkrijejo vsega, držijo se nazaj.
LOL jaz imam problem z starejšimi ženskami in ženskami,ki razmišljajo preveč načrtno. Te 30 letnice, ki iščejo moške hočejo tukaj samo korist in nič drugega…ne iščejo iz ljubezni ampak, ker ježe počas čas da ima enga resnega skrbi jih kaj si bodo ljudje mislil o njej.
Tako. Vsak izkorisca svojo situacijo. Bil bi bedak, ce ne bi.
Sedaj, punca si ne rece nujno, da se bo do 30 naseksala, itd, bi pa vsak lahko vedel, da je vecini punc (in fantov) v zgodnjih 20-ih do zabave, zura, itd. Fantje bi takrat sicer malo bolj seksali od deklet, in zenske so bolj selektivne; bil predvsem s hudimi tipi. Ampak 20-letnice se se kako zaveda cesa se gre in da si kar lepo rece, kot si napisal, da bo do x leta uzivala, potem pa dalje.
Mislim, da punce/ženske malo preveč podcenjuješ. Za tebe je to vse en velik hec in to se začuti z njene strani. Mogoče se tebi zdi, da si vseeno dovolj resen, ampak one vedo, da nisi. Niso neumne. Punce so zato ves čas v pripravljenosti oziroma v rezervi, ne pokažejo vsega, ne razkrijejo vsega, držijo se nazaj.[/quote]
zelo dobro povedano, sama sem umirjen tip, kar pa ne pomeni, da z mano lahko tip pometa,… fantje iskrenost in umirjenost včasih preveč enačite z neko čezmerno toleranco s strani ženske. Tako kot fantje opazujete, če je ženska resna, tako tud ženske opazujemo, popolnoma enakovredno
Lepo, da tako naivno vrjameš v to ampak v resnici je to drugače kot si ti to zamišljaš. Ženske, ki so stare 30 let iščejo resnost in dajejo tej resnoti več prednosti kakor zabavnim zadevam kako je to casual seks in tako naprej.
Kot sem že prej napisal zelo lahko se počutiš izkoriščenega če prej nisi dobil niti ene ženske zdaj, ko se pa ženske hočejo zresnit in ko imaš nekaj za pokazat v materialnem smislu si jim pa dovolj dober.
Bistvo vsaj za mene je to…kaj pa zajebancija, kaj pa causal sex, kaj pa starstni poljubi in “nora najstiniška ljubezen”…vse to sem jaz zamudil in šele zdaj dohajam vse to, kar sem si že od nekdaj želel.
.[/quote]
Meni se zdi, da si isto povedal, kot jaz. Če si si to od nekdaj želel, potem si pa le privošči. Je moralo pa biti hudo, ko si nisi mogel, da je zdaj tako velika želja.
Mislim, da punce/ženske malo preveč podcenjuješ. Za tebe je to vse en velik hec in to se začuti z njene strani. Mogoče se tebi zdi, da si vseeno dovolj resen, ampak one vedo, da nisi. Niso neumne. Punce so zato ves čas v pripravljenosti oziroma v rezervi, ne pokažejo vsega, ne razkrijejo vsega, držijo se nazaj.[/quote]
zelo dobro povedano, sama sem umirjen tip, kar pa ne pomeni, da z mano lahko tip pometa,… fantje iskrenost in umirjenost včasih preveč enačite z neko čezmerno toleranco s strani ženske. Tako kot fantje opazujete, če je ženska resna, tako tud ženske opazujemo, popolnoma enakovredno[/quote]
Bullshit…. kak je ena pisala nekaj časa nazaj….. polno tipov, pa noben je noče poseksat… vsi bi se pogovarjali, pa bi vljudni pa vse… ona pa potrebna čaka…..
koraka pa ne nardi….
To so ti resni tipi 🙂
luzerčki ki nevejo kako pa kaj 😉
Ma ja, povem ti, te hudičevke je nekdo poslal k nam na Zemljo, da nas moške izkoristijo do konca. A tebi ni všeč, ko ženska izkorišča tvoje lepo telo? Kaj pa ko ti njeno? Da niso tebe od kod poslali, recimo iz kakega planeta, kjer žensk ni bilo? 🙂
zelo dobro povedano, sama sem umirjen tip, kar pa ne pomeni, da z mano lahko tip pometa,… fantje iskrenost in umirjenost včasih preveč enačite z neko čezmerno toleranco s strani ženske. Tako kot fantje opazujete, če je ženska resna, tako tud ženske opazujemo, popolnoma enakovredno[/quote]
Bullshit…. kak je ena pisala nekaj časa nazaj….. polno tipov, pa noben je noče poseksat… vsi bi se pogovarjali, pa bi vljudni pa vse… ona pa potrebna čaka…..
koraka pa ne nardi….
To so ti resni tipi 🙂
luzerčki ki nevejo kako pa kaj ;)[/quote]
Tukaj ni mišljeno čakanje na zvezo, ampak ko si že v zvezi
20-letni frajer pri 30-ih, 40-ih postane luzer le, ce ni nic ustvaril. Pa je lahko se vedno isti “babjak”. Redko bo samo zaradi tega odvracal. Nekatere, obicajno uspesne zato pa vizualno ne ne vem kaj, zenske se ga bodo izogibale bolj zaradi prepricanja, da tako nimajo sans, da ga zadrzijo.[/quote]
Logično. Iz istega razloga, kot se en “neresnež” izogiba “resnih” žensk, ker se bo čutil izkoriščanega (primer zgoraj) oziroma ne bo mogel izpolniti svoje želje oziroma pričakovanj.
Forum je zaprt za komentiranje.