Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

LOL jaz imam problem z starejšimi ženskami in ženskami,ki razmišljajo preveč načrtno. Te 30 letnice, ki iščejo moške hočejo tukaj samo korist in nič drugega…ne iščejo iz ljubezni ampak, ker ježe počas čas da ima enga resnega skrbi jih kaj si bodo ljudje mislil o njej.[/quote]
Tu se pa motiš. Vse ženske si želijo ljubezni, ampak bolj redke jo najdejo. Odgovorni za to so pa nezreli ljudje, na obeh straneh. Nezreli zato, ker je v njih preveč sebičnosti. Poudarek na preveč, neka mera je vseeno nujna za uspešen odnos oziroma za občutek ljubezni v odnosu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da punce/ženske malo preveč podcenjuješ. Za tebe je to vse en velik hec in to se začuti z njene strani. Mogoče se tebi zdi, da si vseeno dovolj resen, ampak one vedo, da nisi. Niso neumne. Punce so zato ves čas v pripravljenosti oziroma v rezervi, ne pokažejo vsega, ne razkrijejo vsega, držijo se nazaj.[/quote]
To pa je cisto na meni, kak vtis puscam pri puncah. To cisto po obcutku korigiram. Vcasih eksperimentiram. Vcasih zaigram na karto resnosti. Vcasih tudi sam precej resen. Odvisno od zenske. Koliko mi je do nje. Kako jo vidim. Kako se ona do mene obnasa.

Ti pa dam prav v delu, da ce ji po obnasanju dajem vtis, da se ne nameravam dolgorocno vezati, da bodo “resne” punce rezervirane. V bistvu to vidim ze po vprasanjih, ki mi jih postavljajo. Pa me vprasa, ce sem Don Juan, pa take. Ampak, kot receno, se tako odkrita zajebancija z moje strani jih ne pripravi do tega, da bi me pustile. Marsikatera le bolj rezervirana postane.
Kar mi je najbolj zanimivo, pa je to, da materijalni vstis, ki ga dajem, igra dosti vecjo vlogo pri ZELJI zenske, da bi se z mano sla kaj resnega. In kot je nekdo ze napisal, pri nekaterih je dovolj, da v tebi vidi potencijal, da bo kaj. Pri drugih moras pa ze vse zivo imeti. Pac, odvisno od pricakovanj zenske. In tudi “kulture”, kjer je zrasla.

LOL jaz imam problem z starejšimi ženskami in ženskami,ki razmišljajo preveč načrtno. Te 30 letnice, ki iščejo moške hočejo tukaj samo korist in nič drugega…ne iščejo iz ljubezni ampak, ker ježe počas čas da ima enga resnega skrbi jih kaj si bodo ljudje mislil o njej.[/quote]
Tu se pa motiš. Vse ženske si želijo ljubezni, ampak bolj redke jo najdejo. Odgovorni za to so pa nezreli ljudje, na obeh straneh. Nezreli zato, ker je v njih preveč sebičnosti. Poudarek na preveč, neka mera je vseeno nujna za uspešen odnos oziroma za občutek ljubezni v odnosu.[/quote]

Točno tako, vse ženske in moški si želijo, da bi jih imel nekdo rad in bi jih spoštoval. Zveza je predvsem vzajemna in če ni, se prej ko slej začuti. To lahko začutita oba… vsi imamo čustva, ne samo moški in ne samo ženske… Moti me le mržnja, ki toliko leti na ženske, sama sem se opekla z zvezami in zato nisem izgubila upanja v moške, tudi če se opečeš ne moreš vreči vse moške v isti koš, še obstajajo čudoviti moški, vedno bodo… in še boste srečali čudovite ženske, ki vas bodo vredne, samo ne zasovražite žensk na par primerih na katerih ste se opekli, delate škodo sebi in drugim…

…le če ta tip ni ničesar naredil iz sebe. Materialno, ali kako drugače.

Drugače pa je tak tip še kar lepo plan A, tisti, ki jih do sedaj ni opazila, pa plan B.

skrajno egoistično in posesivno razmišljanje, ženska ne živi zgolj zate in za tvoje veselje, da si ti v miru, ker imaš problem z zaupanjem nasprotnemu spolu.[/quote]
Vsak izkušen in kolikor toliko priseben moški bo vedel, da ženske velikokrat niste iskrene z nami, od nas pa potem pričakujete nemogoče, da smo 100 % odkriti z vami. Sorry, ampak to ne gre skupaj. Že malo prej je ena spraševala, kaj bi nam moškim bilo bolje, lažja servirana laž, ali kruta resnica, s katero (kot ve pravite), bi se mi sila težko sprijaznili. Medtem, ko je to samo še ena od vaših dobro naštudiranih nategancij. V resnici samo nimate dovolj poguma jo delit z nami, v najbolj ključnem momentu, ko bi se bilo potrebno usest za mizo in se pogovorit s svojim partnerjem, raje prekinete zvezo in jo ucvrete drugam.

Take ženske v bsitvu ne obstajajo. Ko ženska naleti na dovolj atraktivnega tipa, bo z njim počela čisto druge reči, kot npr. s tabo.

Ti misliš, da obstaja nek sloj žensk, ki iščejo samo resno zvezo, ker pač nisi ravno tip, s katerim bi imele ženske avanture in ostale zadeve. Logično, da ti ne bodo šle natanko razlagat, kaj vse se jim mota po glavi.

20-letni frajer pri 30-ih, 40-ih postane luzer le, ce ni nic ustvaril. Pa je lahko se vedno isti “babjak”. Redko bo samo zaradi tega odvracal. Nekatere, obicajno uspesne zato pa vizualno ne ne vem kaj, zenske se ga bodo izogibale bolj zaradi prepricanja, da tako nimajo sans, da ga zadrzijo.[/quote]
Logično. Iz istega razloga, kot se en “neresnež” izogiba “resnih” žensk, ker se bo čutil izkoriščanega (primer zgoraj) oziroma ne bo mogel izpolniti svoje želje oziroma pričakovanj.[/quote]
I don’t think you understand much of this…

Poleg tega verjames v neke teorije da se enaki privlacijo, itd.

Pises, neresnez se izogiba resnih, ker se bo cutil izkoriscanega. Really? Eni se najbrz res. Ampak meni je taksno razmisljanje cisto tuje. Kot prvo, zakaj bi se izogibal “resnih”? “Resne” niso nic manj uporabne za “resno” ali “neresno” avanturo. Ce koga se izogibam taksnih kjer vidim, da gre za izkoriscanje, pa ce so resne ali neresne. Pa ne gre nujno le za placevanje, ipd. Lahko gre za pretirana pricakovanja glede mojega prilagajanja, ker je pac punca vajena, da ji tipi v rit lezejo. Potem tudi na tako sem ze naletel, ki je mislila, da je moski v postelji, da jo dve uri seksualno razvaja, ona pa komaj kaj povrne. Itd. Skratka, marsikaj se lahko vidi kot izkoriscanje.

Tako je, pravi avanturist je tisti, ki ne zgleda kot avanturist::)

Tukaj si razne dobričine, kot je Marko, predstavljajo avanturista kot neko divjo žival, ko jo ženske hitro menjajo, ker jo takoj prepoznajo. Nasprotno, pravi avanturist je običajno zelo šarmanten in zabaven tip, ki zna na dušo pihat ženskam in se z njim dobro počutijo. zato ga le redko pustijo, ponavadi on njih, lol. Pravi avanturist je človek s stilom, ki tudi resno zvezo dobi brez problema, če hoče.

Ženske ponavadi pustijo dolgočasneže, zasanjance, falirance, nasilneže, primitivce, idiote in podobne patrone.

Tako je. Še tako “resna ženska” se odloči za “neresno stvar”, ko sreča dobvolj hudega tipa. Tipa, ki ji je pač enostavno seksi. tega seveda ne bo okoli razlagala, le privoščila si bo. Če drugje ne, na dopustu v Grčiji, kjer je nihče ne pozna, lol.

Drugače pa je tak tip še kar lepo plan A, tisti, ki jih do sedaj ni opazila, pa plan B.[/quote]
Exactly!

Okus ostane vec ali manj isti. Le materijalna pricakovanja se prilagodijo potrebam.

In ca smo ze pri materijalnem, tudi 20-letni frajer, bo dosti vecji frajer, ce bo imel €€€. 🙂

skrajno egoistično in posesivno razmišljanje, ženska ne živi zgolj zate in za tvoje veselje, da si ti v miru, ker imaš problem z zaupanjem nasprotnemu spolu.[/quote]
Vsak izkušen in kolikor toliko priseben moški bo vedel, da ženske velikokrat niste iskrene z nami, od nas pa potem pričakujete nemogoče, da smo 100 % odkriti z vami. Sorry, ampak to ne gre skupaj. Že malo prej je ena spraševala, kaj bi nam moškim bilo bolje, lažja servirana laž, ali kruta resnica, s katero (kot ve pravite), bi se mi sila težko sprijaznili. Medtem, ko je to samo še ena od vaših dobro naštudiranih nategancij. V resnici samo nimate dovolj poguma jo delit z nami, v najbolj ključnem momentu, ko bi se bilo potrebno usest za mizo in se pogovorit s svojim partnerjem, raje prekinete zvezo in jo ucvrete drugam.[/quote]

vse to posploševanje se dela zaradi nezaupanja. Se pa strinjam s teboj glede nemogočih pričakovanj. verjamem, da imajo nekatere ženske nerealna pričakovanja… kaj točno misliš pod tem pa veš le ti… čist odvisno od posameznika in od dogodkov, teže problemov, ki se zvrstijo, imaš določena pričakovanja, tudi jaz jih imam -vsi,.. in če jih boš zaupal in se pogovoril s tistim pravim dekletom, (ki ne bo zbežala, ko jih boš imel) jih boš rešil. Strinjam se tudi s tem, da veliko preveč ljudi špila na noto raje beg kot reševanje problemov tudi meni se je nekaj takega dogajalo, verjemi mi spoznal boš tako osebo, ki se bo pogovorila s teboj… posploševanje ni dobro,… če se že pričakuje najslabše s strani žensk potem se to ponavadi tudi spotencira na koncu… dajte tistim, ki jih na novo spoznate možnost, vsakemu posebej… ne kaznovat tistih ki pridejo za tem

Tako je. Še tako “resna ženska” se odloči za “neresno stvar”, ko sreča dobvolj hudega tipa. Tipa, ki ji je pač enostavno seksi. tega seveda ne bo okoli razlagala, le privoščila si bo. Če drugje ne, na dopustu v Grčiji, kjer je nihče ne pozna, lol.[/quote]

spet totalno posploševanje. nekateri smo taki, ki ne bi nikoli prevarali svojega partnerja. To je popolnoma odvisno od moralnih vrednot, ki jih ima oseba

Tako je. Še tako “resna ženska” se odloči za “neresno stvar”, ko sreča dobvolj hudega tipa. Tipa, ki ji je pač enostavno seksi. tega seveda ne bo okoli razlagala, le privoščila si bo. Če drugje ne, na dopustu v Grčiji, kjer je nihče ne pozna, lol.[/quote]

spet totalno posploševanje. nekateri smo taki, ki ne bi nikoli prevarali svojega partnerja. To je popolnoma odvisno od moralnih vrednot, ki jih ima oseba[/quote]
Ne gre nujno za to, da bi kogarkoli morala prevarati. Gre bolj za to, da se bo se tako “resna” spustila v “neresno” avanturo, ce bo le naletela na pravega tipa in situacijo. Vcasih morda s tihim upanjem, da bo iz tega kaj vec. Vcasih v prepricanju, da je to to, potem pa si bo zelela vec, ker bo videla, da ji je tip se bolj vsec, kot si je mislila in da ni spet tak “neresnez”, oz. tako se ji zdi ali se samopreprica.

Bom pa dodal, ker sem nedavno precital. Rezultati znanstvene raziskave ene ameriske univerze so pokazali, da je “karakter” en velik tra-la-la. Dali so hudo razlicne ljudi skozi niz skrbno pripravljenih dogodkov in so se vsi od prvega do zadnjega zaceli obnasati predvidljivo enako. Skratka, dejansko se ne rece brez veze, da kogar je kaca picila, se boji se zvite vrvi.

Drugače meni to še prijateljice govorijo. Že ničkolikokrat sem slišal izjavit žensko – “babe so smotane, ni jim za zaupat”. Če še ženska pljuva čez svoj spol, potem veš, da mora bit nekaj na tem 🙂

ne pričakujte, da bote obstali v zvezi s parterjem/partnerico dolgoročno, če že v zvezo pridete celi užaljeni in polni mržnje od prejšnjih zvez in polek tega naštudirani določenih stvari… vsaka zveza je nov izziv in more bit čisti na novo obrnjen list. Tisti, ki ga na novo spoznate je nov človek, ki si zasluži biti obravnavan s spoštovanjem ne pa z nekimi umetno naštudiranimi prijemi, ki ste jih z nekim posploševanjem na prejšnjem vzorcu naštudirali… oseba, ki pride v vaš lajf ni kriva za vse slabo od prej. Sploh pa če sloni na stereotipih… kake smo ženske, kaki so moški,… jaz si enega moškega ne upam posplošit in vsi tukaj ste osebe, ki si zaslužite resno zvezo…

Samo kako je pa to res… 🙂

Se taka “krepostnica”, ki si v domacem okolju zaradi “kaj bodo pa drugi rekli”, ipd ne bi dovolila nic “nedovoljenega”, utegne spustiti “vse” zavore v okolju, kjer se pocuti varna pred ocmi poznatih. Imam se pa se izkusenj iz prve roke, lol.

Se taka “krepostnica”, ki si v domacem okolju zaradi “kaj bodo pa drugi rekli”, ipd ne bi dovolila nic “nedovoljenega”, utegne spustiti “vse” zavore v okolju, kjer se pocuti varna pred ocmi poznatih. Imam se pa se izkusenj iz prve roke, lol.[/quote]

žal mi je da tako razmišljaš, imel si pač nesrečo. Ni pa fer do drugih deklet, ki šele prihajajo v tvoje življenje. Nobena ni kriva za to, da te je ena (ali več) prej razočarala.

spet totalno posploševanje. nekateri smo taki, ki ne bi nikoli prevarali svojega partnerja. To je popolnoma odvisno od moralnih vrednot, ki jih ima oseba[/quote]
Ne gre nujno za to, da bi kogarkoli morala prevarati. Gre bolj za to, da se bo se tako “resna” spustila v “neresno” avanturo, ce bo le naletela na pravega tipa in situacijo. Vcasih morda s tihim upanjem, da bo iz tega kaj vec. Vcasih v prepricanju, da je to to, potem pa si bo zelela vec, ker bo videla, da ji je tip se bolj vsec, kot si je mislila in da ni spet tak “neresnez”, oz. tako se ji zdi ali se samopreprica.

Bom pa dodal, ker sem nedavno precital. Rezultati znanstvene raziskave ene ameriske univerze so pokazali, da je “karakter” en velik tra-la-la. Dali so hudo razlicne ljudi skozi niz skrbno pripravljenih dogodkov in so se vsi od prvega do zadnjega zaceli obnasati predvidljivo enako. Skratka, dejansko se ne rece brez veze, da kogar je kaca picila, se boji se zvite vrvi.[/quote]

Razumem. Ampak smo vam ženske zelo podobne v tem kaj preživljamo, kaj dajemo skozi in s čim se spopadamo… kar želim povedati nekaterim nam ni vse v spolnosti, spet drugim osebam je to nujno, nekatere so take kot praviš, gre glih za to, da imaš 100 ludi 100 čudi na svetu in posploševat na primerih nima smisla.

Vsaj teoreticno je to ze vse lepo in prav. Vendar clovek se iz izkusenj marsikaj nauci in izgubi neko otrosko ali recimo temu zasanjano naivno prepricanje, da se npr. deklice beli angelcki.

Dalec od tega, da na vsako zensko apriori gledam z nezaupanjem ali celo sovrastvom. Ce se cisto iskreno ozrem nazaj, vidim da sem se vsaj na prvi zmenek se vedno odpravil v pozitivnem duhu brez strahu, da punca prihaja, da me zajebe, iskoristi, ipd. Ravno zaradi tega se mi se vedno dogaja, da me hudo negativno preseneti kaksna punca za katero sem verjel, da je nedolzna ovcica. Mi pa vse skupaj pomaga, da na veze gledam bolj racionalno. Da se zavedam, da te lahko prakticno vsah zajebe, ker te res lahko. In da ti nihce ne more nic garantirati. Starejsi ko smo, manj naivnosti je za pricakovati, od sebe in drugih.

Me zanima: na osnovi česa zgornja ugotovitev ? :>

Bom pa dodal, ker sem nedavno precital. Rezultati znanstvene raziskave ene ameriske univerze so pokazali, da je “karakter” en velik tra-la-la. Dali so hudo razlicne ljudi skozi niz skrbno pripravljenih dogodkov in so se vsi od prvega do zadnjega zaceli obnasati predvidljivo enako. Skratka, dejansko se ne rece brez veze, da kogar je kaca picila, se boji se zvite vrvi.[/quote]

Razumem. Ampak smo vam ženske zelo podobne v tem kaj preživljamo, kaj dajemo skozi in s čim se spopadamo… kar želim povedati nekaterim nam ni vse v spolnosti, spet drugim osebam je to nujno, nekatere so take kot praviš, gre glih za to, da imaš 100 ludi 100 čudi na svetu in posploševat na primerih nima smisla.[/quote]
Ne spuscajo se vsi v avanture(veze?) (le) zaradi spolnosti. Meni gola spolnost v avanturi ni dovolj. Mora biti se kak drug razlog. Ampak to morda tudi zato, ker imam vec kot dovolj spolnosti. Kaksna zenska gre v avanturo iz cisto drugacnih vzgibov. In “da” spolnost, da dobi kar pac isce.

Te je ful bolelo spoznanje o “belih angelčkih”? :))) Mislim, da ga še nisi prebolel 😛

Drugače pa je tak tip še kar lepo plan A, tisti, ki jih do sedaj ni opazila, pa plan B.[/quote]
Pa dobro, tiste, ki jih ni opazila, je logično, da so v planu B. Kako pa naj bo nekdo, ki ga še videl opazil, v planu A? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se taka “krepostnica”, ki si v domacem okolju zaradi “kaj bodo pa drugi rekli”, ipd ne bi dovolila nic “nedovoljenega”, utegne spustiti “vse” zavore v okolju, kjer se pocuti varna pred ocmi poznatih. Imam se pa se izkusenj iz prve roke, lol.[/quote]

žal mi je da tako razmišljaš, imel si pač nesrečo. Ni pa fer do drugih deklet, ki šele prihajajo v tvoje življenje. Nobena ni kriva za to, da te je ena (ali več) prej razočarala.[/quote]
Moje tovrstne izkusnje so pozitivne. Dalec od tefa, da bi se pocutil, da sem imel nesreco. Heck, ce kaj sem imel sreco, lol. In kolikor vem jih ni nobena stran nikoli obzalovala. In tega ni bilo malo.

Jaz pac razumem, da ste zenske dosti bolj “reputation cautious”. Ko pa se nimate cesa bati, se zavore sprostijo.

“ja seveda”

Verjetno si ena od tistih osamljenih dušic, ki nikdar niso bile dovolj priljubljene v moškem svetu, kot bi si želele. Ravno iz tega razloga si tako dobrodušna z nasveti in nas tolažiš, ko ti ne bi bilo treba. Ampak nas takšne, kot si t,i ne zanimate. Niste nam dovolj privlačne, ne vizualno, ne karakterno. Ponavadi več pozornosti, ko dobite na račun svojega videza, večja je.ba vas je prenašat. Zaradi teh atributov se tudi same počutite vsemogočne. Eno nepremišljeno napakico narediš in je že v dilemi, ali bi šla naprej, ali bi še naprej vstrajala s tabo. Pri tebi, ki nimaš toliko izbire, pa verjamem, da zna bit precej lažje shajat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close