Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Take ženske v bsitvu ne obstajajo. Ko ženska naleti na dovolj atraktivnega tipa, bo z njim počela čisto druge reči, kot npr. s tabo.

Ti misliš, da obstaja nek sloj žensk, ki iščejo samo resno zvezo, ker pač nisi ravno tip, s katerim bi imele ženske avanture in ostale zadeve. Logično, da ti ne bodo šle natanko razlagat, kaj vse se jim mota po glavi.[/quote]
Aja? Katere stvari pa so te druge stvari? No, to sem pa res radoveden. 🙂 Ne vem, kaj si zdaj želel povedat. Ampak zdi se mi, da to, da nobena ženska ne želi resne zveze. Ti si pa res iz drugega planeta. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Logično. Iz istega razloga, kot se en “neresnež” izogiba “resnih” žensk, ker se bo čutil izkoriščanega (primer zgoraj) oziroma ne bo mogel izpolniti svoje želje oziroma pričakovanj.[/quote]
I don’t think you understand much of this…

Poleg tega verjames v neke teorije da se enaki privlacijo, itd.

Pises, neresnez se izogiba resnih, ker se bo cutil izkoriscanega. Really? Eni se najbrz res. Ampak meni je taksno razmisljanje cisto tuje. Kot prvo, zakaj bi se izogibal “resnih”? “Resne” niso nic manj uporabne za “resno” ali “neresno” avanturo. Ce koga se izogibam taksnih kjer vidim, da gre za izkoriscanje, pa ce so resne ali neresne. Pa ne gre nujno le za placevanje, ipd. Lahko gre za pretirana pricakovanja glede mojega prilagajanja, ker je pac punca vajena, da ji tipi v rit lezejo. Potem tudi na tako sem ze naletel, ki je mislila, da je moski v postelji, da jo dve uri seksualno razvaja, ona pa komaj kaj povrne. Itd. Skratka, marsikaj se lahko vidi kot izkoriscanje.[/quote]
Kako si smešen. 🙂 Pa saj ti nimaš odnosov z resnimi ženskami. Če bi ji imel, bi bil v resni zvezi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsaj teoreticno je to ze vse lepo in prav. Vendar clovek se iz izkusenj marsikaj nauci in izgubi neko otrosko ali recimo temu zasanjano naivno prepricanje, da se npr. deklice beli angelcki.

Dalec od tega, da na vsako zensko apriori gledam z nezaupanjem ali celo sovrastvom. Ce se cisto iskreno ozrem nazaj, vidim da sem se vsaj na prvi zmenek se vedno odpravil v pozitivnem duhu brez strahu, da punca prihaja, da me zajebe, iskoristi, ipd. Ravno zaradi tega se mi se vedno dogaja, da me hudo negativno preseneti kaksna punca za katero sem verjel, da je nedolzna ovcica. Mi pa vse skupaj pomaga, da na veze gledam bolj racionalno. Da se zavedam, da te lahko prakticno vsah zajebe, ker te res lahko. In da ti nihce ne more nic garantirati. Starejsi ko smo, manj naivnosti je za pricakovati, od sebe in drugih.[/quote]

No potem je tako super, vem kaj misliš sama sem istega mnenja glede nabiranja izkušenj in naivnosti, biti angelček, je točno to… ljudje še zdaleč nismo angelčki, vsi imamo napake in ravno v tem je, da se pričakuje nerealno od žensk/moških na obeh straneh. Marsikdo pa ni prizemljen in zaradi tega postane zaznamovan in zasovraži nasprotni spol. To je ravno to kar govorim, če nekdo nima zaupanja že v osnovi, potem to tudi ne more pričakovat od partnerja

I don’t think you understand much of this…

Poleg tega verjames v neke teorije da se enaki privlacijo, itd.

Pises, neresnez se izogiba resnih, ker se bo cutil izkoriscanega. Really? Eni se najbrz res. Ampak meni je taksno razmisljanje cisto tuje. Kot prvo, zakaj bi se izogibal “resnih”? “Resne” niso nic manj uporabne za “resno” ali “neresno” avanturo. Ce koga se izogibam taksnih kjer vidim, da gre za izkoriscanje, pa ce so resne ali neresne. Pa ne gre nujno le za placevanje, ipd. Lahko gre za pretirana pricakovanja glede mojega prilagajanja, ker je pac punca vajena, da ji tipi v rit lezejo. Potem tudi na tako sem ze naletel, ki je mislila, da je moski v postelji, da jo dve uri seksualno razvaja, ona pa komaj kaj povrne. Itd. Skratka, marsikaj se lahko vidi kot izkoriscanje.[/quote]
Kako si smešen. 🙂 Pa saj ti nimaš odnosov z resnimi ženskami. Če bi ji imel, bi bil v resni zvezi. :))[/quote]

LOL

ne rabiš met resne zveze, da imaš ODNOS z ”resno” žensko…

Aja ne, poslušajte, marko sodi, da so vse ženske neresne, če imajo odnos z takimi kot je Dater….

Župnik, press!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Te je ful bolelo spoznanje o “belih angelčkih”? :))) Mislim, da ga še nisi prebolel :P[/quote]
Hahaha…

Si ze slisala tisto, da zacnete leteti kot angelcki. Ampak tudi, ko “zgubite” krilca, se naprej letiti. Samo potem na metli. lol

Po moje nismo fantji nic dosti drugacni… 😉

Dater nam predava o “resnosti”, “resnih” ? Hahahahaha………………….

Tako je, pravi avanturist je tisti, ki ne zgleda kot avanturist::)

Tukaj si razne dobričine, kot je Marko, predstavljajo avanturista kot neko divjo žival, ko jo ženske hitro menjajo, ker jo takoj prepoznajo. Nasprotno, pravi avanturist je običajno zelo šarmanten in zabaven tip, ki zna na dušo pihat ženskam in se z njim dobro počutijo. zato ga le redko pustijo, ponavadi on njih, lol. Pravi avanturist je človek s stilom, ki tudi resno zvezo dobi brez problema, če hoče.

Ženske ponavadi pustijo dolgočasneže, zasanjance, falirance, nasilneže, primitivce, idiote in podobne patrone.[/quote]
Pojma nimaš, kaj si jaz predstavljam pod avanturista. 🙂 Saj nisem nikjer napisal, da resne ženske zapuščajo avanturiste. Izkušene “resne” ženske se z njimi sploh ne zapletajo, razumeš? Ker jih že na začetku prepoznajo. Zapletajo se le neizkušene, ki še tega ne znajo in upajo, da bodo tipa (spre)obrnile. Tu pa tam kakšni celo uspe, po kakem naključju, če se seveda tudi tip odloči za spremembo oziroma doživi kako “katarzo” ob njej. 🙂

kdaj pa bejba postane “punca”??
ko se 1. zaižeta?
ko jo tip 1. premečka golo??
po xy seksu??

Samo kako je pa to res… 🙂

Se taka “krepostnica”, ki si v domacem okolju zaradi “kaj bodo pa drugi rekli”, ipd ne bi dovolila nic “nedovoljenega”, utegne spustiti “vse” zavore v okolju, kjer se pocuti varna pred ocmi poznatih. Imam se pa se izkusenj iz prve roke, lol.[/quote]

žal mi je da tako razmišljaš, imel si pač nesrečo. Ni pa fer do drugih deklet, ki šele prihajajo v tvoje življenje. Nobena ni kriva za to, da te je ena (ali več) prej razočarala.[/quote]
Temu se v mojem svetu reče nezrelost. Zanje je to pač realnost.

Te je ful bolelo spoznanje o “belih angelčkih”? :))) Mislim, da ga še nisi prebolel :P[/quote]
Hahaha…

Si ze slisala tisto, da zacnete leteti kot angelcki. Ampak tudi, ko “zgubite” krilca, se naprej letiti. Samo potem na metli. lol

Po moje nismo fantji nic dosti drugacni… ;)[/quote]

A za fante se tudi zanimaš? Ti, ti, ti…. :)))))

Kako veš…sklepaš pač, posplošuješ, ne veš kakšen je moj izgled, tako kot jaz ne vem za tvojega. Jaz nikogar ne tolažim tukaj, da bo jasno ampak tako kot ti izražam svoje mnenje. To kar opisuješ sem doživljala tudi jaz s strani moškega in še zdaleč ne posplošujem tvojih atributov, ker se mi zdi brezveze in te ne poznam, na podlagi mojega pisanja posplošuješ moj videz?

Take ženske v bsitvu ne obstajajo. Ko ženska naleti na dovolj atraktivnega tipa, bo z njim počela čisto druge reči, kot npr. s tabo.

Ti misliš, da obstaja nek sloj žensk, ki iščejo samo resno zvezo, ker pač nisi ravno tip, s katerim bi imele ženske avanture in ostale zadeve. Logično, da ti ne bodo šle natanko razlagat, kaj vse se jim mota po glavi.[/quote]
Aja? Katere stvari pa so te druge stvari? No, to sem pa res radoveden. 🙂 Ne vem, kaj si zdaj želel povedat. Ampak zdi se mi, da to, da nobena ženska ne želi resne zveze. Ti si pa res iz drugega planeta. :))[/quote]
Marko, se sanjati se ti ne more kaj vse sem ze jaz izkusil z zenskami. Nic hudega, ce ti je za vse to malo mar. Ti pa predlagam, da si ne domisljas, da ves kar vse so zenske pripravljene narediti. Toliko. Brez razlege kaj sem dozivel. Kot receno, to ni hvala ali kaj ze. Niti mislim, da si zato kaj manj vreden, ker marsikaj nisi izkusil. Morda ti tako ni mar.

Logično, če pa do prvega zmenka nisi v sam odnos še praktično nič vložil. Potem pa s časom vložiš vedno več in več in nezaupljiv človek (ki nosi preteklost preveč pripeto s seboj in svojo izkušnjo projicira na vse ostale) zaupa vedno manj. In kot tak ni zmožen ustvariti nekega zaupanja, zato niti nikoli ne pride do kaj resnega, ampak je vse skupaj bolj površinsko in zajebantsko.

A res, vsak? Ali ti tudi lahko vsako zajebeš, tudi, če ti zelo ustreza in ti je všeč? Jaz zase verjamem, da obstaja oseba, ki je ne bom nikoli zajebal. Zato tudi verjamem, da nasprotno zame obstaja ena taka.

Aja? Katere stvari pa so te druge stvari? No, to sem pa res radoveden. 🙂 Ne vem, kaj si zdaj želel povedat. Ampak zdi se mi, da to, da nobena ženska ne želi resne zveze. Ti si pa res iz drugega planeta. :))[/quote]

Pišem prezahtevno zate? Povedati želim, da ne obstajajo ženske, ki išččejo samo in izključno resno zvezo, kot ti zmotno misliš.

Pa dobro, kolk si ti star, pišeš kot en otrok.

Potrpežljivo ti razlagamo sledeče, pozorno beri: še tako “resna ženska” se bo odločila tudi za neresno stvar, ko reča dovolj privlačnega tipa. In bo njemu počela stvari, ki jih denimo tebi ne bi. zato ti o tem ne moreš ničesar vedeti.

Ženske, ki imajo v glavi samo opcijo “resna zveza”, v bistvu ne obstajajo, končno razumeš?

OK – jaz tukaj tipkam ob kozarcu vina

kaj pa bejbe – a imate prazno mednožje, da lahko tukaj klofate po tipkovnici ☺

Kako si smešen. 🙂 Pa saj ti nimaš odnosov z resnimi ženskami. Če bi ji imel, bi bil v resni zvezi. :))[/quote]

LOL

ne rabiš met resne zveze, da imaš ODNOS z ”resno” žensko…

Aja ne, poslušajte, marko sodi, da so vse ženske neresne, če imajo odnos z takimi kot je Dater….

Župnik, press![/quote]
Matkič, 1+1=2. Če je ženska resna, je v resni zvezi s tipom, ki je v resni zvezi le z njo. Se ti zdi, da Dater to je? :)) Meni je povsem logično, da ženske, ki niso v resni zvezi, niso resne. :)) A tebi pa to dela težave?

Tako je. Še tako “resna ženska” se odloči za “neresno stvar”, ko sreča dobvolj hudega tipa. Tipa, ki ji je pač enostavno seksi. tega seveda ne bo okoli razlagala, le privoščila si bo. Če drugje ne, na dopustu v Grčiji, kjer je nihče ne pozna, lol.[/quote]

spet totalno posploševanje. nekateri smo taki, ki ne bi nikoli prevarali svojega partnerja. To je popolnoma odvisno od moralnih vrednot, ki jih ima oseba[/quote]

Ni bilo govora o varanju.

A res, vsak? Ali ti tudi lahko vsako zajebeš, tudi, če ti zelo ustreza in ti je všeč? Jaz zase verjamem, da obstaja oseba, ki je ne bom nikoli zajebal. Zato tudi verjamem, da nasprotno zame obstaja ena taka.[/quote]

Boljše ne bi mogla povedat…

Potrpežljivo ti razlagamo sledeče, pozorno beri: še tako “resna ženska” se bo odločila tudi za neresno stvar, ko reča dovolj privlačnega tipa. In bo njemu počela stvari, ki jih denimo tebi ne bi. zato ti o tem ne moreš ničesar vedeti.

Ženske, ki imajo v glavi samo opcijo “resna zveza”, v bistvu ne obstajajo, končno razumeš?[/quote]

Ne razume…. brez skrbi… 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je, pravi avanturist je tisti, ki ne zgleda kot avanturist::)

Tukaj si razne dobričine, kot je Marko, predstavljajo avanturista kot neko divjo žival, ko jo ženske hitro menjajo, ker jo takoj prepoznajo. Nasprotno, pravi avanturist je običajno zelo šarmanten in zabaven tip, ki zna na dušo pihat ženskam in se z njim dobro počutijo. zato ga le redko pustijo, ponavadi on njih, lol. Pravi avanturist je človek s stilom, ki tudi resno zvezo dobi brez problema, če hoče.

Ženske ponavadi pustijo dolgočasneže, zasanjance, falirance, nasilneže, primitivce, idiote in podobne patrone.[/quote]
Pojma nimaš, kaj si jaz predstavljam pod avanturista. 🙂 Saj nisem nikjer napisal, da resne ženske zapuščajo avanturiste. Izkušene “resne” ženske se z njimi sploh ne zapletajo, razumeš? Ker jih že na začetku prepoznajo. Zapletajo se le neizkušene, ki še tega ne znajo in upajo, da bodo tipa (spre)obrnile. Tu pa tam kakšni celo uspe, po kakem naključju, če se seveda tudi tip odloči za spremembo oziroma doživi kako “katarzo” ob njej. :)[/quote]
Izkusen moski, ce hoce, ima lahko kompletno dinamiko spoznavanje “pod kontrolo”. In cisto na njemu je, kak vtis bo pri zenski pustil. Pri smrtno “resnih” je treba le pristop spremeniti. Ne gres na 0-100km/h v dnevu ali tednu, ampak jo kuhas kolikor se ji da cakati, medtem ko se zabavas z drugimi. In ko je ze cist pisana od posiljanja srckov, bo se 35 letna devica pripravljena na prve skupne all-inclusive (if you know what I mean) pocitnice.

Po mojem takrat, ko se oba zavežeta LE drug drugemu, lahko v svojih mislih, lahko pa te misli tudi izrečeta. 🙂 Niti ne rabi priti do poljuba, da se to zgodi. Lahko pa seksata, kot zajca in se nikoli ne zavežeta (puščata odprto).

A res, vsak? Ali ti tudi lahko vsako zajebeš, tudi, če ti zelo ustreza in ti je všeč? Jaz zase verjamem, da obstaja oseba, ki je ne bom nikoli zajebal. Zato tudi verjamem, da nasprotno zame obstaja ena taka.[/quote]

Boljše ne bi mogla povedat…[/quote]

boldano je bistvo in pove zakaj imata narobe… mogoče res obstaja kdo ki te ne bo… ampak bistvo je da te LAHKO kapiš?

možnost ima samo je pač ne bo želel izkoristit ali pač 🙂

Bistvo je da razumeš, da te lahko!!!!!

Ženske, ki imajo v glavi samo opcijo “resna zveza”, v bistvu ne obstajajo, končno razumeš?[/quote]

to so tvoje izkušnje… ne pa moralno stanje vseh žensk. To je enako kot da nekdo reče vsi moški varate in to niti pod razno ni res…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close