kako dobiti punco
Aja? Katere stvari pa so te druge stvari? No, to sem pa res radoveden. 🙂 Ne vem, kaj si zdaj želel povedat. Ampak zdi se mi, da to, da nobena ženska ne želi resne zveze. Ti si pa res iz drugega planeta. :))[/quote]
Marko, se sanjati se ti ne more kaj vse sem ze jaz izkusil z zenskami. Nic hudega, ce ti je za vse to malo mar. Ti pa predlagam, da si ne domisljas, da ves kar vse so zenske pripravljene narediti. Toliko. Brez razlege kaj sem dozivel. Kot receno, to ni hvala ali kaj ze. Niti mislim, da si zato kaj manj vreden, ker marsikaj nisi izkusil. Morda ti tako ni mar.[/quote]
Mogoče se mi res ne, ampak da tako samozavestno trdiš, da se mi ne, pa se mi tudi zdi malo domišljavo. Mene se samo zanimalo, kaj konkretnega ima MS – 13 za napisat, ko je tako prepričan, da ne vem, kaj se ženskam vse mota po glavi. Ali vidi v mojo glavo? :)) Kaj pa če sem tip, ki veliko o sebi zamolči?
To so neumnosti, v katere naivne dobričine evrjamete, ženskam pa tudi ustreza, da verjamete take stvari.
Glej, sprijazni se, tip, ki ima stil, pristop, videz, šarm, nablefira praktično vsako babo, ki jo hoče. Eni so pač talenti. Enim sploh blefirat ni treba. Za Jakoma Casanovo si kdaj slišal? To ni nekaj novega, to so stoletja stare resnice.
Bolj kot je tip izurjen v obračanju žensk, več fint pozna, pogosteje mu bo ratalo. Z leti in izkušnjami prijeme le prilagaja.
Ne pa kot ti naivno misliš, da če ena pade na tebe, na kakšnega “neresneža” nikoli en bi, lol. Na njega bi še prej, ker je bolj všeč in bolj zna z ženskami.
Pa dobro, kolk si ti star, pišeš kot en otrok.
Potrpežljivo ti razlagamo sledeče, pozorno beri: še tako “resna ženska” se bo odločila tudi za neresno stvar, ko reča dovolj privlačnega tipa. In bo njemu počela stvari, ki jih denimo tebi ne bi. zato ti o tem ne moreš ničesar vedeti.
Ženske, ki imajo v glavi samo opcijo “resna zveza”, v bistvu ne obstajajo, končno razumeš?[/quote]
No, jaz pač pravim, da taka ženska ni resna. Morda je samo igrala to vlogo za voljo drugih ali pa jo je igrala neuspešno (ima nezadovoljiv odnos). Zagotovo pa tega ne bo storila zrela ženska, ki je v odnosu s svojim partnerjem zadovoljna. Takim pravim resna. Je pač še nisi srečal, razumljivo mi je, da si je ne moreš predstavljat.
Aja? Katere stvari pa so te druge stvari? No, to sem pa res radoveden. 🙂 Ne vem, kaj si zdaj želel povedat. Ampak zdi se mi, da to, da nobena ženska ne želi resne zveze. Ti si pa res iz drugega planeta. :))[/quote]
Pišem prezahtevno zate? Povedati želim, da ne obstajajo ženske, ki išččejo samo in izključno resno zvezo, kot ti zmotno misliš.[/quote]
Verjetno jaz pišem prezahtevno, ker me ti narobe bereš. Tega kar mi želiš dopovedat, namreč nikjer nisem napisal. :))
Boljše ne bi mogla povedat…[/quote]
boldano je bistvo in pove zakaj imata narobe… mogoče res obstaja kdo ki te ne bo… ampak bistvo je da te LAHKO kapiš?
možnost ima samo je pač ne bo želel izkoristit ali pač 🙂
Bistvo je da razumeš, da te lahko!!!!![/quote]
Vemo Matkic,…zaradi tega glih… ker obstaja nekdo ki ne bo (v tem primeru Marko in jaz), eni pa zastopajo da vse ženske/moški varajo…
Pojma nimaš, kaj si jaz predstavljam pod avanturista. 🙂 Saj nisem nikjer napisal, da resne ženske zapuščajo avanturiste. Izkušene “resne” ženske se z njimi sploh ne zapletajo, razumeš? Ker jih že na začetku prepoznajo. Zapletajo se le neizkušene, ki še tega ne znajo in upajo, da bodo tipa (spre)obrnile. Tu pa tam kakšni celo uspe, po kakem naključju, če se seveda tudi tip odloči za spremembo oziroma doživi kako “katarzo” ob njej. :)[/quote]
Izkusen moski, ce hoce, ima lahko kompletno dinamiko spoznavanje “pod kontrolo”. In cisto na njemu je, kak vtis bo pri zenski pustil. Pri smrtno “resnih” je treba le pristop spremeniti. Ne gres na 0-100km/h v dnevu ali tednu, ampak jo kuhas kolikor se ji da cakati, medtem ko se zabavas z drugimi. In ko je ze cist pisana od posiljanja srckov, bo se 35 letna devica pripravljena na prve skupne all-inclusive (if you know what I mean) pocitnice.[/quote]
Pa dobro, očitno ti ni jasno, kaj pomeni izraz resen moški. Resen moški ne spreminja svoje dinamike glede na priložnost. Z drugimi besedami, on ne glumi. Resen moški skoz kaže en obraz in z njim operira ves čas, ker je nanj ponosen. Nima več obrazov. Če ti glumiš, boš glumico dobil. Nikoli pa resno žensko. Očitno imaš težave z razumevanjem tega, ker sebe smatraš za resnega. Pa si daleč od tega.
Recimo tako. Jože Novak slabo vozi in upa vozit le starega fiata po stranskih cestah, avtoceste se izogiba, na dirkališče sploh ne gre.
Niko Rosberg je profi voznik formule 1. Na dirkališču divja kot zmešan. rad si tudi privošči mogoče divjo vožnjo z motorjem v prostem času. To pa ne pomeni, da Niko Rosber ne bi znal voziti starega fiata po vjugasti cesti.
Marko misli, da Rosbergi samo divjajo in da ne znajo voziti počasi, če hočejo.
Zdaj si spet obrnil zgodbo, da pač pobegneš od bistva.
Govora je bilo o tem, da tudi še tako “resna ženska” pade na prijeme “neresnega moškega”, ki ima izkušnje in zna. Težko je debatirat s tabo, ker kr naprej obračaš napisano in bežiš nekam od bistva.
To so neumnosti, v katere naivne dobričine evrjamete, ženskam pa tudi ustreza, da verjamete take stvari.
Glej, sprijazni se, tip, ki ima stil, pristop, videz, šarm, nablefira praktično vsako babo, ki jo hoče. Eni so pač talenti. Enim sploh blefirat ni treba. Za Jakoma Casanovo si kdaj slišal? To ni nekaj novega, to so stoletja stare resnice.
Bolj kot je tip izurjen v obračanju žensk, več fint pozna, pogosteje mu bo ratalo. Z leti in izkušnjami prijeme le prilagaja.
Ne pa kot ti naivno misliš, da če ena pade na tebe, na kakšnega “neresneža” nikoli en bi, lol. Na njega bi še prej, ker je bolj všeč in bolj zna z ženskami.[/quote]
To je tvoje razmišljanje… kar je za tebe izurjeno v obračanju, je zavajanje in ne misli si, da študiranje kako boš nekoga obrnil deluje pri vseh
Boljše ne bi mogla povedat…[/quote]
boldano je bistvo in pove zakaj imata narobe… mogoče res obstaja kdo ki te ne bo… ampak bistvo je da te LAHKO kapiš?
možnost ima samo je pač ne bo želel izkoristit ali pač 🙂
Bistvo je da razumeš, da te lahko!!!!![/quote]
Eni pac radi nezivljensko idealizirajo. Drugi pa smo dali dovolj skozi, da se zavedamo, da je odvisno od okoliscin mozno prakticno vse. Pa ni treba imeti 100 let.
Morate se še marsikaj naučiti o tem, kako delujejo odnosi. Pojma nimate kako velik vpliv lahko imate na drugo osebo, osebi, ki vam delno ali pa popolnoma zaupa. Mislite, da boste z “igro” sebe obvarovali ali koga prelisičili, a na koncu vedno prelisičite le sebe. Imate visoka pričakovanja do ženske, a bojite se jih kot ogenj vode. Jaz pravim, da kdor se žensk, ne boji, si upa staviti vse na kocko. Nikomur ni treba, a potem naj ne pričakuje, da bo to storila druga stran. Zato pa vidite ženske kot glumice. Ker ste sami taki, si točno to prikličete in seveda tudi obratno. Drug na drugega vplivate, vzbujate si dvome, tam pa ni prostora za zaupanje. Kjer pa ni zaupanja, je pa lahko kvečjemu izkoriščanje.
Recimo tako. Jože Novak slabo vozi in upa vozit le starega fiata po stranskih cestah, avtoceste se izogiba, na dirkališče sploh ne gre.
Niko Rosberg je profi voznik formule 1. Na dirkališču divja kot zmešan. rad si tudi privošči mogoče divjo vožnjo z motorjem v prostem času. To pa ne pomeni, da Niko Rosber ne bi znal voziti starega fiata po vjugasti cesti.
Marko misli, da Rosbergi samo divjajo in da ne znajo voziti počasi, če hočejo.[/quote]
Spet si mi misli prebral. Pa kako ti to uspe? :))
Razlika je v tem, da Rosberg ne uživa v počasni vožnji, Jože pa. 🙂 Ne vem pa, kake veze ima to z odnosi. In verjetno tudi ti ne. 🙂
Govora je bilo o tem, da tudi še tako “resna ženska” pade na prijeme “neresnega moškega”, ki ima izkušnje in zna. Težko je debatirat s tabo, ker kr naprej obračaš napisano in bežiš nekam od bistva.[/quote]
Saj vem, iznajdljiv sem. Niso samo ženske lisice. :))
Oprosti, ampak ne vem, kdo beži in kaj sem obrnil. Očitno ti vidiš nekaj, kar jaz ne.
Ne pa kot ti naivno misliš, da če ena pade na tebe, na kakšnega “neresneža” nikoli en bi, lol. Na njega bi še prej, ker je bolj všeč in bolj zna z ženskami.[/quote][/quote]
Torej hočeš s tem povedat da je namišljeno, nablefirano, napihnjeno v redu, fer? Tebi se zdi v osnovi fer da okol prenašaš iz začetka… Kaj če bi se obratno ženska obnašala do tebe tak potem bi pa bil ves zelen in kako te je nasrala in ne vem kaj… kaj pa ti delaš? Isto. Daj malo poglej kaj delaš… ti si oseba, ki je neresna in namišljena in zato dobiš namišljeno zblefirano žensko
No, razlagal ti ne bom, kot 5-letnemu otroku, prispodob..
Vidiš, potrdil si svoja omejena razmišljanja. Ti domnevaš, da voznik formule 1 ne bi znal ženske lepo peljati na izlet po vjugasti cesti, kjer bi oba uživala. Ker pač misliš, d aon uživa samo, ko divja.:)))
Govora je bilo o tem, da tudi še tako “resna ženska” pade na prijeme “neresnega moškega”, ki ima izkušnje in zna. Težko je debatirat s tabo, ker kr naprej obračaš napisano in bežiš nekam od bistva.[/quote]
Oprosti, ampak ne vem, kdo beži in kaj sem obrnil. Očitno ti vidiš nekaj, kar jaz ne.[/quote]
Nič nisi iznajdljiv, Marko, zaletav si, rad se tudi sprenevedaš in obračaš po svoje napisano. Občasno ap tudi deluješ, kot da ne razumeš napisanega.
To, kar si napisal, nima veze z ničemer v debati, samo očrniti hočeš nasprotnike.
Točno to
In ti se zmrduješ nad ženskami, kako da so pokvarjene in preračunljive? Ženskam prav tako rata, z leti so vse bolj preračunljive in tipa obrnejo, ampak govorimo o glumicah in glumcih, taki ki so nezaupljivi v ljudi. Sam si “glumac”, a bojiš se, da te bo katera izkoristila. Si pa res čuden. Ti bi rad, da bi samo ti izkoriščal a, ženske bi morali biti naivne? Zgražaš se nad takimi, kot si sam. V bistvu se zgražaš nad samim seboj. In dokler boš to počel, bodo ženske “hudičevke” v tvojem svetu. Si videl, vse je v tebi. Imaš srečo, da lahko spremeniš svoj svet in ti ni treba čakat da se sam spremeni. 😉
In ti se zmrduješ nad ženskami, kako da so pokvarjene in preračunljive? Ženskam prav tako rata, z leti so vse bolj preračunljive in tipa obrnejo, ampak govorimo o glumicah in glumcih, taki ki so nezaupljivi v ljudi. Sam si “glumac”, a bojiš se, da te bo katera izkoristila. Si pa res čuden. Ti bi rad, da bi samo ti izkoriščal a, ženske bi morali biti naivne? Zgražaš se nad takimi, kot si sam. V bistvu se zgražaš nad samim seboj. In dokler boš to počel, bodo ženske “hudičevke” v tvojem svetu. Si videl, vse je v tebi. Imaš srečo, da lahko spremeniš svoj svet in ti ni treba čakat da se sam spremeni. ;)[/quote]
Joj,tip, naporen si in brezvezen. Mečeš mi naprej stavri, ki jih nisem napisal. Uživaj še naprej v svojem enostavnem svetu…
Ti pa ne verjamem, da si kaj prida zadovoljen s svojo zvezo…res ne..
Marko misli, da Rosbergi samo divjajo in da ne znajo voziti počasi, če hočejo.[/quote]
Spet si mi misli prebral. Pa kako ti to uspe? :))
Razlika je v tem, da Rosberg ne uživa v počasni vožnji, Jože pa. 🙂 Ne vem pa, kake veze ima to z odnosi. In verjetno tudi ti ne. :)[/quote]
Ne Marko, ti marsikaj ne ves in ne razumes. Najvec kar lahko upamo je, da znas sofirati pocasi in v tem iskreno uzivas. Ker o drugen pac nimas tri ciste. Debatiras pa, kot da si ravno z dirke prisu. In to ne le kot gledalec. Sploh pa se ti ne sanja o zivljenju Rosberga. In v cem vse zna Rosberg uzivati.
In ko si ze tao ponosen na svojo resnost in resno vezo in… ti bo rekel le to, da imam z resnimi vezami dosti vec izkusenj kot ti. Lahko se bos samo oglasil in pohvalil, ko bos bil v resni zvezi tako dolgo kot sm jaz ze bil. Pa nimam jaz iz resne veze nekih hudih traum, ipd, da ne bos sel takoj obracat sahovnico. To ti povem le FYI, da si ne bod domisljal superiorno izkusenost v “resnosti”. 😉
A si ti morda voznikl F1, da veš, kako kdo kje uživa? Mislim, da bi jo mogoče peljal 1x ali 2x počasi, potem pa bi se že naveličal. Če pa si pozorno bral, sem prej napisal tudi, da kak “neresen” moški lahko doživi “katarzo” in začne voziti počasi. Vidiš, nimam tako omejeno razmišljanje, kot si domišljaš. 🙂
Ne vem kdo je Spider, tudi zanima me ne, je pa zanimivo, kako se ljudje raje ukvarjate z nicki, kot napisanim…
Oprosti, ampak ne vem, kdo beži in kaj sem obrnil. Očitno ti vidiš nekaj, kar jaz ne.[/quote]
Nič nisi iznajdljiv, Marko, zaletav si, rad se tudi sprenevedaš in obračaš po svoje napisano. Občasno ap tudi deluješ, kot da ne razumeš napisanega.[/quote]
Če je kdo zaletav, ti zagovarjaš popolno zavajanje in razvrednotenje ženske že od začetka, potem se ne čudi, da drugi isto počnejo s tabo… kaj ti ni jasno, da se tako ne dela s človekom?
Forum je zaprt za komentiranje.