Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

To, kar si napisal, nima veze z ničemer v debati, samo očrniti hočeš nasprotnike.[/quote]
želel sem napisati nek sklep, nikogar očrniti. Tako pač vidim in verjamem. Če sem koga prizadel, naj pač tako bo. Saj vedno zagovarjate, da nimate radi lepobesedičenja in da imate radi, da se vam direktno pove resnico v obraz. Evo jo, to je moja. Nič slabega, saj smo vsi bili mladi/razočarani/ranjeni in smo podobno razmišljali. Govorim le o svojih izkušnjah.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

LOL :)))))

Ej, marko…ti si po moje tip, ki verjame…da s eboksarji radi pretepajo v gostilnah…hahahaha

In ti se zmrduješ nad ženskami, kako da so pokvarjene in preračunljive? Ženskam prav tako rata, z leti so vse bolj preračunljive in tipa obrnejo, ampak govorimo o glumicah in glumcih, taki ki so nezaupljivi v ljudi. Sam si “glumac”, a bojiš se, da te bo katera izkoristila. Si pa res čuden. Ti bi rad, da bi samo ti izkoriščal a, ženske bi morali biti naivne? Zgražaš se nad takimi, kot si sam. V bistvu se zgražaš nad samim seboj. In dokler boš to počel, bodo ženske “hudičevke” v tvojem svetu. Si videl, vse je v tebi. Imaš srečo, da lahko spremeniš svoj svet in ti ni treba čakat da se sam spremeni. ;)[/quote]

Jaz se strinjam, kaj ne razumem je, da so vsi, ki so zlagani (šarmirate, fejkirate in to leti na ženske in moške) in se predstavljate za nekaj kar niste, potem še celo užaljeni, če ženske vas na koncu …

Ne vem, od kod ti informacije, koliko imam sam izkušenj. Ampak vseeno glede tega ti nekaj povem. Verjetno boš tudi razumel. En človek se lahko iz ene izkušnje nauči več, kot se en drug iz desetih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A si ti morda voznikl F1, da veš, kako kdo kje uživa? Mislim, da bi jo mogoče peljal 1x ali 2x počasi, potem pa bi se že naveličal. Če pa si pozorno bral, sem prej napisal tudi, da kak “neresen” moški lahko doživi “katarzo” in začne voziti počasi. Vidiš, nimam tako omejeno razmišljanje, kot si domišljaš. :)[/quote]
Ne gre za nobeno “katarzo”. Gre le za to, da bo clovek, ki so mu odprte “vse” poti, dosti bolj kriticen pri izbiranju. Ne bo izbral nakljucne tretje zenske, ki ga je povohala v zivljenju, ker ve da bo spet par let cakal na cetrto, ampak se bo za ta korak odlocil, ko bo dosti vec pogojev izpolnjenih tako v njegovem zivljenjo, kot glede zenske same in, nenazadnje, kako bo njihova skupna pot izgledala.

A si ti morda voznikl F1, da veš, kako kdo kje uživa? Mislim, da bi jo mogoče peljal 1x ali 2x počasi, potem pa bi se že naveličal. Če pa si pozorno bral, sem prej napisal tudi, da kak “neresen” moški lahko doživi “katarzo” in začne voziti počasi. Vidiš, nimam tako omejeno razmišljanje, kot si domišljaš. :)[/quote]
Ne gre za nobeno “katarzo”. Gre le za to, da bo clovek, ki so mu odprte “vse” poti, dosti bolj kriticen pri izbiranju. Ne bo izbral nakljucne tretje zenske, ki ga je povohala v zivljenju, ker ve da bo spet par let cakal na cetrto, ampak se bo za ta korak odlocil, ko bo dosti vec pogojev izpolnjenih tako v njegovem zivljenjo, kot glede zenske same in, nenazadnje, kako bo njihova skupna pot izgledala.[/quote]
Že, že, samo da ne bo ta kritičnost trajala do vekomaj. 🙂 Treba je biti enako kritičen tudi do sebe. Drugi so itak le naše ogledalo in nam tako pomagajo odkriti naše “napake”. 🙂

Ne gre za nobeno “katarzo”. Gre le za to, da bo clovek, ki so mu odprte “vse” poti, dosti bolj kriticen pri izbiranju. Ne bo izbral nakljucne tretje zenske, ki ga je povohala v zivljenju, ker ve da bo spet par let cakal na cetrto, ampak se bo za ta korak odlocil, ko bo dosti vec pogojev izpolnjenih tako v njegovem zivljenjo, kot glede zenske same in, nenazadnje, kako bo njihova skupna pot izgledala.[/quote]

To me spominja na tisto “daj nekomu moč in denar in ugotovil boš kakšna oseba je” nekateri ne razumejo, da neko posploševanje materialističnih teženj nima ničesar skupnega z moralnimi vrednotami. Temu se reče biti koristoljuben, ker si ti takšen to še ne pomeni da so vsi.

In ti se zmrduješ nad ženskami, kako da so pokvarjene in preračunljive? Ženskam prav tako rata, z leti so vse bolj preračunljive in tipa obrnejo, ampak govorimo o glumicah in glumcih, taki ki so nezaupljivi v ljudi. Sam si “glumac”, a bojiš se, da te bo katera izkoristila. Si pa res čuden. Ti bi rad, da bi samo ti izkoriščal a, ženske bi morali biti naivne? Zgražaš se nad takimi, kot si sam. V bistvu se zgražaš nad samim seboj. In dokler boš to počel, bodo ženske “hudičevke” v tvojem svetu. Si videl, vse je v tebi. Imaš srečo, da lahko spremeniš svoj svet in ti ni treba čakat da se sam spremeni. ;)[/quote]

Jaz se strinjam, kaj ne razumem je, da so vsi, ki so zlagani (šarmirate, fejkirate in to leti na ženske in moške) in se predstavljate za nekaj kar niste, potem še celo užaljeni, če ženske vas na koncu …[/quote]
Zmotno verjames, da se morajo moski, ki so pri zenskah priljubljeni, hudo pretvarjati, da karkoli dosezejo. Ce hoces kolikor toliko razumeti enega takega, si kdaj poglej par epizod “Two and a half men”. Morda bos dojela, da se pri zenskah manj spretni brat mora dosti bolj pretvarjati.

Na splosno bi vsakemu 20-letnimu toplo priporocal, da si pogleda cim vec epizod, ker iz znjih se da dejansko marsikaj nauciti. Pa se zabavno je. Jaz to cisto resno.

Saj Spiderja ni, odkar se je pojavil Special Edition, in sedaj ko je Special Edition izginil, se je pa pojavil MS -13. :))) Vsakič nastopi ena različica izmed njegovih imenitnih podjazov, ki se ukvarja z “babami” po 30 in Markom. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne gre za nobeno “katarzo”. Gre le za to, da bo clovek, ki so mu odprte “vse” poti, dosti bolj kriticen pri izbiranju. Ne bo izbral nakljucne tretje zenske, ki ga je povohala v zivljenju, ker ve da bo spet par let cakal na cetrto, ampak se bo za ta korak odlocil, ko bo dosti vec pogojev izpolnjenih tako v njegovem zivljenjo, kot glede zenske same in, nenazadnje, kako bo njihova skupna pot izgledala.[/qu9ote]

To me spominja na tisto “daj nekomu moč in denar in ugotovil boš kakšna oseba je” nekateri ne razumejo, da neko posploševanje materialističnih teženj nima ničesar skupnega z moralnimi vrednotami. Temu se reče biti koristoljuben, ker si ti takšen to še ne pomeni da so vsi.[/quote][/quote]
Kako si prisla do vsega tega, meterijalisticnih tezenj, koristoljublja, itd, najbrz ves samo ti. Tema govori o resnih in neresnih vezah. Nas Joze ni in nikoli najbrz ne bo Rosberg. Ze prav, ce mu to ne ustreza. Ampak ne slepimo se, on tega izbora pravzaprav ni nikoli imel. Medtem ko se lahko Rosberg odloci za ficka tako ko sreca dovolj ustrezno, noc hudega pa mu ne bo ce tudi do mrti dirka ali kaj tretjega. Nas Joza pa lahko le upa, da bo nasel sopotnico za ficka ali pa bo lepo celo zivljenje desnico vezbal.

Saj Spiderja ni, odkar se je pojavil Special Edition, in sedaj ko je Special Edition izginil, se je pa pojavil MS -13. :))) Vsakič nastopi ena različica izmed njegovih imenitnih podjazov, ki se ukvarja z “babami” po 30 in Markom. :D[/quote]

Vau, celo instant psihologa imamo tu, phahahaha…

Kako je to res…V bistvu so te forumske dobričine največji glumci, torej sve to, akr očitajo drugim..

Lol “Two and a half men” je kar dober primer samo vseeno to je TV-show…fantje bi se moral samo malo okol ozret saj se vidi kdo je uspešen z ženskami in kdo ne…samo, ker si večina zakriva resnico.
Sem bil tud sam včasih tak…sem mislu, da že bo pa sm poslušu ženske lol kera bu dala sem bil to človek ne more vrjet.
Treba je samo gledat kaj ženske izbirajo oz. delajo in čim več biti to kar ženske izbirajo če ne boš junfer do 30tega ali pa še dalj glede na to, da ženske odbijajo devičniki.
Sploh pa večina žensk sploh ni užaljenih če jih izkoristiš za seks zato, ker za več se jim sploh ne gre in vbistvu one fante iskoristijo za seks.

Problem teh fantov kot so avtor je ta, da sta ga mamica (ki je bila zajebana od raznih tipov) in pa očka (ki je najvrjetno (copta/mangina)) učila, da je treba bit dober in spoštljiv do žensk itd…in tako sta ga pač spremenial v mangino…in zdaj se mamica (ki je padala včasih in vrjetno še pada (ampak si tega ne prizna) na težke jebače) čudi kako njen sin nemore dobiti punce.

Tako, da fantje ne poslušite žensk OK tudi če je vaša lastna mater ali kdorkoli že. Vsak ima lahko katerokoli žensko…ne rabiš bit lep (pomaga pa), ne rabiš met tone denarja (pomaga pa), ne rabiš imet BMW-ja (pomaga pa) ampak moraš pa bit samozavesten to je kluč…poznam enga, ki ima vse denar,avto pa še lep je sam nesamozavesten za popizdit in ga zaradi njegove samozavesti nobena ne šmirgla.

Jaz se strinjam, kaj ne razumem je, da so vsi, ki so zlagani (šarmirate, fejkirate in to leti na ženske in moške) in se predstavljate za nekaj kar niste, potem še celo užaljeni, če ženske vas na koncu …[/quote]
Zmotno verjames, da se morajo moski, ki so pri zenskah priljubljeni, hudo pretvarjati, da karkoli dosezejo. Ce hoces kolikor toliko razumeti enega takega, si kdaj poglej par epizod “Two and a half men”. Morda bos dojela, da se pri zenskah manj spretni brat mora dosti bolj pretvarjati.

Na splosno bi vsakemu 20-letnimu toplo priporocal, da si pogleda cim vec epizod, ker iz znjih se da dejansko marsikaj nauciti. Pa se zabavno je. Jaz to cisto resno.[/quote]

Ne vem od kod ti to, jaz zagovarjam pristop začetka s spoštovanjem ne pa s fejkiranjem, šarmiranjem itd. (nekaj časa boste lahko tako sami sebe prodajali, kaj pa potem ko bo padla maska pa bo oseba ugotovila, da vse to niste? Niso ljudje nori…) če si želite punco/fanta za RESNO zvezo (za Markota verjamem da si jo želi za resno za druge ne tolko) in že v osnovi grete s takim pristopom naštudiranega umetnega obnašanja in mislite kako fajn osvajate se vas oseba izogne ali po kratkem času ugotovi da blefirate in pol ste razočarani

Zakaj bi kogarkoli karkoli prepričevali, vsak naj verjame, kar pač verjame…:)))))

Mi je pa še vedno zanimivo, kako so vse te ženske tu gor, ki nas prepričujejo, da se motimo….samske…le zakaj? Ni to zanimivo, da so vse ženske, ki trdijo, da znajo z moškimi, samske?

No, jaz nisem samski. Ne več. V bistvu sem zelo nesamski. Mi je pa bila debata zabavna, zato sem malo sodeloval v njej. Pa izkušnje imam pestre glede tega, žensk, resnih, manj resnih. zato tudi tako samozavestno pišem, ker pač vem, da so to, kar tu eni prodajajo, navadne puhlice, nič drugega.

Način življenja je v bistvu stvar izbire. Izbiraš pa lahko šele, ko/če izbiro imaš. Eni ne morejo izbirati. In potem mislijo, da je izbira le ena. In pa mislijo še, da nihče ne more izbirati.

In svet se vrti naprej. Kmalu bo SP v nogometu, radi se imejte…buona notte..

Jebat ga. Tudi TV je za kaj dober. Charlie tako igra samega sebe. S tem, da igra bolj uglajeno verzijo sebe. Niti igra ne karto materijalizma.

Kar se da odlicno videti je njegova govorica telesa. Poglejte kako sedi za mizo, ko naroca hrano v restavraciji. Bodite pozorni, kje dela pavze, ko nagovori zensko. Kako spostljivo spogledljiv je. Obleka nic posebnega, ampak opazis razliko med njim in bratom. Tip se ne stresira kaj bo, ce bo. Itd, itd.

Ker samozavest ne pade z lufta. Samozavest ti dajo rezultati. Rezultati pa so posledica obnasanja. Tudi izgled ni pri tipih toliko vreden. Poznam resnega debeluha, srednja liga v ostalem, niti koristi neke materijalne magnete, pa tip take dela, da ni nobenemu nic jasno. Ampak tak je bil ze njegov oce in ocitno je pobral.

Najbolj brezveze in zmotno je učenje odzivov vnaprej v nekem določenem primeru, v smislu ko on/ona naredi to jaz naredim to… ker nikoli ampak nikoli ne boste mogli pri drugi punci/fantu ponoviti potek in sosledje dogodkov, problemov, situacij ki se pojavijo in vedno bote dobili osebo, ki je drugačen karakter! Ena oseba ni čisto enaka drugi. To ne leti na naučene izkušnje, ki jih sproti človek dobi. Sproti jih dobivaš ampak sam se odločiš kaka oseba boš,… to nima nobene veze z moralo, če si bil prej razočaran. Napaka je to, da se posplošuje in išče napake pri drugih namesto, da bi se zamislili in spremenili sebe…

To je ravno to, kar se razlikuje – ti pojmuješ da je obnašanje posledica rezultatov…seveda zato ker glumiš kar nisi… temu se reče naučeno obnašanje neka substitucija tega kar nisi. Gradi se na SEBI in notranji MORALI, ki ti je noben ne more vzeti, ko boš gradil na sebi boš sam s sabo zadovoljen in te bodo tud prave iskale… problem je da zmotno vedno več “zagrenjenih in zafrustriranih” gradi na LAŽEH jaz vem da sem oseba, ki se lahko na fer način z nekom pogovorim in mu stojim ob strani, nekateri pa fejkirajo, da to so in pridejo v nasprotje sami s seboj, ker to NISO. In to so ljudje ki pogrnejo na vsej črti v odnosih in takšnih noben noče

Na splosno bi vsakemu 20-letnimu toplo priporocal, da si pogleda cim vec epizod, ker iz znjih se da dejansko marsikaj nauciti. Pa se zabavno je. Jaz to cisto resno.[/quote]

Ne vem od kod ti to, jaz zagovarjam pristop začetka s spoštovanjem ne pa s fejkiranjem, šarmiranjem itd. (nekaj časa boste lahko tako sami sebe prodajali, kaj pa potem ko bo padla maska pa bo oseba ugotovila, da vse to niste? Niso ljudje nori…) če si želite punco/fanta za RESNO zvezo (za Markota verjamem da si jo želi za resno za druge ne tolko) in že v osnovi grete s takim pristopom naštudiranega umetnega obnašanja in mislite kako fajn osvajate se vas oseba izogne ali po kratkem času ugotovi da blefirate in pol ste razočarani[/quote]
Razni Markoti se ze zelo zgodaj v zivljenju zavedo, da je mali cudez dobiti zensko. Vedo tudi to, da ali bodo z eno ali pa z nobeno. In zato vse sile usmerijo v najti, pritegniti eno. Vse ostalo kar nam Marko tu prodaja izhaja iz tega. Ker vse to je v njihovem svetu nujno, da tisto eno (ali njih par) v zivljenju navezejo nase.

Moski, ki do zensk, taksnih in drugacnih, pride brez vecjit tezav, ni obseden z iskanjem ene. Ce do ene kdaj pride, gre za naravno nadaljevanje spontanega zacetka brez zaobljub resnosti.

Tako kot je “resen” ana taka izmisljotina, isto velja tudi za “neresnega”. Vsi smo samo ljudje. In zelimo najvec kar lahko dobimo, uzivamo, itd. Markoti niso “neresni”, ker to ne znajo niti. Vse drugo je brezpredmentno, ker jim je “vsiljeno”. Rosbergi pa lahko uzivajo tudi drugace. Lahko ziviijo bistveno bolj pestro zivljenje. Ce hocejo in kolikor dolgo hocejo. Brez, da bi morali imeti eno im edino. Ker tudi brez le te prav krasno zivijo. Ko pa si le te zazelijo, pa tudi neprimerno laze najdejo boljso od Markotov sveta. Pa ceprav jo gotovo tezko tako zelo cenijo kot Markoti.

“Marko, Marko, Marko…” Drkanje, samozadovoljevanje, onanija…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Berem te klobase od daterja in imam (spet!) pomisleke, da ta model pošteno poneumlja. Sem edina?

Pere možgane. Sebi in drugim, zato 3/4 stvari, ki jih napiše, sploh preberem ne. Ampak vidim, da drka na Markota. Ali na Markote… Očitno mu vse te ženske niso dovolj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sem s tabo:). Mene tudi spominja na wurst:).

se strinjam…

Sem s tabo:). Mene tudi spominja na wurst:).[/quote]

Ne biti z mano, no – bo spet kak tvoj oboževalec jokcal :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close