kako dobiti punco
Sem s tabo:). Mene tudi spominja na wurst:).[/quote]
Ne biti z mano, no – bo spet kak tvoj oboževalec jokcal :)))[/quote]
Misliš prijokcal:))). Ne vem zakaj je toliko jokic zadnje čase okoli mene:)). To izsiljujejo:).
Misliš prijokcal:))). Ne vem zakaj je toliko jokic zadnje čase okoli mene:)). To izsiljujejo:).[/quote]
Izsiljujejo? Morda so uvideli, da se jim splača…si pač jackpot :)))
To je ravno to, kar se razlikuje – ti pojmuješ da je obnašanje posledica rezultatov…seveda zato ker glumiš kar nisi… temu se reče naučeno obnašanje neka substitucija tega kar nisi. Gradi se na SEBI in notranji MORALI, ki ti je noben ne more vzeti, ko boš gradil na sebi boš sam s sabo zadovoljen in te bodo tud prave iskale… problem je da zmotno vedno več “zagrenjenih in zafrustriranih” gradi na LAŽEH jaz vem da sem oseba, ki se lahko na fer način z nekom pogovorim in mu stojim ob strani, nekateri pa fejkirajo, da to so in pridejo v nasprotje sami s seboj, ker to NISO. In to so ljudje ki pogrnejo na vsej črti v odnosih in takšnih noben noče[/quote]
Kot prvo mi podtikas. In popolnoma narabo razumes.
Trdim ravno obratno. REZULTATI so POSLEDICA obnasanja. No, se enkrat breberi. Da mi ne bos spet ponovila isto kot zgoraj. Samozavest pa je posledica rezultatov. Bo slo? In to ne velja le za vezo med moskim in zensko. To veljo v zivljenju na splosno. Na VSEH PODROCJIH. A se razumeva?
Marsikaj se je treba v zivljenju nauciti. Npr, kako se obnasati na intervjuju za sluzbo ali za mizo pri vecerji ali kako zadovoljivo pofafati kura.c. A je tako?
No, ni se treba. Nic od tega ni vprasanje na maturi. Za nic od tega ne dobis petke ali desetke. Ampak tvoje ali moje zivljenje bo od rezultatov nasega obnasanja hudimano odvisno.
In ce si lesen postirkan 20-letnik, ki ga zenske nisi s stilom od metle ne bi podrezale, ce bi ga videle lezati v jarku ob cesti, potem nasvet bodi kar si ocitno popolna neumnost. Eni tega nikako da spoznate.
Tak fant mora delati na sebi. Tako kot bo pameten diplomant delal na svojih interview skills. In tako ko bo pametna zenska ne le cakala, da ji njen fant zacne razlagati, kaj zaena rec kura.c je in kaj in kako se lahko z njim pocne.
Jaz grem en korak dalje. Napisem nasvet, kako se sprosceno obnasati, da pritegnes pogled, nasmeh, itd. Ne kako lagati, se pretvarjati. Samo kako NE BITI LESEN!
Ce nisi nikoli igrala tenis, bi se ga pa rada naucila, bos na temu morala delati. Najprej ti bo marsikaj nenaravno. Pocasi pa bos to ti, pristna ti, igralka tenisa.
Jebemti kak ste eni trdi. Pardon, mehki. A mislite, da je Rosberg vso pamet sveta popil ob rojstvu? Delan je na tem.
Pa ne moremo biti vsi enaki, kako bi to zgledalo? Zakaj bi se nekdo spremenil izključno zaradi drugih? Da bi ga povohali, če bi ležal v jarku? Neumna filozofija. Niso vsi za vse.
Misliš prijokcal:))). Ne vem zakaj je toliko jokic zadnje čase okoli mene:)). To izsiljujejo:).[/quote]
Po moje vedve drkate na mene. Dajta mi kak mail. Vama posljem eno seksi sliko trebusnjakov. Se nobene ni razocarala. Naj vama hitreje pride. 😉
Izsiljujejo? Morda so uvideli, da se jim splača…si pač jackpot :)))[/quote]
Pri meni z izsiljevanjem ne prideš nikamor:). Če je pa kdaj obratno…za to pa ne morem dati roke v ogenj:))).
Po moje vedve drkate na mene. Dajta mi kak mail. Vama posljem eno seksi sliko trebusnjakov. Se nobene ni razocarala. Naj vama hitreje pride. ;)[/quote]
Si se prepoznal kot moj oboževalec?:))) Kontaktiraj matjazkota, ki je manager fan cluba:)). In naj ti teče slina ob misli, da bi imel vsaj e-mail.
E, onda neka cuti i drka. Jel jasno? lol
Po moje vedve drkate na mene. Dajta mi kak mail. Vama posljem eno seksi sliko trebusnjakov. Se nobene ni razocarala. Naj vama hitreje pride. ;)[/quote]
Si se prepoznal kot moj oboževalec?:))) Kontaktiraj matjazkota, ki je manager fan cluba:)). In naj ti teče slina ob misli, da bi imel vsaj e-mail.[/quote]
Nic hudega, potem pa nadaljujta ribanje na matjazka, lol…
Modeli, ki konstantno klobasajo in prijavljajo bizarne ideje o poležavanjih v jarkih, me nikakor ne vzburjajo – bolj se boš moral potruditi, spotiti pa še za takrat nisem sigurna, da mi boš dvignil temperaturo vsaj za desetinko stopinje. Nasvet: zapri si ga med vrata 🙂
Si se prepoznal kot moj oboževalec?:))) Kontaktiraj matjazkota, ki je manager fan cluba:)). In naj ti teče slina ob misli, da bi imel vsaj e-mail.[/quote]
Nic hudega, potem pa nadaljujta ribanje na matjazka, lol…[/quote]
Ljubosumje ni zdravo 🙂
Izsiljujejo? Morda so uvideli, da se jim splača…si pač jackpot :)))[/quote]
Pri meni z izsiljevanjem ne prideš nikamor:). Če je pa kdaj obratno…za to pa ne morem dati roke v ogenj:))).[/quote]
Torej izsiljuješ ti? Opa….
Calypso:)))))))…ampak tolele z zapiranjem konkretnega gumbka med vrati:)))). Saj bi težko nacentriral:)).
Pri meni z izsiljevanjem ne prideš nikamor:). Če je pa kdaj obratno…za to pa ne morem dati roke v ogenj:))).[/quote]
Torej izsiljuješ ti? Opa….[/quote]
Ti pa nkol, a ne?:)) Saj na tak lep, prefinjen način, da moški sploh ne opazijo:))). Pa narediš tako, da so oni srečni, ti še bolj:). Pomemben je le način serviranja:).
Torej izsiljuješ ti? Opa….[/quote]
Ti pa nkol, a ne?:)) Saj na tak lep, prefinjen način, da moški sploh ne opazijo:))). Pa narediš tako, da so oni srečni, ti še bolj:). Pomemben je le način serviranja:).[/quote]
Oni srečni? Me podcenjuješ? :)))
Modeli, ki konstantno klobasajo in prijavljajo bizarne ideje o poležavanjih v jarkih, me nikakor ne vzburjajo – bolj se boš moral potruditi, spotiti pa še za takrat nisem sigurna, da mi boš dvignil temperaturo vsaj za desetinko stopinje. Nasvet: zapri si ga med vrata :)[/quote]
Svicat bos kar sama morala. Jaz kvecjemu sliko na forumski karitas posljem. Dopis, sestradanim zenskam. lol
Ti pa nkol, a ne?:)) Saj na tak lep, prefinjen način, da moški sploh ne opazijo:))). Pa narediš tako, da so oni srečni, ti še bolj:). Pomemben je le način serviranja:).[/quote]
Oni srečni? Me podcenjuješ? :)))[/quote]
Ravno zato, ker te ne podcenjujem. Moškemu moraš dati tisto, kar potrebuje. V bistvu so zelo enostavni in predvidljivi. Torej se za dosego svojih ciljev pretvoriš v altruistično osebico, da ima moški na koncu občutek kot da je on dobil (kar mu je kot lovcu pomembno), ampak…ti dosežeš svoje. To je tako “mini izsiljevanje”, kjer se izsiljevani sploh ne počuti izsiljenega:))). A je razumljiv ta primer?:)
Žensko pa še vedno lahko dobi! Če ne pa plača, je rekel… :)))
Tako ne bo treba. Znata ena drugo (samo)zadovoljevati s praznimi flancami. Lol
Se počutiš zapostavljenega? Bi rad pristavil še svojo slamo, da bi jo tepli?:))) Nimaš…marsičesa ne:).
Modeli, ki konstantno klobasajo in prijavljajo bizarne ideje o poležavanjih v jarkih, me nikakor ne vzburjajo – bolj se boš moral potruditi, spotiti pa še za takrat nisem sigurna, da mi boš dvignil temperaturo vsaj za desetinko stopinje. Nasvet: zapri si ga med vrata :)[/quote]
Svicat bos kar sama morala. Jaz kvecjemu sliko na forumski karitas posljem. Dopis, sestradanim zenskam. lol[/quote]
Tvoj libido je res hvalevreden, sem ti že predlagala kaj lahko narediš; zakaj se brezglavo mučiš s podikanjem sebe tistim, katerim nisi zanimiv?
Kako že poje Sendi? Spelji se, konec je…
Svicat bos kar sama morala. Jaz kvecjemu sliko na forumski karitas posljem. Dopis, sestradanim zenskam. lol[/quote]
Tvoj libido je res hvalevreden, sem ti že predlagala kaj lahko narediš; zakaj se brezglavo mučiš s podikanjem sebe tistim, katerim nisi zanimiv?
Kako že poje Sendi? Spelji se, konec je…[/quote]
Zenska (ne)logika. Nic ji nocem. Spotika se vame. Potem bi me pa nekam posljala.
Spokaj se sama in me pusti pri meru. Ce me ti ne bi drezala, te v jarku se opazil ne bi. Obnasas se kot, ce bi avtor teme iz jarka s stilom od marele mimoidoce drezal. Potem pa neganjal jih stran, ko bi ga grdo pogledali. A niti tega ne vidis?? Hahaha…
Oni srečni? Me podcenjuješ? :)))[/quote]
Ravno zato, ker te ne podcenjujem. Moškemu moraš dati tisto, kar potrebuje. V bistvu so zelo enostavni in predvidljivi. Torej se za dosego svojih ciljev pretvoriš v altruistično osebico, da ima moški na koncu občutek kot da je on dobil (kar mu je kot lovcu pomembno), ampak…ti dosežeš svoje. To je tako “mini izsiljevanje”, kjer se izsiljevani sploh ne počuti izsiljenega:))). A je razumljiv ta primer?:)[/quote]
Kaj pa ta varianta, da mu vzbudiš trajno hrepenenje, da bi rad bil izsiljevan (od ene in iste osebe)?
Kako pa to spraviš v “promet”?
Forum je zaprt za komentiranje.