kako dobiti punco
Ravno zato, ker te ne podcenjujem. Moškemu moraš dati tisto, kar potrebuje. V bistvu so zelo enostavni in predvidljivi. Torej se za dosego svojih ciljev pretvoriš v altruistično osebico, da ima moški na koncu občutek kot da je on dobil (kar mu je kot lovcu pomembno), ampak…ti dosežeš svoje. To je tako “mini izsiljevanje”, kjer se izsiljevani sploh ne počuti izsiljenega:))). A je razumljiv ta primer?:)[/quote]
Kaj pa ta varianta, da mu vzbudiš trajno hrepenenje, da bi rad bil izsiljevan (od ene in iste osebe)?
Kako pa to spraviš v “promet”?[/quote]
Ampak to je že bolezen:). Skoraj enako kot če bi nekdo želel, da ga vsak dan tresneš po buči:). Bistvo je v nevedenju oz. tolmačenju na način kot si sam želiš. Torej je oseba na nek skrivni način zavedena in zato potešena:)). Hrepenenja se ustvarjajo tam, kjer potrebe niso zadovoljene:).
Tvoj libido je res hvalevreden, sem ti že predlagala kaj lahko narediš; zakaj se brezglavo mučiš s podikanjem sebe tistim, katerim nisi zanimiv?
Kako že poje Sendi? Spelji se, konec je…[/quote]
Zenska (ne)logika. Nic ji nocem. Spotika se vame. Potem bi me pa nekam posljala.
Spokaj se sama in me pusti pri meru. Ce me ti ne bi drezala, te v jarku se opazil ne bi. Obnasas se kot, ce bi avtor teme iz jarka s stilom od marele mimoidoce drezal. Potem pa neganjal jih stran, ko bi ga grdo pogledali. A niti tega ne vidis?? Hahaha…[/quote]
Oglašas se javno, kar pomeni poziv: berite me, komentirajte me. Ti ne morem pomagati pri tem, da se na tvoj trnek bolj malo ujame; pač dogločasen si. Če bi vsaj znal nasmejat bi še človek razumel, kaj delaš tu gor, tako pa se zaletavaš, zaletavaš, zaletavaš….ti paše to? :)))
Kaj pa ta varianta, da mu vzbudiš trajno hrepenenje, da bi rad bil izsiljevan (od ene in iste osebe)?
Kako pa to spraviš v “promet”?[/quote]
Ampak to je že bolezen:). Skoraj enako kot če bi nekdo želel, da ga vsak dan tresneš po buči:). Bistvo je v nevedenju oz. tolmačenju na način kot si sam želiš. Torej je oseba na nek skrivni način zavedena in zato potešena:)). Hrepenenja se ustvarjajo tam, kjer potrebe niso zadovoljene:).[/quote]
Fiši, vsega pa ja ne smeš napisat, no :)))
Ampak to je že bolezen:). Skoraj enako kot če bi nekdo želel, da ga vsak dan tresneš po buči:). Bistvo je v nevedenju oz. tolmačenju na način kot si sam želiš. Torej je oseba na nek skrivni način zavedena in zato potešena:)). Hrepenenja se ustvarjajo tam, kjer potrebe niso zadovoljene:).[/quote]
Fiši, vsega pa ja ne smeš napisat, no :)))[/quote]
Pišem, ker računam na to, da se bo kdo zgrizel:)))).
Ti pa flancaš s polnimi…jajci :)))[/quote]
Saj vem, da bi mi jih rada spraznila. Ampak se bo treba kar lepo v vrsto za kak groupie postavit. In casat. 😉
Saj vem, da bi mi jih rada spraznila. Ampak se bo treba kar lepo v vrsto za kak groupie postavit. In casat. ;)[/quote]
[img]http://shrani.si/f/3k/By/3hyHTnzX/1456.gif[/img]
Saj vem, da bi mi jih rada spraznila. Ampak se bo treba kar lepo v vrsto za kak groupie postavit. In casat. ;)[/quote]
pwned
Sej se zavedaš, da si s svojimi izvajanji tukaj kronski dokaz, da ima Dater prav?
He he…ne pada sneg…da pobeli breg…ampak da zver pokažes ledove…lepo vas je ženskice tu Dater razgalil…zato pizdakate čez njega…ker sovražite tipe, ki vas dešifrirajo..
Sej se zavedaš, da si s svojimi izvajanji tukaj kronski dokaz, da ima Dater prav?
He he…ne pada sneg…da pobeli breg…ampak da zver pokažes ledove…lepo vas je ženskice tu Dater razgalil…zato pizdakate čez njega…ker sovražite tipe, ki vas dešifrirajo..[/quote]
In ti si se ujel v mrežo:))). Uživam, ko vas moške lahko dražim:). Kaj si dejansko mislim sploh ni pomembno:). Sem pa odlična v provociranju, priznaj:))). Pa še nekaj…za dešifracijo potrebuješ posebno tehniko, da sploh ugotoviš šifracijo. Tega tukaj ne premore prav nihče.
Namesto, da bedno provocirata, se ti in Calypso raje malo zamislita ob Daterjevih besedah…ker seveda imajo težo…
Ful sem se zamislila in me je strah, kakšen folk hodi po cesti. Tolk gneva do žensk, tolk slabih izkušenj, ki jih pripisujete zgolj ženskam…ja, za zamislit se je.
Čemu so potrebne take neumne provokacije? Mislim, razkazovanju tvojega dometa?
Dater želi povedati: če tip v mladih letih nima uspeha, naj se pač spremeni tako, da ga bo imel. Meni se to zdi edini nasvet na mestu v tej temi. Na kaj pa naj tak tip čaka, na Godota?
Dater želi povedati: če tip v mladih letih nima uspeha, naj se pač spremeni tako, da ga bo imel. Meni se to zdi edini nasvet na mestu v tej temi. Na kaj pa naj tak tip čaka, na Godota?[/quote]
Daterjevo pisanje nima nič z mojim dometom, sem se že izrekla, da klobasa v tri krasne, seveda mu lahko kima kdor želi, od mene tega ne bo.
He he…ne pada sneg…da pobeli breg…ampak da zver pokažes ledove…lepo vas je ženskice tu Dater razgalil…zato pizdakate čez njega…ker sovražite tipe, ki vas dešifrirajo..[/quote]
Bolj zaradi tega, ker se bojijo s takšnim moškim preizkusit v zvezi. V tem primeru si že v naprej predstavljajo kako se ne bo dalo manipulirat z njim. Zato pa take stvari raje zadržimo zase oz. jih pišemo samo po forumih, haha 😉
Bolj zaradi tega, ker se bojijo s takšnim moškim preizkusit v zvezi. V tem primeru si že v naprej predstavljajo kako se ne bo dalo manipulirat z njim. Zato pa take stvari raje zadržimo zase oz. jih pišemo samo po forumih, haha ;)[/quote]
A si bog, da vse veš? Poskrbi raje zase, da boš sploh kdaj v zvezi. Jst nimam težav s tem.
Tako kot jih lahko premalo izkušeni odbijajo, tako jih lahko tudi tisti, ki imajo preveč izkušenj. Očitno pretežka naloga za nekatere 🙂
Dater želi povedati: če tip v mladih letih nima uspeha, naj se pač spremeni tako, da ga bo imel. Meni se to zdi edini nasvet na mestu v tej temi. Na kaj pa naj tak tip čaka, na Godota?[/quote]
Daterjevo pisanje nima nič z mojim dometom, sem se že izrekla, da klobasa v tri krasne, seveda mu lahko kima kdor želi, od mene tega ne bo.[/quote]
Moji odgovori so bili na temo vse dokler se nisi na njej zacela samozadovoljevati s svojimi praznimi flancami. In vsak osel lahko v nasih flancah prepozna nas domet. In zakaj jaz fukam ti pa masturbiras. 😉
Daterjevo pisanje nima nič z mojim dometom, sem se že izrekla, da klobasa v tri krasne, seveda mu lahko kima kdor želi, od mene tega ne bo.[/quote]
Moji odgovori so bili na temo vse dokler se nisi na njej zacela samozadovoljevati s svojimi praznimi flancami. In vsak osel lahko v nasih flancah prepozna nas domet. In zakaj jaz fukam ti pa masturbiras. ;)[/quote]
Jokcaj koliko hočeš: kolikokrat je prepoznati v tvojem pisanju, da ženska ni človek, je le odvečno meso okrog “veseličke”. Si prase(c), ki mu ne morem kimati – vsebina, kako konstantno reklamiraš ženske ni nekaj, kar bi odobravala. V tej temi si dal nek nasvetek in zdaj špilaš na karte, da si zgled? Koji zmazek od človeka, fuj, fuj…zaradi takšnih drekojebcev kot je dater vsaj nobenega apetita nimam.
Moji odgovori so bili na temo vse dokler se nisi na njej zacela samozadovoljevati s svojimi praznimi flancami. In vsak osel lahko v nasih flancah prepozna nas domet. In zakaj jaz fukam ti pa masturbiras. ;)[/quote]
Jokcaj koliko hočeš: kolikokrat je prepoznati v tvojem pisanju, da ženska ni človek, je le odvečno meso okrog “veseličke”. Si prase(c), ki mu ne morem kimati – vsebina, kako konstantno reklamiraš ženske ni nekaj, kar bi odobravala. V tej temi si dal nek nasvetek in zdaj špilaš na karte, da si zgled? Koji zmazek od človeka, fuj, fuj…zaradi takšnih drekojebcev kot je dater vsaj nobenega apetita nimam.[/quote]
Saj dobro, ker fukat itak ne veš verjetno… pol bi pa Dater moral spet šimfat dalje 😀
Jokcaj koliko hočeš: kolikokrat je prepoznati v tvojem pisanju, da ženska ni človek, je le odvečno meso okrog “veseličke”. Si prase(c), ki mu ne morem kimati – vsebina, kako konstantno reklamiraš ženske ni nekaj, kar bi odobravala. V tej temi si dal nek nasvetek in zdaj špilaš na karte, da si zgled? Koji zmazek od človeka, fuj, fuj…zaradi takšnih drekojebcev kot je dater vsaj nobenega apetita nimam.[/quote]
Saj dobro, ker fukat itak ne veš verjetno… pol bi pa Dater moral spet šimfat dalje :D[/quote]
Še en, ki odvrača apetit, bravo – prav množite se. To bo odlično za mojo postavco :)))
Saj dobro, ker fukat itak ne veš verjetno… pol bi pa Dater moral spet šimfat dalje :D[/quote]
Še en, ki odvrača apetit, bravo – prav množite se. To bo odlično za mojo postavco :)))[/quote]
No me veseli da ti pomagava z Daterjem da prideš pod 100 še letos 😉 😉 😉 😉
Še en, ki odvrača apetit, bravo – prav množite se. To bo odlično za mojo postavco :)))[/quote]
No me veseli da ti pomagava z Daterjem da prideš pod 100 še letos 😉 😉 😉 ;)[/quote]
Kako čez 100? Že skoraj celo življenje imam okrog 50, zaradi vaju in vama podobnih še tega več ne bom imela, kar pa ni povsem slabo (Audrey Hepburn se jih je trudila vzdrževati 46….).
Forum je zaprt za komentiranje.