kako dobiti punco
ne žez… POD 100……
Saj kil maš mogoče res 50, samo s karakterjem pa čez 100 (ton) garant 😉
Sej se zavedaš, da si s svojimi izvajanji tukaj kronski dokaz, da ima Dater prav?
He he…ne pada sneg…da pobeli breg…ampak da zver pokažes ledove…lepo vas je ženskice tu Dater razgalil…zato pizdakate čez njega…ker sovražite tipe, ki vas dešifrirajo..[/quote]
Bolj zaradi tega, ker se bojijo s takšnim moškim preizkusit v zvezi. V tem primeru si že v naprej predstavljajo kako se ne bo dalo manipulirat z njim. Zato pa take stvari raje zadržimo zase oz. jih pišemo samo po forumih, haha ;)[/quote]
A veš, da to imaš pa prav. Upravičeno se jih bojijo. Pa ne, da se jih bojijo, ne želijo jih. Zato, ker gre za moške, ki želijo manipulirati druge, sami pa niso pripravljeni narediti koraka v smeri ženske. Gre za preveč nesigurne moške, ki se imajo celo za samozavestne. In to preveč samozavestne. Nesigurne v smislu, da morajo vedno oni imeti prav, ženska pa tako nima pojma in se naj prilagodi ali pa gre. Kaj češ s takim, mogoče je dober za seks, kako debato, tu se pa konča. Resen odnos ni možen. Ok za neresne je tudi neresen odnos resen, ker je to največ resnosti, kar je premorejo. :))
Bolj zaradi tega, ker se bojijo s takšnim moškim preizkusit v zvezi. V tem primeru si že v naprej predstavljajo kako se ne bo dalo manipulirat z njim. Zato pa take stvari raje zadržimo zase oz. jih pišemo samo po forumih, haha ;)[/quote]
A veš, da to imaš pa prav. Upravičeno se jih bojijo. Pa ne, da se jih bojijo, ne želijo jih. Zato, ker gre za moške, ki želijo manipulirati druge, sami pa niso pripravljeni narediti koraka v smeri ženske. Gre za preveč nesigurne moške, ki se imajo celo za samozavestne. In to preveč samozavestne. Nesigurne v smislu, da morajo vedno oni imeti prav, ženska pa tako nima pojma in se naj prilagodi ali pa gre. Kaj češ s takim, mogoče je dober za seks, kako debato, tu se pa konča. Resen odnos ni možen. Ok za neresne je tudi neresen odnos resen, ker je to največ resnosti, kar je premorejo. :))[/quote]
Ja veš kak bi reko…. manipulatorka pač sprevidi manipulatorja 😉 😉 😉
in točno to so kvazi resne ženske 😉
Velike manipulatorke ki takoj vidijo da jebači so njim enaki, samo v drugi smeri, in da se oni ne bodo tako lahko pustili zmanipulirat kot ti recimo 😉
Ja, samo v karakter ne bo shujšala. V tem je težava, Vsak dan se bolj redi na tem področju.[/quote]
Se ne sekiram – konec koncev je to povsem trivialnega pomena; lahko imate vsaj gram teže karakterja ali tono, zame ista figa.
Ma te forumske zdolgočasenke nekaj fantazirajo o nekih standardih, ki naj bi jih tipl imel, v bistvu se pa bojijo kot hudič križa vsakega tipa, ki razmišlja s svojo glavo.
One v bistvu hočejo enega pridnega, pohlevnega, čimbolj copatarskega. Ne vem, kako jim uspe, da so še samske, takih tipov je cel kup.
Ma te forumske zdolgočasenke nekaj fantazirajo o nekih standardih, ki naj bi jih tipl imel, v bistvu se pa bojijo kot hudič križa vsakega tipa, ki razmišlja s svojo glavo.
One v bistvu hočejo enega pridnega, pohlevnega, čimbolj copatarskega. Ne vem, kako jim uspe, da so še samske, takih tipov je cel kup.[/quote]
Auuuuuuuuu, kako smo pametni :)))
[img]http://shrani.si/f/0/Z6/50Ja9HF/1/1284719828dramatic-sheep.gif[/img]
A veš, da to imaš pa prav. Upravičeno se jih bojijo. Pa ne, da se jih bojijo, ne želijo jih. Zato, ker gre za moške, ki želijo manipulirati druge, sami pa niso pripravljeni narediti koraka v smeri ženske. Gre za preveč nesigurne moške, ki se imajo celo za samozavestne. In to preveč samozavestne. Nesigurne v smislu, da morajo vedno oni imeti prav, ženska pa tako nima pojma in se naj prilagodi ali pa gre. Kaj češ s takim, mogoče je dober za seks, kako debato, tu se pa konča. Resen odnos ni možen. Ok za neresne je tudi neresen odnos resen, ker je to največ resnosti, kar je premorejo. :))[/quote]
Velike manipulatorke ki takoj vidijo da jebači so njim enaki, samo v drugi smeri, in da se oni ne bodo tako lahko pustili zmanipulirat kot ti recimo ;)[/quote]
Vsak ima svojo “agendo”.
“Resna” zenska bi molzla zanesljivega, ubogljivega in pozrtvovalnega druzinskega providerja.
“Neresen” moski pa se obicajno ne vidi v tradicionalnem druzinskem zivljenju.
Velike manipulatorke ki takoj vidijo da jebači so njim enaki, samo v drugi smeri, in da se oni ne bodo tako lahko pustili zmanipulirat kot ti recimo ;)[/quote]
Vsak ima svojo “agendo”.
“Resna” zenska bi molzla zanesljivega, ubogljivega in pozrtvovalnega druzinskega providerja.
“Neresen” moski pa se obicajno ne vidi v tradicionalnem druzinskem zivljenju.[/quote]
To pa je hkrati tudi odgovor Markotu, ki “neresnost” in “neresneze” omalovazuje. Ne more se sprijazniti, da je edina razlika med resnostjo in neresnostjo razlicen cilj. Jaz sem si svojega izbral. Vecina “resnezev” pa je v svojega prisiljena.
O ne ne, nobenega neresneža ne omalovažujem. Problem je v tem, ker jih je večina neotesanih in če že, potem ne toleriram takega vedenja, predvsem nespoštljivega. Samo to je. Kako oni živijo in kaka imajo prepričanja, se mene ne tiče.
Ja, seveda, draga. 🙂
Obicajno v druzbi punc uzivam. In one ob meni. Se pravi, da nekaj ze laufa…
Pred tednom dni sem imel krasen 8-dnevni honeymoon. Prijetna. Amazing guza. In zna jo uporabljat. Skoda, da ne moreva biti vec skupaj.
Ta teden sem pri moji stari znanki. Tudi cisto okay zenska. Samo kaj ko me na mamo spominja. In to res ni sexy. Tako da… ni prihodnosti.
Life is good….
Meni ni jasno, kako (ne)katere punce ob daterju uživajo, morda se le pretvarajo ali pa on ne razume telesne govorice…kar je ob njegovem dometu dojemanja sebi nasprotnega spola še najbolj možna razlaga.
Pa ti njemu res verjameš? Če malo pomisliš in se poglobiš v psihologijo človeka je on tipičen primerek, ki živi v utvarah in čuti, da mora z nami deliti te svoje utvare.
Pa ti njemu res verjameš? Če malo pomisliš in se poglobiš v psihologijo človeka je on tipičen primerek, ki živi v utvarah in čuti, da mora z nami deliti te svoje utvare.[/quote]
Že na pol spiš ali kako? :)) Komentiram, kar preberem, da bi se psihološko poglabljala v daterja pa ne bo šlo, ker nimam dovolj dobrega želodca, tip je podlež zrel kastracije.
Če se ne motim, vlogo psihologa opravlja nekdo drug 🙂
Pa ti njemu res verjameš? Če malo pomisliš in se poglobiš v psihologijo človeka je on tipičen primerek, ki živi v utvarah in čuti, da mora z nami deliti te svoje utvare.[/quote]
Že na pol spiš ali kako? :)) Komentiram, kar preberem, da bi se psihološko poglabljala v daterja pa ne bo šlo, ker nimam dovolj dobrega želodca, tip je podlež zrel kastracije.
Če se ne motim, vlogo psihologa opravlja nekdo drug :)[/quote]
Res sem že utrujena in gledam z enim učem:))). Saj ni treba dosti globine, ker je to tip z izrazito ravnino. Matjazko zdajle manjka, najbrž spet kuha žgance:))).
To zato ker ti misliš, da obstaja samo ena vrsta žensk… ki so ”identične” tebi po razmišljanju….
Ti pač ne moreš ali pa nočeš doumet, da 100 ljudi pomeni 100 čudi in da mogoče, ja ŠOKANTNO pa kater gospodični paše Dater….
Aja ne take pa ni na Svetu kajne…
Še dobro, da se vse ženske ne učijo pri tebi…..
Zanimivo. ravno sam si mnenja, da smo vse ženske po istem kopitu in si ne daš dopovedat, da nas je vsaj toliko vrst, kot je jošk 😀
Povej raje, katera se bo danes stiskala s tabo.
To zato ker ti misliš, da obstaja samo ena vrsta žensk… ki so ”identične” tebi po razmišljanju….
Ti pač ne moreš ali pa nočeš doumet, da 100 ljudi pomeni 100 čudi in da mogoče, ja ŠOKANTNO pa kater gospodični paše Dater….
Aja ne take pa ni na Svetu kajne…
Še dobro, da se vse ženske ne učijo pri tebi…..[/quote]
Aaaaauuuuuuuu, kake te to maš? Ka si ti ja nor?
[img]http://shrani.si/f/16/83/Hosu5Vo/jaojao.gif[/img]
Kar repencite se, puhloglavki. Pac, eni letno zamenjamo vec punc kot vedve skupaj hlack. In, what are yoh gonna do about it?? FYI, ce bi si katere od vaju zelel, bi vaju zelo verjetno tudi dobil. Imata sreco, da se mi ne da. As simple s that. 😉
A ti štekaš, da je meni tvoj način lajfa za kozlat? Večkrat sem že poudarila, da sploh ni težko letati iz cveta na cvet, težko se je pa obdržati in furati kvaliteten odnos. Ti si pravzaprav siromak. Ampak saj je razumljivo, ker več kot to sploh ne moreš nuditi. Tupoglavo razmišljanje, da bi se mi sploh približal, kaj šele kaj več. Trosi te zgodbice podobnim cvetkam in trotom kot si sam.
Puncka zelena, tebi se niti sanja ne kako hitro bi “padla”. Samo kaj ko te nocem. Hahaha…
Puncka zelena, tebi se niti sanja ne kako hitro bi “padla”. Samo kaj ko te nocem. Hahaha…[/quote]
Saj ti ne jemljem sanje. Samo pazi, da se ne razpočiš kot milni mehurček….poook:))).
Raje grem v samostan, kakor bi si onečastila s tabo….fuj in pfej….mislim, da od studa ne bom mogla spati danes. Nedvomno imaš kopico spolnih bolezni ipd, lahko si samo prenašalec za ženske bolezni….in tako govedo se meni ponuja…tiča ti odrežem pa serviram…bolnik promiskuiteten zahojeni. ps: puhoglavci so te na svet spravili in vzgojili!
Forum je zaprt za komentiranje.