Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Calypso, saj to sploh ni mogoče, zakaj se poskušaš vživljati v tak scenarij? On nima nobenih atributov, s katerimi bi zapeljal žensko za več kot en dan. Ko posveti dan je še vsaka šla in to sama od sebe:))). Mislim tiste tri, ki niso vedele, s kom gredo zvečer domov.

Ni se mi treba vživljati, že to kar naklada mi gredo kocine pokonci (promiskuiteta mi je nekaj nabolj nagravžno ogabnega, s čimer se lahko kdo ponaša).

To glede spolnih bolezni se pa motis. Sem zelo zdrav. Preverjeno. Ne zanimam se za kurbice. In, a ves da redke punce hocejo s kondomom. Maksimalno 20%. Tako je bolj na meni, da se odlocim. To bi ti lahko marsikaj povedalo kako zenske name gledajo. Samo si prezelena. 😉

:)))…pa saj to ti ves čas vsi osvetljujemo. Naletiš na enak vzorec ljudi kot si sam. Itak takšne ženskice ne dajo kaj dosti na kondome ipd., ker pri tistih dveh sivih celicah je težko misliti en korak naprej. Sploh ne poznaš druge sorte ljudi. In tako je prav. Vsak si zasluži svoje.

Ko te človek bere, ne deluješ zdrav, niti malo. Ne vem, kaj hočejo “tvoje” punce od tebe niti mi ni mar, sem pa z veseljem raje zelena, kakor tebi prikimavam, ploskam nad tvojimi praznimi “podvigi”.

Joj, puncki, ko bi ve samo vedli s kaksnim kalibrom zensk sem ze vse imel honeymoon. Marsikateri ne prideta do kolen. Po intelektu. Ne palim se jaz ravno na puhloglavke kot sta vedve. 😉 lol

Ne gane me, kar si natikal, če te pa intelekt vzburja, si pa res z mano ne moreš pomagati. Adijo!

Kaj potem še vztrajaš? Kaj ti ne dava miru, da se še vedno zaganjaš? Meni je vseeno, s kom vse si se kao že videval, dol dajal…koga naj bi to zanimalo? Meni z vsakim komentarjem daješ še posebej vedeti, kako fino je, da niso vsi takšni kot ti, ker sicer bi že prišel vesoljni potop.

A jaz se v vaju zaganjam? Hahaha…

Še vedno si kle:)))). Ob vsej poplavi osebic ženskega spola (s katerimi deliš dragocene trenutke), si tu na forumu…complimenti!

NATIKAS se lahko ti. Jaz pa kvecjemu VTIKAM. Intelekt pa tak, lol.

NATIKAS se lahko ti. Jaz pa kvecjemu VTIKAM. Intelekt pa tak, lol.[/quote]

Hehe…namerno bilo napisano, da te dokončno odvrnem pa se še kar dalje vame zaletavaš, zaganjaš….vrata te že nestrpno čakajo na zapiranje problematičnega uda 🙂

Sploh ne neha, a ne. Dobil sindrom frutolinota in enTipa.

A nisi vedela, da je Dater pravljičar, zaenkrat še z nekoliko omejeno domišljijo? 🙂 In ker še ni uspel v svetu, deli svoje izmišljene zgodbice le z nami, preden mu uspe veliki met v ZDA, takrat nas bo vse pozabil. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz Daterju vse verjamem.

Do nesporazuma prihaja zato, ker Dater ne čuti potrebe, da bi tukaj na koga delal dober vtis. V bistvu razlaga neko svojo filozofijo, kar se v živo ne počne.

Ženske ste pač navajene glumcev, ki vam v živo rit lezejo in se na forumih trudijo okoli vas s sladkimi besedami, zato je za vas pravi kulturni šok brati Daterja, ki piše, kot piše, ker od vas ničesar noče.

Meni je smešno ko goldfishka pravi da se on zaletava v njo a ona se v čisto vsaki temi zaletava v skorajda vsakogar….

Samo ne njej je vseeno ona se zabava… dater pa se ne more

lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Točno tak!!!!

In ironično, v takega se potem v živo 75% žensk tudi najprej zapali….

Samo tega tu ne bo nobena priznala…. potem ko pa bodo šli metuljčki, bo pa rekla ”Eh on pa res ni taki”

No dopuščam možnost, da sta Ribica in Calypso tako zagrenjeni, kot tista dobra pička, h kateri noben ne želi pristopit, pol pa itak žolč po forumu mečejo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda se zapalijo, ker tak tip točno ve, kaj mora rečt, da jih dobi. Zato pa tukaj to tako vehementno razlaga.

roko na srce vi prostaki ste edino tisti kalibri pri katerih se punca v diskaču namrdne in reče daj zgini že stran enkrat, podrepne muhe, ki ne grejo stran in je na koncu treba varnostnika aktivirat, vi se kar tolažite tu gor na forumu ja

Haha, ja pa kaj še 😀

Mi sploh ne hodimo po diskačih. To je eno, drugo pa, glede na to koliko znanja smo požrli, ponavadi že po nekaj sekundah vemo, ali se bo kaj izcimilo iz tega, ali ne.

Ni ti treba zdaj svoje avtobiografije razlagat tu gor.

A ni zanimivo kaksne iluzije imajo ena forumska dekleta. One bi me na 100m “precitale”, lol. A se sebe ne razumejo…

Vecina zmotno misli, da smo ljudje taksni kakrsni smo. Pa to sploh ni res. Z vsako osebo se nekoliko drugace obnasamo.
Jaz sem do nekaterih punc dokaj iskren. Brez da jim razlagam zgodovino, seveda. Takrat, ko se mi zazdi, da bi se naceloma lahko z doticno spustil v kaj resnejsega. In, zanimivo, takrat me se najveckrat razocarajo.
Namrec, dalec od tega, da punce ne igrajo, ne taktizirajo, ne sedijo na dveh, treh stolih, imajo rezerve, bi se samo poseksale govorijo pa kot da so dvojcice forumskih zupnikov, itd, itd. Vkljucno s takimi, za katere si ne bi nikoli mislil. Prave nedolzne ovcice.
Skratka, tako ali drugace igra se pa se ljudi. Drugo je, da mnogi niti sebi tega ne zmorejo priznati, kaj sele drugim, pa magari na anonimnem forumu. Ker redkim prav zares dol visi, ce izpadejo prasci na forumu. Se pa se folka nekaj skrivaj isce, caka, upa. In zato olepsujejo karkoli ze imajo za povedari.

Medtem, ko jaz obicajno napisem le bolj socne drobce na precej surov nacin. Ne pisem o podrobnostih tega ali onega honeymoon-a. Ne pisem o energiji, ki se pretaka. Ne pisem o situacijah, ko mi ga punca ze prvic pofafa, in pogoltne, kar je hudimano dober pokazatelj, da ji je ful do mene. Ne pisem o perifernih dogodkih, aktivnostih, pred, med ali po honeymoon-u ali cem ze.

Mene punce poznajo na cisto drugi nacin kot vi. Vabijo me na dom. Predstavile bi me starsem. Predstavijo me prijateljicam. Pohvalijo se z mano. Ponosne so name. Prijateljicam sem vsec. Izgled, humor, razgledanost. Marsikaj. Kakor kdaj seveda. Logicno, ne vedno. In postavlja se vprasanje, kaj sem potem pravzaprav jaz. Pa ne gre za to, da ne vem kaj igram. Le da vam povem eno plat zgodb, puncam pa drugo. Ali pa isto plat na lepsi nacin. Vcasih pa povem marsikaj po resnici. Na pol v sali. Pa me tako nobena resno ne vzame. Samo za kaj takega ne sme clovec delovati smooth operator. Se pac mal bolj storasno obnasas.

Najpomembneje je pa itak to, da punci “das” romanco, ki se ji bo na pozitiven nacin vtisnila v spomin. Tako pa se nikoli ne ve, ce/kaj bo iz tega dalje.

seveda vam grejo na limanice punce, kdo pa je rekel da ne… ampak na limanice vam grejo edino punce, ki se s takim sfejkiranim odnosom, ki ga imate do njih dajo prepričat, puhoglavke kot ste sami glede na to prostaško nakladanje tukaj (zato pa take veze ne delujejo, ker so take ženske iste lole in še vas na koncu enako obrnejo… to samo kaže na to, da še njih ne znate farbat…žalostno) in ne niso to nobene PAMETNE (to samo kaže na to kolk relativno nespretno presojate inteligenco)
in še zgolj zato vam grejo na limanice, ker glumite prijaznost, komplimente (spoštovanje fejkirate, ki ga vi nimate za pikico do nasprotnega spola)… nekaj kar itak že v osnovi niste fejkirate, vi niste ne prijazni, ne ljubeči, sama praznina v vas, nobenih dejanj, same besede in zato taki skačete iz zveze v zvezo, ker ne uspete ne imet radi nekoga, sploh nimate čustev.

To je ključno, zakaj eni težko sprejemajo Daterja.

Ni ti treba zdaj svoje avtobiografije razlagat tu gor.[/quote]

resnica boli a ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close