Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Prav, recimo, da imaš prav. In da smo res tako slabi.

Sprašujem pa jaz tebe sledeče:

Kako potem razlagaš dejstvo, da so ženske tako pogosto dolgoročno razočarane nad svojimi domačimi “prijaznimi tradicionalisti”.

Kako to, da jih neredko celo varajo s prasci?

roko na srce vi prostaki ste edino tisti kalibri pri katerih se punca v diskaču namrdne in reče daj zgini že stran enkrat, podrepne muhe, ki ne grejo stran in je na koncu treba varnostnika aktivirat, vi se kar tolažite tu gor na forumu ja[/quote]
Punce le dokazujete kako pojma o pojmu nimate. Redki smooth operator uporablja prostaski slog. In tisti, ki ga, res obvladajo. Enega recimo poznam. Prostaki so obicajno pridni fantje, ki se ga napijejo, da se sploh upajo bee reci punci. Jaz konkretno sem vse drugo le prostaski ne. In to v vseh vidikih realnega zivljenja. Kletvico izgovorim parkrat na leto. Pa se to bolj v brado kot na glas. Hudo zmotno prepricanje imas, deklica.

ti si pomojem še hujši kot ti ljudje, ker oni vsaj na ven kažejo, ti pa si hinavec (smooth operator ali karkoli že alias. fejker, ki si zlagan, tvoja največja kazen je itak živeti sam s sabo, ker se sam sebi lažeš

Pa dobro, niste malo že ženske pšatetične v napadih na Daterja?

Zakaj ne greste raje na ona-on portale in si tam najdete nekoga sebi primernega. Pustite nas psihote na miru.

Ne vem od kod prepricanje, da smooth operator ne vem kaj glumi. A si kdaj gledal Charlie Sheen-a v Two and a half men? A on kaj glumi? Se komplimenti so obicajno relativno iskreni. Ne recem brez vezi, da studirajte to serijo. Ni bolj ocitne primerjave med nekom, ki zna, in nekom, ki je lesen.

Jaz v opisih ne povelicujem svojih uspehov. Naletim na “svasta”. In tudi opecem se kdaj. Ampaj ne pa sedaj tega razumeti, da je stalno tako. Ko bi povprecen Lojze imel toliko uspeha pri zenskah, da so se voljne spustiti v avanturo ze zato ker upajo, da me primamijo v kaj vec, ne bi po forumih breli razne oglase 30-letnih devicnikov.

Sicer pa, sem kar sem, ni se mi treba opravicevati.

in se za to res ne rabiš nikomur, je pa najlažje izreči ta stavek vsakomur a veš “sem kar sem”, to je stavek obrabe, plesniv od samopomilovanja in lastnega občutka nezmožnosti, da karkoli spremeniš
in dokler se ga boš oklepal, ne boš imel resne zveze. Vsi se moremo s kompromisi prilagajat a veš moški in ženske in takrat se ne oklepa le lastnega ponosa ampak je kdaj treba tudi izgubiti kronico in zato še nisi nič manjvreden, vsak se lahko še spremeni, če le hoče

LP

ti si pomojem še hujši kot ti ljudje, ker oni vsaj na ven kažejo, ti pa si hinavec (smooth operator ali karkoli že alias. fejker, ki si zlagan, tvoja največja kazen je itak živeti sam s sabo, ker se sam sebi lažeš[/quote]
Spet se motis. Najbolj zlagani so seksualno sestradani pridni decki. Sanjajo, da bi seksali, prodajajo pa vam pravljice o iskreni ljubezni. Na koncu pa z vami ostaneko v resni zvezi iz ciste samoprevare. Zato tudi toliko razvez…

Izvabile so mi solze smeha izjave žensk tukaj, kako one menda takoj prečitajo Daterje, kako samo res neumne ženske gredo v karkoli z Daterji…Pridno prikimavajo razni samooklicani prijazneži, ki sicer trdijo, da so v resni zvezI, le zakaj se tako trudijo ugajati še forumskim ženskam, se potem človek logično vpraša…

Če kaj vem, so ljudje najbolj dojemljivi za tisto, kar najbolj goreče zanikajo. Če bi teorije forumskih prebivalk držale, raznih daterjev sploh ne bi bilo, ker bi jih pač ženske takoj prečitale..In tudi prijazneži ne bi dobili ženske šele, ko so 30+, pa še to preko oglasa…

V glavnem pa prihajam do zaključka, da ljudje celo na anonimnem forumu čutite potrebo zavijati vse v celofan in živeti v samoprevari. V glavnem pa vedno iste kozlarije stresate…O čustveni zrelosti žensk, a glej ga zlomka, ta čustvena zrelost se v praksi kaže šele, ko si je treba familijo ustvarit..ko ta silni napad biološke ure pojenja, pa pogosto sledi razočaranje, predvsem na ženski strani…

Ko pljuvate po Daterju, največ poveste o sebi, če smo za nekaj prepričani, da ni res, nas to ne vrže iz tira…

Malo se spomnim, ko berem ta forum, na onega soseda iz American Beauty, ki škili k sosedu in sumi , da je sosed gej-pedofil, ki zlorablja njegovega sina…V resnici pa je tam sam sosed gej..

Če niste razumeli prispodobe, niste me prepričali s svojo “resnostjo”, samooklicali resneži, prej bo resnica, da resnost glumite, da sploh kaj dosežete, ženske se pač prodajate kot resne, ker iščete kandidata, moški se prodajate kot resne, ker iščete seks/vezo, vsi skupaj pa zavidate daterju, da upa biti iskreno neresen..

Ker če bi vaša resnost bila pristna..vas Daterji ne bi motili..

in se za to res ne rabiš nikomur, je pa najlažje izreči ta stavek vsakomur a veš “sem kar sem”, to je stavek obrabe, plesniv od samopomilovanja in lastnega občutka nezmožnosti, da karkoli spremeniš
in dokler se ga boš oklepal, ne boš imel resne zveze. Vsi se moremo s kompromisi prilagajat a veš moški in ženske in takrat se ne oklepa le lastnega ponosa ampak je kdaj treba tudi izgubiti kronico in zato še nisi nič manjvreden, vsak se lahko še spremeni, če le hoče

LP[/quote]
Ne sanjamo vsi o hisici ob potoku, zenici, dvema otrokoma in psom. Tega nobeni ne obljubljam.

A res mislis, da se samopomilujem? Zivim sila krasno zivljenje. Za mano so tudi hudo resne zveze. Tudi v temu je car. Ampak vezati se za eno je nesmiselno, ce bi mi bilo taksno zivljenje slabse od sedanjega.
Ne vem zakaj eni kar naprej ponavljajo, da je letati s cveta na cvet lahko, trajen partner je pa tezko. Ste ko studentje, ki se prerekajo kateri faks je tezji. Pomembno je katero zivljenje je boljse. Cemu monogamija, ce se v njej ne pocutim bllje kot sedaj. Bo morala punca biti res nekaj posebnega…

LP[/quote]
Ne sanjamo vsi o hisici ob potoku, zenici, dvema otrokoma in psom. Tega nobeni ne obljubljam.

A res mislis, da se samopomilujem? Zivim sila krasno zivljenje. Za mano so tudi hudo resne zveze. Tudi v temu je car. Ampak vezati se za eno je nesmiselno, ce bi mi bilo taksno zivljenje slabse od sedanjega.
Ne vem zakaj eni kar naprej ponavljajo, da je letati s cveta na cvet lahko, trajen partner je pa tezko. Ste ko studentje, ki se prerekajo kateri faks je tezji. Pomembno je katero zivljenje je boljse. Cemu monogamija, ce se v njej ne pocutim bllje kot sedaj. Bo morala punca biti res nekaj posebnega…[/quote]

Ker JE težje bit v zvezi in ti tega nisi zmožen, ker je tvoja čustvena inteligenca preveč plehka ali pa je sploh nimaš, dejstvo je da TI! nisi nič posebnega! Kvečjemu si odvraten tvoja POSEBNOST pa je notranja praznina, ki je nikakor ne moreš zapolniti, ki najbrž razvija iz neke tvoje frustracije iz otroštva, ker z ničemer nisi zadovoljen in nimaš ciljev, zato se moraš sproti filat z nekimi občutki, zato rabiš sproti promiskuiteto, fitness bla bla, skratka odklop od svojega sveta, možgane na off ker nisi srečen in ne nakladaj. Čustev in sposobnost postaviti se v kožo drugega NIMAŠ!, v tebi je neka praznina, ki je ne moreš nikakor zapolnit, ker nimaš nobenih atributov, ki so pozitivni, ponašaš se s promiskuiteto in bistvu to nalogo daješ PUNCI (ki pa MORE bit posebna, TI nisi in nikoli ne boš POSEBEN s takim odvratnim odnosom, zato ne pričakuj posebne PUNCE vsaj za trajno zvezo ne, ker bo ob tebi pobegnila, mogoče ne takoj zagotovo pa po enem letu, ko te približno ugotovi).

Aha relativno iskreni. Beri: tvoje oklepanje na tv serije, ki so pot do tvojega “uspešnega” učenja vedenja, ki ti manjka očitno, da to tolk ponavljaš in se obešaš na tvojega Charlie-ja. To ste vedno ena in ta isti pacienti, ki na podlagi tv serij študirate in prilagajate svoje obnašanje, žalostno

Haha, ta je pa dobra, najprej vsaj poskusi biti sam poseben, pa dosti sreče, ker jo boš rabil

Ja, ja, drage psihoanaliticarka, prepricana v pravilnost in vecvrednost “resne” zveze. Mi, ki tega ne vidimo kot nujo, pa smo po tvojem prepricanju nezmozni, nesposobni, prazni, itd, itd. Aja, celo brez ciljev tavamo po svetu. Zgubljeni, prazni, … Kot, da je edini sprejemljivi cilj “resna” zveza. Pa ne bi dalje seciral. V bistvu si napisala le slavospev v superiornost tega, kar si ti zelis. In popljuvala ostalo in ostale.

A bi te sokiralo, ce bi ugotovila, da si opisala sebe in svoje probleme. Ker meni res nic ne manjka, lol.

Idi pogledat še kak Two and a half man, da se boš znal odzvati

močno dvomim

Do pikice si ugotovil kaj ste, vse kar si naštel in še zraven nezmožni “zveze”, zmožni pa edino promiskuitete, ki jo tako poveličujete, ker za več očitno niste, na žalost
LP

Haha, ta je pa dobra, najprej vsaj poskusi biti sam poseben, pa dosti sreče, ker jo boš rabil[/quote]
Ves kaj je pa slaba oz. smesna plat vasih naprezanj?

Da pri zenskah in v zivljenju na sploh zanjem dosti vecje uspehe od vas, mojih kritikov. Da bi me razne zenske z navdusenj vzele za “resnega” partnerja, da bi z mano imele otroke, pa magari ce ne bi bila partnerja, da mi me porocile, da… bi z veseljem imele vsaj ali samo avanturo.

V cem si pa ti tako poseben/ne? Eni si rekel DA? lol

Idi pogledat še kak Two and a half man, da se boš znal odzvati[/quote]
Ti, ki nimas kar isces, pamet solis meni, ki imam kar iscem. 🙂

Oglasi se, ko boš našel tisto tvojo “posebno” za zmeraj

Seveda če hliniš resnost baraba… kdor je zlagan in se dela kot nekaj kar ni, torej, obljublja nekaj kar ji ne more dat že v osnovi, to je z eno besedo podlo. Kako lahko sploh spiš ponoči. Aja vi ste tak brez vesti.

za več se jim tako ne zdiš sposoben, izkoriščen si ti takrat če ne opaziš, tud ženske izkoristijo nekoga za promiskuiteto a veš

Mi si izbiramo in na koncu tud izberemo takega, ki nas spoštuje in ima realna pričakovanja.

Idi pogledat še kak Two and a half man, da se boš znal odzvati[/quote]
Ti, ki nimas kar isces, pamet solis meni, ki imam kar iscem. :)[/quote]

En pojem je bit sam, drug pojem je bit osamljen, nekomu ni problem bit sam in iskat to kar si zasluži in ker ne pusti, da drug dela z njim kot svinja z mehom, ti si pa osamljen v promiskuitetno grajeni zvezi kar je še huje, kar si že potrdil, ker ždiš tu in pišeš bedarije, da je vsem slabo

Oglasi se, ko boš našel tisto tvojo “posebno” za zmeraj

Seveda če hliniš resnost baraba… kdor je zlagan in se dela kot nekaj kar ni, torej, obljublja nekaj kar ji ne more dat že v osnovi, to je z eno besedo podlo. Kako lahko sploh spiš ponoči. Aja vi ste tak brez vesti.

za več se jim tako ne zdiš sposoben, izkoriščen si ti takrat če ne opaziš, tud ženske izkoristijo nekoga za promiskuiteto a veš

Mi si izbiramo in na koncu tud izberemo takega, ki nas spoštuje in ima realna pričakovanja.[/quote]
Iz tvojih komentarjav veje obilica jeze, ker z vsebino si kontradiktorna.

Ti, ki nimas kar isces, pamet solis meni, ki imam kar iscem. :)[/quote]

En pojem je bit sam, drug pojem je bit osamljen, nekomu ni problem bit sam in iskat to kar si zasluži in ker ne pusti, da drug dela z njim kot svinja z mehom, ti si pa osamljen v promiskuitetno grajeni zvezi kar je še huje, kar si že potrdil, ker ždiš tu in pišeš bedarije, da je vsem slabo[/quote]
Ti sama sebi verjames, a ne? Tebi je super sami, pa ceprav nimas kar si zelis. Jaz sem pa osamljen. Zakaj ze? Ker nisem v “resni” zvezi? Vseeno pa se z zenskami zabavam? A to ni dovlljeno? Pojdi svojo vero komu drugemu prodajat…

Moški smo samo to, kar ženske hočete, da smo. Lahko pljuvate po Dater-ju in vsem podobnim ampak ženske padate na take tipe to pač tako je in zmeraj tako bo.
Vsaka, da skozi to fazo, da jo privačijo taki moški in normalno, da bo en priden fant spremenil pristop, da bo tudi sam kakšno dobil.
Taki moški nastanemo samo zaradi žensk pač “supply and demand”…ženske ste preveč nestabilna in nelogična bitja in je zelo teško včasih biti dober z vami, ker spreminjate svoj okus po moškem zelo hitro (neveste kaj hočete)…mi moški vam pač damo sebe v točno taki obliki, ki jo ve trenutno hočete če ne bi čakali do 30tega leta, da bomo sploh kaj začeli v smeri z žensko (biti junfer pri 30tih je pa huge turn-off za žensko)…pač bodi to kar si ne pomaga dokler nisi 30et let star.

Če bi ženske zares hotele enga pridenga, po srcu dobrega geeka bi z njemu bile skupaj in bi z njemu spale in mu ga fafale že v srednji šoli ampak vsi vemo, da so za vas taki tipi last resort rezerva.

Najbolj smešno mi je to, da ste ženske tiste, ki “proizvajate” take tipe kot smo mi potem pa se na koncu sprašujete kaj je s tipi.
Ahhhh ja women and their stupidity.

Si verjamem ja, tebi pa ne, ker si zlagan do konca, nafejkiran kar si sam že rekel, ti se kar zabavaj, sam ne tuli kako te ženske okol prenašajo in kak so nefer do tebe, kak rabiš posebno in oh in sploh,… Ti imaš zafrustriran odnos do žensk že v osnovi in jih vidiš kot kos mesa in ker so s tvoje strani prenešene okoli in zavajane, in to ne odobravam. Kaj misliš da te bo človek, ker poveličuješ promiskuiteto spoštoval? kak odziv pa pričakuješ pozitiven? Če bi ti nekomu bil samo dovolj kot kos mesa? Bi bil vesel? Seveda ne bi bil, ker te ne tretira kot človeka, ker si vsak zasluži bit obravnavan s spoštovanjem, ker tebi pa se more ženska v celoti predat.Ti si kontradiktoren sam sebi v vsakem komentarju.

@ja seveda, umiri se. Najina cilja se razlikujeta. Namesto, da me pomilujes, ker zeljeno zivljenje zivim, ker pac ni po tvojem okusu, se pobrigaj, da se sama dosezes svoj cilj. Morda bos na poti do tja pogruntala, kaki fejkerji so sele pridni decki. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close