kako dobiti punco
Težko je biti dober s človekom? vse si mi povedal s kom imam opravka
Tvoj nivo sporazumevanja in stereotipne izjave so res podn od podna
Seveda se razlikujeta, eni se vsaj ne samopomiljujemo kot ti in obešamo krivdo na druge
Veš kaj je poden od podna?…ženske nimate pojma kaj hočete oz. govorite eno delate drugo.
Včasih sem bil nedolžen ne tako preračunjliv fant, ki je dejansko vrjel v dobre punce in, da bom eno spoznal, ki mi bo punca…potem sem pa do 19tega leta bil brez medtem ko so fantje, ki so vsepovprek varali svoje punce še zmeraj več in več punc dobival…mislim ženske so vedele, da je tip varalica in lažnjivec za povrhu pa je imel še opravka s policijo ampak so capale za njemu ko cucek…in vse je podrl danes ima pa čist eno lepo skulirano ženo in familijo.
Punce ne cenite dobrih iskrenih fantov…so vam preveč dolgočasni…moški vam dam samo to kar hočete…ideja o iskrenem, po srcu dobrem fantu vam je všeč ampak ali zares hočete takega moškega? Ali vas tak moški privlači? Odgovr je NE in to je edina čista resnica pa ti govor kar hočeš…dokaz? Poglej kakšne moške izbirajo ženske do 28ga leta.
Ja in ne. Odvisno od punce in njenega karakterja.
Tako, kot je malo iskrenih in poštenih moških, tako je malo iskrenih in poštenih punc.
Jah večina punc si išče jebivetre vsaj dokler so mlade in si to lahko privošijo.
Moški so točno taki kot ženske hočejo, da so (pussy power)…ženske se očitno ne zavedajo, da so one tiste, ki kontrolirajo kakšni naj bodo moški (iskreni/neizkreni, pošteni/nepošteni)…normalno je, da če večina žensk, da jebivetrom ko so mlade da boš tudi sam tak ratal razen če hočeš čakat pa upat, da te ena opaz (kar se vrjetno ne bo zgodilo do poznih 20ih let).
Ženske so tiste, ki kontrolirajo kaj one hočejo in kako se bomo moški do njih obnašal.( Law of the nature)
Nehaj pozornost zdaj preusmerjat drugam, s takim besediščem si razgalil svoj nivo in še več, in ker je en tak tip uspel boš še ti začel iskat meso in ga odvrgel, ko ti odsluži. Jaz bi bla na tvojem mestu PONOSNA da to nisem bla jaz, kake moralne vrednote pa imaš? To so bili patološki primeri o katerih razlagaš in ti si se začel enačit s temi slabimi tipi in slabimi puncami na podlagi teh primerov? Da boš ti isto delal… lepo ni kaj, to kar ima en od teh zdaj ni tudi nujno, da se bo tebi zgodilo veš? lahko da ti nikoli ne najdeš, ampak, možnost se ti bo veliko bolj povečala da ne najdeš ob takem odnosu, ki ga ocenjuješ za pozitivnega.
[/quote]
tiste, ki si jih ti poznal očitno in imel stik z njimi, to pa še ne pomeni da takšnih ni
Kaj ti sploh govoriš? Ti si izključno odgovoren za svoja dejanja v zvezi, vsak človek je izključno odgovoren za svoja dejanja in nehaj odgovornost prelagati na nasprotni spol in se sam sebi smilit. Da zveza laufa sta odgovorna OBA.
Nekdo ki je prej postal (Dater) in je zdaj seveda nekako zamrl, namreč živi svoj perfekten lajf na račun, da uniči in ga pokvari vsem drugim puncam, hkrati pa oglašuje, da je super srečen ob tem.
Seveda se razlikujeta, eni se vsaj ne samopomiljujemo kot ti in obešamo krivdo na druge[/quote]
Zatezenka, niti se samopomilujem, niti krivdo (kako neki?!?) na kogarkoli obesam. To so vse izkljucno tvoje izmisljotine. Zdej se mi pa skini s kurca.
Seveda se razlikujeta, eni se vsaj ne samopomiljujemo kot ti in obešamo krivdo na druge[/quote]
Zatezenka, niti se samopomilujem, niti krivdo (kako neki?!?) na kogarkoli obesam. To so vse izkljucno tvoje izmisljotine. Zdej se mi pa skini s kurca.[/quote]
pazi na tvoj sovražni govor
In nehaj z neumnostmi, kot se, da drugim unicujem zivljenje. Jaz puncam nic ne obljubljam. Ne rabim. To pocno pridni decki. Sedaj pa dosti tvojega polaganja besed v druga usta.
Seveda. Ko si mlad, še ne razmišljaš o čem resnem. Prav tako pa je to način za nabiranje izkušenj in samospoznavanja, da potem pozneje lažje izbereš kaj resnega.
Ja. Vendar pod pogojem, da iščejo takšne moške:
Za zrelega in odgovornega moškega pa zgornja teorija ne velja.
Seveda takšnega moškega prav tako ne zanimajo nezrele ženske.
Punca ti zgleda res ne štekaš…ampak ti oprostim saj si ženska in kot je že znano vam logika peša.
I will dumb it down for ya.
Jaz tukaj nisem govoril o zvezi tukaj se govori o tem kako pač žensko zapecat kako sploh kakšno bejbo dobit štekaš. Ženske ste tiste, ki daste končno odločitev a boste tipu dale šetkaš?
Jaz samo pravim, da če hočeš od ene mlade ženske dobit za seksat ali pa da je pač tvoja bejba se moraš tako obnašat kot ona hoče oz. bolj rečeno tako se moraš obnašat kar jo pač privlači in lahko ti zagarantiram, da iskreni,pošteni, umirjeni fantje to niso…vsaj v večini ne.
Če še zmeraj ne štekaš piši ti bom v slikarju narisu pa postu slikco kle gor.
Pussy power velja prav za vsakega moškega, ki ni aseksualen oz. ima seksualne interese do žensk.
Zrel moški pač kaže zrelost, da pride do veze, kar vključuje tudi seks, to je vsa razlika. Tudi njega vodi pussy power.
Saj ne rabiš nič obljubljat, dovolj je že da hliniš resnost in posledično nefer vplivaš na odločitev osebe, ki si pa morda želi resne zveze
problem je, da ti ne dobiš vse ženske, ki so tebi osebno všeč, če ne igraš na karto zavajanja, ker si nezrel in te take sploh ne iščejo
me res zanima, če po resnici že na začetku poveš, da si želiš le neresne zveze z njo, če bi to naredil, te človek ne bi obsojal
Prav, recimo, da imaš prav. In da smo res tako slabi.
Sprašujem pa jaz tebe sledeče:
Kako potem razlagaš dejstvo, da so ženske tako pogosto dolgoročno razočarane nad svojimi domačimi “prijaznimi tradicionalisti”.
Kako to, da jih neredko celo varajo s prasci?[/quote]
Vprašanje je nepomembno, zato ker tudi ženske, ki se družijo s “prasci”, so prav tako razočarane, le da to spoznajo prej. Saj nihče ne pravi, da če greš v tradicionalno zvezo, da bo pa zdaj kar kipelo od sreče in zadovoljstva med dvema. Za srečo in zadovoljstvo je treba marsikaj postorit. Resna zveza ni nobena varovalka za uspeh. Na koncu vsega pa še vedno velja, da dobiš to kar si zaslužiš in ne nujno to, kar si želiš, pa če si v resni, neresni ali pa izven zveze.
…v reali pa ženske še vedno prej padete na Daterje, vsaj ko ste mlade…Pa čeprav imate tooooolk slabega za povedat o takih moških….Ni to zanimivo…
Meni ej to res fenomen, koliko opevanja moških, ki vas NE dojemajo kot kos mesa…v praksi pa take tipe pustite blizu sebe šele, ko ste dovolj obupane…
ti se raje najprej nauči kako se spoštljivo sporazumeva z drugimi
S tem se strinjam. Tega se zavedamo moški, ne vem pa, če tudi ženske.
Pri meni je spoštljivo sporazumevanje rezervirano samo za tiste, ki znajo logično argumentirat in za tiste, ki povejo po resnici kako stvari stojijo ne pa koteni pravijo “sj bo bolš” ali pa “kaj pa če” itn…cut the bullshit woman.
S tem se strinjam. Tega se zavedamo moški, ne vem pa, če tudi ženske.[/quote]
Spet posploševanje na tvojem vzorcu, ker ženske zate ne morejo bit take
Mogoče bi se moral še vprašat, ali se res kdorkoli od nas trudi komu tukaj ugajat (in kaj bi imel od tega) ali pa le predstavljamo to, kar že dejansko smo? Od kot ti prepričanje, da se kdorkoli trudi komu ugajat? Ugibaš ali sodiš po sebi oziroma po tem, koliko se sam razlikuješ od drugih?
Jaz mislim, da vsak zagovarja svoja prepričanja. Če se s kom strinjam, še ne pomeni, da želim temu ugajat. To je kot, da bi jaz rekel, da ti le želiš ugajati Daterju. Pa se verjetno le strinjaš s tem kar pove.
Ravno zato, ker mladi ženski hodi po glavi le seks, ne pa neka resna veza. Če pa ti je pomemben le seks, pa vse temelji le na seksualnosti oz. telesni privlačnosti.
Čez čas, ko pa si ženska zaželi še kakšne druge “globine” in bližine, pa ji takšen “jebiveter” več ni dovolj in zato postanejo razočarane in obupane, ker moški več ni popoln.
Ah, spet smo pri podrejanju, na čemer bi naj temeljila vsaka resna veza. 🙂
Pri tebi je spoštljivo sporazumevanje očitno rezervirano za tiste, ki se strinjajo s teboj
Trik je v tem, da ko si ženska kaj več zaželi to tudi postaneš in sta oba zadovoljna. Da neboš mislu nisem zver brez srca ampak jaz pri ženski začenem z seksom in nič drugim če mi je dovolj všeč in jaz tudi njen za kaj več torej, da je pač zrela in resna ženska (kar mi mora tudi pokazat na nek način) spustim svoj guard ampak mora bit zares nekaj posebnega.
Forum je zaprt za komentiranje.