Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Za obnasanje mladih “nezrelih” punc najdete se pa se opravicil. Ne vedo se kaj hocejo. Morajo se sele nauciti, skozi izkusnje in razocaranja s “playerji”. Kdo bi si mislil. Iskusnje si sele morajo nabrati. Pa pravijo, da punce dozorijo pred fanti, lol. Kaj pa mladi geek-i? Aja, oni se naj posvetijo karieri.

In ko pride par nas, ki recemo: “Screw that, beat them at their own game! Young chicks, that is!”, in se povemo kako pa kaj, vam gre na kozlanje. Ne vem, mogoce ste tukaj zbrane res same nezanimive neatraktivne punce v letih, ki se vam niti ne sanja kaksne igrice se gredo punce, ki jim vsi zivi v rit lezejo, od profesorjev, do sosolcev, prijateljev ali mimoidocih. To niso pokvarjena dekleta. So le punce, ki so se prilagodile na kaj se jim stalno ponuja. Tako kot ste se dolgocasne neatraktivne 35-letnice. Ampak atraktivne 25-letnice se ne dobi na “resnost”, iskrenost in “bodi kar si” spiko. Sorry, ampak tako to je.

Ce bi v mojih “litanijah” podpiral predloge ljudi, ki so ti po razmisljanju blize, pa vec ne bi bile “litanije”, a ne? 🙂

Bodi kar si. Delaj na sebi. Sola. Kariera. In strpno cakaj leta in leta, da “srecas” eno “resno”, “zrelo”. Kako romanticno, a ne? Kako zanimivo, da ravno fantje, ki zivijo po vasih “navodilih”, potem vedno znova odpirajo teme, kjer izlivajo svojo frustracijo z zenskami, ki jih ne “smiglajo” 5%? In kaj jim recete? Fantje, niste dovolj potrpezljivi! To jim “svetujete”. Se par let dela na sebi pa bo! Haha… Kaj bo? Ja, ena “resna” predstavnica neznega spola, ki bojda prej sezori, utegne opaziti vaso “zrelost”. A res? Ali bo opazila bolj sluzbeni naziv, placo, stanovanje, avto? Obljube, da jo bo pazil in mazil, se ji prilagajal in ona njemu v vsej svoji zrelosti, seveda?

Pa to je idealen fant za punce. Z vidika punce, seveda. Prvoklasni lolek. Do 30. leta naj dela na sebi. Od 30. dalje pa za punco. In tisti, ki to NE svetuje, pise litanije. Mega, a ne? lol[/quote]
Tako zelo izkušen, pa tako slabe izkušnje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

… mlad ali ne mlad, napisal je, da išče PUNCO, ne fuk partnerke.[/quote]

Pri teh letih je to enako 🙂

Oz še bolje, večina moških išče drugo, prvo je pač nujni sestavni del, da pridejo do 1 besede v drugem ;)[/quote]

Ste pomislili, da se vsi tisti ki poveličujete spolnost od začetka, mogoče puncam gabite? To pa je za vas Welcome to the real world! Takega, ki bog ve kje se je vse vlačil okol in po kolkih, sploh ne rabimo

Pri teh letih je to enako 🙂

Oz še bolje, večina moških išče drugo, prvo je pač nujni sestavni del, da pridejo do 1 besede v drugem ;)[/quote]

Ste pomislili, da se vsi tisti ki poveličujete spolnost od začetka, mogoče puncam gabite? To pa je za vas Welcome to the real world! Takega, ki bog ve kje se je vse vlačil okol in po kolkih, sploh ne rabimo[/quote]
Aha, ker ženske pa pridete nedolžne v vezo ane?

Draga, zato pa se puncam ne rece s kolimi si ze. Ampak se zavije v celofan, tako kot to pocnete zenske. Prav nic boljse niste. 🙂

FYI, ko zenska vidi tipa, ki ji je vizuelno vsec, si rece, jaz bi tega spoznala. Ko fant fidi zensko, ki mu je ze na prvi pogled fizicno vsec, si misli, kako bi jaz to… 😉

Ste pomislili, da se vsi tisti ki poveličujete spolnost od začetka, mogoče puncam gabite? To pa je za vas Welcome to the real world! Takega, ki bog ve kje se je vse vlačil okol in po kolkih, sploh ne rabimo[/quote]
Aha, ker ženske pa pridete nedolžne v vezo ane?[/quote]

med nekom, ki je bil v zvezah in ki se niso obnesle in med ” umazancem” je velika razlika

Prav vsaka. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj ima nedolžnost sploh pri tem?

to samo kaže že spet klako ozkogledno/omejeno je tvoje razmišljanje, eni še zdaleč ne iščemo nedolžne in fiksiranost na to, da more bit za vas nekdo nedolžen, medtem pa se lahko ti na drugi strani izživljaš, bog ne daj da pa se tisti kirega hočeš

Prav vsaka. :)[/quote]

Že nedolžen fris je lahko dovolj, a ne:)).

seveda, ti si pa ovca s črednim nagonom namest, da bi kaj spremenil in se nehal sam sebi smilit

seveda, ti si pa ovca prepuščen črednemu nagonu namest, da bi kaj spremenil in se nehal sam sebi smilit, je pa res, da smo že slišali, kako se s tabo upravlja kot z robotom na daljinec, vse ženska vpliva nate baje, zato le kaži s prstom na nas, me grde grde, kaj ti delamo joooj

seveda, ti si pa ovca prepuščen črednemu nagonu namest, da bi kaj spremenil in se nehal sam sebi smilit, je pa res, da smo že slišali, kako se s tabo upravlja kot z robotom na daljinec, vse ženska vpliva nate baje, zato le kaži s prstom na nas, me grde grde, kaj ti delamo joooj[/quote]
Predvidevam, da imas kaksne psihicne tezave, ker kar naprej ponavljas, da se jaz sebi smilim in podobne neumnosti. V bistvu je vsak tvoj stavek zase popolna neumnost. Credni nagon pomeni, da clovek dela tako kot vecina. To kaf se grem jaz je vse samo vecinsko obnasanje. Potem, ce kdo s kom na daljinca upravlja, to niso zenske, ampak prav jaz vas, da dobom kar mi pase. Zal mi je, deklica, ampak moje intelektualne sposobnosti so svetlobno leto od tvojim. Saj si ze slisala, zenske se palite na mozgane. 😉

seveda, ti si pa ovca prepuščen črednemu nagonu namest, da bi kaj spremenil in se nehal sam sebi smilit, je pa res, da smo že slišali, kako se s tabo upravlja kot z robotom na daljinec, vse ženska vpliva nate baje, zato le kaži s prstom na nas, me grde grde, kaj ti delamo joooj[/quote]
Predvidevam, da imas kaksne psihicne tezave, ker kar naprej ponavljas, da se jaz sebi smilim in podobne neumnosti. V bistvu je vsak tvoj stavek zase popolna neumnost. Credni nagon pomeni, da clovek dela tako kot vecina. To kaf se grem jaz je vse samo vecinsko obnasanje. Potem, ce kdo s kom na daljinca upravlja, to niso zenske, ampak prav jaz vas, da dobom kar mi pase. Zal mi je, deklica, ampak moje intelektualne sposobnosti so svetlobno leto od tvojim. Saj si ze slisala, zenske se palite na mozgane. ;)[/quote]

očitno še vedno nisi razumel. Odziv je primeren tvojim “intelektualnim” postom, torej se nekako človek odzove enako, ker kar naprej kvasiš iste neumnosti

[/quote]

Ja večina, večinsko obnašanje. Beri: čreda, nekako ti ne klikne… ne morem ti pomagat, če ne veš kaj je čredni nagon

[/quote][/quote]

Ja večina, večinsko obnašanje. Beri: čreda, nekako ti ne klikne… ne morem ti pomagat, če ne veš kaj je čredni nagon. In posledično si TI ovca, ja, prav bereš, zato pa je tako malo tistih, ki so sploh VREDNI zveze…

zanimivo bo, ko te bo spreletel kognitivni konflikt in boš ugotovil, da si na napačni strani mize, jaz dobro vem kaj si ti misliš, da smo mi ovce in ne obratno, sej je še čas, da boš ugotovil, bolje pozno kot nikoli.

LP

Nic ti ne ves kaj si jaz mislim. Le nadaljujes s polaganjem besed, sedaj pa ze misli v mojo glavo, ki jih notri nikoli ni bilo.

Zivi kot ti pase. Jaz to pocnem. Zivel sem kot vecina. Danes zivim kot redki. Vse to je splet okoliscin. Oboje je okay. Ti pa isci konflikte v svojem zivljenju, Cas bi bil, da moje pustis pri miru. 😉

Dater je lepo povedal…živi kot redki. Če bi bilo takšno življenje oh in sploh, bi se ga posluževalo več ljudi. Zato je fajn, da vemo, kako smo si različni in imamo tudi različna pričakovanja. Dater je pravzaprav zelo skromen:).

zdaj je vsaj enkrat za spremembo realno stanje povedal 😀

Se mi zdi, da bi inkvizicija v teh časih imela kar nekaj dela …

Edini sem, ki svojo situacijo poznam v celoti. Drugim je nimam namena razlagat. Tu veste le razne malenkosti. Ce bi vse, bi vas tak kap trefila…

Edini sem, ki svojo situacijo poznam v celoti. Drugim je nimam namena razlagat. Tu veste le razne malenkosti. Ce bi vse, bi vas tak kap trefila…[/quote]

Bistvo je v malenkostih:)). Pazi, da se ne razpočiš.

čas bi bil, da bi ti nehal bedarije pisat in ti posledično noben ne bi odgovarjal, če te vsi tako motimo vsepovsod te je polno pa je človek prebral tri teme na forumu, menjavaš pa imena kar že vrabci na strehi čivkajo

čas bi bil, da bi ti nehal bedarije pisat in ti posledično noben ne bi odgovarjal, če te vsi tako motimo vsepovsod te je polno pa je človek prebral tri teme na forumu, menjavaš pa imena kar že vrabci na strehi čivkajo[/quote]
Look who’s talking…

Mislim, folk, same tu je par res ena par taksnih, ki bi morali okrog hodit z nalepko “Warning: Low IQ”, lol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close