Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Edini sem, ki svojo situacijo poznam v celoti. Drugim je nimam namena razlagat. Tu veste le razne malenkosti. Ce bi vse, bi vas tak kap trefila…[/quote]

Bistvo je v malenkostih:)). Pazi, da se ne razpočiš.[/quote]
Zakaj bi se moral razpociti? Jaz svoje sanje uresnicujem. Tisti, ki ji ne, se pa razpocite, ce se vam da, lol.

Bistvo je v malenkostih:)). Pazi, da se ne razpočiš.[/quote]
Zakaj bi se moral razpociti? Jaz svoje sanje uresnicujem. Tisti, ki ji ne, se pa razpocite, ce se vam da, lol.[/quote]

Če pišeš, da bi nas vse kap trofnla, če bi tebe spoznali do obisti. Zato pravim, da pazi, da se ne razpočiš od samovšečnosti. Ti siizbral drugo pot, ker se prva ni izšla:))). Ful sanjaš…

Zakaj bi se moral razpociti? Jaz svoje sanje uresnicujem. Tisti, ki ji ne, se pa razpocite, ce se vam da, lol.[/quote]

Če pišeš, da bi nas vse kap trofnla, če bi tebe spoznali do obisti. Zato pravim, da pazi, da se ne razpočiš od samovšečnosti. Ti siizbral drugo pot, ker se prva ni izšla:))). Ful sanjaš…[/quote]
A ti mi bos tudi zacela razlagati moje zivljenje? Jaz nic ne sanjam. Jaz sanje enostavno zivim.

Če pišeš, da bi nas vse kap trofnla, če bi tebe spoznali do obisti. Zato pravim, da pazi, da se ne razpočiš od samovšečnosti. Ti siizbral drugo pot, ker se prva ni izšla:))). Ful sanjaš…[/quote]
A ti mi bos tudi zacela razlagati moje zivljenje? Jaz nic ne sanjam. Jaz sanje enostavno zivim.[/quote]

Vsak živi svoje sanje, se ti ne zdi? Ti si pa lepo povedal, kako si drugače živel v preteklosti in zaradi vrst razočaranj začel živeti drugačne sanje danes, ki so ti bolj blizu in uresničljive. Simpl.

A ti mi bos tudi zacela razlagati moje zivljenje? Jaz nic ne sanjam. Jaz sanje enostavno zivim.[/quote]

Vsak živi svoje sanje, se ti ne zdi? Ti si pa lepo povedal, kako si drugače živel v preteklosti in zaradi vrst razočaranj začel živeti drugačne sanje danes, ki so ti bolj blizu in uresničljive. Simpl.[/quote]
Vsak zivi svoje sanje… seveda, in potem pride svizec in zavije cokolado…

Raje nehaj sanjati. Spekulacije ti tako ne gredo. Da ne bos imela kaksnih nocnih mor, lol.

Vsak živi svoje sanje, se ti ne zdi? Ti si pa lepo povedal, kako si drugače živel v preteklosti in zaradi vrst razočaranj začel živeti drugačne sanje danes, ki so ti bolj blizu in uresničljive. Simpl.[/quote]

Raje nehaj sanjati. Spekulacije ti tako ne gredo. Da ne bos imela kaksnih nocnih mor, lol.[/quote]

Zdaj si demantiral samega sebe, tako mimogrede:)). Sanje so različne, zato drži, da živi vsak svoje. A ti slučajno živiš moje?:)) No go.

Raje nehaj sanjati. Spekulacije ti tako ne gredo. Da ne bos imela kaksnih nocnih mor, lol.[/quote]

mogoče bo to tvoj naslednji nickname Svizec

čas bi bil, da bi ti nehal bedarije pisat in ti posledično noben ne bi odgovarjal, če te vsi tako motimo vsepovsod te je polno pa je človek prebral tri teme na forumu, menjavaš pa imena kar že vrabci na strehi čivkajo[/quote]
Look who’s talking…

Mislim, folk, same tu je par res ena par taksnih, ki bi morali okrog hodit z nalepko “Warning: Low IQ”, lol.[/quote]

Dater, hvala, da si ti za razliko onih z nizkim IQ-jem napisal veliko raznolikih, pestrih in zanimivih člankov, kjer si nam obelodanil ves svoj bogat intelektualni potencial, široko razgledanost in izjemno domišljijo, a ne!? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zdaj si demantiral samega sebe, tako mimogrede:)). Sanje so različne, zato drži, da živi vsak svoje. A ti slučajno živiš moje?:)) No go.[/quote]
Čeprav ima vsak svoje sanje, še to ne pomeni, da vsak živi svoje sanje. Če bi, bi vsi bili zadovoljni in srečni in zemlja bi bila raj. 🙂

Zdaj si demantiral samega sebe, tako mimogrede:)). Sanje so različne, zato drži, da živi vsak svoje. A ti slučajno živiš moje?:)) No go.[/quote]
Čeprav ima vsak svoje sanje, še to ne pomeni, da vsak živi svoje sanje. Če bi, bi vsi bili zadovoljni in srečni in zemlja bi bila raj. :)[/quote]

Pravzaprav redkokateri živi svoje sanje. Če si postaviš sanje, ki so nerealne ,kako pa bi jih lahko živel! Jaz pravim, če le živiš za vsak dan, se vsak dan kaj novega naučiš, spoznaš, se družiš, pogovarjaš, širiš obzorje, plešeš, poješ, … Glavno je, da življenje živiš aktivno, ne pa da čakaš da ti drugi narišejo pot po kateri hodiš.

Ce bi v mojih “litanijah” podpiral predloge ljudi, ki so ti po razmisljanju blize, pa vec ne bi bile “litanije”, a ne? 🙂

Bodi kar si. Delaj na sebi. Sola. Kariera. In strpno cakaj leta in leta, da “srecas” eno “resno”, “zrelo”. Kako romanticno, a ne? Kako zanimivo, da ravno fantje, ki zivijo po vasih “navodilih”, potem vedno znova odpirajo teme, kjer izlivajo svojo frustracijo z zenskami, ki jih ne “smiglajo” 5%? In kaj jim recete? Fantje, niste dovolj potrpezljivi! To jim “svetujete”. Se par let dela na sebi pa bo! Haha… Kaj bo? Ja, ena “resna” predstavnica neznega spola, ki bojda prej sezori, utegne opaziti vaso “zrelost”. A res? Ali bo opazila bolj sluzbeni naziv, placo, stanovanje, avto? Obljube, da jo bo pazil in mazil, se ji prilagajal in ona njemu v vsej svoji zrelosti, seveda?

Pa to je idealen fant za punce. Z vidika punce, seveda. Prvoklasni lolek. Do 30. leta naj dela na sebi. Od 30. dalje pa za punco. In tisti, ki to NE svetuje, pise litanije. Mega, a ne? lol[/quote]

Kot prvo, ljudi, ki podobno razmišljajo (kot jaz), je tu presneto malo, tako da ne vem, v kateri koš me želiš vtakniti.
Kot drugo, moje življenje ne poteka po liniji šola-faks-služba-resna zveza-avto-hiša-dva otroka-gnjavaža do konca življenja, tako da z “idealom”, ki ga ti omenjaš, nimam dovolj izkušenj, da bi ga komurkoli “svetovala”, torej tovrstnih očitkov ni treba pisati pod moje poste.
Kot tretje, stari, čisto resno, eno in isto prežvekuješ iz posta v post, iz teme v temo. In, tako kot Spiderja, razumem tudi tebe, da z dobrimi nameni “svetuješ” ljudem, ampak kot vidiš, ne gre. Tako kot marsikateri tip ne razume, da bi moral začeti osvajati drugače, tako ti ne razumeš, da bi moral s svojimi “nasveti” nastopiti drugače, da bi sporočilo prišlo do naslovnika. Snov je lahko totalno zanimiva, ampak če je predavatelj ne zna podati učencem, ves trud izzveni. In ko se začneš ponavljati, postane to samo še pranje možganov. Temu se pa vsak sorazmerno zdrav človek upre.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Čeprav ima vsak svoje sanje, še to ne pomeni, da vsak živi svoje sanje. Če bi, bi vsi bili zadovoljni in srečni in zemlja bi bila raj. :)[/quote]

Aja, potem praviš, da jih večina samo sanja in v bistvu joče, ker ne živi svojih sanj. Zdaj…ali je z njimi nekaj narobe ali pa s sanjami, ki so si jih postavili.

Če živiš svoje sanje pomeni, da si končal z napredkom… ker je že vse idealno in ni več ničesar k čemer bi stremel…..

Torej kdorkoli izmed vas živi sanje, pomeni, da več ni preko tega nič njemu pomembnejšega in torej ne bo napredoval….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če živiš svoje sanje pomeni, da znaš sanjati in te sanje pretvarjati v resničnost. Saj najbrž ne misliš, da se ta krog lahko zaključi. To je proces. Pridejo nove in nove sanje. Napreduješ takrat, ko začneš udejanjati svoje sanje.

Ja, tako je. Porajajo se tudi nove in nove želje, potrebe, ki jih želimo khm zadovoljiti

Ni res, ker če ”živim” svoje sanje, sem vsemogočni bog, skratka vse kar si zaželim… torej ni ničesar višjega 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni res, ker če ”živim” svoje sanje, sem vsemogočni bog, skratka vse kar si zaželim… torej ni ničesar višjega :)[/quote]

To zate pomeni višek rasti? Nagibaš se k napuhu. Tvoje sanje so podobne sanjam 5-letnika, ki še ne vidi sveta v pravi podobi. Spravi se z bogom, morda te predčasno spusti v svoje kraljestvo:)).

Glede sanj… in zivljenja le teh.

Ko sem napolnil 30-let, sem zacel ziveti bolje, kot sem si kot student mislil, da je moj realni domet, pred penzijo, lol. Sedanje zivljenje pa v bistvu presega moje sanje. To, da obstajajo razne stvari, ki si jih ne morem privosciti, in da obstaja se pa se ljudi, ki zivijo bolje in imajo vec tega ali onega od mene me niti malo ne obremenjuje. Jaz imam vsega dovolj. Bi imel se vec vsega, ampak po tem ne hrepenim. Sem pomirjem sam s sabo.

Ce bi v mojih “litanijah” podpiral predloge ljudi, ki so ti po razmisljanju blize, pa vec ne bi bile “litanije”, a ne? 🙂

Bodi kar si. Delaj na sebi. Sola. Kariera. In strpno cakaj leta in leta, da “srecas” eno “resno”, “zrelo”. Kako romanticno, a ne? Kako zanimivo, da ravno fantje, ki zivijo po vasih “navodilih”, potem vedno znova odpirajo teme, kjer izlivajo svojo frustracijo z zenskami, ki jih ne “smiglajo” 5%? In kaj jim recete? Fantje, niste dovolj potrpezljivi! To jim “svetujete”. Se par let dela na sebi pa bo! Haha… Kaj bo? Ja, ena “resna” predstavnica neznega spola, ki bojda prej sezori, utegne opaziti vaso “zrelost”. A res? Ali bo opazila bolj sluzbeni naziv, placo, stanovanje, avto? Obljube, da jo bo pazil in mazil, se ji prilagajal in ona njemu v vsej svoji zrelosti, seveda?

Pa to je idealen fant za punce. Z vidika punce, seveda. Prvoklasni lolek. Do 30. leta naj dela na sebi. Od 30. dalje pa za punco. In tisti, ki to NE svetuje, pise litanije. Mega, a ne? lol[/quote]

Kot prvo, ljudi, ki podobno razmišljajo (kot jaz), je tu presneto malo, tako da ne vem, v kateri koš me želiš vtakniti.
Kot drugo, moje življenje ne poteka po liniji šola-faks-služba-resna zveza-avto-hiša-dva otroka-gnjavaža do konca življenja, tako da z “idealom”, ki ga ti omenjaš, nimam dovolj izkušenj, da bi ga komurkoli “svetovala”, torej tovrstnih očitkov ni treba pisati pod moje poste.
Kot tretje, stari, čisto resno, eno in isto prežvekuješ iz posta v post, iz teme v temo. In, tako kot Spiderja, razumem tudi tebe, da z dobrimi nameni “svetuješ” ljudem, ampak kot vidiš, ne gre. Tako kot marsikateri tip ne razume, da bi moral začeti osvajati drugače, tako ti ne razumeš, da bi moral s svojimi “nasveti” nastopiti drugače, da bi sporočilo prišlo do naslovnika. Snov je lahko totalno zanimiva, ampak če je predavatelj ne zna podati učencem, ves trud izzveni. In ko se začneš ponavljati, postane to samo še pranje možganov. Temu se pa vsak sorazmerno zdrav človek upre.[/quote]
Toliko glede tega, da je problem v “pristopu”.
Why do people persist in believing things that just aren’t true

Ni res, ker če ”živim” svoje sanje, sem vsemogočni bog, skratka vse kar si zaželim… torej ni ničesar višjega :)[/quote]

To zate pomeni višek rasti? Nagibaš se k napuhu. Tvoje sanje so podobne sanjam 5-letnika, ki še ne vidi sveta v pravi podobi. Spravi se z bogom, morda te predčasno spusti v svoje kraljestvo:)).[/quote]

Če je za tebe to apuh ne pomeni da je za vsakega… kako si rekla sanje ima vsak drugačne torej zakaj sodiš moje sanje…. nič manj niso vredne kot tvoje lastne…. so samo drugačne…

bistvo si pa spregledala, da so moej sanje končne ker več ne more bit 🙂

Torej če bi živel svoje sanje, ni več napredka, je še samo uživancija 😉

Odvisno ali so te sanje nočna mora ali pa nekaj, v čemer bi lahko vztrajal. Če živiš svoje (lepe) sanje, lahko še vedno stremiš k temu, da jih ohraniš. To je tudi napredek. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni čudno, da te ima Matkič za boga, če si pa presegel svoje sanje. Verjetno tudi njegove. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To zate pomeni višek rasti? Nagibaš se k napuhu. Tvoje sanje so podobne sanjam 5-letnika, ki še ne vidi sveta v pravi podobi. Spravi se z bogom, morda te predčasno spusti v svoje kraljestvo:)).[/quote]

Če je za tebe to apuh ne pomeni da je za vsakega… kako si rekla sanje ima vsak drugačne torej zakaj sodiš moje sanje…. nič manj niso vredne kot tvoje lastne…. so samo drugačne…

bistvo si pa spregledala, da so moej sanje končne ker več ne more bit 🙂

Torej če bi živel svoje sanje, ni več napredka, je še samo uživancija ;)[/quote]

Saj ne spodbijam ničesar. Samo želim ti, da bi imel dosegljive sanje. Tako boš pa vedno oziral po oblakih in hrepenel po nečem končnem:). A ti slučajno čakaš smrt?:)))

Ni čudno, da te ima Matkič za boga, če si pa presegel svoje sanje. Verjetno tudi njegove. :))[/quote]
Še vedno je na boljšem, kot ti, ki jih sploh nimaš.

Ni čudno, da te ima Matkič za boga, če si pa presegel svoje sanje. Verjetno tudi njegove. :))[/quote]
Še vedno je na boljšem, kot ti, ki jih sploh nimaš.[/quote]
Lahko bi mi kaj svetoval, npr. kje se dobijo, če jih nimaš. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close