Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Ni treba, da jočejo in se smilijo sebi. Lahko samo delajo na tem in se trudijo, da bi enkrat živeli svoje sanje.
Seveda je prav tako pomembno kakšne sanje ima kdo. Ali so to skromne ali pa nerealne…Nerealne si postavljajo tisti, ki so nagnjeni k malodušju ali depresiji, da s temi nerealnimi sanjami ohranjajo svoje depresivno stanje.
Lahko pa imaš skromne sanje in potem v življenju dosežeš več, kot si pričakoval od sebe. Kot pravi Dater, da živi več kot svoje sanje. 🙂

Ni treba, da jočejo in se smilijo sebi. Lahko samo delajo na tem in se trudijo, da bi enkrat živeli svoje sanje.
Seveda je prav tako pomembno kakšne sanje ima kdo. Ali so to skromne ali pa nerealne…Nerealne si postavljajo tisti, ki so nagnjeni k malodušju ali depresiji, da s temi nerealnimi sanjami ohranjajo svoje depresivno stanje.
Lahko pa imaš skromne sanje in potem v življenju dosežeš več, kot si pričakoval od sebe. Kot pravi Dater, da živi več kot svoje sanje. :)[/quote]

Tako je Robi:). Nerealno je razmišljati o zadetku na loteriji:)).
In kako si ti daleč s svojimi sanjami…jih živiš ali bolj utapljaš?:))

Ne vidim zakaj bi razmišljanje o zadetku na Lotu bilo nerealno. Pod pogojem da kupiš listek seveda.
Je pa nesmiselno vse življenjske upe polagati na to, ker je verjetnost mala. Ni pa nerealno…

Ker je praktično nemogoče, da zadaneš. In če je to temelj za vse tvoje nadaljne delovanje v lajfu, si že v kali zatrl vse druge možnosti.

Daj si preberi kaj sem napisal, morda 2x, da ti bo lažje razumljivo ali pa vprašaj kakšno sodelavko…

Ti zagovarjaš, da je realno. Zame to ni realna opcija, lahko pa se greš to igro in si presenečen, če postane realna. Zame so smiselni otipljivi in uresničljivi cilji, na katere imam vpliv. O tem sem govorila, ker vse preveč ljudi verjame, da je nekaj realno in se fokusira na to, namesto da bi se ukvarjali s pomembnejšimi stvarmi (ni treba, da polagajo svoje življenjske upe…zadostuje, da upajo oz. zaupajo nerealnemu cilju).

Ja smiselni in otipljivi cilji so fajn. Ampak za to ni treba sanjat ni potrebna domišlija. To je zgolj ena sama dolgočasna realnost. Rad imam sanje, rad bi živel nekje ob morju in na terasi uz bevandu štel valove. To so sanje. Vem da jih bom težko uresničil, vendar zarad tega še ne padam v depresijo. Pač delam na tem. Bo, če bo. Če pač ne, sem pa vsaj imel sanje. In za sanje je vredno živeti!

Tvoj problem, če imaš nerealne cilje oz. niso dovolj goreči, da bi se morda odpovedal čemu drugemu, da prideš do svojih sanj. Realnost ni dolgočasna, če se zaveš, da si sam tisti, ki ustvarjaš svojo prihodnost. No, lahko pa rečeš, da si odvisen od države, svojih staršev…kogarkoli že, ki te omejuje in smo spet tam, da so drugi krivi. Ti kr sanjaj ponoči.

Ti si pa tako umsko omejena da bog pomagaj… in ponavljaš se kot lajdra ups lajna

Ti si pa tako odprt v svoji brezmejnosti, da si ostal brez jajc.

Tolk jih imam, da če ti jih zatlačim v usta ne boš žvižgala … 🙂

HAHAHAHA

Destroyed in secs.

HAHAHAHA

Destroyed in secs.[/quote]

Zadnje čase se preveč smejiš tam, kjer sploh ni smešno.

U mad ? 😀

Lahko pa imaš skromne sanje in potem v življenju dosežeš več, kot si pričakoval od sebe. Kot pravi Dater, da živi več kot svoje sanje. :)[/quote]

Tako je Robi:). Nerealno je razmišljati o zadetku na loteriji:)).
[/quote]
Ja, nerealno je svoje sanje graditi na loterijski sreči, ker obstaja ogromna verjetnost, da boš celo življenje doživljal le razočaranja.
Zato je bolje postavljati realne cilje, da si ob realizaciji zadovoljen, ker si nekaj dosegel in imaš občutek, da živiš svoje sanje, oziroma svoje življenje.

Tu nekje. 🙂 Malo živim, malo utapljam. 🙂

Realnost je taka, da te naslednjič ko kgoa srečaš ne boš več živa…. ker te bo ubil… ker je psihopat….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mimogrede, ker vidim, da ste zaceli z loto zadetki, ipd. Sanje niso nujno povezane (le) z materijalnim vidikom zivljenja. Moje sanjsko zivljenje je dolocenih aspektih precej bolj skromno od zivljenja, ki sem ga pred tem dosegel/zivel. Ni vse v standardu…

Dalec od tega, da bi to sanjal ali pocel, ampak ne razumem kaj je v “ziveti ob morju in … steti valove”. Kot prvo morja je marsikje. Za ziveti ob morju ni treba imeti milijone. Itd. Itd. Hudic je ce nocel le to, ampak insistiras pri tem + luksuz na vseh drugih podrocjih.

Dalec od tega, da bi to sanjal ali pocel, ampak ne razumem kaj je v “ziveti ob morju in … steti valove”. Kot prvo morja je marsikje. Za ziveti ob morju ni treba imeti milijone. Itd. Itd. Hudic je ce nocel le to, ampak insistiras pri tem + luksuz na vseh drugih podrocjih.[/quote]

Nekatere sanje niso namenjene, da se jih uresniči, sicer bi izgubile svoj čar.

Kot prvo, ljudi, ki podobno razmišljajo (kot jaz), je tu presneto malo, tako da ne vem, v kateri koš me želiš vtakniti.
Kot drugo, moje življenje ne poteka po liniji šola-faks-služba-resna zveza-avto-hiša-dva otroka-gnjavaža do konca življenja, tako da z “idealom”, ki ga ti omenjaš, nimam dovolj izkušenj, da bi ga komurkoli “svetovala”, torej tovrstnih očitkov ni treba pisati pod moje poste.
Kot tretje, stari, čisto resno, eno in isto prežvekuješ iz posta v post, iz teme v temo. In, tako kot Spiderja, razumem tudi tebe, da z dobrimi nameni “svetuješ” ljudem, ampak kot vidiš, ne gre. Tako kot marsikateri tip ne razume, da bi moral začeti osvajati drugače, tako ti ne razumeš, da bi moral s svojimi “nasveti” nastopiti drugače, da bi sporočilo prišlo do naslovnika. Snov je lahko totalno zanimiva, ampak če je predavatelj ne zna podati učencem, ves trud izzveni. In ko se začneš ponavljati, postane to samo še pranje možganov. Temu se pa vsak sorazmerno zdrav človek upre.[/quote]
Toliko glede tega, da je problem v “pristopu”.
Why do people persist in believing things that just aren’t true[/quote]

Mislim, meni je sicer precej vseeno, samo vidim, da ni rezultata, da tvoj način ne pali. Čudim se samo temu, da se ti da, pri tej količini nagovorjenih in pri količini trme, ki jo premorejo. Kogar je tvoje sporočilo doseglo, ga je, ostalim ga lahko ponavljaš v nedogled, pa ne bo nič drugače.
Ampak ja, očitno ti je všeč. Še Sizif bi bil ponosen nate. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Seveda ni nujno, je pa močno zaželjeno, a ne:). Razen, če živiš od vode in zraka ter si tako močno poduhovljen (to je samo hec), da si ves čas v katarzi.

Dalec od tega, da bi to sanjal ali pocel, ampak ne razumem kaj je v “ziveti ob morju in … steti valove”. Kot prvo morja je marsikje. Za ziveti ob morju ni treba imeti milijone. Itd. Itd. Hudic je ce nocel le to, ampak insistiras pri tem + luksuz na vseh drugih podrocjih.[/quote]
Morje je marsikje, res je. Vendar ni vsako morje enako in ni vsaka dežela enaka. Najbrž bi na Grenlandiji čist kamot živel ob morju zeeeelo poceni. Ampak si spregledal eno malenkost. Bevanda je samo ob enem morju… drugje je vino z vodo. In od zraka se ne da živet, tudi parcelo je treba plačat, pa najbrž kakšno kolibo, prispevek.. torej je potrebno imeti nek dohodek …..

Morje je marsikje, res je. Vendar ni vsako morje enako in ni vsaka dežela enaka. Najbrž bi na Grenlandiji čist kamot živel ob morju zeeeelo poceni. Ampak si spregledal eno malenkost. Bevanda je samo ob enem morju… drugje je vino z vodo. In od zraka se ne da živet, tudi parcelo je treba plačat, pa najbrž kakšno kolibo, prispevek.. torej je potrebno imeti nek dohodek …..[/quote]
Razumem. Hotel sem le reci, da so marsikatere sanje lazje dosegljive kot se morda zdi. Ce ne pre v penziji. Zahtevajo pa tudi kaksno zrtev. 🙂

Morje je marsikje, res je. Vendar ni vsako morje enako in ni vsaka dežela enaka. Najbrž bi na Grenlandiji čist kamot živel ob morju zeeeelo poceni. Ampak si spregledal eno malenkost. Bevanda je samo ob enem morju… drugje je vino z vodo. In od zraka se ne da živet, tudi parcelo je treba plačat, pa najbrž kakšno kolibo, prispevek.. torej je potrebno imeti nek dohodek …..[/quote]
Razumem. Hotel sem le reci, da so marsikatere sanje lazje dosegljive kot se morda zdi. Ce ne pre v penziji. Sploh ce se kaj zrtvuje. 🙂

Razumem. Hotel sem le reci, da so marsikatere sanje lazje dosegljive kot se morda zdi. Ce ne pre v penziji. Sploh ce se kaj zrtvuje. :)[/quote]
Se strinjam. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close