Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Morje je marsikje, res je. Vendar ni vsako morje enako in ni vsaka dežela enaka. Najbrž bi na Grenlandiji čist kamot živel ob morju zeeeelo poceni. Ampak si spregledal eno malenkost. Bevanda je samo ob enem morju… drugje je vino z vodo. In od zraka se ne da živet, tudi parcelo je treba plačat, pa najbrž kakšno kolibo, prispevek.. torej je potrebno imeti nek dohodek …..[/quote]
Razumem. Hotel sem le reci, da so marsikatere sanje lazje dosegljive kot se morda zdi. Ce ne pre v penziji. Zahtevajo pa tudi kaksno zrtev. :)[/quote]
Treba bo zapecat eno Dalmatinko, ki ima bajto u prvom redu do mora z enimi 5imi apartmaji, za začetek. No od tu naprej pa ni več problem 🙂

Razumem. Hotel sem le reci, da so marsikatere sanje lazje dosegljive kot se morda zdi. Ce ne pre v penziji. Zahtevajo pa tudi kaksno zrtev. :)[/quote]
Treba bo zapecat eno Dalmatinko, ki ima bajto u prvom redu do mora z enimi 5imi apartmaji, za začetek. No od tu naprej pa ni več problem :)[/quote]

No to pa je mala malca za Daterja.

Treba bo zapecat eno Dalmatinko, ki ima bajto u prvom redu do mora z enimi 5imi apartmaji, za začetek. No od tu naprej pa ni več problem :)[/quote]

No to pa je mala malca za Daterja.[/quote]
Pismo 🙂

Ja, tudi taksni galebi obstajajo, lol. Samo eno je zapecat, drugo pa s taksno potem skupaj ostat… 😉

Zakaj pa?
Lahko da ima v vsakem od teh apartmajev dugo prijateljico, ki potrebujejo nego. To pa bi šlo skozi;o

Zakaj pa?
Lahko da ima v vsakem od teh apartmajev dugo prijateljico, ki potrebujejo nego. To pa bi šlo skozi;o[/quote]
No ja, človeška bistrost res ne pozna meja 🙂

no Dater kaj pa je zdaj to? Pa saj ti ne iščeš veze ampak avanture. Ali pa pri dalmatinkah delaš izjemo?

[sub][/sub]

no Dater kaj pa je zdaj to? Pa saj ti ne iščeš veze ampak avanture. Ali pa pri dalmatinkah delaš izjemo?[/quote]
Mogoče dalmatinke hočejo kvaliteto, ne pa kvantitete. 🙂

no Dater kaj pa je zdaj to? Pa saj ti ne iščeš veze ampak avanture. Ali pa pri dalmatinkah delaš izjemo?[/quote]
Mogoče dalmatinke hočejo kvaliteto, ne pa kvantitete. :)[/quote]
To nisem jaz rekla. To je reke Robi

Podnaslov bi bil, “ce ti jo potem uspe prenasati”. 🙂

Jaz bi se npr. lahko prismolil ze k lepemu stevilu zensk. Pa me tovrstna komoditeta (ne nujno sanjska) ne pritegne dovolj, da bi spregledal, da jih je (bilo) tezko prenasati. Nekdo, ki je bolj motiviran, utegni biti bolj prilagodljiv, lol.

Jaz bi se npr. lahko prismolil ze k lepemu stevilu zensk. Pa me tovrstna komoditeta (ne nujno sanjska) ne pritegne dovolj, da bi spregledal, da jih je (bilo) tezko prenasati. Nekdo, ki je bolj motiviran, utegni biti bolj prilagodljiv, lol.[/quote]
Hočeš rečt, da te ne motivirajo dovolj? Mogoče pa ti njih ne, da bi one potem tebe. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi se npr. lahko prismolil ze k lepemu stevilu zensk. Pa me tovrstna komoditeta (ne nujno sanjska) ne pritegne dovolj, da bi spregledal, da jih je (bilo) tezko prenasati. Nekdo, ki je bolj motiviran, utegni biti bolj prilagodljiv, lol.[/quote]

Dater v prejšni vezi pa je moglo biti nekaj strašno narobe, da si sedaj tako nastrojen do daljših vez. Že skoraj kot fobija.

Dater v prejšni vezi pa je moglo biti nekaj strašno narobe, da si sedaj tako nastrojen do daljših vez. Že skoraj kot fobija.[/quote]
Kaj pa, če je dal skozi cel kup podobnih zvez, ki se niso obnesle na dolgi rok ?

Daj pomagaj mu no, saj znaš.

Dater v prejšni vezi pa je moglo biti nekaj strašno narobe, da si sedaj tako nastrojen do daljših vez. Že skoraj kot fobija.[/quote]
Kaj pa, če je dal skozi cel kup podobnih zvez, ki se niso obnesle na dolgi rok ?

Daj pomagaj mu no, saj znaš.[/quote]

Sorry nisem bog!

Pa sj je čist preprosto…bod mal več tega kar ženske hočejo pa bo.

Z drugimi besedami – neskončno se prilagajaj njihovim potrebam. Pa upam, da ti rata ane ol

Jah usak se mora mal prilagodit mi tipi ko smo mladi in hočemo dobit za seksat ženske pa ko so starejše in hočejo commitment.
Vsak se mora prilagajat eni prej drugi kasnej.

Tako nekako, ja. Samo rabijo cas da postekajo. To pa se ne zgodi cez noc. Do ‘aha’ trenutka pa se le cudijo, ko jim jo tip, namesto da bi se prilagodil, ucvre.

V bistvu je precej razlogov, da ne pride do committed relationship-a. In vsaka situacija je razlicna.

Mislim, bodimo odkriti.
Tip, ki se po par letih suse koncno znajde v situaciji, da bi z eno nekaj lahko imel, ne bo niti razmisljal o “neresni” zvezi. Potrudil se bo. Prilagodil se bo. In z veseljem. Vse za “resno” zvezo. In bog daj, da cim dlje traja. Tudi jaz se bi v taksni situaciji. Saj nisem neumen.
Nekdo drug, ki ne strada zensk, seksa, karkoli ze isce, bo ze dosti bolj zadrzan preden se bo spustil v vezo z eno samo.

Pa saj ni situacija nic drugacna pri nekomu, ki isce sluzbo.
Bolj, ko si desperate, manj bos kriticen do sluzbe, ki se ti nenadoma ponuja. In slabse pogoje bos pripravljen sprejeti.

Kdor ze lep cas kruha strada, pri ponujenem zrezku tudi ne bo picajzlal. Medtem, ko bo dobro hranjen dosti vecji picejzelj.

Svoj cas se je ena punca na forumu razpisala o tem, da se ne zeli spustiti v vezo s tipom, ki zasluzi manj od nje, ker bi to pomenilo padec njenega zivljenskega standarda. Seveda, tudi ce ostanemo le pri financah, placa oz. dohodek ni vse. Lahko, da tip zivi v velikem podedovanem stanovanju. Kar zna racunico spremeniti. Ampak poenostavljeno gledano, ima punca z materijalne plati kar prav.
Ce en zivi €500/osebo lifestyle, drugi pa €1500/osebo lifestyle, bo njun skupni lifestyle €1000/osebo. Mislim, da razprava, komu to bolj ustreza, ni potrebna. Ce vse ostalo seveda zanemarimo.
Taksno razmisljanje je sicer bolj domena zensk. Ce menijo da imas (pre)malo te ne bodo hotele za nic “resnega”. Ce menijo, da imas vec, bodo pricakovale, da si po bratsko “delita”. Moski, ki o tem na glas spregovori, pa je seveda sebicni prases, lol.

Zivljenje me je prepricalo, da je v zahodni civilizaciji vezan moski jebena stranka. Vezano zensko, ki je v nekem trenutku PREPRICANA, da lahko DRUGJE DOBI VEC, sistem motivira, da drugam tudi gre. Magari na svoje. Da ne bo pomote. Ne gre le za denar. Gre tudi za custveno podporo, “razumevanje”, ujemanje ciljev, v spolnosti in se marsikaj je lahko povod za ta korak. Sploh ni nujno, da je v trenutni vezi slabo. Dovolj je prepricanje, da bo drugod dovolj bolje.

Bil sem v situaciji, ko se mi je vezana punca “nastavljala”. Ne bi podrobnosti. Prijateljica od punce mojega dobrega prijatelja. Huda macka. Se kako bi jo. Ampak, ker sem slisal, da je vezana, nisem nic poskusal. Sploh v druzbi, ki jo pozna. Enkrat pa jo le malo povprasam. Malo smo ze spili. In mi zaupa, da se v vezi ne pocuti sigurna, da… In mi je kapnilo. V meni je videla boljsega kandidata. In samo prepricati bi jo moral, da sem SAFE BET in bi presedlala, lol. Zal poznam kar nekaj taksnih primerov, kjer je punca presedlala.

Človek mora znati preživeti tudi le ob kruhu, da lahko potem ceni zrezek, ko ga ima na mizi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Obstaja pa še ena pot. Da oba ohranita svoj X€/osebo lifestyle, tudi ko sta skupaj. Ne vidim nobenih ovir, če jima je že prej tako ustrezalo. Drugo pa je, ko nekdo išče izgovore, ker si ne upa ali pa se ne znajde.

Obstaja pa še ena pot. Da oba ohranita svoj X€/osebo lifestyle, tudi ko sta skupaj. Ne vidim nobenih ovir, če jima je že prej tako ustrezalo. Drugo pa je, ko nekdo išče izgovore, ker si ne upa ali pa se ne znajde.[/quote]

Tole pa je sprenevedanje. Kako to funkcionira, razloži mi v praksi? En gre za 2 tedna v Grčijo na morje, en pa ostane doma, ker nima za morje?

Imam občutek, da nekaj nabijaš na pamet.

Obstaja pa še ena pot. Da oba ohranita svoj X€/osebo lifestyle, tudi ko sta skupaj. Ne vidim nobenih ovir, če jima je že prej tako ustrezalo. Drugo pa je, ko nekdo išče izgovore, ker si ne upa ali pa se ne znajde.[/quote]
Čeprav ne vidim nekega smisla v taki zvezi, kjer oba ostajata vsak na svojem bregu, kljub temu, da sta kao na isti strani. Mogoče bi komu ustrezalo, meni je samoumevno, da se deli in to ne le takrat, ko sam nimam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close