kako dobiti punco
A je sramežljiv neroden tip to, kar je, al je tak zaradi napačnih predstav v svoji glavi?
Vsi smo bili že kdaj nerodni in izpadli bedasti, to je čist naravno. Bodi to kar si, pomeni, da odkriješ svoje talente, ki povečini spijo, da tvegamo, čeprav nas je strah, da bomo pogrnili, da se upamo izražat tako kot čutimo.
To, da je nekdo sramežljiv pomeni samo to, da si nekdo nečesa ne upa, ne pa da je luzer v svoji osnovi in totalni bednik.
Nasvet “bodi kar si” je sam po sebi lahko zelo zavajajoč, po drugi strani pa ne pove ničesar. V glavnem, bolj slab nasvet za nekega zmedena človeka, mišljen pa dobronamerno.
Če je preveč sramežljiv, potem tudi izkušen ne more bit kaj preveč. V tem primeru ima napačna prepričanja, kaj je res in kaj ni. Tako da ja, je luzer v tem pogledu. Zvezo vidi, kot nekaj najlepšega, o minusih pa še razmišlja ne, ker se mu še sanja ne kaj vse ga čaka. Ne ve koliko enega garanja in prilagajanja je potrebno, da se zveza obnese na dolgi rok. Koliko drame bo, koliko njenih izpadov bo potrebno dat skozi, se prepirat zaradi “problemov”, ji nudit podporo, kot majhnemu otroku itd
Kako boš sramežljiv v nečem kar ownaš, kar si dal že neštetokrat skozi ? To je nemogoče.
Neizkušena ženska bo še vedno raje izbrala izkušenega jebača, kot pa da ima ob sebi nekoga, ki je podoben njej. Ona potrebuje leaderja, nekoga, ki ve kaj počne, ki jo bo vodil, učil kako se stvarem streže. Je pač mati narava poskrbela za to, survival of the fittest. Pa so lahko totalni idioti, nima veze. Dokler se obnaša samozavestno in verjame v to kar počne, tak bo vedno imel rezultate. Zdaj a je material za resno zvezo, ali za one night stand pa tudi ni važno. Važno je, da ga bo umočil. Beta samec bo pa še vedno samo opazovalec/občudovalec, ki si bo želel bit na mestu nekoga drugega.
Mare, zgornja izjava je zavajajoča samo za tiste, ki iščejo bližnjice do uspeha.
Če sem jaz strahopetna in ne naredim nekaj, kar si sicer želim, NISEM TO, KAR SEM. Če bi bila to, kar sem, bi stopila čez strah, sledila srcu in željam in to naredila ne glede na posledice.
Strah ni nekaj, s čimer se rodimo, ni del naše osebnosti, ampak ga pridobimo kasneje skozi vzgojo in izkušnje, zatorej ne more bit nekaj, kar SMO oziroma NISMO. Jaz =/= strah, jaz = bistvo.
Ali strah obvladuje tebe ali ti njega. Vmesne poti ni.
Se strinjam. Zato pa pravim, da “zmeden” človek lahko tak nasvet razume povsem narobe, če ni dodatno pojasnjen. On misli, da mora ostat in vztrajat pri tem, kar je počel do sedaj in ničesar spreminjat.
Izkušnje so del nas, te zaznamujejo naše življenje. Strah pa kolerira z izkušnjami. Brez izkušenj ne bi bili to kar smo danes. Tisti, ki so brez njih oz. jih imajo bolj malo so pa luzerji.
Lp
Enostavno Bog
Na istem je tudi t.i. alfa, ki si vedno želi novih žensk, ponavadi tistih, ki jih ne more imeti.
Ja, SVOJIM željam.
Tukaj v glavnem obstajata dve “šoli”. Ena zagovarja resno zvezo in prilagajanje ženski po tej strani, druga zagovarja, kako biti “jebach”.
V bistvu pa sta tidve šoli obe dve plati iste medalje.
Jaz trdim, da je marsikateri tip v bistvu praktično skoraj aseksualen in mu do bab v bistvu ni. Zdaj, v tej družbi to odkrito reči, pa je seveda problem.
Ker takemu tipi z ene strani polnijo glavo vezani tipi in ženske, z druge strani pa “kvazi jebachi” s svojimi lovskimi štorijami. Kot da je obsesija z ženskami nekaj, kar bi vsak tip moral imeti v sebi.
Na istem je tudi t.i. alfa, ki si vedno želi novih žensk, ponavadi tistih, ki jih ne more imeti.[/quote]
No vidiš, ravno zaradi tega se mi ne da več ukvarjat s tabo. Najprej si preberi definicijo Alpha moškega, potem bova pa nadaljevala naprej.
Po tej teoriji smo vsi luzerji, saj je področij, na katerih še nimamo nobenih izkušenj, ogromno.
Pravih alf je mogoče 1%, tisti tolk seksajo, da sploh nimajo časa na netu bit. Vi, ki se po netu bahate, ste bolj wannabeji.
Kot, da sem kdaj napisal, da sem alfa lol
Aha, bi pa rad bil. Sej, taki tipi ste na najslabšem..
Am, ne, ne bi rad bil. Pa hvala za skrb.
Ja, SVOJIM željam.
Tukaj v glavnem obstajata dve “šoli”. Ena zagovarja resno zvezo in prilagajanje ženski po tej strani, druga zagovarja, kako biti “jebach”.
Jaz trdim, da je marsikateri tip v bistvu praktično skoraj aseksualen in mu do bab v bistvu ni. Zdaj, v tej družbi to odkrito reči, pa je seveda problem.
Ker takemu tipi z ene strani polnijo glavo vezani tipi in ženske, z druge strani pa “kvazi jebachi” s svojimi lovskimi štorijami. Kot da je obsesija z ženskami nekaj, kar bi vsak tip moral imeti v sebi.[/quote]
Naceloma nimam nic proti ljudem, ki so naravno postali aseksualni. Ker jih seks (vec) ne zanima, se za zenskami se ozreti ne rabijo, lol. Certain Sheldon comes to mind. 🙂
Razumem tudi tiste, ki niso ravno aseksualni, pa se iz raznih razlogov raje samozadovoljujejo, Pac, se jim (vec) ne da toliko truditi okoli zensk.
Ostali pa se moramo tako ali drugace angazirati, da od zensk dobimo karkoli ze zelimo. In to ne glede na nasa leta, Sicer pa to velja tudi za zenske.
Vsak bo sam pri sebi naredil racnico kaj in kako. 🙂
Dragi fant če hodiš v srednje v šolo imajo gotovo kakšno lustno dekle ki ti je v seč .
Vendar rekel si mi da si imel že dve punci ki ste steboj hodile v šolo .
Najbolje da uprašaš kakšno dekle če se ji v seč.
Če ti bo dekle odgovorila da si ji v seč .
Potem jo povabi na zmenek ali na pogovor .
Tipu, ki je po naturi jebach, se ni treba trudit skoraj nič. Pa dobi.
Ostali pa fejkajo, glumijo, se delajo nekaj, akr niso, ga oponašajo, pa še evdno so sami slabi trpeči približki.
Tipu, ki je po naturi jebach, se ni treba trudit skoraj nič. Pa dobi.
Ostali pa fejkajo, glumijo, se delajo nekaj, akr niso, ga oponašajo, pa še evdno so sami slabi trpeči približki.[/quote]
Trud je relativna stvar. Kaj vse jagerji (na zivali) ne pocno. Ob cudnih urah. V mrazu. Itd. Najbrz v tem na svoj nacin uzivajo. 🙂
Pa tudi lazje ko “dobis”, manj ko se ti je treba truditi, tezje se “znebis”. Tu pa ze o zenskah govorim. 🙂
Torej, karkoli ze smo, tezko je govoriti o tem, kar je najbolje. Vse pride s plusi in minusi.
Kljucno je pa tako naslednje…
Komu se zensk lusta, ce jih brez truda ne more dobiti, se bo treba pac potruditi. Ali pa prepricati, da niso vredne truda.
Ja, SVOJIM željam.
Ker takemu tipi z ene strani polnijo glavo vezani tipi in ženske, z druge strani pa “kvazi jebachi” s svojimi lovskimi štorijami. Kot da je obsesija z ženskami nekaj, kar bi vsak tip moral imeti v sebi.[/quote]
Ja maš prav da načeloma obstajata 2 izraziti smeri (šoli) razmišljanja ki prevladujeta….. ampak bistveno je ozadje, da ločiš kaj je kdo dejansko!
Najhujši primeri med moškimi so tisti ki promovirajo resno zvezo tako močno, da že skorajda dajejo vtis kot da to počnejo iz razlogov, da sami niso mogli postat ”šarmerji”, ”jebači” ipd. in hočejo (da bi se bolje počutli) vse generacije za sabo poslat po tej poti, da se lahko potem ”hvalijo” kako so oni uspešni ker se ”prilagajajo”
Takoj za njimi pa so primeri moških, ki želijo resno zvezo, pa je ne upajo poskusit, ker jih je strah družbenega odziva oz posmehovanja pravih in manj pravih moških v gostilnah in drugje, kjer vlada prepričanje, da morš ”vsako” podret če ne je nekaj narobe s tabo…..
To sta 2 skupini moških ki v notranjosti najbolj nastradajo (psihično) čeravno je drugih BISTVENO manj kot prvih……
Kriva za ta dva ekstrema pa je družba ki dela zvezo pro žensko (prilagajanje ženski v 90%) in znotraj nje moška ”klika” ki ”obsodi” vsako spuščeno priložnost za seks z moške strani kot strahopetno/softič varianto….
Vse skupaj pa se začne v moškem spolnem nagonu ki pa itak vidno usiha, ker poznam že kakega ki je odkrito priznal, da se mu več ne ljubi doma seksat, pa še ni niti blizu 2. polovici življenja….
Kot da je stremljenej za vedno novimi ženskami, ki jih imaš namen poseksati, kaj drugega, kot samo malo drugačna oblika copatarstva.
Kaj ti ni jasno. Resnično svoboden moški seksa le, če brez truda kaj dobi. Vsak trud v tej smeri je copatarstvo.
To enostavno ne more bit res……
Daj mi povej, a poješ tudi samo tisto kar ti samo prileti v zaprta usta že prežvečeno ali daš od sebe neki trud da zaslužiš denar ali pridelaš hrano ki jo potem poješ?
To enostavno ne more bit res……
Daj mi povej, a poješ tudi samo tisto kar ti samo prileti v zaprta usta že prežvečeno ali daš od sebe neki trud da zaslužiš denar ali pridelaš hrano ki jo potem poješ?[/quote]
Enako lahko tudi copatar zagovarja svoja dejanja. Torej ne obstajajo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.