kako dobiti punco
To enostavno ne more bit res……
Daj mi povej, a poješ tudi samo tisto kar ti samo prileti v zaprta usta že prežvečeno ali daš od sebe neki trud da zaslužiš denar ali pridelaš hrano ki jo potem poješ?[/quote]
Enako lahko tudi copatar zagovarja svoja dejanja. Torej ne obstajajo. :)[/quote]
Kaj?
Copatar ne more efektivno zagovarjat svojih dejanj, že zato ker se prilagaja kontra sorazmerno za seks
Ali po domače copatar se prilagaja ”skoz” za par uric…. ”jebač” se prilagaja par uric za par uric 🙂
Podpiram svobodo moških. Osvobodite se, odpovejte se seksu, ženskam. Počnite kar vas resnično osrečuje, osvobaja, izpolnjuje… . Rešite se dragi prijatelji, zaživite svobodno, srečen sem za vas…
Jaz pa bom ostal…neosvobojen
Podpiram svobodo moških. Osvobodite se, odpovejte se seksu, ženskam. Počnite kar vas resnično osrečuje, osvobaja, izpolnjuje… . Rešite se dragi prijatelji, zaživite svobodno, srečen sem za vas…
Jaz pa bom ostal…neosvobojen[/quote]
Želja po osvobajanju je izraz nezadovoljstva.
Jaz pa bom ostal…neosvobojen[/quote]
Želja po osvobajanju je izraz nezadovoljstva.[/quote]
:))) Svoboda je človekova pravica. Nezadovoljstvo se ustvarja tam, kjer so kratene osnovne človekove pravice in ljudje funkcionirajo pod prisilo, pritiskom itd.
:))) Svoboda je človekova pravica. Nezadovoljstvo se ustvarja tam, kjer so kratene osnovne človekove pravice in ljudje funkcionirajo pod prisilo, pritiskom itd.[/quote]
Zdaj mi je razumljivo tvoje nezadovoljstvo.. 🙂
Menim, da je ta teorija precej nezivljenska. Zakaj?
Poslusal sem intervju Howard Stern-a s Steven Tyler-jem, frontman-om skupine Aerosmith. Pogovor je seveda stekel tudi v smeri zensk. In Tyler je rekel, da se je tudi v najboljsih letih moral okoli marsikatere punce potruditi, da jo je dobil. Je samo zato ze copatar? Po definiciji nakateri ze.
Na splosno mislim, da je zmotno prepricanje, da se se tak jebac okoli zensk ne rabi prav nic potruditi. Saj se prostitutka ne pride sama od sebe, lol. In, ce ima kdo zaradi tega vse spolno aktivne moske za copatarje, tudi prav.
Torej, strinjam se, da so aseksualci (moski in zenske) bolj svobodni od tistih, ki apetita se niso zgubili. Sedaj, ali so zaradi tega v zivljenju kaj bolj zadovoljni, si pa ne bi upal trditi. 🙂
:))) Svoboda je človekova pravica. Nezadovoljstvo se ustvarja tam, kjer so kratene osnovne človekove pravice in ljudje funkcionirajo pod prisilo, pritiskom itd.[/quote]
To pomeni, da pri nas ni nezadovoljnih ljudi ali pa si nekaj zamolčala ? :)))
Zdaj mi je razumljivo tvoje nezadovoljstvo.. :)[/quote]
Ne projeciraj svojega nezadovoljstva name:). Sem zadovoljna in zadovoljna…happy?:) Samo retorično vprašanje. Vem, da ne moreš biti zadovoljen s mojo srečo, če jo ti loviš po pogorišču.
To pomeni, da pri nas ni nezadovoljnih ljudi ali pa si nekaj zamolčala ? :)))[/quote]
Seveda so, vsak dan jih je več.
Zdaj mi je razumljivo tvoje nezadovoljstvo.. :)[/quote]
Ne projeciraj svojega nezadovoljstva name:). Sem zadovoljna in zadovoljna…happy?:) Samo retorično vprašanje. Vem, da ne moreš biti zadovoljen s mojo srečo, če jo ti loviš po pogorišču.[/quote]
Tolaži se 🙂
Daj primer kratenja osnovnih človekovih pravic in dela pod prisilo.[/quote]
Robi, ne bom. Saj me poznaš in veš, da je kratenje ena plat, to da folk vztraja pri tem, da jih dobiva po buči, pa druga plat.
To enostavno ne more bit res……
Daj mi povej, a poješ tudi samo tisto kar ti samo prileti v zaprta usta že prežvečeno ali daš od sebe neki trud da zaslužiš denar ali pridelaš hrano ki jo potem poješ?[/quote]
Seks enačiš s hrano…lol…Mogoče kot mulc nisi kaj prida seksal, zato se ti to zdi nekaj..
Prej bo res, da je seks sladkarija. Brez sladkarij tudi ne moreš živeti?:))))
Kruto in resnično, zakaj se ti zdi, da tu na forumu nihče izmed nas ne seksa ? A to sodiš po sebi al kako…
Enako lahko tudi copatar zagovarja svoja dejanja. Torej ne obstajajo. :)[/quote]
Kaj?
Copatar ne more efektivno zagovarjat svojih dejanj, že zato ker se prilagaja kontra sorazmerno za seks
Ali po domače copatar se prilagaja ”skoz” za par uric…. ”jebač” se prilagaja par uric za par uric :)[/quote]
Očičtno copatarju ta seks več pomeni kot “jebač”, če je pripravljen toliko žrtvovati. Torej se na koncu izenači. Več žrtvuješ, več dobiš. :))
Da še tebi odgovorim. Seks je ena taka zadeva, o kateri se kar naprej govori. Od tod občutek, da vsi nekaj seksajo itd. resnica je pa taka, da večina sploh dolgo vezanih bolj malo seksa, pogosto spijo v ločenih spalnicah itd. Tipi se za šanki širokoustijo, kako vsi nekaj podirajo, naivneži tem baharijam verjamejo, postanejo zagrenjeni, se še oni hvalijo, da niso slabši..Ženske vedo povedati, da jim najbolj pride, ko s samozadovoljujejo! Tega si nisem jaz izmislil..
Zadeva je taka, manjšina tipov redno seksa, vmes se delajo norca iz copatarjev, čeprav so v resnici sami hujši obsedenci, ker kar naprej iščejo nove ženske za seks..Večina tipov pa trdi, da seksajo, ker nočejo biti slabši in hočejo pljuti s tem tokom sprenevedanja..
Trditi, da se brez seksa ne da živeti pa je, kot da bi trdil, da se brez žretja čokolade ne da živeti.
Mja, I guess se strinjam z napisanim…
Tisti, ki seksajo ponavadi sploh nič ne govorijo o tem. Tisti, ki pa, pa bodisi sploh nič ne seksajo, bodisi se to zgodi enkrat letno in se jim potem zdi to ful nek velik dogodek, ki ga morejo delit z vsemi prijatelji / znanci / sorodniki, skratka cel svet mora bit s tem seznanjen.
Da še tebi odgovorim. Seks je ena taka zadeva, o kateri se kar naprej govori. Od tod občutek, da vsi nekaj seksajo itd. resnica je pa taka, da večina sploh dolgo vezanih bolj malo seksa, pogosto spijo v ločenih spalnicah itd. Tipi se za šanki širokoustijo, kako vsi nekaj podirajo, naivneži tem baharijam verjamejo, postanejo zagrenjeni, se še oni hvalijo, da niso slabši..Ženske vedo povedati, da jim najbolj pride, ko s samozadovoljujejo! Tega si nisem jaz izmislil..
Zadeva je taka, manjšina tipov redno seksa, vmes se delajo norca iz copatarjev, čeprav so v resnici sami hujši obsedenci, ker kar naprej iščejo nove ženske za seks..Večina tipov pa trdi, da seksajo, ker nočejo biti slabši in hočejo pljuti s tem tokom sprenevedanja..
Trditi, da se brez seksa ne da živeti pa je, kot da bi trdil, da se brez žretja čokolade ne da živeti.[/quote]
V tem je kar nekaj resnice.
Ker je pa spolni nagon še eden izmed tistih redkih zadev, ki si jih človeški um ni bil sposoben podrediti, je potem okrog seksa toliko frustracij in poskusov manipulacij.
Zakaj bi se odpovedal sexu? Kako to lahko enačiš z žretjem, ki je nekaj, kar je nad normalnim? Seveda lahko živiš brez marsičesa, ampak potem se vprašaš zakaj, za koga?
Zakaj bi se odpovedal sexu? Kako to lahko enačiš z žretjem, ki je nekaj, kar je nad normalnim? Seveda lahko živiš brez marsičesa, ampak potem se vprašaš zakaj, za koga?[/quote]
Logično, da za sebe….No ja, mogoče razen v imenu boga. 🙂
Če nekoga seks ne osrečuje ali pa ne zna ustvariti odnosa z žensko, da bi bil zadovoljen, je logično, da se želi tega “balasta” osvoboditi.
Zakaj bi se odpovedal sexu? Kako to lahko enačiš z žretjem, ki je nekaj, kar je nad normalnim? Seveda lahko živiš brez marsičesa, ampak potem se vprašaš zakaj, za koga?[/quote]
Logično, da za sebe….No ja, mogoče razen v imenu boga. 🙂
Če nekoga seks ne osrečuje ali pa ne zna ustvariti odnosa z žensko, da bi bil zadovoljen, je logično, da se želi tega “balasta” osvoboditi.[/quote]
Ja, ampak to so že izjeme z raznimi frustracijami. Če je govora o zdravem človeku, potem te to osrečuje:).
Trditi, da se brez seksa ne da živeti pa je, kot da bi trdil, da se brez žretja čokolade ne da živeti.[/quote]
Lahko morda napisano v prvem odstavku podkrepis s kaksnimi raziskavami na tem podrocju? Npr., to da vecina dolgo vezanih bolj malo seksa. Npr., da 50-letnih v 20-let trajajoci vezi seksa 1x mesecno? Ne vem. Zato sprasujem. Da bi ljudje masovno spali v locenih spalnicah, mi ze logika pravi, da ne more biti res. Za zacetek je treba imeti dve spalnici, lol. Verjamem pa, da bi se se tako seksualno zdogocaseni ljudje precej drugace obrnili, ce bi jim nenadoma serviral 20-let mlajso poskocno deklico.
Z drugim odstavkom se dokaj strinjam.
O (ne) pomembnosti seksa iz tretjega odstavka ba najbolj, da vsak sam poda svoje mnenje. Meni je recimo vsaj 50% golih seksov brezveznih. Mi pa se vedno vsaj prvih par seksov z novo zensko, ki me je s cim pritegnila dosti pomeni, sploh ce se ze od prej poznava in privlaciva. Ceprav so bile tudi situacije, ko je bilo ze prvic prevec.
Vecji zagovornih kvazi aseksualnosti bom najbrz postal, ko bom do zensk prisel dosti tezje. In tudi razna razocarja utegejo pomagati, da se mi z zenskemi vec ne bo dalo ukvarjati.
Kaj?
Ali po domače copatar se prilagaja ”skoz” za par uric…. ”jebač” se prilagaja par uric za par uric :)[/quote]
Očičtno copatarju ta seks več pomeni kot “jebač”, če je pripravljen toliko žrtvovati. Torej se na koncu izenači. Več žrtvuješ, več dobiš. :))[/quote]
Problem je v tem ker NE dobiš več… dobiš samo več z eno in isto, kar pa prej ali slej postane dolgčas
Dokazano je da po določenem času številno spolnega občevanja v monogami zvezi vidno upade….. prilagajaš se pa enako kot na začetku…. se ne izide ta računica takim ki mismo/jo
Ne rabiš nobene raziskave tu. Fukaj ti 10, 20 let eno in isto žensko vsak dan, zjutraj, popoldne, zvečer. Slej kot prej se boš naveličal tega.
Potem se pa folk tolaži, libido je padel, sem že v letih, ne da se mi itd lol. No saj si že sam napisal vse:”Verjamem pa, da bi se se tako seksualno zdogocaseni ljudje precej drugace obrnili, ce bi jim nenadoma serviral 20-let mlajso poskocno deklico.”
Očitno si bolj malo v stikih z vezano populacijo srednjih let. Kateremu tipu se pa po 10 letih zakona še sploh da redno seksat z ženo? Ljubice imajo pa tudi redki, tako pogost pojav pa to spet ni. Tip, ki težko žensko dobi, tudi ljubico dobi težko..
Ločene spalnice…smeh…žena nažene deca spat v dnevno sobo, pa je rešeno..
Forum je zaprt za komentiranje.