kako dobiti punco
Ne govorim o tem da bi mi pokazala moje slabosti, ampak o tem da jaz vidim kakšne vrste vse slabih so…. na eni dobim samo 1 primer ”slabosti” ženske…. na 100 pa lahko dobim 100 primerov in sem tako bolj izkušen….
A veš, da nisem jaz na lovu za nobeno, že kar nekaj časa :)[/quote]
Vem, da nisi mislil svojih slabosti, mi je jasno v lovu na čigave slabe lastnosti si. :))
Daj raje odkrivaj pozitivne lastnosti (drugih), kot pa slabosti. Tudi, če nisi na lovu. Še kako svojo odkriješ mimogrede.[/quote]
Markec… kdaj ti bo jasno, da jaz debatiram o nečem….. jaz ne iščem nobenih lastnosti pri ženskah te dni…. že kar nekaj časa ne… kdaj ti bo to jasno?
Jaz govorim da si bolj izkušen in poznavalski po 100+ ženskah kot po eni…. 🙂
Ti pa nabijaj v prazno dalje!
Najprej moraš iti v kakšno družbo tam je veliko punc .
Vendar ko vidiš dekle ki te gleda j rečeš ali je kaj narobe in če ti punca odgovoro ne nič samo v seč mi .
Nato jo lepo začenjaš odgovarjati ter jo prošiš za ime tre pri imek .
Če je punca lepa jo povabi na ples steboj .
Ko je punca zato se primeta za roki ter jo pelješ na plešišče .
Če je glazba vama u seč se objameta k srcu ljubezni ali se poljubita .
Na koncu ko sta že utrujena pojdita na pijačo jo moraš castiti .
Ma, nažret se ga morata z babo, potem vama usrane gate same dol padejo. Jaz sem mogoče vsega skupaj petkrat trezen kavsal. Ko mi je še bilo do tega. Nedolžnost sem kot mulc zgubil pijan, mulčka je bila ravno tako nažgana, ostala fukarija je bila tudi bolj ali manj v znamenju pijače, kamilic ali pa kombinacije obojega. Alkohol zbližuje ljudi in spolne partnerje. Ni to nobena slovenska posebnost. Rusi, Poljaki ali Angleži so ravno tako nagnjeni pijači. Pa vsi ostali tudi niso nič boljši.
Alkohol zbližuje ljudi in spolne partnerje.
[/quote
In če ima doma ženska moškega, ki rad pije, mora tudi sama začeti piti, da se bosta zbližala, ne pa ločila. 🙂
Ampak so vsaj po njem pogumni. 🙂
Ampak so vsaj po njem pogumni. :)[/quote]
Tistih pet minut predno gredo klicat jelene. Ampak to je tudi vse:).
In če ima doma ženska moškega, ki rad pije, mora tudi sama začeti piti, da se bosta zbližala, ne pa ločila. :)[/quote]
Vse drugo je zguba časa.
Punco je dobiti zelo lahko .
Najprej moraš biti z njo zelo pošten ter nežen .
Vcasih so fantje do dekle zelo grobi .
Nekateri fantje se punc bojijo takrat so dekle sploh korajzna .
To vidš, sej ti gre !
Kaj, če te nobena punca ne gleda?
Kaj pa, če punca noče povedati imena?
Kaj če nista na plesišču, ampak nekje drugje?
Zanima me tudi, a ti tako pristopaš oz. si pristopal, in ali je vžgalo?
Po moje je Joze tako “operiral” v letih po 2 svetovni vojni. V slavo mu! 😀 😉
Kaj, če te nobena punca ne gleda?
Kaj pa, če punca noče povedati imena?
Kaj če nista na plesišču, ampak nekje drugje?
Zanima me tudi, a ti tako pristopaš oz. si pristopal, in ali je vžgalo?[/quote]
Če moraš taka vprašanja postavljati, očitno nisi ravno material za ženske. zakaj še gojiš neke upe? navadi se biti samski, itak si to že celo življenje.
Če si ti obupal na ženskami in se navadil biti samski, še ne pomeni da se to tudi drugi. Pa nisem samski že celo življenje. 🙂 Taka negativna nastrojenost s tvoje strani pa največ pove o tebi.
Daj no daj, kaj se nekaj peteliniš. Pač nisi za ženske, pa kaj. če bi bil, ne bi postavljal tako smešnih vprašanj. Sej to ni sramota, sramota je samemu sebi tako dejstvo ne priznati.
Če sprašuje, pomeni, da se zanima, gradi svojo bazo znanja, izkušnje. Pomeni, da ni obupal in tako je tudi prav.
Svojo bazo znanja gradimo skozi življenje, ne skozi postavljanje vprašanj neznancem na internetu. Sej mogoče mu bo celo uspelo kakšno spoznati. Kar pa ne pomeni, d abo ženskam bolj zanimiv, kot je. 80% moških je ženskam čist nezanimivih in nazadnje dobijo le kakšno osamljeno in obupano.
@kruto in resnično, lepo da si si priznal, da nisi material za ženske. Sem pregledal tvoje prispevke, aktiven si zgolj v temah, ki se tičejo odnosov moški-ženske, partnerstvo, spolnost itd. Prisotnega je tudi nekaj sprenevedanja. Ker dvomim da si tako omejen, da ne bi stvari videl širše. Sklepam da imaš travme, frustracije v zvezi z ženskami. Pri teh stvareh je tako da kar Janez drugim očita, najbolj velja ravno za Janeza.
Kar se vprašanj Jožetu tiče, preverjam ali on vidi še kakšno drugo plat kocke. Ker res deluje, kot da je ženske osvajal v letih po 2. SV.
Očitno imaš ti neko hudo potrebo biti zanimiv tisti zlati večini. Če bi našel le eno pravo, bi se ta potreba poslovila, kot lakota po kosilu.
In internet je zadnje čase še kako del življenja, zato ni nič narobe če gremo po odgovore tudi na splet.
Poleg tega, če po tvojem znanje pridobivamo skozi življenje in ne preko neta, zakaj si potem tako aktiven na tem forumu?
PS: Marko, saj vidiš, da nima smisla debatirat z njim. Z vsakim zapisom dokazuje, da ima neke frustracije, travme v zvezi z ženskami. Že to, da je 80% moških označil za nezanimive ter da se taki morajo zadovoljiti z neprivlačnimi ženskami, kaže da je nekaj na tem.
Pri teh stvareh je tako, da če bi ti bil tip za ženske, bi s ezdaj ukvarjal z ženskami, ne pa tu neznance neumnosti spraševal.
Če si že podajaš roko z Marko, ga raje vprašaj, kako je do ženske prišel, baje jo ima.
Če si že podajaš roko z Marko, ga raje vprašaj, kako je do ženske prišel, baje jo ima.[/quote]
To pove o tebi le to, da imaš tudi iz spoznavanja preko spleta zelo boleče izkušnje.
Forum je zaprt za komentiranje.