kako dobiti punco
Kdo bi rekel, sebicno. Ampak nic manj sebicen ni prvi tip.
kolikor se vsakemu vsiljuješ je čisto možno, da pozna samo tebe
Se rada nasmejem izvirnosti, nima veze avtor (tudi če bi to napisal EB ali Spider, ne bi bilo nič manj ali bolj smešno).
Vec kot imamo izkusenj, manjsa verjetnost je, da bo naslednja slaba. 😉
Jo pravocasno popihamo, lol.
Fisi, tvoj nacin “osvajanja” je na nivoju osnovnosolk. Se se spomnis ali ti naj jaz opisem?? lol
Dater, naj ti osvetlim, ker tavaš v temi. Jst ne osvajam, tega mi ni treba početi. Meni se zdi možato, če ženska skače okoli moškega in ga vabi v svoj oklep.
Bralno razumevanje ti peša. Nikjer nisem napisal, da je vsaka nadaljna izkušnja z vami slabša.
Naslednja bo lahko boljša od prejšnje in vice versa. Še vedno pa ne bo to neka thrustworthy persona za katero bi bil pripravljen stavit vse. Ker ženske ste na koncu še vedno ženske. Polne zvijač, spletk, manipulacij,…
To je pa odvisno od tega, kakšne so te izkušnje, jih doživljaš pozitivno (uspeh) ali negativno (neuspeh), kar pa spet zavisi od tega kdo in kaj smo. Malo vložiš, malo dobiš.[/quote]
Izkušnje nas določajo in kdor ima izkušnje s spletkarjenjem in manipulacijami, to veliko pove o njegovi naivnosti in čustveni nezrelosti.
Brez moških, katere je možno manipulirati, ni manipulativnih žensk.
V idealnem svetu.[/quote]
Velja seveda za partnerske odnose. V realnem svetu.[/quote]
Tu je treba upoštevati, da ni toliko pomembna kvantiteta in s tem občutek koliko se trudimo, ampak kvaliteta oziroma način našega truda.
Seveda vsak dobi svoje. Vendar tisti, ki se trudi na napačen način, dobi občutek, da se mu godi krivica, saj on vlaga veliko, dobi pa bolj malo ali pa nič tistega, kar si želi.
In potem logično pride do sklepa, da na podlagi svojih realnih izkušenj prideš do tega slabega mnenja o ženskah.
Moški, ki premore vsaj malo samokritike in inteligence, bo nekaj spremenil pri sebi, ker bo sposoben dojeti povezavo med sabo in svojimi izkušnjami. Vase zagledan in neodgovoren, pa tega ne bo sposoben, ker bo krivda za njegove izkušnje seveda pri ženskah.
Resnica.
Bralno razumevanje ti peša. Nikjer nisem napisal, da je vsaka nadaljna izkušnja z vami slabša.
Naslednja bo lahko boljša od prejšnje in vice versa. Še vedno pa ne bo to neka thrustworthy persona za katero bi bil pripravljen stavit vse. Ker ženske ste na koncu še vedno ženske. Polne zvijač, spletk, manipulacij,…[/quote]
Seveda so take, če pa ne upaš vsega stavit na njo. Se čudiš? 🙂
Velja seveda za partnerske odnose. V realnem svetu.[/quote]
Tu je treba upoštevati, da ni toliko pomembna kvantiteta in s tem občutek koliko se trudimo, ampak kvaliteta oziroma način našega truda.
Seveda vsak dobi svoje. Vendar tisti, ki se trudi na napačen način, dobi občutek, da se mu godi krivica, saj on vlaga veliko, dobi pa bolj malo ali pa nič tistega, kar si želi.
In potem logično pride do sklepa, da na podlagi svojih realnih izkušenj prideš do tega slabega mnenja o ženskah.
Moški, ki premore vsaj malo samokritike in inteligence, bo nekaj spremenil pri sebi, ker bo sposoben dojeti povezavo med sabo in svojimi izkušnjami. Vase zagledan in neodgovoren, pa tega ne bo sposoben, ker bo krivda za njegove izkušnje seveda pri ženskah.[/quote]
Se strinjam. Jaz nimam nobenega občutka, da bi se trudil, vendar če se primerjam s seboj iz preteklosti, vem, da danes vložim/dam veliko več. Zato je tudi dobiček večji.
In še vedno, kljub vašim globokim nasvetom, se tukaj dnevno pojavljajo tipi, ki so resni, odgovorni, ženske pa jih ne šmirglajo…Bolj sledijo vašim nasvetom, dlje so od svojega cilja, le kako je to mogoče..
Eno je BITI resen in odgovoren, drugo pa je misliti, da to si. Poleg tega pa, biti le to dvoje pač ni dovolj.
To je pa odvisno od tega, kakšne so te izkušnje, jih doživljaš pozitivno (uspeh) ali negativno (neuspeh), kar pa spet zavisi od tega kdo in kaj smo. Malo vložiš, malo dobiš.[/quote]
Izkušnje nas določajo in kdor ima izkušnje s spletkarjenjem in manipulacijami, to veliko pove o njegovi naivnosti in čustveni nezrelosti.
Brez moških, katere je možno manipulirati, ni manipulativnih žensk.[/quote]
Tag team – Marko & Robi
Če mislita, da sta vidva komu tu za zgled se pošteno motita. Leta pri tem ne igrajo nobene veze, spoštovanje si je potrebno najprej priborit. Na ljubezenskem področju imam več izkušenj od vaju, torej, zakaj točno bi vaju moral jemat resno ?
Ker če ti nekomu govoriš kako je nezrel, sam pa si si svojo poiskal na internetu, ker te ni dovolj v hlačah, da bi si jo poiskal v reali, izpadeš smešen, sorry 🙂
Sorry, ker ne štekam tega humorja. 🙂 Meni je smešno edino to, da se nekdo temu smeji. 🙂
Meni je vseeno, če sem komu za zgled in če me kdo jemlje resno. Povem svoje mnenje in to je to. 🙂
Pomembmo je, kako s kom živiš ali preživiš nek čas, ne pa kje si koga spoznal. Kaj ti pomaga opravičevanje realnega spoznavanja, če si ob tem realno nenehno razočaran.
Eno je BITI resen in odgovoren, drugo pa je misliti, da to si. Poleg tega pa, biti le to dvoje pač ni dovolj.[/quote]
Torej ti nesrečniki le mislijo, da so resni? Kaj naj še naredijo, da bodo dosegli svoj cilj? čemu zadržuješ to skrivnost zase?
Eno je BITI resen in odgovoren, drugo pa je misliti, da to si. Poleg tega pa, biti le to dvoje pač ni dovolj.[/quote]
Torej ti nesrečniki le mislijo, da so resni? Kaj naj še naredijo, da bodo dosegli svoj cilj? čemu zadržuješ to skrivnost zase?[/quote]
Ne vem katere točno imaš v mislih. Človeka je treba vsakega posebej natančno obravnavati kot posameznika, da lahko ugotoviš, kje nekdo dela napako oziroma česa pri sebi ne vidi. Ne moreš posplošeno svetovati vsem povprek. Da pa to narediš, mora drugo veliko povedati o sebi, brez da prikriva in olepšuje stvari takšne kot so. Niti ne vem, kaj je posameznikov cilj. Mislim, da nimamo vsi enakih.
A se ti samo delaš neumnega, ali dejansko si neumen ?
Napisal sem ti, kako lahko nekoga označiš za nezrelega, sam pa ne zbereš niti toliko poguma, da bi zapecal žensko v reali. Brez interneta bi ti še danes bil samski. S kakšnimi izkušnjami in zrelostjo bi se pa potem bahal ?
Napisal sem ti že, da se zrelost ne meri v načinu spoznavanja, ampak v načinu življenja.
Zato to vprašanje kar sam sebi postavi:
Bolj slaba tolažba 🙂
Lahko ti samo še tole napišem, pa če mi boš verjel ali ne mi je čisto vseeno. Ženska te bo dvakrat bolj spoštovala, če jo ogovoriš tako kot se za deca spodobi, pa naj se gre samo za tistih 5 minutk pozornosti. S tem ji pokažeš, da imaš jajca in če se vama slučajno ne bo izšlo, da si lahko že jutri poiščeš drugo.
Ne pišem jst to kr neki, hehe. Še sanja se ti kako zelo malo veš v tisti tvoji ubogi kepi.
Uuuuu, jebemti, kako sem skrokan danes! Markotu in goldfishevi se to najbrž nikoli ne zgodi, razen če nimata mačka od celodnevnega buljenja računalniški monitor. Forumholika! Še dobro, da sta samska, brez partnerjev in otrok, ki bi trpeli zaradi njune zasvojenosti…
Forum je zaprt za komentiranje.