kako dobiti punco
Bolj slaba tolažba 🙂
Lahko ti samo še tole napišem, pa če mi boš verjel ali ne mi je čisto vseeno. Ženska te bo dvakrat bolj spoštovala, če jo ogovoriš tako kot se za deca spodobi, pa naj se gre samo za tistih 5 minutk pozornosti. S tem ji pokažeš, da imaš jajca in če se vama slučajno ne bo izšlo, da si lahko že jutri poiščeš drugo.[/quote]
To so mogoče tvoje izkušnje. Očitno si že delal kaj narobe, ko si spoznaval punce z neta, da te niso spoštovale oziroma si spoznaval napačne. Zdaj pa to izkušnjo posplošuješ na vse, ki se spoznavajo preko neta.
Povej mi, zakaj nekomu z neta ne moreš pokazati, da imaš jajca. Še lažje, v bistvu. Način spoznavanja ne pomeni nič in če tega ne moreš dojet, pač očitno čutiš še neko zamero iz časov, ko ti ni uspevalo. Če je ženska sama na portalu, se ji pa res menda ne zdi sporen način spoznavanja, se ti ne zdi? Meni se zdi, da se ti sploh ne delaš neumnega…. 🙂
Bolj slaba tolažba 🙂
Lahko ti samo še tole napišem, pa če mi boš verjel ali ne mi je čisto vseeno. Ženska te bo dvakrat bolj spoštovala, če jo ogovoriš tako kot se za deca spodobi, pa naj se gre samo za tistih 5 minutk pozornosti. S tem ji pokažeš, da imaš jajca in če se vama slučajno ne bo izšlo, da si lahko že jutri poiščeš drugo.[/quote]
To so mogoče tvoje izkušnje. Očitno si že delal kaj narobe, ko si spoznaval punce z neta, da te niso spoštovale oziroma si spoznaval napačne. Zdaj pa to izkušnjo posplošuješ na vse, ki se spoznavajo preko neta.
Povej mi, zakaj nekomu z neta ne moreš pokazati, da imaš jajca. Še lažje, v bistvu. Način spoznavanja ne pomeni nič in če tega ne moreš dojet, pač očitno čutiš še neko zamero iz časov, ko ti ni uspevalo. Če je ženska sama na portalu, se ji pa res menda ne zdi sporen način spoznavanja, se ti ne zdi? Meni se zdi, da se ti sploh ne delaš neumnega…. :)[/quote]
HAHAHAHA
Kako še lažje??? Daj ne seri…. prek neta lahko matjazko pametuje kolko hoče, v živo če bi stal pred mano, ne bi otresal takšnih neumnosti…. pa ne zato ker bi jaz zgledal tak kot rambo ampak zato, ker bi ga blo vseeno strah ko malega muceka….. to je dejstvo……
Preko neta te nihče ne vidi v dejanskem trenutko, kak si celi zardeli pa luzerski pa še kaj… v živo se že z mimiko vido, kak luzerček je kdo…. pa kdo je posran, kdo pa ma ”jajca”….
Tak da tu pa res pihaš mimo 100 na uro Marko……
Prek neta si lahko rambo, v resnici ap 5 sklec ne zmoreš….
Povej mi, zakaj nekomu z neta ne moreš pokazati, da imaš jajca. Še lažje, v bistvu. Način spoznavanja ne pomeni nič in če tega ne moreš dojet, pač očitno čutiš še neko zamero iz časov, ko ti ni uspevalo. Če je ženska sama na portalu, se ji pa res menda ne zdi sporen način spoznavanja, se ti ne zdi? Meni se zdi, da se ti sploh ne delaš neumnega…. :)[/quote]
HAHAHAHA
Kako še lažje??? Daj ne seri…. prek neta lahko matjazko pametuje kolko hoče, v živo če bi stal pred mano, ne bi otresal takšnih neumnosti…. pa ne zato ker bi jaz zgledal tak kot rambo ampak zato, ker bi ga blo vseeno strah ko malega muceka….. to je dejstvo……
Preko neta te nihče ne vidi v dejanskem trenutko, kak si celi zardeli pa luzerski pa še kaj… v živo se že z mimiko vido, kak luzerček je kdo…. pa kdo je posran, kdo pa ma ”jajca”….
Prek neta si lahko rambo, v resnici ap 5 sklec ne zmoreš….[/quote]
No, evo, saj si že sam odgovoril. Prek neta si lahko kdorkoli, zato je toliko lažje. Mogoče se niti ne zavedaš, ker sem to delaš. 😉
HAHAHAHA
Prek neta si lahko rambo, v resnici ap 5 sklec ne zmoreš….[/quote]
No, evo, saj si že sam odgovoril. Prek neta si lahko kdorkoli, zato je toliko lažje. Mogoče se niti ne zavedaš, ker sem to delaš. ;)[/quote]
Kako potem upaš govorit, da je prek neta lažje pokazat jajca?
Zakaj se sprenevedaš in samotolažiš?
Ker mu nič drugega ne preostane.
Bolj slaba tolažba 🙂
Jaz nisem spoznal in spoznaval žensk preko portalov.
Če pa nekoga preko neta povabiš na pijačo, pa še to ne pomeni, da se ni treba z njo pogovarjati in pokazati “jajc”. :)))
Nekateri niti tega ne zmorejo (si upajo), torej bi lahko rekli da imajo ti “jajca” le na netu (beri: nikjer).
Nekateri niti tega ne zmorejo (si upajo), torej bi lahko rekli da imajo ti “jajca” le na netu (beri: nikjer).[/quote]
Koliko si jih pa že ti hrabro prek neta povabila na pijačo?
Nekateri niti tega ne zmorejo (si upajo), torej bi lahko rekli da imajo ti “jajca” le na netu (beri: nikjer).[/quote]
Nekateri smo to dali skozi že pri 18ih (netlog, hi5,…)
Res potrebuješ velka muda za to lol
Koliko si jih pa že ti hrabro prek neta povabila na pijačo?[/quote]
Še nikogar, ker mi ni treba (sem človek, ki ogovori na 4 oči ali se pusti ogovoriti – si še to lahko privoščim in tak, ki me ogovori res mora imeti “jajca”). Me neprijetno preseneča, koliko je tu ponavljajočih se pritiskov na tiste, ki so življenjskega sopotnika spoznali prek neta, res skrajno bedasto.
Koliko si jih pa že ti hrabro prek neta povabila na pijačo?[/quote]
Še nikogar, ker mi ni treba (sem človek, ki ogovori na 4 oči ali se pusti ogovoriti – si še to lahko privoščim in tak, ki me ogovori res mora imeti “jajca”). Me neprijetno preseneča, koliko je tu ponavljajočih se pritiskov na tiste, ki so življenjskega sopotnika spoznali prek neta, res skrajno bedasto.[/quote]
Zato ker kot kaže ne zmoreš doumeti, da ni problem to, če so partnerja našli prek spleta, problem je to, da taisti, potem pametujejo kako pristopit do punce in tako dalje v ŽIVO…..
Ko sploh ne razumejo razlik ampak se jim to dejansko zdi ENAKO oz. isti šmorn…. pa vsaj kolko tolko normalen ve, da spoznavanje preko spleta in v živo je zelo različno…..
Pritisk na Markeca se pa vrši iz še enega drugega razloga, to kolko on obvlada in je pameten v skorajda VSAKI temi na MONu je samo še ene par uporabnikov….. to da uspe toliko prispevkov v toliko različnih forumih napisat, samo potrjuje naše teze, da model nima lajfa in si verjetno vse zmišljuje….. pa saj je spregledan…. še kar sanjari z svojim kvazi obračanjem besed in izmikanjem o temi… tolko ravno da ne izpade annoying ženskam in da peroba podjebavat….. samo pri večini to več ne uspe, ker smo ga razkrinkali milo rečeno…..
Zato ker kot kaže ne zmoreš doumeti, da ni problem to, če so partnerja našli prek spleta, problem je to, da taisti, potem pametujejo kako pristopit do punce in tako dalje v ŽIVO…..
http://med.over.net/forum5/read.php?124,9731506
Hvala Sadni za oprijemljive dokaze….
Ta “jajca” potem najbolj pridejo do izraza, ko je treba kritizirati ženske. 🙂
Uspešen in zadovoljen človek ne bo sposoben sproducirati toliko gneva in frustracij….
Ta “jajca” potem najbolj pridejo do izraza, ko je treba kritizirati ženske. 🙂
Uspešen in zadovoljen človek ne bo sposoben sproducirati toliko gneva in frustracij….[/quote]
Če poveš resnico in se tebi zdi kot gnev je to potem gnev?
Resnica je resnica… če deluje gnevno in kot frustracija, to še ne pomeni da to je…..
Poznal sem uspešnega in sposobnega člvoeka, bolj uspešnega in sposobnega kot mi vsi tu skupaj…. pa je izkazoval gnev in frustracije nad politiko…. ali zaradi tega ni bil uspešen in sposoben?
Ne povedal je resnico v 99%……
Si pri rani maši bil? Saj ti je mastno govejo juhco tvoja skuhala, te bo okrepčala.
Srečnež, ker redko katera ženska danes zna pripraviti jedi iz domače kuhinje. 🙂
Še nikogar, ker mi ni treba (sem človek, ki ogovori na 4 oči ali se pusti ogovoriti – si še to lahko privoščim in tak, ki me ogovori res mora imeti “jajca”). Me neprijetno preseneča, koliko je tu ponavljajočih se pritiskov na tiste, ki so življenjskega sopotnika spoznali prek neta, res skrajno bedasto.[/quote]
Ko sploh ne razumejo razlik ampak se jim to dejansko zdi ENAKO oz. isti šmorn…. pa vsaj kolko tolko normalen ve, da spoznavanje preko spleta in v živo je zelo različno…..
Pritisk na Markeca se pa vrši iz še enega drugega razloga, to kolko on obvlada in je pameten v skorajda VSAKI temi na MONu je samo še ene par uporabnikov….. to da uspe toliko prispevkov v toliko različnih forumih napisat, samo potrjuje naše teze, da model nima lajfa in si verjetno vse zmišljuje….. pa saj je spregledan…. še kar sanjari z svojim kvazi obračanjem besed in izmikanjem o temi… tolko ravno da ne izpade annoying ženskam in da peroba podjebavat….. samo pri večini to več ne uspe, ker smo ga razkrinkali milo rečeno…..[/quote]
Spet solata na programu? :-))) Si podoben Marku.
Sem podoben ja…. ker mava obadva kurca, pa najverjetneje še jajca, pa 2 roki, 2 nogi itd…..
V večini od teh si mu podobna tudi ti 🙂
Solato pa sem danes preskočil, mam lubenice, hvala za skrb!
Bolj pasulj iz piksne. Gverila je teška. Sploh če odpirača nea najdeš pa lačn gledaš uno piksno.
Bolš si oči zavezat da ne trpiš ane 🙂
Sem podoben ja…. ker mava obadva kurca, pa najverjetneje še jajca, pa 2 roki, 2 nogi itd…..
V večini od teh si mu podobna tudi ti 🙂
Solato pa sem danes preskočil, mam lubenice, hvala za skrb![/quote]
Kakor pričakovano, posmeha nisi razumel.
Resnica sama po sebi še ni gnev. Lahko je ali pa ni.
Sicer zdaj debatiramo o odnosih in ženskah…Ne pa o politiki. 🙂
Vendar pa v tem pirmeru prav tako velja, da ta človek ni bil zadovoljen, pa čeprav je iz tvoje perspektive bil uspešen. Iz lastne pa ni bil, če je bil poln frustracij.
Če pa kdo sovraži ženske in po njih nenehno pljuva, potem sigurno ni uspešen v svojih namerah in željah. Izgovarjanje na politiko, ne bo zmanjšalo njegovega nezadovoljstva.
Forum je zaprt za komentiranje.