Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Resnica sama po sebi še ni gnev. Lahko je ali pa ni.

Sicer zdaj debatiramo o odnosih in ženskah…Ne pa o politiki. 🙂
Vendar pa v tem pirmeru prav tako velja, da ta človek ni bil zadovoljen, pa čeprav je iz tvoje perspektive bil uspešen. Iz lastne pa ni bil, če je bil poln frustracij.

Če pa kdo sovraži ženske in po njih nenehno pljuva, potem sigurno ni uspešen v svojih namerah in željah. Izgovarjanje na politiko, ne bo zmanjšalo njegovega nezadovoljstva.[/quote]

Robi, koliko berem teh par pacientov tu gor, ne pljuvajo samo po ženskah, pač pa po večini uporabnikov (spol nima veze). Ta forum je postal precej izrojen, čas je že, da bi dobil nove, bolj razgledane in manj pristranske uporabnike, morda bi dostop lahko začasno zaklenili?

Bolj pasulj iz piksne. Gverila je teška. Sploh če odpirača nea najdeš pa lačn gledaš uno piksno.
Bolš si oči zavezat da ne trpiš ane :)[/quote]

Ne jem ničesar iz konzerv :-)))))))))[/quote]

Eh ti zihr kompliciraš pa krožnike mažeš.
Ne znaš ti vojske nahrant :)))

Težka bo. 🙂
Ne vem, kako pridobiš bolj razgledane in nepristranske uporabnike in preprečiš dostop pristranskim. Pa brez različnih mnenj, ne bo pestrih debat. 🙂

Resnica sama po sebi še ni gnev. Lahko je ali pa ni.

Sicer zdaj debatiramo o odnosih in ženskah…Ne pa o politiki. 🙂
Vendar pa v tem pirmeru prav tako velja, da ta človek ni bil zadovoljen, pa čeprav je iz tvoje perspektive bil uspešen. Iz lastne pa ni bil, če je bil poln frustracij.

Če pa kdo sovraži ženske in po njih nenehno pljuva, potem sigurno ni uspešen v svojih namerah in željah. Izgovarjanje na politiko, ne bo zmanjšalo njegovega nezadovoljstva.[/quote]

Ja no, torej če nekdo pove, da je večina žensk postala predomišljavih in večina moških preveč razneženih, to ne pomeni da izkazuje(m) gnev nad moškimi ali ženskami (zaradi lastnih frustracij) ampak povem eno tezo ki je plod večjega ali manjšega opazovanja in večjega ali manjšega konstantno se ponavljajočega vzorca….

Nima veze tu ali je to politika ali odnosi, bistvo je, v nadaljevanju, da to ne pomeni takoj gneva in frustracije…. tisto prvo lahko vstaviš poljubno, jaz sem pač dal realen primer, ti pa lahko vstaviš notri odnos, ženske, moške, ptičke, ribice, pajace, klovne, lubenice ali krompir….

Saj kdo pa je zadovoljen? Potem ni noben zadovoljen…… ker vsak izmed nas nad čim izkazuje ”gnev” oz NEZADOVOLJSTVO….. bodisi nad lastno postavo, lastnimi sposobnostmi, lastno službo, lastno plačo, lastnim partnerjem ali dejti, neka malenkost se vedno najde…. to ni izraz frustracije in gneva in lastnega nezadovoljstva, ampak izključno dokaz dobre kritičnosti ali samokritičnosti…..

namreč brez nezadovoljstva ni sprememb….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Imamo različne nivoje izražanja svojega mnenja. Če samo poveš in v sebi ne prikrivaš nekih močnih čustev, potem še to ni frustracija.
Ne moremo na podlagi enega mnenja sklepati kaj se skriva za tem. Če pa nenehno ponavljaš to mnenje in iščeš priložnosti, da to izraziš, pa se ne gre več samo za mnenje. Če si ob tem še bil večkrat razočaran in si poln nekih zamer, pa to že meji na frustracije.

Se strinjam. Sem pojasnil razliko.

Spet je odvisno kaj prevladuje v življenju. Ni le črno-belo, ampak je vedno nihanje od ene polaritete do druge.
Mislim, da hitro prepoznamo nekoga, ki izraža le neko mnenje in je ob tem miren ali pa to izraža z močnimi občutki, ki ga pogojujejo negativne izkušnje.

To je res. Čeprav samo nezadovoljstvo še ni dovolj za spremembe.

Če nenehno nekaj ponavljaš, lahko pomeni tudi, da sogovornik ali naslovnik ni sposoben dojet prvič ali drugič, tako kot v šoli…. če ponoviš dovoljkrat, si bo morda kdo kaj zapomnil!

Na internetu tega ne moreš prepoznat tako enostavno kot v reali…. tu si lahko ti sam projeciraš, zafrustriranost replike nekoga, tudi če pove 20x…. ker to želiš videt oz. slišat…..

To je res, vendar pa brez nezadovoljstva sploh ni nobene spremembe….. nezadovoljstvo je vir spremembe….. jaz nisem vido nekoga ki bi bil 100% zadovoljen, ki bi delal velike spremembe… še manjše so zelo zelo zelo redke, če sploh.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, evo, saj si že sam odgovoril. Prek neta si lahko kdorkoli, zato je toliko lažje. Mogoče se niti ne zavedaš, ker sem to delaš. ;)[/quote]

Kako potem upaš govorit, da je prek neta lažje pokazat jajca?

Zakaj se sprenevedaš in samotolažiš?[/quote]
Saj si sam potrdil, da je prek neta lažje. Ker ti nihče nič ne more, si lahko dovoliš skorajda vse. Eni pač to izkoriščajo do skrajnosti in potem zvisijo, ko se srečajo v živo (če sploh se).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To niso nobeni dokazi. To je vajina neka samotolažba. Jaz sem svojo bivše spoznal v živo, tako da imam izkušnje iz obeh načinov spoznavanja. Zdaj pa kar s vprašanji na plano mladina. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To niso nobeni dokazi. To je vajina neka samotolažba. Jaz sem svojo bivše spoznal v živo, tako da imam izkušnje iz obeh načinov spoznavanja. Zdaj pa kar s vprašanji na plano mladina. ;)[/quote]

Na MON lahko jaz tudi napišem, da sem karkoli hočem…… 🙂

Preveč obupano deluje tvoj poskus prepričevanja, da bi bil sprejemljiv za mene….. prav trudiš se povedat, da si mel že bivšo ki si jo spoznal v živo, hkrati pa opravičuješ kaj jaz vem kaj še vse…..

Sicer pa meni je konec koncev za to vse vseeno…. meni deluješ kot tip, ki je linearen v smislu sposobnosti dojemanja realnosti oz. trenutne življenja…. naučen polno nekih teorij o medosebnih odnosih, ki so sicer lepe in všečne, ampak v reali število razvez in razhodov dokazuje tvoje zmote…

Da ne omenjam da kriviš napačne dejavnike (večinoma moškega kot neprilagodljivega in še kaj)

tako kot Onček…. samo da je on še malce radikalnejši, Robi pa je kolko tolko…..

No ja, lepo je sanjat ane…

S takšnim bogatim znanjem, kot ga imaš, tebi ne bo noben zastavljal vprašanj. Še naprej se boš silil v debate in talal svoje dolgočasne nasvete, ki nikogar ne zanimajo.

To niso nobeni dokazi. To je vajina neka samotolažba. Jaz sem svojo bivše spoznal v živo, tako da imam izkušnje iz obeh načinov spoznavanja. Zdaj pa kar s vprašanji na plano mladina. ;)[/quote]

Na MON lahko jaz tudi napišem, da sem karkoli hočem…… 🙂

Preveč obupano deluje tvoj poskus prepričevanja, da bi bil sprejemljiv za mene….. prav trudiš se povedat, da si mel že bivšo ki si jo spoznal v živo, hkrati pa opravičuješ kaj jaz vem kaj še vse…..

Sicer pa meni je konec koncev za to vse vseeno…. meni deluješ kot tip, ki je linearen v smislu sposobnosti dojemanja realnosti oz. trenutne življenja…. naučen polno nekih teorij o medosebnih odnosih, ki so sicer lepe in všečne, ampak v reali število razvez in razhodov dokazuje tvoje zmote…

Da ne omenjam da kriviš napačne dejavnike (večinoma moškega kot neprilagodljivega in še kaj)

tako kot Onček…. samo da je on še malce radikalnejši, Robi pa je kolko tolko…..[/quote]
Pač ne zmoreš sprejeti resnice. Vse ostalo, kar tveziš, so tvoji izgovori, da upravičiš, ta tvoj gnev oziroma frustracijo, ki jo doživljaš neprestano ob meni in še komu. Koliko že traja, eno leto in ti še vedno dela težave? Daj se malo zamisli nad kakimi nepomembnimi stvarmi se obremenjuješ. Ne zanimajo me tvoji izgovori, zakaj to delaš, le čas bi bil, da že nehaš.

Manj postov natipkaj pa morda še koga nahecaš s kakšno od tvojih spletnih potegavščin. Untill then…

Pravo vprašanje ni, kako dobiti punco, ampak zakaj. če je odgovor da zato, da nisi sam, imaš poblem. Ljudje, ki ne znajo biti sami, so namreč težavni, nihče jih ne mara, ker oddajajo signale, da rabijo nekoga. Zato hodi toliko neuspešnih iskalcev po svetu..

Nimajo prijateljev, potem si pa žensko poiščejo na spletnem portalu, da jim ne bo več dolgčas.

Punco je možno najti na plesu .
Zato je najbolje da greš na zavbavo tam boš našel plesalko .
Vendar moraš biti nežen ter pameten .

Me veseli, da toliko monovcev išče žensko.

K punci moraš najpreje lepo stopiti ter se ji prectaviti .
Potem jo lepo vprašaš zakaj je tako lepa .
Vendar četi punca odgovori da išče fanta za prvi poljub ljubezni .
Nato jo vprašaš če bi rada z nji plesala .
Če te dekle stisne v objem srca jo sladko poljubi na lice ter se zaljubita .

Kako ne znajo biti sami. Glede na prakso, ki jo imajo…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako ne znajo biti sami. Glede na prakso, ki jo imajo…[/quote]

Ah, pusti, ni vredno komentarja. Jaz jih poznam precej obupanih, ki formalno niso samski. Kakšne signale le ti oddajajo? :)))

O bad kaksno izrazoslovje. Kot kak spam mejl iz Gane, preveden z google translaterjem. Obup.

Kako ne znajo biti sami. Glede na prakso, ki jo imajo…[/quote]
Ker v osnovi ne želijo, zato tudi ne znajo.
Če človek zaradi tega deluje preveč obupano, se ga dojema kot nekega nasilneža ali odvisnika, ki nujno rabi družbo in brez tebe ne more živeti.

Ni problema, zavihaj rokave poglej NEKAJ TRIKOV, kako osvojiti vsako žensko in sprobaj. Dokler ne poskusiš vsega se lahko res samo sebi smiliš.

Včasih je potrebna samo akcija, pa čeprav se osramotiš na začetku, važna je samozavest in velika volja.

Evo vam, naše copatarje na MONu

[img]http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/agvnAYr_700b.jpg[/img]

Zato pa je Zyzz umrl pri 23? zakaj, ker se je špikal s steroidi. Ni v izklesanem telesu nič!!! Bodi to kar si, pogovarjaj se s puncami in bož že našel pravo.

Še noben ni umrl zaradi steroidov. Šwarci, pa Stallone se še danes sprehajata okoli povsem zdrava.

Umrl je, ker je imel napako na srcu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close