kako dobiti punco
lepo si samo sebe zaključila, tvoja sestra se je dol dajala s tipom, ki je imel lepo telo, torej. Zakaj se ni dol dajala s kakšnim na prečko postriženim debeluščkom, dobrim po srcu?[/quote]Spregledal si da “dol dajanje” njej ni bil končni cilj. Ona bi se rada peljala še kako postajo dalje od seksa s “postavnim tipom”… 😉
Ja, ampak prej se je dol dala s postavnim tipom. He he ho ho.
My point exactly. Samooklicani “prijazneži” pobirajo ostanke za športniki, postavneži, “barabami”, nagvihtanci..
lepo si samo sebe zaključila, tvoja sestra se je dol dajala s tipom, ki je imel lepo telo, torej. Zakaj se ni dol dajala s kakšnim na prečko postriženim debeluščkom, dobrim po srcu?[/quote]
Ker je iskala bližnjice. Pot po bližnjici pa je najdaljša. :)[/quote]
Ne. Zato, ker jo na precko postrizeni debeluscki pac na rajcajo. In tako bo ostalo na veke. S taksnim bo morda res kdaj pristala. Ampak ne zato, ker jo rajca, ampak ker se preprica, da bo tip dober provider.
lepo si samo sebe zaključila, tvoja sestra se je dol dajala s tipom, ki je imel lepo telo, torej. Zakaj se ni dol dajala s kakšnim na prečko postriženim debeluščkom, dobrim po srcu?[/quote]
Ne. Zato, ker jo na precko postrizeni debeluscki pac na rajcajo. In tako bo ostalo na veke. S taksnim bo morda res kdaj pristala. Ampak ne zato, ker jo rajca, ampak ker se preprica, da bo tip zanesljiv provider.
Pol ga bo pa varala s fitnes inštruktorjem.
Aja? A se to kaj znuca? 😉
Ej, če bi rad bil prvi pejt rajš na olimpijado 😉
Drugače pa nekako se morajo naučit/dojet kaj jim (ne) paše.
No, me veseli, da “pridni in prijazni” nimate nič proti, da pobirate ostanke..:)))))
Ne. Zato, ker jo na precko postrizeni debeluscki pac na rajcajo. In tako bo ostalo na veke. S taksnim bo morda res kdaj pristala. Ampak ne zato, ker jo rajca, ampak ker se preprica, da bo tip dober provider.[/quote]
Saj tudi za onega, ko jo rajca, se prej prepriča. 🙂 Potem pa spozna, da to ne šteje. 🙂
Ja ampak, kdor se zadnji smeje, se najslajše. A ni tako? 🙂
Lol, kakšne klatite.
Ne, Marko, če je tip ženski seksi, se ona ne rabi nič prepričati, da ji je seksi. Tudi ko tipi vidijo eno lušno, s ene rabijo prepričati, da je lušna in seksi. Da je lušna, jim veleva nagon. tako tudi ženskam nagon pove, da je atrektiven tip spolno zanimiv in privlačen.
Je pa lušno brati to vašo samotolažbo, da to ni važno…
Kako to misliš ostanke? Al se tebi kaj obrablja? :))
Tako je, vi dobite ostanke, frajerji pa novo svežo robo.:))))
Pa dobro, če je nagonsko to, da ji je seksi, ji je nagonski tudi to, da potrebuje ob sebi varno in zanesljivo osebo. Saj to se tudi hitro vidi, če je ženska izkušena, če pa ni, pa pač potrebuje malo dlje. 🙂
Meni je pa groteskno brat kako ste nekateri sposobni tako kompleksno stvar kot je odnos med dvema zreducirat na osnovne nagone in zagovarjat to kot celotno sliko odnosa…. :/
Ja in pol varnega in zanesljivega vara z zanimivimi in privlačnimi.:))))
Meni je pa groteskno brat kako ste nekateri sposobni tako kompleksno stvar kot je odnos med dvema zreducirat na osnovne nagone in zagovarjat to kot celotno sliko odnosa…. :/[/quote]
Ne vem, kaj je tebi groteskno, niti me ne zanima, si pa nehote pomagal dokazovati, da ste “prijazneži” pač večni plan B…Ženske vam tega seveda ne povedo ravno direkt, ker vas ne želijo preveč prizadeti..
Ja kdaj pa si je kakšna ženska zbrala debelušnega prijazneža, če je hotela kaj instant razburljivega?…
Meni je pa groteskno brat kako ste nekateri sposobni tako kompleksno stvar kot je odnos med dvema zreducirat na osnovne nagone in zagovarjat to kot celotno sliko odnosa…. :/[/quote]
Malo je res, ampak je razumljivo. Če človek verjame, da vidi celotno sliko nečesa, ga pač ne moreš prepričat drugače, kot da ga pustiš v tem prepričanju in počakaš, da se mu razgali še preostali del slike. Z leti eni postajajo bolj dojemljivi, ni pa pravila, eni pa tudi ne in svoj vrhunec dosežejo (pre)zgodaj. 🙂
Seveda se to tud dogaja. Saj ne pravim, da je dovolj biti le varen in zanesljiv. Je treba še kaj več. Tako kot samo lep in seksi (zanimiv) ni dovolj. 😉
Ko že meljemo o stereotipih. Enega si tudi sama izpostavila : lepo telo – prazne glave.
Tisti, ki skrbijo za svoje telo / zdravje, so po tvojem očitno prazne glave. Če bi bili polne glave, bi se pa zalivali s coca colo in se nažirali s pečenim krompirčkom. Tnx, but not tnx.
Koncno lahko precitamo, da se ljudje, ki sebe smatrajo za “zanesljive prijazneze” zelo dobro zavedajo, da so zenskam zanimivi le v vlogi providerja. To je edini nacin da pridejo pod hlacke. Kot mladi ali stari.
Ti prideš pa kot….. Hitler na Poljsko? 😀
Malo je res, ampak je razumljivo. Če človek verjame, da vidi celotno sliko nečesa, ga pač ne moreš prepričat drugače, kot da ga pustiš v tem prepričanju in počakaš, da se mu razgali še preostali del slike. Z leti eni postajajo bolj dojemljivi, ni pa pravila, eni pa tudi ne in svoj vrhunec dosežejo (pre)zgodaj. :)[/quote]
In samo ”tvoja” slika je celovito ”razgaljena” kajne Marko….
Kako povzpetniško moralistična drža človeka ki verjame da je njegova ”slika” dovolj široka oz. končna, naša pač ne…. 🙂
Btw, če se ne motim, si še včeraj pisala kako si ti / tvoji sorodniki / prijateljice večinoma iščete partnerje na dating portalih. Logično, da imate potem same takšne izkušnje…
Kaj pa pričakujete, da boste našle tam gor. Izklesanega moškega, s serijsko samozavestjo, razgledanega, komunikativnega, zabavnega,… ?
Smehhh 🙂
Ti prideš pa kot….. Hitler na Poljsko? :D[/quote]
Vcasih po diplomatski poti. Eni lezbi sem zadnjic ponudil lick for blow. Naslednjic pa se lick for fuck. Potem pa se mi vec ni dalo…
Tako je, vi dobite ostanke, frajerji pa novo svežo robo.:))))[/quote]
Pa dobro, če bi gledal na ženske, kot na robo, potem bi to bilo res. Ampak na “srečo” ni tako in nimam težav s tem. A ti pa same device a? Greš pred vrtec čakat, da ti katera ne ugre slučajno? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.