Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Sem zelo živahen fant zato me zanima kako naj prosim dekle za ples .
Vendar zelo bi rad da je plesalka samska še brez fanta ali plesalca .

Ti fante imaš prav, da Slovenke palijo bolj na jugo primitivni stil. Realno boš kakšno lušno bolj težko upecal, ker je lušnih in takih ki spadajo v bolj recimo temu “Skandinavski” oziroma zahodni model po obnašanju in karakterju tukaj bore malo. Pali bolj to, da se nosiš okoli kot da ti jajca tehtajo 2 toni in se obnašaš kot da jo boš vsak čas posilil, po možnosti še glumiš, da si član kakega “ganga”. To nardi večino Slovenk mokrih ko ocean, sploh če misli da jo boš še malo ošamaral če bo kaj narobe nardila. Slovenski fantje, ki se jim ne da glumit oziroma tipi bolj tvojega stila dosti bolj harajo po zahodu in severu, kjer so punce po večini tak stil kot tebi odgovarja po karakterju. Glede na to, da maš očeta Danca boš še toliko bolj njim podoben tudi po izgledu. Na žalost je tako, da si pač u Sloveniji, so pa recimo Švedinje v povprečju dosti lepšega izgleda od Slovenk pa tudi dosti lažje bi ti bilo tam, saj enostavno njihova kultura ugaja temu, da si nek normalen dec, ki se ne rabi silit ven, ampak lahko tudi z normalnim pogovorovm, inteligenco, humorjem daleč prideš, samozavest seveda ja, ni pa tam potrebna aroganca in primitivnost. Podobno boš videl tudi na celi Severni in Zahodni Evropi, Severni Ameriki, Avstraliji itd. Nižji kot je standard oziroma nek splošen nivo, bolj boš pa moral latino primitivneža igrat če boš želel akcijo. Sicer Slovenke se mi zdi, da palijo na to še dosti bolj kot Španke oz. Grkinje same recimo, verjetno zato ker Slovenija nima neke svoje močne kulture in se stalno preko medijev in družbe vceplja, da je vse z balkana nekaj ekstra. V Španiji je že tako, da so Skandinavci že velik catch.

Špoštovani v sredni šoli si najdi kakšno lustno šolko ki ti je vseč jo prosi za družbo .
Vendar če bo šošolka zato se lahko pogovarjata v različnih rečeh ter družbi .
Čez vikende se lahko zmenita da bi skupaj hodila na ples ali diskoteke .
Ko se družita se lahko poljubita ter tako postaneta par ljubezni .

Jože, na kakšen koncert od Tanje Žagar pojdi, ali Modrijanov. Tam so same fejst mlada dekleta. Ni vrag, da ne srečaš vsaj ene, ki bi te hotela zase.

Kje naj dobim resno dekle .
Hodim po plesih ter porajtam veliko lepih punc samo nobena noče iti z menoj na ples .
Vendar vidim kako ga nakatere punce serjajo z fantim .

Z puncam nimam težav samo prave nimam drugače pa iščem iskreno dekle .
Vendar če grem na ples vidim lepe punce ki čakajo fante .
Nikoli nočejo iti z menoj na ples če povabim kakšno punco se brani mogoče ne upam pristopiti do nje .

Pojdi na ples samo lepo se obleči tam boš spoznal kakšno lepo punco .
Vendar si moraš izbrati tisto punco ki ti je vseč .
Če bo dekle sama jo povabi na prvi ples steboj .
In če bo dekle zato gresta na prvi ples .
Med plesom se lahko zgovarjajta med seboj .
Vendar če bo dekle nasmejano se tudi stisneta v objem telesa .

Mene zanima kako naj dobim punco če sem invalid .
Vendar ko hodim po veselicah vidim neke lustne punce vendar se nastavljajo fantom ki so malo pijani .
Zato me zanima če je kje kakšna punca invalitkinja stara od 25 do 40 let zelo ji bo lepo če se spoznava zato naj mi piše .

Jas sem bil na zabavi tam sem videl nekaj deklet ki so bile lepe in pogumne .
Vendar na neki zabavi sta mi bili dve dekleti tako všeč da sem mislil da jih bi probal povabit na ples .
Pa me kolegica ni dovolila drugače sta bile resnično čedni .
Takrat sem bil star 20 let .
Vendar sta me gledale gotovo sem jima tudi jas všeč .
Enkrat smo bili na morju in ko smo imeli ples sem videl neko lustno punco no saj sem jo mislil povabit na ples pa se je skrila .
No zadni dan se mi je pa smejala ter me gledala takoj sem videl de je ona zagotovo vame zaljubljena .
Ko smo imeli zadnjo noč ples me je povabila na ples ljubezni .
Drugače sva se celo noč stiskala in tudi poljubila sva se na lice .
Takoj sem videl da sva bila za skupaj no ko smo šli domov sva se stisnila v objem .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close