Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Ne vem, kje ti to bereš. Ampak, hej, samo da te potolaži. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Malo je res, ampak je razumljivo. Če človek verjame, da vidi celotno sliko nečesa, ga pač ne moreš prepričat drugače, kot da ga pustiš v tem prepričanju in počakaš, da se mu razgali še preostali del slike. Z leti eni postajajo bolj dojemljivi, ni pa pravila, eni pa tudi ne in svoj vrhunec dosežejo (pre)zgodaj. :)[/quote]

In samo ”tvoja” slika je celovito ”razgaljena” kajne Marko….

Kako povzpetniško moralistična drža človeka ki verjame da je njegova ”slika” dovolj široka oz. končna, naša pač ne…. :)[/quote]
Ne, nisem tega nikjer napisal. Jaz lahko že jutri spoznam svojo zmoto. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In samo ”tvoja” slika je celovito ”razgaljena” kajne Marko….

Kako povzpetniško moralistična drža človeka ki verjame da je njegova ”slika” dovolj široka oz. končna, naša pač ne…. :)[/quote]
Ne, nisem tega nikjer napisal. Jaz lahko že jutri spoznam svojo zmoto. ;)[/quote]Čudno, da vsi gledamo isto sliko le, da eni stalno poudarjajo kako na njej ni nič drugega videt kot zunanjo lepoto in seks… :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, kje ti to bereš. Ampak, hej, samo da te potolaži. :))[/quote]
To je malo vise pred par urami nekdo napisal s skoraj enakimi besedami. Tako da… 😉

Pa se drzi. Na splosno je v naravi “resnih” punc, da se “nalimajo” providerju, ki zasluzi vec od nje, ce je le mogoce. Zame je to le se en demotivator za karkoli (pre)resnega. “Resna” punca me predrago pride…

Ne vem, kje ti to bereš. Ampak, hej, samo da te potolaži. :))[/quote]
To je malo vise pred par urami nekdo napisal s skoraj enakimi besedami. Tako da… 😉

Pa se drzi. Na splosno je v naravi “resnih” punc, da se “nalimajo” providerju, ki zasluzi vec od nje, ce je le mogoce. Zame je to le se en demotivator za karkoli (pre)resnega. “Resna” punca me predrago pride…[/quote]
Kakemu providerju? Kaj misliš, da ti pa nisi provadier. Od tebe si pač želijo le seksa in zabave (recimo) in točno to tudi dobijo. Ko si bodo želele kaj več, bodo šle drugam. Vsi smo providerji, če že tako gledaš na odnose.

Marko ma ti si naivan ko ovca.

Pa se drzi. Na splosno je v naravi “resnih” punc, da se “nalimajo” providerju, ki zasluzi vec od nje, ce je le mogoce. Zame je to le se en demotivator za karkoli (pre)resnega. “Resna” punca me predrago pride…[/quote]
Kakemu providerju? Kaj misliš, da ti pa nisi provadier. Od tebe si pač želijo le seksa in zabave (recimo) in točno to tudi dobijo. Ko si bodo želele kaj več, bodo šle drugam. Vsi smo providerji, če že tako gledaš na odnose.[/quote]

Saj on jim ne (z)more nuditi ničesar drugega. Je magnet za tiste, ki si želijo tega, kar ima. Ostale se mu sploh ne približajo, ker je za njih en navaden pezdetek:)).

Zanimivo je, kako se ženske žolčno odzovejo, ko naletijo na moškega, ki je do žensk zahteven isto, kto one do moških, kot recimo tale Dater. Babe si pač domišljajo, da jim na tem svetu pripada vse, kakor si one zamislijo. Ubogljivi tipi jim pašejo v koncept, ker igrajo na njihove strune. Je pa zanimivo, da istočasno poteka jamrajija o pomanjkanju pravih dedcev. Itak, da bodo internetne matrone tukaj dajale virtualno podporo raznim Markom in podobnim, samo še precej več časa in energije bodo porabile za kregarije z “nepravimi dedci”. Ker jim to pač daje neko razburjenje, ki jim ga v njihovih dolgočasnih življenjih manjka. Na koncu se bodo pač skesano odločile za Markote. Ker je to edina vrsta moških, ki jih lahko trajno priklenejo nase.

Oprosti, ampak Dater zahteva le luliko, kar pomeni, da je strašno nezahteven. Morda se sprijazni še z bingeljtom, tega pa ne vem in me tut ne zanima tolk v globino:)).

Za neresno vezo je to čisto dovolj.

Za neresno vezo je to čisto dovolj.[/quote]

Veliko moških je zelo preprostih. Ne rabijo dosti, da so zadovoljni, jedača, pijača in seks. To je to. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Koliko nikov še boš menjal, da boš “pravi dedec”? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To si malo obrnil v svojo korist. 🙂
Punca je le bila naivna in je rabila izkušnjo, da je spoznala, da življenje ni pravljica, kjer ima princ izklesano telo in je hkrati najbolj pameten in ustrežljiv, pa dober…..:)

Oprosti, ampak Dater zahteva le luliko, kar pomeni, da je strašno nezahteven. Morda se sprijazni še z bingeljtom, tega pa ne vem in me tut ne zanima tolk v globino:)).[/quote]

Ko bi ti vedla, kako malo žensk zna res dobro pofafat… kaj šele fukat…..

To da hočeš kvaliteten seks tudi z ženske strani je znanstvena fantastika dobit….

Nekaj v stilu, da dobiš resnega, poštenega moškega ki ma službo z ženske strani 🙂

Tak, da če moški želi od ženske to, je to zelo zahtevno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič mene zanima kaj misliš o mađaricah glede na to, da si kar blizu meje?

Zanima me še, če jaz spadam med veliko štirico MŽ čveka in zakaj ne? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Za neresno vezo je to čisto dovolj.[/quote]

Veliko moških je zelo preprostih. Ne rabijo dosti, da so zadovoljni, jedača, pijača in seks. To je to. :D[/quote]
In imajo problem, ker večina žensk ni tako preprostih. 🙂

O madžarkah nimam komentarja, ker nisem še nobene srečal, niti me ne zanimajo, pa še čudn jezik mi je 😀

Drugo bom ignoriral 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O madžarkah nimam komentarja, ker nisem še nobene srečal, niti me ne zanimajo, pa še čudn jezik mi je 😀

Drugo bom ignoriral :P[/quote]

Matkič lahko ti povem, da so mađarice popolnoma neupravičeno precej podcenjene kar se tiče lepote pri Slovencih.

Iz lastnih izkušenj iz eno tedenskega pohajkovanja po Češki in Madžarski ti lahko povem, da so 1st. class women. Najmanj na ravni Slovenk. Sploh v notranjosti države 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Drugo bom ignoriral :P[/quote]

Matkič lahko ti povem, da so mađarice popolnoma neupravičeno precej podcenjene kar se tiče lepote pri Slovencih.

Iz lastnih izkušenj iz eno tedenskega pohajkovanja po Češki in Madžarski ti lahko povem, da so 1st. class women. Najmanj na ravni Slovenk. Sploh v notranjosti države :)[/quote]

Če ti po pravici povem mi je vseeno, zato ker že ko slišim madžarščino me mine do vsega, sploh pa seksa….

Ti pa nezaupljiv, zato vse ovce raje steraš v prepad, kot da ti volk katero snede. 🙂

To si malo obrnil v svojo korist. 🙂
Punca je le bila naivna in je rabila izkušnjo, da je spoznala, da življenje ni pravljica, kjer ima princ izklesano telo in je hkrati najbolj pameten in ustrežljiv, pa dober…..:)[/quote]
Mogoče pa tega še ni spoznal. 😉

Ko bi ti vedel, kako dobro ga zna ženska pofafat, če jo ti kvalitetno poližeš. Vprašaj se, kako ližeš, če imaš tako slabe izkušnje. Z drugimi besedami, kolikor sam narediš zanjo, toliko ona zate. 🙂

Veliko moških je zelo preprostih. Ne rabijo dosti, da so zadovoljni, jedača, pijača in seks. To je to. :D[/quote]
In imajo problem, ker večina žensk ni tako preprostih. :)[/quote]
V bistvu je tako, da ta mladih je takih veliko ampak hitro obupajo oziroma kmalu spoznajo, da so narobe izbrale, zato so veze s takimi vedno bolj kratke. Eni se potem imenujejo avanturisti, čeprav si želijo resno, pa jim ne rata, ker verjamejo, da so ženske preveč komplicirane zanje. V resnici pa so sami preveč preprosti (nimajo veliko za nudit).

Ko bi ti vedel, kako dobro ga zna ženska pofafat, če jo ti kvalitetno poližeš. Vprašaj se, kako ližeš, če imaš tako slabe izkušnje. Z drugimi besedami, kolikor sam narediš zanjo, toliko ona zate. :)[/quote]

Daj ne bluzi….

Pol bomo rekli tudi da če bom jaz mel višjo plačo kot ona, me nima rada ker jaz za njo prinesem več evrov kot ona za mene….

Mogoče pa če bi ona boljše pofafala bi jo boljše polizal…

Aja ne to pa ne.. HAHAHAHAHAHAHA

Ko bi ti vedel, kako dobro ga zna ženska pofafat, če jo ti kvalitetno poližeš. Vprašaj se, kako ližeš, če imaš tako slabe izkušnje. Z drugimi besedami, kolikor sam narediš zanjo, toliko ona zate. :)[/quote]

Daj ne bluzi….

Pol bomo rekli tudi da če bom jaz mel višjo plačo kot ona, me nima rada ker jaz za njo prinesem več evrov kot ona za mene….

Mogoče pa če bi ona boljše pofafala bi jo boljše polizal…

Aja ne to pa ne.. HAHAHAHAHAHAHA[/quote]
Oprosti tega pa ne razumem. To je nek tvoj histeričen odziv na moj argument al kako?
Zaradi mene lahko tudi čakaš na to, da ti ga boljše pofafa. Izbira je tvoja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close