kako dobiti punco
A mladost je samo za spolnost? Do 29,5 let? 🙂
V mojem sorodstvo je en moški, ki je imel nebroj žensk, pa ni noben “barabin”, ampak zelo fajna oseba, le manj ugoden iz ženske perspektive, da ga vzame za moža, če si želi stabilnost v zvezi in družinskega očeta.
Bolj je videti, da nekateri mladi žolčno bruhate nad ženskami, ki iščejo resne tipe (in si jih celo najdejo) in “pridne fante” postavljate kot največje mučenike.
Let me tell you something: ne obstaja nekaj takega, kot je PRIDEN FANT. Kot ne obstaja izraz OBRABLJENA PIČKA. Ko boš nehal enkrat tako slabšalno govorit o enih in drugih, boš dojel, da borbe sploh ne rabiš.
Sploh pa, če imaš toliko proti ženskam, pa prešaltaj na tipe. Simple. Al si ga pa odsekaj, ker ti samo štalo dela v zgornji glavi, ki jo premalo nucaš.
Vsako določeno obdobje moraš biti drugačen…vsi vemo, da si vsi pri 20ih močno želijo seksat…jaz nimam nič proti tem,da ženske seksajo in se kasneje pročijo to je čisto normalno…kar mi dvigne pritisk je to, da ženske takim pridnim/mirnim fantom, ki pač še niso dojel scene (torej kako priti do seksa oz zamenjat par žensk v svojem beden lajfu ve svetujete ene bedarije, ki jim bodo mogoče pomagale ko boste ženske starejše)…zato pa tukaj mi moški (kateri smo že bolj izkušeni) dobimo občutek, da se delate norca iz teh fantov oz fantov na splošno, ko jim dajete take glupe nasvete, ki jim roko na srce ne bodo pomagali v zgodnjih 20ih letih…nekako deluje tako kot, da ga zavajate, da capa za vami potem ko je pa čas za nekaj “resnega” ga pa vzamete pa še takrat je več ali manj vaša copata.
Ti si pa samo malo jezna, ker si s svojim prispevkom o sestri dokazala, da naša poanta drži…razumem živčnost..
Tako je, zato pa so jezne, ekr smo jih dešifrirali…Jezno norčevanje je zadnji stadij..Sej ženske razumem, da se morajo sprenevedati..to je pač v njihovi naravi..manj razumem te moške dripce, ki jim ubogljivo kimajo..
A mladost je samo za spolnost? Do 29,5 let? 🙂
V mojem sorodstvo je en moški, ki je imel nebroj žensk, pa ni noben “barabin”, ampak zelo fajna oseba, le manj ugoden iz ženske perspektive, da ga vzame za moža, če si želi stabilnost v zvezi in družinskega očeta.[/quote]
In tvoja poanta je? Da si ti fajn bodoči družinski oče, ker se nisi naseksal? vedno bolj se zapletaš..
Pa si že uspel razbrati, da ima tvoja vrsta celo pri iskanju resne partnerice več težav, kot sorta tvojega znanca pri iskanju neresnih?
Naseksal, dovršnik spet, sklicujoč se vedno znova na preteklo obdobje? 😉
Ne vem, kakšna je “moja vrsta”, ker jaz pri ženskah nimam nobenih dvomov v svojo moško samozavest, da bi imel kakršne koli komplekse iz tega. Kompleksi (v glavah) so tista glavna prepreka, ki oteškoča moškim stik z ženskami. Jaz sem si točno tak, kakršen sem, najbolj všeč. ne rabim nikogar igrat in ničesar… :)))
Ko bi ti vedel, kako dobro ga zna ženska pofafat, če jo ti kvalitetno poližeš. Vprašaj se, kako ližeš, če imaš tako slabe izkušnje. Z drugimi besedami, kolikor sam narediš zanjo, toliko ona zate. :)[/quote]
A ti to iz svojih bogatih izkusenj pises? Ah… brez veze razpravljati z verniki…
Ne. Zato, ker jo na precko postrizeni debeluscki pac na rajcajo. In tako bo ostalo na veke. S taksnim bo morda res kdaj pristala. Ampak ne zato, ker jo rajca, ampak ker se preprica, da bo tip dober provider.[/quote]
Ti že tolko bluziš, da ni veš smešno. Kaj je narobe samo s seksom? Prav nič. Nekaj časa je fino, ko malo zamenjaš tipe pa sprobaš novo meso. Saj ne štartajo vsi na resne, sploh pa, človeka ne spoznaš po parih fukih. Valda moraš dejtat z njim nekaj časa, da vidiš, ali si sploh pašeta. Nič bat, zdaj ima enega močnega že nekaj let, pleša se mu že tudi dela, pa na začetku ji ni bil preveč všeč. Potem pa tekom druženja … Čez čas, ko si nabereš izkušnje, si že bolj oblikuješ podobo, kakšnega partnerja želiš in kakšnega definitivno več ne.
Pa mogoče bi dojel, da ni rajc samo popolno telo, ampak predvsem glava in kaj se z njo počne.Dobr, če ostaneš večno na ravni donhuana, pol loviš samo pepelke, še zdaleč pa ni to večina moških heh
No, če je višek življenja se dobro pofukat, pol na zdravje, stari! Dober seks ni rešil še nobene veze pred njenim propadom. Nobene. Lahko ti je rajc se skregat na mrtvo z bejbo pa se potem čez 3 ure ali čez 10 ur živalsko poseksat z njo, ampak če je to vse, kar vaju veže, res ne rabiš veze.[/quote]
Zal se sploh ne zavedas, da samo potrjujes mojo trditev. Ko se “resna” zenska zaljubi v mozgane, se zaljubi v providersko sposobnost in pripravljenost izbranca. To je tisto bistveno. Vse drugo je stranskega pomena.
In sedaj pridemo do zanimivega dela. Ti nekdanji dungeonmasters, ki so celo mladost fuka stradali, koncno pridejo na svoj racun. Imajo dobro sluzbo. Kupili so si stanovanje. Tu je avto. In njihova resnost je koncno poplacana tudi s strani zensk. Resnih zensk!
Saj ne da se jim zacne kar naekrat “dogajati”. Dalec od tega. Ampak kocno naletijo na punce, ki se na njihovo “resnost” “palijo”. Sicer se palijo na rezultate “resnosti”, ampak tega niti same v zaslepljenosti s svojo agendo ne zavedajo, se manj pa so pripravljene priznati.
In kako se zacno ti decki obnasati? S posmehovanjem vsega “neresnega”. Moskih ali zensk. Vsake “neresnosti”. In vsega kar jim le ta predstavlja. In povelicevanjem “resnosti”. Prepoznate?
“Resnost” moskih sama po sebi celo “resnim” zenskam bore malo pomeni. Vsa ta spika ni vredna nic, ce tip nima za pokazati rezultatov svoje resnosti. Ali pa je/bo podedoval. Brez tega je “resnez” cista neuporabna nula.
Ampak med “neresnimi” ne manjka ljudi, ki imajo vse zunanje atribute uspesnega “resneza”. In kot taki pritegnejo taksne in drugacne zenske. Ampak, tisto kar “resnezi” z obema rokama “sprejmejo”, “resne”, ki se palijo na rezultate “resnosti”, “neresnez” kvecjemu izkoristi, ker ve, da ga bo resna stala vec kot niz neresnih.
Sprenevedaš se kvečjemu ti, ki nam očitaš neko faušijo. Verjetno le sodiš po sebi ali pa naivno ugibaš. V vsakem primeru se sprenevedaš ti. Čeprav te razumem, želiš le dobro svojim kompanjonom. 🙂
Zal se sploh ne zavedas, da samo potrjujes mojo trditev. Ko se “resna” zenska zaljubi v mozgane, se zaljubi v providersko sposobnost in pripravljenost izbranca. To je tisto bistveno. Vse drugo je stranskega pomena.[/quote]
In v kaj se ženska zaljubi pri tebi, v nesposobnost? 🙂 Oprosti, ampak ne vem, kaj si želel povedat. Da je sposobnost nekaj slabega in iz varnostnih razlogov ostajaš nesposoben. Tako se te bere. 🙂
Verjetno je želel povedati, da imajo “neresneži” dobre šanse pri ženskah že, ko ( materialno ) še ničesar nimajo.
In točno tako je. “Resneži” si morate najprej nekaj ustvariti, da vas kakšna vsaj malo povoha. Sej ne pričakujem, da boste to priznali, a tako je. Še vaša forumska zaveznica krivokljun je včeraj ali kakšen dan nazaj lepo napisala, da se je njena sestra dobivala z neresnežem, ki je imel oblikovano telo, preden se je odločila za kaj resnejšega….
“Resneži” so plan B, če se ženski ne posreči z “neresnežem”, ki jo privlači že tak, kot je, prvinsko.
Noben od vas mi pa ne bo razlagal, da vam seks sam po sebi nikoli ni nič pomenil, da ste od nekdaj neskončno čustveni…Prej bo ersnica, da ste željo po “neresnem seksu” v sebi zatrli, ker pač za to nikoli niste imeli možnosti..
Kaj pa vem koga misliš z resnimi in koga z neresnimi, meni moja večkrat reče da nisem resen. 🙂 Jaz se nimam za preveč resnega. 🙂
Vem pa, da tudi nereseni bi radi eno resno, pa je ne najdejo, zato se pač morajo soočat z neresnimi. 😉
Ves čas pišeš le o enem tipu moškega. Ne moreš posploševati, da enako velja za vse ostale. Ti govoriš o obupancih, ki nimajo kaj pokazati, razen tega, da so resni oz. imajo željo po resni zvezi. To pa ni dovolj za partnerstvo.
Žal ne morem reči, da “neresna” stran absolutno nima prav. Tako ena kot druga varianta zvez velikokrat temelji na možnosti možnosti manipulacije vsaj pri enem. Čustva – ne bom rekel, da jih ni. Vendar so bolj ali manj instant, kar se izkaže ponavadi takrat, ko so določeni cilji doseženi. oz ko orodje za ustvarjati si življenje začne nekoliko delati nekoliko po svoje (beri: ko semu začne svitati njegova dejanska vloga).
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja reče ti da nisi resen, zato, da misliš da si kul zabavn tip LOL
Dater škoda cajta, to razlagat ”vernikom” oni so ziher, da je njihova smer 100% prava in edina, in tako bo dokelr ne bodo umrli pa še pol naprej…..
Vse ostalo so samo njihovi izgovori zakaj je tako bilo ali tako je 😀
krivokljunka pa je itak vse povedala, z primerom svoje sestrce….namesto, da bi fukala grdega resnega debelega piflarja ki se uči in je ”pameten” je fukala ”puhoglavega” fitneserja….
To je tipičen primer, ženske logike, govorijo nam kak je treba bit resen, fukajo pa z neresnimi…. višek perverznosti 😀
V bistvu so ljudje, ki načrtno iščejo “resno zvezo” največji manipulatorji. Ker se praviloma predstavljajo za veliko boljše, kot so, da dosežejo cilj v obliki resne zveze. Sledi ponavadi razočaranje druge osebe, ko ugotovi, da je bila malo zmanipulirana in le sredstvo za dosego cilja.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja reče ti da nisi resen, zato, da misliš da si kul zabavn tip LOL[/quote]
Aja, no hvala za razlago. Očitno sem ji potem res. :)) Al misliš, da me malo vleče za nos? Kdaj pa ti verjameš, da si eni zabaven? Ko ti reče, da si preresen? :))
Če imata oba podobne cilje, potem sta oba sredstvo (drug drugemu) in če je cilj izpolnjen, sta oba “sredstva” zadovoljna. Al ni tako?
Ti nisi nobeni sredstvo za dosego njenih ciljev, v primeru da je to spolna potešitev? :))
Sori, sam zgresil ste point. Tisti ki si zeli resne zveze, bo gledal tudi z.mozgani ne samo s fifiko ali fifijem. In to ne glede na starost. Ker pa zivljenje ni enoznacno, se zgodi da se ljubezen razvije tudi samoniz avanture. Pac tekom casa.se spoznavata in najdeta razlike, s katerimi Lahko zivita in s katerimi ne.moreta. moja sestra je ze pred tem zadnjim imela resne zveze, tipi so bili razlicni. Tale zdajsnji zasluzi.manj od nje, ceprav je uspesen na svojem podrocju. To, kar ga dela.privlacnega zanjo, ni zdolgocasen tip in varnost, ampak kvalitete in lastnosti, ki jih ta tip ima.
Dajte si ze dopovedat, da resna zveza temelji na mocnejsi vezi kot je zgolj spolbi privlak. Sestri je njen tip seksi pa trebuscek gor ali dol, to da imata podobne cilje, da sta oba aktivna na svojem podrocju, da nenehno rasteta in ohranjata povezanost… ni in nobena terna, sivanka ki jo je nasla, ampak nekdo ki ima vec pozitivnih lastnosti kot negativnih. Kar ne pomeni da jih prejsnji tipi niso imeli, samo se vsi spreminjamo in skupaj rastemo…z nekaterimi cez cas ugotivis, da si nimata vec kaj dat. In takrat se razdires.
Zal se sploh ne zavedas, da samo potrjujes mojo trditev. Ko se “resna” zenska zaljubi v mozgane, se zaljubi v providersko sposobnost in pripravljenost izbranca. To je tisto bistveno. Vse drugo je stranskega pomena.[/quote]
In v kaj se ženska zaljubi pri tebi, v nesposobnost? 🙂 Oprosti, ampak ne vem, kaj si želel povedat. Da je sposobnost nekaj slabega in iz varnostnih razlogov ostajaš nesposoben. Tako se te bere. :)[/quote]
To je tipicen odziv “resneza”, ki je celo ponosen na to, da je bil izbran v “resno” vezo zaradi predvsem, ce ze ne izkljucno, dejstev kot je njegova “resna” sluzba, placa, stanovanje, avto, … in se sploh ne zaveda, da je bil izbran zaradi puncinega prepricanja, da je (on) pripravljen biti izkoriscan za dosego ciljev gospodicne, ki si ga je izbrala. Oziroma, podeljeno vlogo sprejme z navdusenjem in ponosom. In na kraj pameti mu ne pade, da ce se bo kadarkoli izpregel iz jarma, in sodeloval z zmanjsano kapaciteto, bo hitro konec “srece”. Najbolj pozensceni pa bodo “upravicenost” konca “ljubezni” zaradi spremembe “prispevanja” ze kar sami podprli.
Ne pravim, da je tako v vsaki resni zvezi. Ne, ne. Ni. Sploh pri starejsih, kjer so otroci ze odrasli, gre za druge reci. In podobnih kategorij je se vec. Govorim o tistih “resnih” zvezah, ki se zacnejo v zgodnjih 30-it. Ko sveze “zresnjena” deklica zavestno in premisljeno isce “resnega” moskega.
Zakaj govorim o izkoriscanju? Zato ker gre v vecini primerov se vedno za asimetricno vezavo. S financno bolj uspesnim moskim, ki je bolj x, y in z od “izbranke”. Ne nujno visje izobrazba. Kljucna je prepricanost v njegovo sposebnost zagotavljanja (primernega) dohodka.
Forum je zaprt za komentiranje.