Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako dobiti punco

kako dobiti punco

Jaz bi tudi tako razumel. Morda se je on potolažil tako, da si je razlagal po svoje. Je pa res, da imaš tudi take, ki jim papir pomeni več, kot človek sam, tako da dopuščam oboje. Konec koncev še vedno verjamem, da dobiš točno to, kar si zaslužiš/prikličeš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, oprosti, meni moja partnerka ni nobeno sredstvo. Z njo sem, ker se imava fajn. Če je tebi tvoja sredstvo za dosego cilja in dokazovanje, kako si resen, potem naj ti sporočim, da jaz ne razmišljam na tak način.[/quote]
A da ne? Potem se mi je samo zdelo, ker si zgoraj omenjal moškega, ki je sredstvo zanjo. Sem mislil, da imaš ti tako. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prazne marnje.

To so vse površinske informacije, ki o samem odnosu ne pove veliko. Ne vemo, kako se je ona v tem odnosu počutila in ne kako se je on. Vedno pa je osebno občutek tisti, ki nas vodi pri odločitvah. Včasih nas tudi prevara.[/quote]

Poznaš morda primere, ko nekdo nekoga zapusti, kadar se počuti dobro? No ja, res je, da imaš tudi take, ki pravijo da si menda mislijo, da si prav tega ne zaslužijo. Ali pa tako samo pravijo.

Jaz bi tudi tako razumel. Morda se je on potolažil tako, da si je razlagal po svoje. Je pa res, da imaš tudi take, ki jim papir pomeni več, kot človek sam, tako da dopuščam oboje. Konec koncev še vedno verjamem, da dobiš točno to, kar si zaslužiš/prikličeš.[/quote]
Ce bi lahko upodobili mentalno pozenscenega tipa, bi ti izgledal nekako tako kot zmagovalec eurovizije. Tako mozat si, lol.

Nekastrirani ljudje pa takoj opazimo, da ce te nekdo zapusti takoj po diplomiranju, da to dejstvo, diplomiranje in vse kar to prinese s sabo, ne igra nepomembne vloge. In le feministka in popolnoma pozensceni mehkuzec vidita kot razlog nekaj drugega, mentalno in custveno nezrelost mozakarja. Ce kdo, je bila mentalno in custveno nezrela prav ona.

Če sem pošten, bi meni osebno začela utripat rdeča lučka ob takšni informaciji. Ker so stvari, ki “sčasoma pridejo” (ali pa kar na enkrat) velikokrat prehodne narave. Lahko je le v fazi, ko je ne moti. Močno pa dvomim, da pogleda tudi za kakšnim drugim trebušastim tipom.

Jaz bi tudi tako razumel. Morda se je on potolažil tako, da si je razlagal po svoje. Je pa res, da imaš tudi take, ki jim papir pomeni več, kot človek sam, tako da dopuščam oboje. Konec koncev še vedno verjamem, da dobiš točno to, kar si zaslužiš/prikličeš.[/quote]
Ce bi lahko upodobili mentalno pozenscenega tipa, bi ti izgledal nekako tako kot zmagovalec eurovizije. Tako mozat si, lol.

Nekastrirani ljudje pa takoj opazimo, da ce te nekdo zapusti takoj po diplomiranju, da to dejstvo, diplomiranje in vse kar to prinese s sabo, ne igra nepomembne vloge. In le feministka in popolnoma pozensceni mehkuzec vidita kot razlog nekaj drugega, mentalno in custveno nezrelost mozakarja. Ce kdo, je bila mentalno in custveno nezrela prav ona.[/quote]

Vprašanje je, kako nekomu rata biti več let v odnosu in potem prijavi, da ga je ženska zapustila, ker nima diplome? Vsa leta ni spoznal svoje ženske, ni vedel s kom ima opravka? Po moje sta oba enaka kalibra, samo njej je prej kapnilo in je najbrž spoznala, da je ta njen kaliber še premalo bitch kot ona. Iskala je nekoga, ki ji bo kos, ki bo lahko hodil v korak z njo pri vseh spletkah. V bistvu bi rabila nekoga, ki bi jo prehiteval:).

Nekastrirani ljudje pa takoj opazimo, da ce te nekdo zapusti takoj po diplomiranju, da to dejstvo, diplomiranje in vse kar to prinese s sabo, ne igra nepomembne vloge. In le feministka in popolnoma pozensceni mehkuzec vidita kot razlog nekaj drugega, mentalno in custveno nezrelost mozakarja. Ce kdo, je bila mentalno in custveno nezrela prav ona.[/quote]

Vprašanje je, kako nekomu rata biti več let v odnosu in potem prijavi, da ga je ženska zapustila, ker nima diplome? Vsa leta ni spoznal svoje ženske, ni vedel s kom ima opravka? Po moje sta oba enaka kalibra, samo njej je prej kapnilo in je najbrž spoznala, da je ta njen kaliber še premalo bitch kot ona. Iskala je nekoga, ki ji bo kos, ki bo lahko hodil v korak z njo pri vseh spletkah. V bistvu bi rabila nekoga, ki bi jo prehiteval:).[/quote]
Ce punco s katero sem 5 let, ziviva skupaj, itd, pustim tri dni po tem, ko sem zadel na loteriji, in to z obrazlozitvijo, da zame, sedaj ko sem na enkrat postal tako bogat, vec ni dovolj dobra, potem bi normalen nezaslepljen clovek brez vpletene agende upraviceno trdil tocno to, kar sem napisal za njegovo punco.

Njena reakcija je bila precej obicajna za zenske. Kot bi znala biti tudi reakcije tipa, ki je zadel na loteriji, mimogrede.

Vprašanje je, kako nekomu rata biti več let v odnosu in potem prijavi, da ga je ženska zapustila, ker nima diplome? Vsa leta ni spoznal svoje ženske, ni vedel s kom ima opravka? Po moje sta oba enaka kalibra, samo njej je prej kapnilo in je najbrž spoznala, da je ta njen kaliber še premalo bitch kot ona. Iskala je nekoga, ki ji bo kos, ki bo lahko hodil v korak z njo pri vseh spletkah. V bistvu bi rabila nekoga, ki bi jo prehiteval:).[/quote]
Ce punco s katero sem 5 let, ziviva skupaj, itd, pustim tri dni po tem, ko sem zadel na loteriji, in to z obrazlozitvijo, da zame, sedaj ko sem na enkrat postal tako bogat, vec ni dovolj dobra, potem bi normalen nezaslepljen clovek brez vpletene agende upraviceno trdil tocno to, kar sem napisal za njegovo punco.

Njena reakcija je bila precej obicajna za zenske. Kot bi znala biti tudi reakcije tipa, ki je zadel na loteriji, mimogrede.[/quote]

To sta dve povsem različni zgodbi. Ženska, ki tipa pusti kao zato, ker je ona diplomirala on je pa po njeno neizobražen kmet, je nekaj kar je lahko predvidela, se ni zgodilo čez noč. Pri zadetku na loteriji se ti pa zaradi evforije lahko zasuka v glavi in narediš potezo, ki je sicer ne bi.
Še vedno ne verjamem, da ga je pustila zgolj zaradi tega. Če pa že, je v ozadju še marsikaj drugega in je talele moški en copatek, ki je ždel v odnosu zaradi odnosa. Plehko vse skupaj.

Ni zanimivo, kako vse samske ženske, ko naenkrat pristanejo v letih, ko bi bilo treba si kakšno familijo ustvarit, postanejo “čustveno zelo zrele”?

Kje je bila prej njihova čustvena zrelost?

Med nogami?

Totalno posploševanje. Zase lahko rečem, da sem bila pri 20-ih čustveno bolj zrela kot danes.

Njena reakcija je bila precej obicajna za zenske. Kot bi znala biti tudi reakcije tipa, ki je zadel na loteriji, mimogrede.[/quote]

To sta dve povsem različni zgodbi. Ženska, ki tipa pusti kao zato, ker je ona diplomirala on je pa po njeno neizobražen kmet, je nekaj kar je lahko predvidela, se ni zgodilo čez noč. Pri zadetku na loteriji se ti pa zaradi evforije lahko zasuka v glavi in narediš potezo, ki je sicer ne bi.
Še vedno ne verjamem, da ga je pustila zgolj zaradi tega. Če pa že, je v ozadju še marsikaj drugega in je talele moški en copatek, ki je ždel v odnosu zaradi odnosa. Plehko vse skupaj.[/quote]
Plehki in predvsem predvidljiv je odziv feminizirane forumske srenje. 🙂

Vsak lahko teoretizira kaj vse je bilo med njima se posredi. Navedel sem zgolj kljucna dejstva. Ti pac preberes kar ti pase. Dodas kot ti pase tisto zdenje copatka v odnosu. Ignoriras ostalo. In ostanez v zacetnem prepricanju. Tudi on je bil pred diplomo. Niti pol leta ni minilo. In se to sem pozabil povedati, vsa leta je brezplacno zivela v stanovanju njegovih starsev. Sama sta notri zivela.
Punca ga je pac izkoristla za svoje cilje, potreba. Kot to zenske rade pocnete. Ko se ji je zdelo, da si zasluzi vec, je sla pac “naprej”.

Ni se ji zazdelo, da si zasluži več, temveč, kaj več ni bilo moč istržiti tam… in je šla naprej. Čista koloniarsko – izkoriščevalska ženska.. Simpl

Aja, tudi “neizobrazeni kmet” si dodala. Koja zaslepljena budala… potem pa se cudis, da so moski militantni proti tebi… jao…

Še vedno ne verjamem, da ga je pustila zgolj zaradi tega. Če pa že, je v ozadju še marsikaj drugega in je talele moški en copatek, ki je ždel v odnosu zaradi odnosa. Plehko vse skupaj.[/quote]
Plehki in predvsem predvidljiv je odziv feminizirane forumske srenje. 🙂

Vsak lahko teoretizira kaj vse je bilo med njima se posredi. Navedel sem zgolj kljucna dejstva. Ti pac preberes kar ti pase. Dodas kot ti pase tisto zdenje copatka v odnosu. Ignoriras ostalo. In ostanez v zacetnem prepricanju. Tudi on je bil pred diplomo. Niti pol leta ni minilo. In se to sem pozabil povedati, vsa leta je brezplacno zivela v stanovanju njegovih starsev. Sama sta notri zivela.
Punca ga je pac izkoristla za svoje cilje, potreba. Kot to zenske rade pocnete. Ko se ji je zdelo, da si zasluzi vec, je sla pac “naprej”.[/quote]

Beri se. Ženska je odšla od njega, ker je diplomirala 6 mesecev prej?:))) Njena visoka izobrazba je bila kriva za razhod? Ne se hecat no. Kot si rekel, izkoristila ga je in odšla. Očitno je bil ravno pravi trenutek, diploma gor ali dol. Se ti zdi ta moški gladek, da je bil z njo ves ta čas v odnosu? Misliš, d anikoli ni pokazala pravega obraza? Ga je šele zdaj presenetila? Izkoristila ga je toliko kot ji je dopustil. Naj se raje vpraša, zakaj je tak buhtelj.

je čas, da se tema preimenuje … so že vse zgonjene in znucane

Potem to o tebi pove, da si še preprosto prenaiven, če je v petih letih nisi toliko spoznal, prečital. Daleč od pravega moškega, za katerega se predstavljaš. Tudi ona te ni prepoznala v tem. Torej?

Mislim si, da je ona morala tako čutiti, da je bila njena diploma povod za razhod. Očitno ga ni videla kot hudega intelektualca, a ne. Govorim o zgodbi, ti si pa to besedno zvezo vzel kot mojo gonjo proti temu moškemu. Ne, poskušala sem se postaviti v njeno kožo.

Pa jst se ne čudim, meni je jasno, zakaj so tako militantni…borijo se s svojim ognjem v sebi in potem to sliko projecirajo meni:).

To je ravno tako kot bi vprašal – ali ni zanimivo, kako dojenčki še ne znajo poštevanke, ko pa končajo prvi razred, pa jo kar naenkrat znajo. Kje pa so prej imeli to znanje? :))

Agreed! In taksnih je poln ta svet.

In sedaj si poglej kaj replicira ova zgoraj. On je buhtelj, ker se je pustil tako izgoristiti.

E pa draga forumasica, vidis, jaz nisem tak buhtelj. In zato enostavno ne grem v nic resnega z osebami, ki bi se tako ali drugace z mano nesorazmerno okoristile. In ze zaradi golega dejstva, da zenske iscete bolj oh in sploh tipa kot ste same, je tezko prepreciti, da me ne izkoristite. V avanturah dosti lazje nadzorujem koliko me kdo izkoristi. Pravo izkoriscanje se zacne selo ko enkrat zacnes nacrtovati skupno prihodnost.

Kako enostransko gledaš na zgodbo, že kar malo patetično. A on pa nje ni izkoristil za svoje potrebe? Meni se zdi, da sta oba bila malo preveč sebična. Tak odnos pač ne deluje na dolgi rok in slej kot prej en odide. Navadno tisti, ki je bolj drzen.

ponavljam obvestilo

degeni – spametujte se

To je skoraj tako zanimivo, kot če bi vprašal kam gre svetloba ko luč ugasneš…
Ali pa… kaj dela Marko, ko mu vzameš internet?

Agreed! In taksnih je poln ta svet.

In sedaj si poglej kaj replicira ova zgoraj. On je buhtelj, ker se je pustil tako izgoristiti.

E pa draga forumasica, vidis, jaz nisem tak buhtelj. In zato enostavno ne grem v nic resnega z osebami, ki bi se tako ali drugace z mano nesorazmerno okoristile. In ze zaradi golega dejstva, da zenske iscete bolj oh in sploh tipa kot ste same, je tezko prepreciti, da me ne izkoristite. V avanturah dosti lazje nadzorujem koliko me kdo izkoristi. Pravo izkoriscanje se zacne selo ko enkrat zacnes nacrtovati skupno prihodnost.[/quote]S tako miselnostjo resna zveza na dolgi rok ni možna, žal. Ženska ti bo skuhala kosilo, ti pa boš tuhtal, kaj ima za bregom. Želela bo seksati s teboj in se boš spraševal, kdo jo je zrajcal. To ne gre. Razumem, da si še vedno pod vplivom svoje izkušnje. Žal pa si jo narobe interpretiraš in vidi se, da vso krivdo za neuspelo zvezo vališ na žensko in prav nič nase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close