Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kako dodati melodije zvonjenja v svoj iPhone?

Kako dodati melodije zvonjenja v svoj iPhone?

Skoraj vsi sodobni pametni telefoni imajo standardne vgrajene melodije zvonjenja za vse modele. Vendar pa imajo na začetku vsi telefoni enake osnovne melodije zvonjenja. Po določenem času uporabe pa se ljudje že naveličajo vnaprej nameščenih melodij zvonjenja in jih želijo spremeniti v nekaj novega. Na tej točki potrebujejo spletno mesto za prenos melodije zvonjenja, da prenesejo melodije zvonjenja v svoj telefon in jih sami prilagodijo.

 

Obstajajo različne vrste melodij zvonjenja, na Android Marketu pa so na voljo tudi različne brezplačne aplikacije za melodije zvonjenja. Vse te brezplačne aplikacije za melodije zvonjenja lahko preprosto prenesete s trga Android uporabniki, ki želijo prilagoditi svoje telefone. Ko jih prenesete s tržnice Android, jih lahko uporabniki brezplačnih melodij zvonjenja enostavno namestijo na svoje mobilne telefone.

 

Apple je tudi eno največjih podjetij, ki v svoji trgovini iTunes brezplačno ponujajo melodije zvonjenja. Če želite prenesti te brezplačne tone v telefon, boste morali v pripomočku poiskati trgovino iTunes, odpreti ikono in poiskati aplikacijo za melodije zvonjenja. Ko izberete katero koli aplikacijo za melodije zvonjenja, se prikažejo tri možnosti, med katerimi boste morali izbrati eno. Ko izberete katero koli od treh možnosti, boste morali prenesti aplikacijo v telefon in uživati ​​v brezplačnih melodijah zvonjenja v telefonu.

 

Glavna razlika med melodijo zvonjenja Iphone je v tem, da brezplačnih melodij zvonjenja Iphone ni mogoče prilagoditi ali kakor koli spremeniti. Če želite prenesti melodijo zvonjenja, najprej pojdite v imenik brezplačnih melodij zvonjenja. Na internetu je na voljo več imenikov za prenos melodij zvonjenja, vendar nobeden ni tako dober kot imenik melodij zvonjenja iTunes. Najboljšo brezplačno melodijo zvonjenja lahko prenesete v iTunes. Brskajte po kategorijah glasbe in izberite vrsto melodije zvonjenja, ki jo želite prenesti.

 

Melodije zvonjenja v telefon lahko dodate tako, da uredite privzeto melodijo zvonjenja, ki je priložena telefonu. Če želite spremeniti privzeto melodijo zvonjenja, pojdite skozi nastavitve in kliknite na “Melodije zvonjenja”. Izberite “Dodaj melodije zvonjenja” in poiščite ponujene možnosti. Spremenite lahko privzeto številko tona, trenutno melodijo zvonjenja, seznam predvajanja, možnost Ponovi, vrsto datoteke za nalaganje, raven kakovosti, pomoč in drugo.

 

Ne pozabite, da ko prenosite melodije zvonjenja na svoj iPhone ali katero koli drugo napravo iOS, je bolje, da jih prenesete iz uradne trgovine z melodijami zvonjenja. S tem boste dobili najnovejše melodije zvonjenja in ne boste nalagali starih melodij zvonjenja, ki morda niso združljive z vašo napravo. Poleg tega obstaja veliko brezplačnih spletnih mest za prenos melodij zvonjenja, vendar večina od njih ne ponuja brezplačnih posodobljenih melodij zvonjenja. Če želite prenesti melodije zvonjenja, preživite nekaj časa in izberite pravo spletno mesto, kjer lahko brezplačno dobite kakovostne melodije zvonjenja.

Preprosto, kupiš huawei, oz kateri koli drug aparat, ker iphone je narejen da samo lupi svoje uporabnike

tonos de llamada bi bilo moje priporočilo za današnje mobilne melodije zvonjenja

New Report

Close