Kako dodatno zasluziti…
Hm, je riskiran, ampak jih poznam kr velik, ki igrajo stave, eni izmed njih celo nočjo delat, se sam s tem ukvarjajo. Kaj pa vem, če se spoznaš na šport, lahk probaš ampak z majnim denarjem in da igraš na sigurn. Počas se daleč pride. Celo mene včasih to primam, ampak jaz če igram, dobim bolj mal, ker takrat stavim res tiste ki naj bi bili sigurni pa še to dam največ 2-3€.
Glede na to da jaz ne morem delati z ljudmi zaradi anksioznosti/agorafobije sem našla način za delo, “freelance” delo, v bistvu če vsaj malo obvladaš računalnik lahko ali a) pišeš podnapise za online filme in videe b) pišeš članke za denar c)programiraš in oglašuješ za denar. Glede na to da to lahko delaš od doma je lahko tudi dodatno delo zraven dela ki ga že imaš.
Več let že delam s pomočjo interneta. Medtem sem spoznal, kaj je na internetu nateg in kaj realna možnost. Svoje izkušnje sem opisal v članku tukaj https://fotkar.com/dodatni-zasluzek-na-internetu/.
Preberite članek in morda najdete idejo za dodaten zaslužek.
Pozdravljeni!
Vem, da je ta tema že stara ampak vseeno. Na spletu se ukvarjam s služenjem dodatnega denarja poleg redne službe in gre mi zelo dobro(po mojem mnenju). Trenutno delam na tej strani https://www.clixsense.com/?14679507. Delo je precej enostavno lahko izpolnjuješ ankete, gledaš videe in še nekaj ostalih stvari. Delo mi vzame približno 30-60 minut časa na dan, ampak je vredno. S tem se ukvarjam približno 3 mesece in trenutno zaslužim 300 evrov na mesec. Ta spletna stran ni nateg ampak deluje.
LP
Joj no!! Ne verjemite temu.
Človek zasluži z refrerralsi. To pomeni, da bo on zaslužil od vsakega od vas lolekov, ki bo kliknil in nasedel njegovemu nagovarjanju. :-))))
[/quote]
Če jih imaš 10 000 jih dela okoli 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Tako da tudi tukaj ni ravno denarja, razen če imaš 150 000 Indijcev pod sabo.
Odpreš popoldanski S.P. in se lotiš degustacij po trgovinah.
Ena od možnosti sodelovanja :
Pozdravljeni!
Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na jozenovak1212@gmail.com.
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
jozenovak, 26.06.2019 ob 05:21
Pozdravljeni!
Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na jozenovak1212@gmail.com.
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
To me res zanima, ampak ali se da kaj zaslužiti.