Ne vem kako dolgo lahko imam odprt kozarec v hladilniku, gre pa za sojine kalčke, bambusove vršičke in pa nekaj omakic. Predvidevam, da je omake treba pospravit najkasneje v treh dneh. Za tisto kar pa je vloženo pa nimam pojma, lahko počaka kaj dlje?
Jaz bi rekla da je dobro, dokler se ne pokvari. Če so omakce lepe, brez kakšne plesni, potem ne vem, zakaj jih ne bi mogla porabiti, sploh če se še toplotno obdelajo pred zaužitjem.
En kanček probaj, pa boš videla. Tako delam jaz pa nismo še nikoli imeli problemov. Omake itak povrhu ratajo plesnive, ostalo pa mal povohaš, kanček odškrtneš pa daš v usta.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.