Najdi forum

Splash Forum Koronavirus kako domov avstrija prepovedala polete iz španije

kako domov avstrija prepovedala polete iz španije

Ima kdo kako idejo, telefonsko številko, pozna zakonodajo v takih primerih….

Hči je na Tenerifih z Ryian Airom in ima polet domov – letališče Dunaj naslednji teden, ko bo Avstrija s ponedeljkom prepovedala vse polete iz Španije. Pri letalskem prevozniku je totalna zmeda, ki je še večja kot sicer zaradi Covida 19, od tam se ne nadejam pomoči. Ali mi javlja, da telefonska ne obstaja, ali me kr ven vrže, ko poskušam klicat na številke objavljene na netu..

Ne vem, če naj leti v kako drugo državo ali naj gre prej domov ali mora Ryain Air poskrbeti, da jo nekako spravi do Dunaja, kjer ima hčera avto. Pomoč prosim….

Lahko pa še mal potegne na Tenerifih. Fajn vreme, lepa narava, morje… ne bo ji hudga. Korono pa lahko dobi tako tam kot tukaj.

da nas zanima tvoja hči?

Vprašaj na skupini FB Letalske karte, tam so običajno seznanjeni z info.
Drugače pa na Skyscannerju poišči lete, ki letijo na primer v Nemčijo in kombiniraj od tam z Dunajem.

Ampak morala je iti? Kljub vsem opozorilom in svarilom? Kaj pa če se zaprejo meje? A ste pomislili, da lahko pride do zapletov, karantene, zaprtja meja?
A res mislite, da države brez razloga uvajajo karanteno? Želim ji, da se vrne domov brez večjih zapletov, a mislim da bo marsikomu, pa tudi vam, to dobra šola. Pa upaj, da ne bo okužena, ker jo čaka še en mesec bolezni.

Lahko leti na Budimpešto, z Wizzairom..

Konkretno za Kanarske žal ne vem. Jaz bi prekinila dopust in se vrnila s prvim prostim letom. Situacija se lahko spreminja iz ure v uro. Tik pred vsakim letom, prehodom meje je dobro preveriti stanje. Mi smo ravno danes imeli podoben logistični projekt. Kot vem, se tudi nekatere turistične skupine, ki so v Aziji (ne na področju, kjer je veliko virusa) predčasno vračajo domov.

Bučke na bučke. Od korone jih je zaenkrat umrlo veliko manj kot od gripe. Kaj za vraga vam ni jasno???

A veš, da takilem kekcem pa prav privoščim izkušnjo, ki bo z obraza zbrisala “niko nam ništa ne može” nasmeh. Do zadnjega vse požret, pol naj pa mi rešujemo vaš problem. Prej je bilo njej vseeno, danes je pa nam.
Pa razumem, da te skrbi, ampak… Neumnost in požrešnost sta v teh časih draga hobija.

Enostavno ostaja tam.
Tudi nas druzinski clan bi se moral vrniti po enem mesecu in enostavno bo ostal tam.
Sreca v nesreci – tam ima manj moznosti da ga dobi, ker so otocani prevzeli ze vse ukrepe.
Enostavno si je najel hisko za 2 meseca in to je to. Ne bo hudga. Dost slovencev zivi dol.
Lahko pa probate preko druge letalske druzbe. Svetujem pa vam, da se obrnete na ambasado slovenije. Ti bodo zagotovo poskrbeli za varno vrnitev. Vsekakor pa velja – ce misli sploh domov – takojsnja prekinitev pocitnic in vplacati prvi let domov, ker ti se vedno so.
Mi se za ta ukrep nismo odplocili, da se ne bi okuzil slucajno med letom ali na prihodu domov.
Srecno!

Jaz sem v Aziji. Mi je letalska družba poslala, navodila in tako….da avion redno razkozujejo, klima, ki uniči virus, dodano notri. Tu bom še en mesec. Če bo drugače, me bodo obvestili. Maske niso potrebne.

Bučke na bučke. Od korone jih je zaenkrat umrlo veliko manj kot od gripe. Kaj za vraga vam ni jasno???
[/quote]

Kaj si hotela s tem povedati? Punca ima težave in njena mati histerični išče možnost priti domov. Rinila je v težave ravno, ravno zaradi stališča, da so to bučke. To je point, da ne ve, kako domov. Kaj tebi ni jasno???

Kaj si hotela s tem povedati? Punca ima težave in njena mati histerični išče možnost priti domov. Rinila je v težave ravno, ravno zaradi stališča, da so to bučke. To je point, da ne ve, kako domov. Kaj tebi ni jasno???
[/quote]

Ker ne zna komunicirati ne zna domov, ne zaradi virusa. Kako lahko vsak dan tisoč Slovencev pride domov, vsak dan, da ljudje niso doma zaprti bidala…pa so res v državah, ki so kritične glede virusa.

New Report

Close