Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kako Goloba ni sram – njegov črno humorni sarkazem je izprijen

Kako Goloba ni sram – njegov črno humorni sarkazem je izprijen

Na koferenci  dne predno je podal informacijo, da se tudi sodnikom in tožilcem plača poviša za 600 EUR brutto, je izjavil, citirano:

” Se bom še malo hecau, ker vem da ste vsi napeti, zato ker bo “happy end na koncu… ”

Za dokaz si poglejte posnetek, v 24Ur zvečer 11.1.2023 ob 22:40 uri.

Nehigiensko, moralno izprijeno, ego natripano, pokvarjeno, da se tako norca dela in zarežava zrqaven – pa še  kamere so ga posnele, za dokaz..

A sta tudi z ministrom Boštjančičem večer prej “preveč cighar skadila”?

A pa ga ni nič sram – ta njegov črni humor ni popolnoma nič smešen – je zajedljiv, dokaćže pa, kako nemoralen človek je in kako še večji prepad ustvarja med njimi elito in podrejeno ljudsko rajo.  Pfej.

Spet en janšist blodi.

Odgovor na objavo uporabnika
pojdi spat, 12.01.2023 ob 00:05

Spet en janšist blodi.

te razočaram: noben Janšist nisem, tudi pod razno ne.

Voljena Svoboda, v dobrem upan ju, in ne zato, da Janša & Co. ne bi “zmagal”. V upanju, padeno na lepe besede in obljube – pa mi je žal, da mi bolj ne bi moglo biti. Ker vidim, da so še hujči po tem, ko so se smestili in ustoličili na vodilne pozicije. V večini.

Nisem ne strikto levo, ne striktno desno. Nikoli.

V prevodu: kao razočaran nad Golobom = zdaj si janšist, volil boš koščenega kosovskega doktorja, čez slaba štiri leta, ker je letos tako pušnil v vsem mogočem, da lahko samo bevska v prazno – ti pa tudi, volitev prej ne bo.

Golob je bil takšen že, ko sem bil njegov študent. Sem ga sprejel, takšnega, kot je, on pa mene tudi. Izpit je bilo namreč treba narediti ….

Se še spomnim vprašanja primorskih sošolcev (Gorazd Karer, Jernej Volk, Valič Tonči, Elvira Čosić, ….):”A si nrdu?”.

Dr. Golob je imel stalna vprašanja o kogeneraciji, se pravi, ni kompliciral na izpitih. Samo sestati z njim je bila pa večja havarija. Ker je bil kar naprej na sestankih, je bil tudi izpit – na sestankih. Toliko, da je “skočil” na odmor, me izprašal, in šel dalje delat svoj biznis (se spominjam, da je bil tistega dne na sestanku še Iztok Sotošek, sem ga videl skozi vrata, ko sem potrkal in odprl, da pride Golob ven in me temeljito izpraša…..)

Vesel oče, študent Fakultete za Elektrotehniko

Odgovor na objavo uporabnika
torej v prevodu, 12.01.2023 ob 01:14

V prevodu: kao razočaran nad Golobom = zdaj si janšist, volil boš koščenega kosovskega doktorja, čez slaba štiri leta, ker je letos tako pušnil v vsem mogočem, da lahko samo bevska v prazno – ti pa tudi, volitev prej ne bo.

Daj, sjaši. Ni tema in debata o moji politični pripadnosti, ko si tako vehamnentno anonimno zagrizlo.

Debata je bila odprta na tematiko Golobove frehovskovsti pri izražanju. O tem, kako servira happy ending ( metaforično vsi vemo, kaj in kje se happy ending uporablja). In kako mu je ego in nastolčkanost spodneslo realna tla pod nogami. Pa on dobesedno prhuita nad tlemi, tako je vznesen. Da nite ne pazi, kako pri svojih izjavah dela še večji prepad s svojimi izjavami in ko poizkuša biti tako britansko črnohumoren pri svojih izustkih, v že tako tej trenutni krizni situaciji.  Ni še popolnoma stopil iz čevljev gospodarstveniških krogov, kjer je tak način komunikacije in izražanja vsakdanji. Po kakšni botilji  ali dveh alkholola in cigari pri nekaterih teh iz teh krogov pa še posebno-Priliva olje na ogenj že tako razočaranemu narodu. Dobesedno preserava se , preko svojega izražanja.

A imaš naročeno, da me drkariš v temi ? 🙂

sm slišal to včeraj oz gledal, pa se mi je zdelo tud mimo.. Ne vem pa kdo je razočaran, ki je volil njih, saj je za njih večina ljudi dalo glas zaradi tega da glasuje /mo proti pacientu in s(d)s greznici..

Seveda smo vsi oboževali humorno čivkanje maršala tvita in ga zdaj hudo pogrešamo, da vsak dan jokamo, heh..

Problem s to vlado je da nima nobenega svetovalca v ekipi, ki jih bi opozoril na reakcijo predvsem s(d)s greznice v naprej.. Drugače se ljudem jebe, plešemo ker ne gledamo in predvsem slišimo več ne pacienta na ekranih, pa na zdravje z juicem zjutrej seveda..

Meni je bilo ok, ker ko je prišel pred jezno sodstvo, je osnova, da vse skupaj malo razelektriš in to zna.

New Report

Close