Kako gre parčkanje v LGBT in ostalim nedefinirancem
Če se punca spremeni v moškega:
– če so ji všeč ženske, je lezbijka,
– če so ji všeč moški je heteroseksualka.
Če se identificira za moškega in so mu:
– všeč ženske je heteroseksualec,
– če so mu všeč moški je gej.
Če se moški spremeni v žensko:
– če so mu všeč ženske je heteroseksualec,
Če se identificira za žensko in so mu
– všeč ženske je lezbijka,
Drugega ni.
Zakaj vse te ostale BTQ+ kratice, če je na koncu samo to ali si gej ali si hetero?
Vedno sem imela toleranco do drugačnih, vedno prezirala ljudi, ki so grdo govorili o gejih in lezbijkah. Ampak to, kar se pa dogaja zdaj, je pa šlo čez vse meje normalnega. To sprenevedanje okoli spola je navadno sranje. S tem posiljevanjem javnosti, da moramo sprejeti vse te drugačne, ker kao tako čutijo in si ne morejo pomagati.. to je bolno! Namesto, da bi ljudem nudili ustrezno strokovno psihološko pomoč, se jih vzpodbuja, da preigravajo svoje travme vsem na očeh, celo v mediji. In potem bog ne daj, da se kdo zgraža. Sin od Simone Weiss, ki je bil v reviji Jana (prebrala sem intervju z njim) je več kotz očitno globo travmatiziran otrok oz. mladostnik, ki je sam povedal, da je imel z mamo zelo tesen odnos, ker je bil oče večino časa odsoten. Ko je mama umrla, je pa bila to zanj čista groza, poleg neizmerne bolečine je še moral z očetom začeti graditi neki za silo odnos, ker sta bila čisto oddaljena. In butasti foter ga zdaj vzpodbuja, da se v javnosti izpostavlja, kako je on zdaj postal ženska. Pa to ne katerakoli ženska, on hoče biti kopija svoje mame!! Pa to ne rabiš sploh biti šolan psiholog, da veš, da je to nič drugega kot njegov krik na pomoč, ker pogreša mamo in tega ne more predelati. Zdaj se bo iz obupa kar spremenil v svojo mamo. In mora zdaj javnost razumeti in sprejeti brez kritike.
Tako sranje nam vsiljujejo mediji. Dobesedno norčujejo se iz zdrave pameti in znanosti ter vsega, kar je kdaj pomenilo pod besedo normalno, sprejemljivo, zdravo, naravno. Vse to ni več pomembno, samo še norost nam plasirajo na vseh koncih in krajih. Ni več medija, revije, filma, nadaljevanke, ker nam ne bi vsaj subtilno vsilili to novo “normalno”.
Sem peder, zmerja bil in bom tud nadaljeval to svojo tradicijo, kva je, a pogrešate nas jugo pedre k zgledamo k navadni desci, pa k smo včasih se stepli s skinheadi v LJ, a? HAahaha zdej mate pa tele vaše they-them pussije k vas terorizirajo, sploh zaradi tega k so še Gen Z sončki, sicer pa ste nas STREJTI naredil take ane, tko da sami sebe mal vprašite hahaha.
Sm mislil, da je tale post ženitna posredovlanica, sem bil že poročen z dedcem, pa tud ločen, sem ga nabutal majmuna k se je gonil z drugimi desci, z mano pa ni hotu fukat, dabogda mu se meni na telefonu promenio na kineska slova…ne bi pa bil rad sam do konca lajfa, rabm enga mačota, ne rab bit bogat, sam de ma službo normalno…
Ni mi jasno, 29.10.2024 ob 15:17
Če se punca spremeni v moškega:
– če so ji všeč ženske, je lezbijka,
Če se identificira za moškega in so mu:
– všeč ženske je heteroseksualec,
Če se moški spremeni v žensko:
– če so mu všeč ženske je heteroseksualec,
Če se identificira za žensko in so mu
– všeč ženske je lezbijka,
Drugega ni.
Zakaj vse te ostale BTQ+ kratice, če je na koncu samo to ali si gej ali si hetero?
Ali vam ni Kokoši enako razlagal? Popolnoma isto je pisal kot ti.
Ali ste zdaj končno dojeli, da ima prav? Nekaj kar smo pametni vedno vedeli.
Bolniki, 29.10.2024 ob 15:49
Vedno sem imela toleranco do drugačnih, vedno prezirala ljudi, ki so grdo govorili o gejih in lezbijkah. Ampak to, kar se pa dogaja zdaj, je pa šlo čez vse meje normalnega. To sprenevedanje okoli spola je navadno sranje. S tem posiljevanjem javnosti, da moramo sprejeti vse te drugačne, ker kao tako čutijo in si ne morejo pomagati.. to je bolno! Namesto, da bi ljudem nudili ustrezno strokovno psihološko pomoč, se jih vzpodbuja, da preigravajo svoje travme vsem na očeh, celo v mediji. In potem bog ne daj, da se kdo zgraža. Sin od Simone Weiss, ki je bil v reviji Jana (prebrala sem intervju z njim) je več kotz očitno globo travmatiziran otrok oz. mladostnik, ki je sam povedal, da je imel z mamo zelo tesen odnos, ker je bil oče večino časa odsoten. Ko je mama umrla, je pa bila to zanj čista groza, poleg neizmerne bolečine je še moral z očetom začeti graditi neki za silo odnos, ker sta bila čisto oddaljena. In butasti foter ga zdaj vzpodbuja, da se v javnosti izpostavlja, kako je on zdaj postal ženska. Pa to ne katerakoli ženska, on hoče biti kopija svoje mame!! Pa to ne rabiš sploh biti šolan psiholog, da veš, da je to nič drugega kot njegov krik na pomoč, ker pogreša mamo in tega ne more predelati. Zdaj se bo iz obupa kar spremenil v svojo mamo. In mora zdaj javnost razumeti in sprejeti brez kritike.
Tako sranje nam vsiljujejo mediji. Dobesedno norčujejo se iz zdrave pameti in znanosti ter vsega, kar je kdaj pomenilo pod besedo normalno, sprejemljivo, zdravo, naravno. Vse to ni več pomembno, samo še norost nam plasirajo na vseh koncih in krajih. Ni več medija, revije, filma, nadaljevanke, ker nam ne bi vsaj subtilno vsilili to novo “normalno”.
Izjemno dober zapis.
Izpostaviti še gre, da je v hiperpolitizirani družbi, kot vse drugo, tudi vprašanje LGBTja politično vprašanje in ljudje ne zavzemajo stališča toliko na podlagi argumentov, kolikor svoje ideološke opredeljenosti.
Če si za leve, podpiraš vse v zvezi z LGBT, tudi največje absurde, ker sicer si kao janšist in transfob, zato ima toliko večjo vrednost, ko absurdnost teorije spola prepoznajo ženske, ki so sicer bolj nagnjene k levičarstvu.
Moški, vsaj tisti s testosteronom, pa itak intuitivno čutimo nek naraven odpor do degeneriranih spolnih praks in se že v vrtcu norca delamo iz tega, po moje težko najdeš normalnega tipa, ki bi to podpiral.
Kar ne pomeni, da bi morali ljudem, ki trpijo za to motnjo, kaj slabega storiti, jasno da ne, naj bojo, če že morajo bit, samo ne tega slavit kot nek poseben in pogumen dosežek in otroke fopat, da kok je to kul.
Tudi jaz menim, da bi se pri vseh teh posebnostih moralo govoriti tudi o zdravljenju duševnih težav.
Saj se in vedno se je, če se dejansko poglobiš, pa ne na politični bazi, ampak v medicini vedno. Spolna disforija (trans itd.) nikoli ni bila nič drugega kot psihična motnja, ne 1990, ne 2000, ne 2015, pa tudi 2025 ne bo. Ne vem, zakaj misliš, da kaj novega odkrivaš s to izjavo.
Samo ljudje pač o njej danes odprto govorijo in jo tudi bolj sprejemajo in se z njo soočajo, kar mogoče 1930 niso. Enako kot o drugih motnjah ala OCD, ADHD, BPD, disleksija itd., ki nimajo veze s spolom. Nobenega ni kaj dosti sram, da ima to. Tega pa ne moreš preprečit in niti ni smiselno poskušat. Vedno bo.
Vedno sem imela toleranco do drugačnih, vedno prezirala ljudi, ki so grdo govorili o gejih in lezbijkah. Ampak to, kar se pa dogaja zdaj, je pa šlo čez vse meje normalnega. To sprenevedanje okoli spola je navadno sranje.
Zdaj si pač stara prdulja zagrenjena, ki zna samo jamrat. Sej so se skoraj vsakemu s staranjem zgodi. Tvoji boomer starci so tudi bili odprti zadrogirani hipiji v 70h, ki so se žgali na orgijah in sprejemali drugačne, vsaj veliko njih, danes so pa kaki zategnjeni konzervativci, ki jih vse moti, to je vse po isti trajektoriji šlo kot npr. JJ. Posušena češplja pa nedelujoča hidravlika to dostikrat prinese.
Stari so vedno jamrali nad mladimi in modernim svetom. Vedno, tud 2000 let nazaj. Nič novega ni to.