Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Kako gremo cepilcem na živce

Kako gremo cepilcem na živce

,ker smo še kar živi. Doma molijo, da bi prišel nek morilski soj, da bi lahko končno scali po naših grobovih in veseljačili ob zmagoslavnem stavku: “No, zdaj pa imate.”

Naslednje skrokano jutro bi že iskali nove krivce za svoje nepopolno življenje. Najprej bi jim spet prišli na kratko pamet komunisti in povojni poboji, potem pa dolgo nič …

Meni greste na živce predvsem zato, ker ne znate govoriti o ničemer drugem kot o cepivih, zarotah, fašizmu, plandemiji itd. Ste kot pokvarjena plošča. Mi cepljeni smo to že zdavnaj rešili in šli naprej. Zeh.

Odgovor na objavo uporabnika
Jahno, 27.08.2021 ob 22:21

Meni greste na živce predvsem zato, ker ne znate govoriti o ničemer drugem kot o cepivih, zarotah, fašizmu, plandemiji itd. Ste kot pokvarjena plošča. Mi cepljeni smo to že zdavnaj rešili in šli naprej. Zeh.

+ to da dostikrat širijo laži.

Jaz se še nisem cepil, ker sem hujše prebolel in se “zanašam” na protitelesa, se bom pa cepil septembra.

Če bi lahko takrat izbiral med preboleti ali cepiti se, bi sigurno zbral cepljenje.  3tedne vročina (tudi 39 stopinj), težko dihanje (en večer sem komaj dihal), glavobol, bolečine v trebuhu, siljenje na bruhanje in podobno ni bilo prijetno.

Pa niti 40 nisem star, pa drugače zdrav. Če pravijo da je na aparatih 99% necepljenih, si verjetno ne zmišljujejo. Poleg tega je Slovenija en čas bila druga v Evropi po smrtnosti za Covidom, tako da se bolj splača cepit. Pa še kader ne bo “pregorel” kot pravijo, ker tisti ki se cepijo imajo v večini imajo manj in lažje težave kot tisti, ki prebolijo brez cepljenja.

V Sloveniji je smrtnost za covidom 2,2% kar ni malo. Torej na 100.000 okuženih 2.200 mrtvih. Koliko jih je umrlo zaradi cepljenja? Pravijo da še nihče.

Poleg tega naj bi vsak peti prebolevnik, ki je preživel, imel trajne posledice.

Edino kar ni bilo fer je to, da so prozvajalci za 2€ povišali cepivo.

Od česa pa “kader pregoreva” pravzaprav v bolnicah? A dajejo pacientom cel šiht umetno dihanje usta na usta?

Anonimno 9406, 27.08.2021 ob 22:39

V Sloveniji je smrtnost za covidom 2,2% kar ni malo. Torej na 100.000 okuženih 2.200 mrtvih. Koliko jih je umrlo zaradi cepljenja? Pravijo da še nihče.

Poleg tega naj bi vsak peti prebolevnik, ki je preživel, imel trajne posledice.

Edino kar ni bilo fer je to, da so prozvajalci za 2€ povišali cepivo.

Ne na 100 000 okuženih, ampak na 100 000 obolelih. Koliko je potencialno okuženih, nihče sploh ne ve. Okuženih nas je bilo lahko do zdaj že oba milijona.

Desperadodajka, 27.08.2021 ob 22:14

,ker smo še kar živi. Doma molijo, da bi prišel nek morilski soj, da bi lahko končno scali po naših grobovih in veseljačili ob zmagoslavnem stavku: “No, zdaj pa imate.”

Naslednje skrokano jutro bi že iskali nove krivce za svoje nepopolno življenje. Najprej bi jim spet prišli na kratko pamet komunisti in povojni poboji, potem pa dolgo nič …

Lasten DNK obračajo proti nam. Kar je človeškega, obračajo proti človeku samemu in so to označili za virus. Zato da bi ljudje sami sebe izkoreninili.

Zato imaš en test pozitiven drug dan pa negativen ali obratno. Lahko manipulirajo kakor se jim zahoče.

Tudi med najbolj znanimi ljudmi Elon Musk se naj bi po njegovih besedah testiral štirikrat v enem dnevu s hitrimi testi antigen in imel dvakrat pozitiven dvakrat negativen rezultat, pa se še vedno najdejo morilci dobre volje, ki vsako prizadevanje za razrešitev situacije na miren način in zdravo razumski napadajo z vsem kar imajo. V bistvu imajo samo neumnost in žlehtnobo. Kar pa povzroči lahko ogrooooooooooooomno škode.

Ne vem al sm jst iz druzga planeta..

Nisem bila hudo bolna že ene par let,ne čuvam se nič,ne razkužujem ne nič…pa mi nič ni…čudno res

Darwin466, 27.08.2021 ob 23:00

Lasten DNK obračajo proti nam. Kar je človeškega, obračajo proti človeku samemu in so to označili za virus. Zato da bi ljudje sami sebe izkoreninili.

Zato imaš en test pozitiven drug dan pa negativen ali obratno. Lahko manipulirajo kakor se jim zahoče.

Tudi med najbolj znanimi ljudmi Elon Musk se naj bi po njegovih besedah testiral štirikrat v enem dnevu s hitrimi testi antigen in imel dvakrat pozitiven dvakrat negativen rezultat, pa se še vedno najdejo morilci dobre volje, ki vsako prizadevanje za razrešitev situacije na miren način in zdravo razumski napadajo z vsem kar imajo. V bistvu imajo samo neumnost in žlehtnobo. Kar pa povzroči lahko ogrooooooooooooomno škode.

Tudi moji teti so na urgenci zvečer povedali, da je covid pozitivna, naslednji dan so jo testirali še enkrat in je bila negativna. Zelo zelo izprijeno …

Monovski doktorji, ste se potolažili?

Grenivka422, 28.08.2021 ob 00:23

Tudi moji teti so na urgenci zvečer povedali, da je covid pozitivna, naslednji dan so jo testirali še enkrat in je bila negativna. Zelo zelo izprijeno …

Tako je. Zelo podlo je vse skupaj in grozeče za človeštvo in človeka.

Darwin466, 28.08.2021 ob 00:27

Tako je. Zelo podlo je vse skupaj in grozeče za človeštvo in človeka.

Za tiste, ki verjamejo vsaki bedariji na internetu verjetno res.

Sem cepljena. Če je kaka tema okrog cepljenja in corone, podam mnenje. Ce ga že. Mene ne motite. Samo ne dihajte mi za vrat. Kljub cepljenisti upoštevam ukrepe. Ne ritem v druge, roke sem si že prej uživala, tudi, ko sem šla na wc in iz njega, masko dam gor, kjer potrebno.

Zdej kdo se s kom obremenjuje, je po večini necepljeni. Kot je razvidno tudi iz večine odprtih postov. Kamor spadaš tudi ti oz. tvoj post.

Za Kovidko , če te zanima raziskovanje – knjiga Martin Kojc : Učbenik življenja

1, Če pustimo prihodnosti prosto pot, se zgodi vselej in brez izjeme  zaželeno

2. Če hočemo od prihodnosti nekaj izsiliti, se zgodi vedno brez izjeme ravno nasprotno.

Resnico, po kateri moremo iz svojega življenja izločiti bolezni, nesrečo ,neuspeh, revščino, bedo in obup, praktično uporabimo tako, da smo povsem brezbrižni do vsega dogajanja, da gledamo v vsem res samo dobro, da torej popolno zaupamo prasili. ( odlomek iz knjige ).

Naravno si torej brezbrižna do vsake morebitne misli o kakšni nevarnosti…zato imaš zaupanje v dobro….itd….

Raziskujte ….

Moraš biti natančen s povzemanjem: smrtnos s pozitivnim testom na Covid.

Pri nas se ni beležilo smrti zaradi COVIDa, ampak samo s covidom. NIJZju se je zdelo vse zelo butasto pa so vladne cifre o smrtnosti znižali vsaj za pozitivne umrle v prometnih nesrečah in pozitivne samomorilce. O tem je razlagal celo Krek.

Drugih bolezni pa niso izločali.

Pa ste videli podatek o cepljenih pozitivnih bolnikih v bolnici? % se giblje že čez 25%.

ti pa nisi hodilo kaj dosti v šolo, 2200 mrtvih je na milijon-1.000.000 in ne na 100.000 kar pomeni 02% pa še to je zaradi fašističnih ukrepov te vlade in SDS ovih plačancev zdravnikov, ki so odredili da morajo vsi ki kihnejo takoj v umetno komo in na respirator, da nimajo dela z njimi…s tako politiko Janše je Janševa vlada PRVA NA SVETU PO SMRTNOSTI NA MILIJON PREBIVALCEV!!!!

butelnakubik, 30.08.2021 ob 18:44

ti pa nisi hodilo kaj dosti v šolo, 2200 mrtvih je na milijon-1.000.000 in ne na 100.000 kar pomeni 02% pa še to je zaradi fašističnih ukrepov te vlade in SDS ovih plačancev zdravnikov, ki so odredili da morajo vsi ki kihnejo takoj v umetno komo in na respirator, da nimajo dela z njimi…s tako politiko Janše je Janševa vlada PRVA NA SVETU PO SMRTNOSTI NA MILIJON PREBIVALCEV!!!!

Spet ne dela citiranje, odgovor je bil butlu  Anonimno 9406

Meni osebno je vseeno za vas.

Mi je bilo pa smešno, ko sem zvedel, da nekateri hodijo na Hrvaško po zdravilo” proti covidu”, ki je v resnici zdravilo za živino.

Poglej, dva radijska voditelja v ZDA, sta bila oba glasba nasprotnika cepljenja, ukrepov. En 30, drug pa 65 star. Oba umrla za covidom.

https://edition.cnn.com/2021/08/30/politics/covid-19-deaths-conservative-radio/index.html

Thank you for your post. I have read through several similar topics! However, your article gave me a very special impression, unlike other articles. I hope you continue to have valuable articles like this or more to share with everyone! fireboy and watergirl

Ah ja, in ko bomo cez par let z mRNA tehnologijo resevali rakave bolnike bo pa spet zarota, ane? 😉

da izgleda, da vas prav tak morilski sev čaka kot ga opisuješ, ampak ne zaradi tistih grdih cepilcev, ki so opozarjali, da se vendarle cepite.

kdor se zadnji smeje se najslajše smeje.

,,, v ameriki so se opravicili za “nepravo informacijo” s tem arcnijam proti zivini.

Mislim ej, res nic ne raziskujete?

malo sami poguglejte kdaj so ble te arcnije potrjene za… cloveka.

svetkrizbozji kva vse vam prodajajo…

Objava čaka odobritev

New Report

Close