Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kako hitro

kako hitro

mate občutek in sprejemete odločitev o nekom…..recimo glede pravičnost, resnico ali pa enostavno ko kaj slišite… preberete…in že obsodite človeka? …

kako pa potem glede tega…neopravičeno obsojanje….kesanje….ali vam je bilo potem celo žal?)))

skratka…zaupljivost na preizkušnji?

lp

leta letijo - iščem stevardeso

Si noben ne drzne…

najbolj pomemben je prvi vtis, prvih 5 sekund, pogled, ali umakne pogled ko ga pogledaš v oči, stisk roke,.. če je prvi vtis napačen,je kasneje zelo težko kaj popravljat

se podpišem. samo bi dala tu več, kot 5 sekund časa. pa ne maram nekih drobnih laži, ki so kar tako, brez pravega pomena. nič velikega, delajo pa takšne male luknje v zaupanju.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Razo, če bi te srečala, bi te tudi jaz “imela” v 5 sekundah….

Tukaj, pa nikol ne vem, kdo si in kaj si:))))) Če bi sklepala po vsem, kar sem slišala in prebrala…bože sačuvaj:)))-pa dvomim, da je tukaj kaj resnice.

Ja, no, pa ne smeš vsemu verjet kar pravijo…Razo ni tak…no.

On je drugačen.

Ah, ljudje smo igralci. Nasploh vsi po malem. Veliko je takih, ki obvladajo mimiko telesa in trden stisk roke,…ker so se tako izurili.
Jaz si za vsako osebo, vzamem čas. Poslušam argumente.
Nikoli ne verjamem drugim, vedno poslušam obe plati, pa si potem ustvarim svoje mnenje.
Če se le to kasneje izkaže za neupravičeno se znam tud opravičit in seveda obrazložit zakaj sem storila, kot sem.

Obsojam pa že dolgo več ne. Ker vem, da tudi jaz nisem popolna in lahko hitro naredim napako.
Ker verjamem, da se nekatere zadeve lahko preprosto zgodijo….ker nikoli ne vem, kdaj se lahko v podobni situaciji znajdem sama, pa sem prepričana, da bi takrat bolj potrebovala kakšno podporo ali dober nasvet, kot obsojanje.

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

New Report

Close