Kako hitro se vam odzovejo zavarovalni agenti?
Kako hitro se vam odzovejo zavarovalni agenti, če želite nekaj spremeniti oz na novo zavarovati?
Reicmo, da imate pri neki zavarovalnici že več polic pa hočete na novo zavarovati hišo, stanovanje pa jih kontaktirate.
Vam to pripravijo v enem tednu, mesecu? Jaz sem mislila, da je to v par dneh. Pa nič od nič. Ni na dopustu. Najprej par dni nobenega odgovora, potem ja, da bo. Potem čez par dni spet jaz kontakitram, da se pa že mudi, odgovor, ja bom ja. Nič od nič.
Očitno bo treba menjat zavarovalnico, če takole mučkajo že zdaj, kako bo šele, če bo treba slučajno kaj izplačat.
Ali pa je povsod tako, da se odzovejo po par tednih?
ni mi všeč, 31.03.2025 ob 10:14
Kako hitro se vam odzovejo zavarovalni agenti, če želite nekaj spremeniti oz na novo zavarovati?
Reicmo, da imate pri neki zavarovalnici že več polic pa hočete na novo zavarovati hišo, stanovanje pa jih kontaktirate.
Vam to pripravijo v enem tednu, mesecu? Jaz sem mislila, da je to v par dneh. Pa nič od nič. Ni na dopustu. Najprej par dni nobenega odgovora, potem ja, da bo. Potem čez par dni spet jaz kontakitram, da se pa že mudi, odgovor, ja bom ja. Nič od nič.
Očitno bo treba menjat zavarovalnico, če takole mučkajo že zdaj, kako bo šele, če bo treba slučajno kaj izplačat.
Ali pa je povsod tako, da se odzovejo po par tednih?
Za podaljšanje zavarovanja avtomobila pride največkrat še isti dan, ko ga pokličem, zavarovanje hiše ne vem, ker imam polico na 10 let ampak izplačilo škode sem imel v vseh letih 3x in denar je bil nakazan v tednu dni po oceni škode, na ocenitev je prišel naslednji dan, ko sem ga poklical in po ogledu me je poklical povedal koliko je po oceni škode, ko sem potrdil je bil v tedni dni denar nakazan.
Xzav, 31.03.2025 ob 12:57
Kaj pa, če menjaš samo agenta?
Ker resnično ne razumem, kaj ima zavarovalnica z neresnostjo človeka, ki ti ne odgovori.
Ja, agenta menjaj. Pokliči zavarovalnico, jim povej kakšne težave imaš in jih prosi, če ti posredujejo kontakt bolj hitrega in vestnega agenta.
Prov hitro se odzovejo že mesec dva pred potekom zavarovanja….
Vse to je nateg, parktat sem ostala praznih rok pri Vzajemni, Savi in Triglavu…
…ja to pa nimate, to je samo v primeru….to ni krito….
Sami izgovori ko pride do problema…
Točna in pisna navodila in pogoje zahtevajte…in vse pretuhtajte v miru šele potem podpisujte
se
Prevečkrat pod nosom obrišemo
Odzovejo se že hitro, ampak pogosto tudi, da mi ne morejo narediti ponudbe, saj ne nudijo zavarovanj, ki jih želim.
Na primer, sem hotel zavarovati proti temu, da mi črvi pojedo bajto, ker imam leseno.
Ni zavarovalnice pri nas, ki bi mi to zavarovala.
Agent mi je v šali predlagal, če bi mi črvi začeli jesti bajto, naj jo zakurim, saj proti požaru pa imam zavarovano.