Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako hitro se zaljubite?

Kako hitro se zaljubite?

Tko ja, več bomo mel od tebe, če boš tih.

Tale nasvet upostevaj se zase,pa bos osrecil marsikoga tukaj.

Tale nasvet upostevaj se zase,pa bos osrecil marsikoga tukaj.[/quote]
Jah glej, če ne drugega se lahko še zmeri s Senzo spoprijateljiš…

Noup, ne škorpion, ampak ena veliko bolj udomačena “žival”… :-))

[img]http://41.media.tumblr.com/403cfea15b2220c52bc63e9f29b35bac/tumblr_npi8w8Aggd1tmirw3o1_500.png[/img]

Sicer pa lahko ti govoriš, da se poznaš, da nikoli več ne boš ljubila, ker si svojo eno in edino priložnost že porabila… ampak jaz ne obupam nad teboj ker…

Some say love, it is a river
That drowns the tender reed.
Some say love, it is a razor
That leaves your soul to bleed.
Some say love, it is a hunger,
An endless aching need.
I say love, it is a flower,
And you its only seed.

[b][i]Westlife – The Rose[/i][/b]

PS
Spomni se, kaj sem ti povedal, ko te bo zadelo in ti spodrezalo noge “Kot bi te Mile z kombajnom”…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Takoj ali pa nič. Preskoči na prvi pogled..če ne preskoči takoj..potem nikakor ne rata..oz ne pride čez čas ta iskrica!!

Saj ne da bi imel najmanjso zeljo kaj prevec osebnega pisati. Ampak ko je ravno na to temo.

Pred dnevi me je zbrskala ena s katero sem pred ~20 meseci imel par over-the-top avantur. Se iz obdobja, ko sem nizal medene tedne. Upesna locena menagerka, celo dobro zgleda, niti po karakterju ni napacna. Sedaj 33-let. Se pravi, da niti ni tako stara. Ampak zaradi spleta okoliscin pac fura zamsko zivljenje.
Malo me potipa, omeni kako me pogresa, predlaga, da se dobiva, itd. Ji povem, da ne bo slo, da sem zaseden. Pa pravi, da saj ona je tudi bila, do sedaj, na daljavo. Pa sta sla narazen.

Kaj hocem reci?
To so vam te mocne, uspesne, … samske zenske z “urejenim” spolnim zivljenjem. Vecina jih seksa par tednov na leto. Medtem se tolazijo z raznimi pihalci na duso. Bolj za duso. Ker fukis frajerji, ki taksne menazerke imponirajo, se jim ravno ne ponujajo za vsakim kotom. Ko pride prilika, pa se zdivjajo. In to je to. Sem dal se pa se rega skozi, tako da ne klamfam tam v tri dni.

Seveda ni vedno tako. Je pa pogost pojav. Za javnost pa so zgodbe, kako nobenega ne rabi, kako je uspesna, urejeno spolno zivljenje, itd. 🙂

Noup, ne škorpion, ampak ena veliko bolj udomačena “žival”… :-))

[img]http://41.media.tumblr.com/403cfea15b2220c52bc63e9f29b35bac/tumblr_npi8w8Aggd1tmirw3o1_500.png[/img]

Sicer pa lahko ti govoriš, da se poznaš, da nikoli več ne boš ljubila, ker si svojo eno in edino priložnost že porabila… ampak jaz ne obupam nad teboj ker…

Some say love, it is a river
That drowns the tender reed.
Some say love, it is a razor
That leaves your soul to bleed.
Some say love, it is a hunger,
An endless aching need.
I say love, it is a flower,
And you its only seed.

[b][i]Westlife – The Rose[/i][/b]

PS
Spomni se, kaj sem ti povedal, ko te bo zadelo in ti spodrezalo noge “Kot bi te Mile z kombajnom”…[/quote]
Mal me zmedla una dodatna puscica 🙂 lahko bi pa tut sla preverit sama ane..
Hja,recimo da lazje zivim tko kot sem se odlocila..
CE so bo zgodilo se bom sigurno spomnila nate pa napisala ti bom/bi sem gor.

Saj ne da bi imel najmanjso zeljo kaj prevec osebnega pisati. Ampak ko je ravno na to temo.

Pred dnevi me je zbrskala ena s katero sem pred ~20 meseci imel par over-the-top avantur. Se iz obdobja, ko sem nizal medene tedne. Upesna locena menagerka, celo dobro zgleda, niti po karakterju ni napacna. Sedaj 33-let. Se pravi, da niti ni tako stara. Ampak zaradi spleta okoliscin pac fura zamsko zivljenje.
Malo me potipa, omeni kako me pogresa, predlaga, da se dobiva, itd. Ji povem, da ne bo slo, da sem zaseden. Pa pravi, da saj ona je tudi bila, do sedaj, na daljavo. Pa sta sla narazen.

Kaj hocem reci?
To so vam te mocne, uspesne, … samske zenske z “urejenim” spolnim zivljenjem. Vecina jih seksa par tednov na leto. Medtem se tolazijo z raznimi pihalci na duso. Bolj za duso. Ker fukis frajerji, ki taksne menazerke imponirajo, se jim ravno ne ponujajo za vsakim kotom. Ko pride prilika, pa se zdivjajo. In to je to. Sem dal se pa se rega skozi, tako da ne klamfam tam v tri dni.

Seveda ni vedno tako. Je pa pogost pojav. Za javnost pa so zgodbe, kako nobenega ne rabi, kako je uspesna, urejeno spolno zivljenje, itd. :)[/quote]
Nič novega. Takih podobnih zgodb sem slišal že na milion.

Ja, prebral si jih od DX, ki se že od najstništva samo goni.

Glej, jaz vam čist verjamem, da ste vse tu gor : dobrosrčne, karizmatične, športnice, s super službo, izobražene, načitane, razgledane, odlične za štedilnikom, pridne, delavne,…in pa predvsem, preproste down to earth ženske.

Oh ah eh.

Tale nasvet upostevaj se zase,pa bos osrecil marsikoga tukaj.[/quote]
Jah glej, če ne drugega se lahko še zmeri s Senzo spoprijateljiš…[/quote]
Jst mam tut tebe rada.

Ja in ?

Lahko si tuki pisemo,se zalimo,mislimo,da vemo kaksen je kdo ker pac malo posplosimo in je.Vsak med nami ima svoj razlog zakaj je tuki gor.Sigurno pa nihce med nami ne more trditi,da je tisto kar nekdo napise dovolj,da ga nekam umesti.Ne recem,da se nekaterih stvari ne da posplosit pa vseeno..

Logično, da predalčkamo. Vsaka sorta ljudi v svoj predal. Mene ne zanima kdo je kdo v reali. Tisto energijo, ki jo drugi oddajajo tukaj, je dovolj, da jih presortiram. Ne vidim, zakaj bi bil to problem. Pa kdo bo sicer bral vse komentarje.

Nehi p*zdit.

Jst te nisem nikamor umestil, nič kar sem napisal ni letelo na določeno osebo.

Lahko si prijazna do mene kolikor češ, jaz ženskam še vedno nič ne verjamem. In tko tudi tvojim izjavam ne, kako imaš poštimano spolno življenje, kako si zadovoljna, kot samska itd. In če že kdo tu kaže jezo, bes, si to ti, očitno si se prepoznala v mojih komentarjih, zdej me pa tu napadaš po nepotrebnem.

Hja kot sem ze veckrat napisala,smo si razlicni.

Sej ma prov Riba. Jaz npr sem za vas zloben človek, ki sovraži ženske, samo zato, ker vam nič ne verjamem.

Koga briga kaj in komu ti verjameš. Sramota za moške si.

Jst te nisem nikamor umestil, nič kar sem napisal ni letelo na določeno osebo.

Lahko si prijazna do mene kolikor češ, jaz ženskam še vedno nič ne verjamem. In tko tudi tvojim izjavam ne, kako imaš poštimano spolno življenje, kako si zadovoljna, kot samska itd. In če že kdo tu kaže jezo, bes, si to ti, očitno si se prepoznala v mojih komentarjih, zdej me pa tu napadaš po nepotrebnem.[/quote]
Tole sem napisala splosno kot ti prej zgoraj.Ce zelim koga komentirat,ga najprej citiram.Ce mi ne verjames,nic hudega mi je jasno zakaj ne in se ne obremenjujem s tem.Nisem oseba,ki predalcka ljudi tudi ce je virtuala.Vglavnem ne razumes,ker nisi pripravljen/sposoben.

Sorry, ker vas ne osvajam na privatu in vas ne vabim na kavo, tako kot to počnejo ostali. In s tem, ko vam ne laskam dovolj samo kažem kakšen peder sem. Tu na javnem ste se vse tok lepo opisale, tok enga truda v to vložile, da bi me očarale, jaz pa še vedno v svoji comfort zoni, pred ogledalom napenjam mišice in občudujem 6peke. Kako si sploh drznem bit takšen….

Hahaha ja to bo.Vsi me vabijo na kavo in osvajajo sam ti ne :((( Zato sem pa prijavljena.Aja sej res nisem! Fak sm glupa.

ne zloben, butast.
najprej razlagaš, kako te privlačijo samo neke zadete glupače s “stalnim prebivališčem na metelkovi”, izgubljene babe, ki ne vejo, kje imajo rit in kje glavo, potem pa jamraš, kako nebeni nič ne verjameš, vse ženske so grozne in lažejo (verjetno “tvoje” res, ker rabijo nekaj za “res zadnji” šus). moraš bit res ornk bolan, da se na take zgube pališ. jbga, svoji k svojim, ane?

S to metelkovo ste babe začele (Senza se mi zdi), zdej pa to name prelagate, kao jaz izrekel. Še ena prijetna ženska lastnost, laganje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close