Kako imajo gayi pošlihtano?
Smo tri sodelavke ,in ker se ta teden veliko govori o istospolnih partnerjih smo tudi me malo govorile okrog tega. Zanima nas, najbolj pa mene, kako je to pri gayih, ali je en stalno pasiven in en aktiven ali se tudi menjata.Kako je s pasivnim gayem, kako se on zadovolji, ali oralno,manualno.Ali imajo kaj težav z hemoroidi in kako potem funkcionira vse skupaj? ČPakamo odgovor, donc na srečo nimamo preveč dela pa so že traparije.Ampak sprašujemo pa resno.
ok, mam prijatelja, geja, s eveliko pogovarjava in kdaj tudi kaj omeni o intimi. Glede hemeroidov, đizs, a ti jih dobiš ko prakticiraš analo? No, tle je podobno.
Pasiva in aktiva je tudi, ah, kako naključje, podobna kot v heteroseksualnih vezah. Kako se pa ti zadovoljiš, če te partner ne? No, e, tu je podobno.
A si zdaj že ugotovila da ne govorimo o vesoljčkih?
če je pa res
ne vem kaj vsi imajo neke probleme s temi ljudmi
vse je isto, le da par pač ni moški-ženska
pa potem take neumnosti, da k se dve ženski ali dva moška nekje lupčkata je kao ogabno
a k se pa moški pa ženska lupčkata v javnosti pa ni?
men ni razlike
Meni je vprašane popolnoma na mestu, kajti mnogo ljudi se podobno sprašuje.
Moje mnenje je tako, da so večinoma vloge porazdeljene – je eden pač vedno aktiven, drugi pa pasiven. Menim, da nekateri gayi nikoli niso sprejeli analno.
V hetero vezah je ponavadi tudi določeno in vlogi se menjata zgolj izjemoma.
Naj me kdo popravi če razmišljam napačno.
Kaj je aktivno? Nabijati? In kaj je pasivno? Ležati kot hlod? Oprosti, noben moj heterosekualni spolni odnos ni zgledal tako, ne vem, o čem govoriš in kaj je “prav”.
Vsak spolni odnos, če ni en udeleženec zavrt do amena, je aktiven za oba udeleženca, saj morata oba prispevati svoje gibanje – tudi pri oralnem in analnem seksu. Moški ima penis in prste in anus in usta. Ženska ima vagino in prste in anus in usta. Vsak lahko penetrira kogarkoli in je penetriran od kogarkoli (če je to ta famozna definicija aktivnosti in pasivnosti). Spolno bolj sproščeni uporabljajo poleg prstov in penisa za penetracijo tudi spolne pripomočke.
Zakaj moški, ki ima penis, le-tega ne bi uporabljal za penetracijo, mi ni jasno. In zakaj moški, ki ima anus, ne bi bil penetriran, mi tudi ni jasno. In, o MON-ovska groza, mislim moške, ne samo geje. Je pa res, da me seksualno zavrti ljudje, ki niso poračunali z odnosom do lastne seksualnosti in povsod vidijo neko grožnjo svoji tako krhki spolni indentiteti, pač ne privlačijo, taki so za aseksualce, ki jih zlasti med ženskami itak ni tako malo.