Kako in kje spoznati pravega partnerja
Kadar si enkrat pri 40 z otrokom in si sam/ska se pri partnerskih odnosih malo zatakne…le moje mnenje.Ne žuraš ker nimaš več tapravo družbo,greš kdaj na kakšno kavico,sprehod,izlet,mogoče tudi potovanje…ni ti pa do avanture ker nimaš živce za tega….vseeno pa pogrešaš toplino partnerskega odnosa.Kako in kje spoznati tapravo normalno osebo?
Veliko nas je taksnih…eni mlajsi, eni starejsi…
Kljub vsemu, mi niti en dan v zivljenju ni bilo zal, da sem se locila!
Pravi bo prisel, ko bo cas pravi…
Kje iskat? Morda je najboljsi recept ne iskat…ziveti polno zivljenje, poceti stvari, ki te veselijo…hoditi med ljudi…biti drzen in narediti stvari, ki si jih zelis, a za to nisi imela poguma…biti prijazna do sebe in drugih… odpreti srce
Lina84, 21.11.2024 ob 16:59
Kadar si enkrat pri 40 z otrokom in si sam/ska se pri partnerskih odnosih malo zatakne…le moje mnenje.Ne žuraš ker nimaš več tapravo družbo,greš kdaj na kakšno kavico,sprehod,izlet,mogoče tudi potovanje…ni ti pa do avanture ker nimaš živce za tega….vseeno pa pogrešaš toplino partnerskega odnosa.Kako in kje spoznati tapravo normalno osebo?
Iskati partnerja za resno zvezo na zabavah, ni bila dobra ideja niti v dvajsetih. Zaradi alkohola in drugih poživih ima takrat marsikdo takrat izkrivljen pogled na realnost.
Iščite nekoga, ki bo imel podoben življenski stil kot vi. Posledično boste verjetno tudi obiskovali podobne zadeve.
Drugače pa mislim, da se večina mladih sedaj tako ali drugače spozna najprej preko interneta.
Bodi pozorna na ljudi. Kje jih srečaš? V službi, poslovna srečanja, trgovina, na ulici v svoji bližini…celo na Facebook. Pa tudi na portalih ona on, in podobno, ampak moraš biti pripravljena na vse, pa tudi ti bodi fer in ne ghostaj ljudi . Če jasno napišeš kaj želiš, tudi lažje narediš selekcijo. Ena kolegica je svojega novega partnerja s katerim je sedaj poročen, spoznala v živalskem vrtu, ko je spraševala kje nekaj najde. Usoda te najde, če si odprt. Če boš pa grdo gledala , pa mrko , pa ne bo nič. Nasmej se, če te kdo lepo pogleda. Saj te ne bo posilil .
Peter Pan568, 21.11.2024 ob 17:44
Iskati partnerja za resno zvezo na zabavah, ni bila dobra ideja niti v dvajsetih. Zaradi alkohola in drugih poživih ima takrat marsikdo takrat izkrivljen pogled na realnost.
Iščite nekoga, ki bo imel podoben življenski stil kot vi. Posledično boste verjetno tudi obiskovali podobne zadeve.
Drugače pa mislim, da se večina mladih sedaj tako ali drugače spozna najprej preko interneta.
Tocno to Peter Pan, jaz nikogar nisem spoznala na zidu, niti ko sem bila 15-23 let. Vedno v družbi, vvsvojem krogu, moža sem spoznala v službi.
Univerzalnega recepta ni. Lahko ga spoznaš na internetu, na žurki od kolegice, na baby showerju, na službeni zabavi, v restavraciji, baru, trgovini, hribih, na smučanju, kopanju, ne bom več naštevala. Bolj kot boš prisilno spoznavala ljudi, težje bo, ker boš iskala samo točno določene interese ali lastnosti. Prepusti se toku življenja, bodi spontana in samozadostna, bodi prisotna večkje in odpri oči, pa se bo zagotovo našel moški, ki bo pritegnil pozornost in ti njrgovo. Tvoja starost in otroci niso ovira za tistega, ki bo želel biti s tabo zato, ker si točno takšna, kot si.
Lina84, 21.11.2024 ob 17:56
Se strinjam,kadar si enkrat prevaran/a se zapreš v svojo kletko in nikogar več ne spustiš blizu sebe.Le upanje umre tazadnje
Se deloma strinjam, ker sem tudi sama bila prevarana. Ampak to ne pomeni, da se nikdar več nisem odprla, le skrbno sem izbrala človeka, ki je vreden tega, da se mu odprem. Ljudje pač najtežje pokažemo svoje slabosti, ker smo posledično bolj ranljivi, zato si tudi vsak ne zasluži, da te slabosti odkrije. Ampak če te v življenju prevara moški, to ne pomeni, da te bo vsak naslednji tudi. Če te prevara več moških, gre najverjetneje za vzorec, ki ga nksiš v sebi – iščeš podobne partnerje, ker ti je vzorec znan. Da spoznaš drugačne ljudi, moraš veliko delati tudi na sebi, si priznati, da tudi ti nisi v vezi naredil vse prav in narobe in da je tu vmes še ogromno sivine. Za razpad veze sta vedno kriva dva, kakšno in kakšen delež krivde kateri nosi, pa je odvisno od situacije. Vsak od nas ima prosto pot, da odide kadar koli želi. Ne trdim, da je vedno tako, ampak v večimi primerov je v osnovi v vezi nekaj narobe, da eden od partnerjev vara. Po navadi to dojamemo šele, ko je prepozno.
fotr1, 21.11.2024 ob 18:08
Po hribih se skrivamo tanajboljši ;))
U đamijama su najbolji.
Vi ste najbolji narod koji se ikada pojavio: tražite da se čini dobro, a odvraćate od zla, i vjerujete u Allaha! A kada bi sljedbenici Knjige vjerovali, bilo bi bolje za njih; među njima ima vjernika, ali većinom su grješnici!
Nocem bit nesramen ampak sroden tebi/vam je veš kak?
Istega financnega statusa.. izobrazbe… ločen… z otrokom… verjetno neveren… to vemo kak je…
Da ni nobene diskrepance.
Aja-jaj… ta stari. Kaj z vami? Srodna dusa… bo nevem kak/a… pa vse cakum pakum… še s starši se ne soglašaš v vsem. Še oni vsega ne sprejemajo.
A niku? Nju si zvala? Dala smernice, a sad kad je problem odjebala…
Pri teh letih in z dvema otrokoma, ločena, pa res ne bi iskala dodatnih težav v življenju. Že tako je prekratko. Raje bi se posvečala sebi in otrokoma, uživanju, hobijem, prijateljicam. Kaj pa imaš od moških in zmenkov v teh letih? Največkrat razočaranja. A res to rabiš? Drugo je, če slučajno naletiš na enega samskega, pa se ujameta med kakšnim delom ali v družbi, pa ajde ok. Ti paše njegova družba in od tam razvijaš dalje odnos. Da pa prav iščeš, se meni zdi popolnoma nesmiselno.
Ista pamet… to pa vemo kako je, ne… fejk tema ali pa ne.
Moderno sodobno in spodobno je da ni devica… isto tako moderno spodobno in spodobno je da on ne kupi mleka. Jst res ne vem zakaj bi on kupu mleko al pa zakaj bi ona bila devica. Noben nobenemu nic ne da.
Srodno je. Nevaljale zene su za nevaljale muskarce.
Ce ona ni dobra, kak ce ji pa pripadat?
Kako pa ce se pokazat drugace kot slab partner oce soprog itd…
Prej slisim soseda slucajno… vnuk mu je neki govoru za geografijo.
Pa si mislim… jaaaaa. To treba da znas. Subtropske pasove… to rabis. Smeri neba. Da ves kje je jug pa sever pa vzhod in zahod. Moras pokazat znanje u tem. Dobro oceno dobit. Jaaaa. 💪